ben evde hep tepeden topuz yaparımdün aklıma şey geldi uzanmış maçı seyrediyoruz saçım eşimin kolunun altında kaldı bi acıdı sonra dedim saçlarım daha uzun olsa nasıl olurdu kim bilir. :)) Birlikte ne zaman uzansak mutlaka saçtan canım acıyor :)
dimmi.. anlamıyorum, kardeşimin saçları pırasa saç, dümdüz.. yıkıyo fönlü gibi yaa.. benimkiler dalgalı, kabarıkbrezilya fönü çok süper bişe bende düzleştirmekten bıktımkabarıyo saçlarım keşke hep dümdüz kalsalar
ben evde hep tepeden topuz yaparım
benimkisi de öyle oluyor canım
cıyaklıyorum eşimin altında kalıyo saçım
ozaman söyleniyor işte bende hemen "kestirim istersen?" diyorum, susuyo
elfiiarkomeni ne yaptın cavabı ne??ben finlandiya yaptım inş yanlış değildir bi hediye kazanamadım ya:82:
ay bende de oluyo o yaa...uyurken falan uff bazen sinirr oluyorum yataktan kalkıp lastik tokayla topluyorum ....
abru kızına maşallahhayırlısı olsun eşinin işi....
ayşam babana .çok sevindim, inş bidaha sorun yaşamaz...
..
elfiiii :)) dün ablamlar bizdeydi, ablamdan face şifresini istedim vermedikardeşimden istedim vermedi sinir oldum dedim eşime sanki yicem facelerini vermiyolar bana ben numune kazancam dedim
dudak sarkıtınca dayanamadı ,sen mutsuz olma napiim aç hadi dedi... dedim kk da bisürü arkim oldu hep onlar kazanıyo faceden ben hiç kazanamıyom dedimmızladım durdum tamm dedi faceye :))) inşallah dönmez sözünden :)))
Oleyyyy seninde artık bi facebook un olacak :)))) Bizide ekle ama taam mı :)
ımm bi düşüneyim
kız zaten sizin için alıyom bide hediye içinçok kıskançlandımmm hatta şimdi açayım dur
oleyyyyyyyay bende de oluyo o yaa...uyurken falan uff bazen sinirr oluyorum yataktan kalkıp lastik tokayla topluyorum ....
..
elfiiii :)) dün ablamlar bizdeydi, ablamdan face şifresini istedim vermedikardeşimden istedim vermedi sinir oldum dedim eşime sanki yicem facelerini vermiyolar bana ben numune kazancam dedim
dudak sarkıtınca dayanamadı ,sen mutsuz olma napiim aç hadi dedi... dedim kk da bisürü arkim oldu hep onlar kazanıyo faceden ben hiç kazanamıyom dedimmızladım durdum tamm dedi faceye :))) inşallah dönmez sözünden :)))
ya bende sıkıldım off herkes neler kazanıyo şans yok bizdeCevabına bile bakmadan isveç yaptım
Sıkıldım ya kaç tane soru cevapladım katılmadığım anket kalmadı hiç bişey alamadım ben
ımm bi düşüneyim
kız zaten sizin için alıyom bide hediye içinçok kıskançlandımmm hatta şimdi açayım dur
ay kıyamamay bende de oluyo o yaa...uyurken falan uff bazen sinirr oluyorum yataktan kalkıp lastik tokayla topluyorum ....
..
benim de facem yok gibi işte yasakımm bi düşüneyim
Tamam eşine çok bahsetme gün içinde facede yaptıklarından. eşinde kıskançlanabilir :))))
oleyyyyyyyseninde feysin olacaka artıkın
ya bende sıkıldım off herkes neler kazanıyo şans yok bizde
kız yemekler nasıl oldu bu arad yetiştimi
ay kıyamam
benim de facem yok gibi işte yasakakşamları bakarım bende napim
yetişti hatta açlıktan ölcektim...8,30 da geldiler 9 gibi oturduk sofraya,
arpa şehriye çorbası
bezelye
tavuk sote
pilav
salata
kabak mezesi
kabağı ben pek şeytetmedim yaa ,ağzım bi tuhf oldu yiyince...çok kavurmadım heraldekaynımla eniştem sevdiler ama
yetiştirmene sevindim canımkız normalde hiç kabak tadı gelmez ,belki senin damaktadına uymadı canım
ozaman eski mail ve şifrenle gir o zaten otomatik açılır :44::26: dajha önce face açmıştım, benm epostamı kabul etmedi..eşiinkinide kabul etmedi...daha önce açıp kapatmıştık:26:
kızlar yarın benm temizlik dedim yok :)) dün kardeşimde gelmişti bırakmadık...rüşvet verdi eşim bugün evi temzilicek 20 teleye
"ama wc ye girmem diyo"tamm dedim ben yıkarım yarın sen diğer yerleri temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?