2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

caım benim çok haklısın benim kayınvalidem biraz tez canlıdır duramaz ihç bişi yapmadan iş bırakmamaya çalışıyorum bende ama böle hepsi bi anda bitsin istiyo üstelik evdeki eşyalar filan hepsi onun bana ait bi tek yatağım var bizi ayrı ev paklar....

inşallah canım akşam işten eve gidene kadar ayaklarım geri geri gitmeye başladı artık eşim gelince çok seviniyorum neşem geliyor...

kuzum bıdığına maşaallahh eşinede hayırlı olsun kuzucum inşallah istanbula gelirsiniz.....

bizde bugün bizimpitirciga oda bakmaya gittik.

öz gezdirdik biir magazaya

bir kaac yere daha bakicaz fiyatlar baya bir pahali :18:

bakalim bir kacyere daha bu ay icinde karar verrelim anca gelmesi 1 ayi bulur birde tek tek kendimiz monte edicegimiz icin araligi bulur kokusununda cikmasi lazim. ay cok heyecanlaandim ya bebek mobilyalarina bakarken :)

ii düşünmüşsünüz canım kokusu çıkması açısından. çocuklar için olan her şey daha pahalı zaten. şimdiden hayırlı olsun

kızlar hepinize çok teşekkürler.

zuzuş face ini güle güle kullan

funda hemen foto istiyoruz acilennnnnnnnn

sağol cnm.. ekle beni facee:)

ımm bi düşüneyim

kız zaten sizin için alıyom bide hediye için çok kıskançlandımmm hatta şimdi açayım dur

hediyeler nsl alınıyor söleyn banada canlar :)

sağol bebekimm

alınca resmini çek bekliyorum cnm

ayşeciğim babana çok geçmiş olsun işallah bir daha ameliyat olmak zorunda kalmaz sağlıklı bir şekilde devam eder yaşamına

ebrucuğum işallah mülakatı kazanır eşin ve hayırlısı neresiyse oraya çıkar tahininiz.balında çok tatlı maşallah

offf kızlar eşimle Girne'ye gidecektik, iş çıktı patron çağırdı. şimdi işyerindeyim, Girne'de sahilde olmak varken kriz geçircemm yaaaa:84::84::84:

sağol tatlım inş kazanırda gideriz. rabbim sanada versn bitane bal inş

offf kızlar eşimle Girne'ye gidecektik, iş çıktı patron çağırdı. şimdi işyerindeyim, Girne'de sahilde olmak varken kriz geçircemm yaaaa:84::84::84:

aaa bir pazarınız var zeten kötü olmuş, inş çabuk bitmiştir işiniz :26:

ben cumartesi iş çıkışı eşimle buluşup annemlere gittim, yemek yedik kalktık avcılara gittik..
gezdik biraz, ben saçlarımı kestirdim, kaşımı aldırdım, sonra evli bir çift arkadaşımız var onları aradık, çok güzel bir kafe var sevdiğimiz orda çay içtik :))
bayaa geç oldu, ben kendime 2 tane pantolon aldım (somon ve lacivert) eşimle market alışverişi yapıp eve geçtik..saat 9 oluyodu..
fundanın fırınağzı tarifini yaptım, pilav, salata.. teşekkür ederim canım sevdik yemeği
kurabiye hamurum vardı dolapta onu değerlendirdim, kurabiye yaptım gece gece.. ama nasıl yoruldummm, saat 2 ye geliyodu bayılıcam artık uykusuzluktan..
yattım, eşim daha oturacaktı, baktım gelmiş yanıma ışıkları kapatıp sonra uyutmadı tabisi :89: :89:
bugün de azcık duygu sömürüsü yaptım süpürge açtırdım eşime :101: :101: ben de vileda yaptım, etrafı topladım.. banyoyu cifledim.. 2 mak. çamaşır yıkadım, serdim..başka bişi yapamadım walla çok yorgun hissediyorum
1 gün izinli olmak ne kötü yaa, hemen geçip gidiyo pazar günü (
yarın yine iş var.. saçlarımı da yaklaşık 8-10 cm kısalttı kuaför, bana çok kısa geliyo şuan

Fundaaaa yeni saçlarını merak ediyorum çoook

Son düzenleme:
ebrucum inş. her şey gönlünüze göre olur.

