2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben evde hep tepeden topuz yaparım
benimkisi de öyle oluyor canım
cıyaklıyorum eşimin altında kalıyo saçım
ozaman söyleniyor işte bende hemen "kestirim istersen?" diyorum, susuyo

Son düzenleme:
elfiiarkomeni ne yaptın cavabı ne??ben finlandiya yaptım inş yanlış değildirbi hediye kazanamadım ya:82:

brezilya fönü çok süper bişe bende düzleştirmekten bıktımkabarıyo saçlarım keşke hep dümdüz kalsalar
dimmi.. anlamıyorum, kardeşimin saçları pırasa saç, dümdüz.. yıkıyo fönlü gibi yaa.. benimkiler dalgalı, kabarık

ben evde hep tepeden topuz yaparım
benimkisi de öyle oluyor canım
cıyaklıyorum eşimin altında kalıyo saçım
ozaman söyleniyor işte bende hemen "kestirim istersen?" diyorum, susuyo

ay bende de oluyo o yaa...uyurken falan uff bazen sinirr oluyorum yataktan kalkıp lastik tokayla topluyorum ....

abru kızına maşallah hayırlısı olsun eşinin işi....

ayşam babana .çok sevindim, inş bidaha sorun yaşamaz...

..

elfiiii :)) dün ablamlar bizdeydi, ablamdan face şifresini istedim vermedi kardeşimden istedim vermedi sinir oldum dedim eşime sanki yicem facelerini vermiyolar bana ben numune kazancam dedim
dudak sarkıtınca dayanamadı ,sen mutsuz olma napiim aç hadi dedi... dedim kk da bisürü arkim oldu hep onlar kazanıyo faceden ben hiç kazanamıyom dedim mızladım durdum tamm dedi faceye :))) inşallah dönmez sözünden :)))

Son düzenleme:
elfiiarkomeni ne yaptın cavabı ne??ben finlandiya yaptım inş yanlış değildirbi hediye kazanamadım ya:82:

Cevabına bile bakmadan isveç yaptım

Sıkıldım ya kaç tane soru cevapladım katılmadığım anket kalmadı hiç bişey alamadım ben

Oleyyyy seninde artık bi facebook un olacak :)))) Bizide ekle ama taam mı :)

oleyyyyyyyseninde feysin olacaka artıkın
Cevabına bile bakmadan isveç yaptım

Sıkıldım ya kaç tane soru cevapladım katılmadığım anket kalmadı hiç bişey alamadım ben
ya bende sıkıldım off herkes neler kazanıyo şans yok bizde
ımm bi düşüneyim

kız zaten sizin için alıyom bide hediye için çok kıskançlandımmm hatta şimdi açayım dur

kız yemekler nasıl oldu bu arad yetiştimi

Son düzenleme:
ay kıyamam

ımm bi düşüneyim

kız zaten sizin için alıyom bide hediye için çok kıskançlandımmm hatta şimdi açayım dur
benim de facem yok gibi işte yasak akşamları bakarım bende napim

oleyyyyyyyseninde feysin olacaka artıkın

ya bende sıkıldım off herkes neler kazanıyo şans yok bizde

kız yemekler nasıl oldu bu arad yetiştimi

yetişti hatta açlıktan ölcektim...8,30 da geldiler 9 gibi oturduk sofraya,

arpa şehriye çorbası
bezelye
tavuk sote
pilav
salata
kabak mezesi

kabağı ben pek şeytetmedim yaa ,ağzım bi tuhf oldu yiyince...çok kavurmadım heralde kaynımla eniştem sevdiler ama

yetiştirmene sevindim canımkız normalde hiç kabak tadı gelmez ,belki senin damaktadına uymadı canım

yetiştirmene sevindim canımkız normalde hiç kabak tadı gelmez ,belki senin damaktadına uymadı canım

:26:evet olabilir canım

ay kaynım birazdan limon sıktı midesiz diyom ben ona :)))
ketenin içinede mayonez sıkar yer ıyyğğğ

kızlar yarın benm temizlik dedim yok :)) dün kardeşimde gelmişti bırakmadık...rüşvet verdi eşim bugün evi temzilicek 20 teleye
"ama wc ye girmem diyo" tamm dedim ben yıkarım yarın sen diğer yerleri temizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…