arse bu cümlen çok hoşuma gitti ne kadar doğru. Madem sen de o evde yaşıyorsun burası benim de evim diye sen sahiplen her yönüyle evi bakalım o zaman ne oluyor. Belki kaynanan da geri adım atar.
Günaydın Kızlar
dün tüm gün izinliydim. Anneannem anjiyo oldu damar yolları temiz şu an evde yatıyor. dün işe dönmedim. Zaten 6 da çıktık hastaneden. sabah 9 dan beri ordaydık. Sadece biraz ağrısı var onun dışında gayet iyi.
Benim işler çok birikmiş geçmişide okuyamadım bugün çok hızlı bi şekilde çalışmam lazım. fırsat bulursam gelirim
maşallah bebişine cnmbizde dün dr. gittik cok sükür pitircigimiz iyiydi herhangi bir problem yoktu.
elini kaldirdi selamladi bizi kerata
Pazartesi günü tekrardan gidicem. Seker yüklemesi yapilacak
2 saat orda olucam ac ve susuz
ucak icin de herhangi bir problem yok dedi. Ama biz daha esimle tam karar veremedik.
kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam
babana büyük geçmiş olsun.. inş artık ameliyat olmaziyi akşamlar herkeseee. babamın ameliyatı iyi geçti kızlar bağırsakları birbirine bağlanıp içeri alındı inş. bir problm olmazsa sağlıklı bi şekilde devam edicek artık hayatına
ben regl oldum bi de bugün kızlar yaaa. normalde 24-25 günde bir olırdu bu sefer iice erken geldi 22 gün oldu daha. dün doktor o aletle kurcaladı falan ya içimi ondan dolayı erken gelmiş olabilir mi? Hemen geldiğini görür görmez de bi ağrı kesici attım ağrı falan olmadı demek ki ağrı kesiciyi her seferinde erkenden atsam karnımın ağrısını kesecek??
nasıl güzel başladım günee :))
bizim kattaki kızlarla anlaşmıştık kahvaltılık getirelim diye bu sabah için
toplantı odasındaki yuvarlak masaya kurulduk poğaçalar, simitler, envai çeşit peynirler, domates, salatalık, reçel
her cumartesi yapıcaz bunu artık, çook güzel oluyor
1 saat geçti böyle
..
Ayşam geçmiş olsun babana, çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine :)) tekrarını yaşatmasın Allahım..
..
Günaydın herkese
kızlar saçlarımı bugün kesin boyatıyorum şu 3 renkten hangisi yakışır sizce:26:karar veremedim
Eki Görüntüle 269635 Eki Görüntüle 269636 Eki Görüntüle 269637
benimde çok işim var pazargünü laminat yapılacak off birsürü iş var:18:cumartesi gezicem pazar iş yapıcamgeçmiş olsun cnm anneannene çabuk iyilşir inş..
maşallah bebişine cnm
dursun elbet vakti gelir cnm giymeyee koy resmini bakalım
babana büyük geçmiş olsun.. inş artık ameliyat olmaz
iyi bir hafta diliyoruz balımla size.. bizim bgn çok işimiz var büyük odaya geçtik balım rahat gezsin die yerleşcek çok eşya var evde offf.
bu arada çkaleden gitmek ihtimalimiz %90 eşim kara kuv kom. uzman çavuşluğu kazandı haftaya mülakata çağırdılar geçerse tayin nereye biz orayaa
benimde çok işim var pazargünü laminat yapılacak off birsürü iş var:18:cumartesi gezicem pazar iş yapıcaminşallah iyi bi yere çıkar canım tayininiz
kızlar saçlarımı bugün kesin boyatıyorum şu 3 renkten hangisi yakışır sizce:26:karar veremedim
Eki Görüntüle 269635 Eki Görüntüle 269636 Eki Görüntüle 269637
klimayı değiştirckler diğer odadan alınck.duşakabin gelicek o takılck.
mülakatı geçer die ümit ediyoruz bakalım inş oılurda iyi bi yer çıkar
ortamımız güzel evet, keşke olsaydın burda canım rüyamdaki gibioo süpermişne güzel keşke bende orda çalışsaymışım
klimayı değiştirckler diğer odadan alınck.duşakabin gelicek o takılck.
mülakatı geçer die ümit ediyoruz bakalım inş oılurda iyi bi yer çıkar
bende birinciyi çok beğeniyorum uçlardaki sarılıklar çok mu fazla diye tereddütlüyüm:26:bence1.resim çok güzel
3 güzel ama 2 numara ışıltı duruyor. O şekilde yapabilirse 2 numara diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?