2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bugünde bitti epey yoğundum valla size yetişemedim hiç
yarın tatilim kardeşimi alıp eve gitcem bizde kalcak yarında benimle hem dişimden dolayı resmen hasta oldum ilgilenir benimle
hepinize ii akşamlarr

:80::80::80:

iyi akşamlar herkeseee. babamın ameliyatı iyi geçti kızlar bağırsakları birbirine bağlanıp içeri alındı inş. bir problm olmazsa sağlıklı bi şekilde devam edicek artık hayatına
arse bu cümlen çok hoşuma gitti ne kadar doğru. Madem sen de o evde yaşıyorsun burası benim de evim diye sen sahiplen her yönüyle evi bakalım o zaman ne oluyor. Belki kaynanan da geri adım atar.

arsecim ben de sana katılıorum. aklıma benim de ilk o geldi. acaba cinselliği evde daha rahat yaşamayı denesen, eşin ne kadar sustursa da elimde diil falan diyip sesini biraz yükseltsen. sonuçta bunlar utanılacak şeyler diil, onlar utansın yaptıklarından, yeni evli insanların bu kadar içine girilmez bıaksınlar azcık kendinizle başbaşa kalın.kayınvalidenin tavırlarını da mümkün olduğunca görmezden gel, eşine de direk söylemek yerine çaktırmadan aklına sokmaya çalış bu ayrı eve çıkma işini.
Canım inş. halledersiniz sorununuzu

ben regl oldum bi de bugün kızlar yaaa. normalde 24-25 günde bir olırdu bu sefer iice erken geldi 22 gün oldu daha. dün doktor o aletle kurcaladı falan ya içimi ondan dolayı erken gelmiş olabilir mi? Hemen geldiğini görür görmez de bi ağrı kesici attım ağrı falan olmadı demek ki ağrı kesiciyi her seferinde erkenden atsam karnımın ağrısını kesecek??

Son düzenleme:
yahuuuuuu bugün cumartesi nihayet öğleden sonrası için evde yapılacak tonla iş var ama olsun en azından temizleyip mis gibi evimde oturcam huzurrrrrr

günaydın Kızlar

Ayşecim babanın ameliyatının iyi geçmesine sevindim. İnşallah daha iyi olur.

aayyy evet ya adaşım ben cumartesi mutluluğundan senin mutluluğunu atlamış, kusura bakma nolur. baban için çok sevindim ve bir daha ameliyat masasına yatmadan sağlıklı bir şekilde hayatını devam ettirebilmesi için tüm dualarım sizinle canım.

günaydın kızlarr
ayşecim babanın ameliyatının iyi geçmesine sevindim canım gözün aydın
dün elbisenin fotosunu çektim kızlar birazdan ekleyeceğim

nasıl güzel başladım günee :))
bizim kattaki kızlarla anlaşmıştık kahvaltılık getirelim diye bu sabah için
toplantı odasındaki yuvarlak masaya kurulduk poğaçalar, simitler, envai çeşit peynirler, domates, salatalık, reçel
her cumartesi yapıcaz bunu artık, çook güzel oluyor
1 saat geçti böyle
..
Ayşam geçmiş olsun babana, çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine :)) tekrarını yaşatmasın Allahım..
..
Günaydın herkese

geçmiş olsun cnm anneannene çabuk iyilşir inş..

maşallah bebişine cnm

kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam

dursun elbet vakti gelir cnm giymeyee koy resmini bakalım

babana büyük geçmiş olsun.. inş artık ameliyat olmaz

iyi bir hafta diliyoruz balımla size.. bizim bgn çok işimiz var büyük odaya geçtik balım rahat gezsin die yerleşcek çok eşya var evde offf.
bu arada çkaleden gitmek ihtimalimiz %90 eşim kara kuv kom. uzman çavuşluğu kazandı haftaya mülakata çağırdılar geçerse tayin nereye biz orayaa

oo süpermiş ne güzel keşke bende orda çalışsaymışım

benimde çok işim var pazargünü laminat yapılacak off birsürü iş var:18:cumartesi gezicem pazar iş yapıcaminşallah iyi bi yere çıkar canım tayininiz

benimde çok işim var pazargünü laminat yapılacak off birsürü iş var:18:cumartesi gezicem pazar iş yapıcaminşallah iyi bi yere çıkar canım tayininiz

klimayı değiştirckler diğer odadan alınck.duşakabin gelicek o takılck.
mülakatı geçer die ümit ediyoruz bakalım inş oılurda iyi bi yer çıkar

off klimanın yer değişmeside sıkıntılı kolay gelsin canım sanada bizimde yatak odası sıkıntılı olcak dolabi bozucak eşim laminat yapılacak ya altına dolabın bi kısmını boşalttım bi kısmı duruyo geri onları yerleştirmek var allahım çok işim var

oo süpermiş ne güzel keşke bende orda çalışsaymışım
ortamımız güzel evet, keşke olsaydın burda canım rüyamdaki gibi yanayana çalışsaydık

saç konusunda benim fikrimi biliyosun 1. resim
diğerlerinde kızıllık var, sürekli boyatman gerekecek
kızıllıktan sonra kurtulmak da çok zor, ben de vazgeçtim turuncu saçtan zaten galiba, çok kararsızım.. eşim istemiyo boyatmamı o renge :97:

Canım inşallah iyi bi yer çıkar. Hatta inşallah istanbul çıkar sende ailenden uzak olmamış olursun

nigarım ne güzelmiş ya, patronlardan ses çıkmıyor mu hiç? burda mümkün değil öyle birşey.

fundam bence 2. renk güzel olur sende. ilk renk de çok güzel ama sana daha koyu tonlar yakışıyor bence, sarı halini de görmüştüm ya ondan diyorum.

ebuşşş seni ekledim ben faceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…