yaren cnm yaa çok ayıp etmişler amaaaaaaaaaaaaaaaaa ((

nekk senin saçlarının fotosunu da istiyoruz haberin olsunn )

kızlarr berbat durumdayım Antalya yıkılıo yağmur ve fırtınadan. elektriklerim de disko ışıkları gibi yanıp yanıp sönüo her şeyin fişini çektim ışıkları da kapattım laptopumla kaldım onun da 5-10dk.sı var o da biticekkkk ((
kociş de taa 1e doğru gelcek üf yaaa en iisi gidip yatim (

ay kıyamam yaa ( evet yat uyu, eşin hala geç mi geliyo senin de akşamları?
burda da yağdı bugün ama o bahsettikleri sağınak sadece 1 saat sürdü, ince ince yağdı biraz..şimdi hiç yok..

günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese.

ben cumartesi günü banyoyu temizledim sadece. sonra eşim geldi, pazar günü bir arkadaşın çocuğunun doğum günü vardı onun için hediye baktık. eve gittik yemek yiyip tv izledik. Girne'ye gidelim dedik ama hava kararmıştı, yarın gündüz gözüyle gideriz diye vazgeçtik. pazar sabah 10'da kalktık. ben çayı koyup duşa girdim. eşim kahvaltıyı hazırladı. sonra beraber temizlik yaptık. saat 3'e geliyordu, tam arkadaşın partisine çıkacakken patron aradı siz partiye gidin ben duruma göre ararım sizi dedi. gitttik partiye, yarım saat sonra patronun mesajı geldi, baskı yapcaz işiniz bitince arayın diye. sonra çıktık buraya geldik işte. saat 7'ye doğru bitti işimiz. o saatten sonra moralimiz bozulduğu için de gitmedik Girne'ye. Koleksiyoncu diye bir film almıştım, onu izledik. sonra biraz kitap okuyup yattık. bugün reglim bitiyor, benimki hafta sonunun acısını çıkartacakmış bu akşaaaaammm uzun olacak besbelli biliyorummmm

günaydın kızlar size birsürü haberlerle geldim
cumartesi alışveriş yaptım kendime 3 tane üst 1 tane yeşil binici pantolon 1 tanede ayakkabı aldımçok harcama yapmışım sonradan fark ettimsaçımı boyattım karamelimsi bi renk oldu hemen eklemedim çünkü yıkandıkça saç oturuyo ya ancak 2. yıkamadan sonra oturduşimdi gözümde alıştı müsait olunca ekliycem..pazar günü laminatçılar gelmediyatak odasını tüm boşaltmıştık adamların telide kapalıydı çok sinirlendim eşime hadi markete gidelim bunların geleceği yok dedim sonra arkadaş aradı bağa yemeğe gelin diye oraya gittikyoksa moralimiz çok bozulacaktıçok güzel bi akşamdı gelinleri kayseriliymiş onunla falanda sohbet ettik..bu arada arkadaşım saçımın rengini ta uzaktan arabadan fark etmişbeğendim çok yakışmış dedibakalım siz beğenecekmisniz
nektarcım yemeği vbeğenmene sevindim canım,afiyet olsunyeni saçını güle güle kullan güzel olmuştur eminim foto isteriz

kizlarr

bende carsamba günü türkiyeye geliyorumm

3 gün ama olsun

ohhhh yaşadın

günaydın kızlarrrr :) burda gök yrılmış gibi yağmur vardı dindi şimdi...yollar dere mübarek , kısa botlarımı giydim :) nekk hani yağmurluk botlarla bide kısa bot eklemiştim ya heh o kısalardan

gülegüle kullanın saçlarınızı

Funda, bekliyoruz canım foto.. benim foto eklememe gerek varmı ki :26: model aynı, sadece ucundan kestirdim

kız onlar için daha çok erken, ama bugün servisle giderken duraktaki insanlara baktım onlardan giyen var, hatta çizme giyen bile var

Günaydın Kızlar iyi haftalar

Benimde cumartesi standart eve git temizlik yap bu sefer yemek yapmadım haftaiçinden bi sürü yemek vardı öyle atıştıştırdık sonra transformers 3 ü izledik .
Pazar günüde eşim hastaydı boğazları ağrıyordu onu 12:30 a kadar uyuttum bende kalktım kahvaltı hazırladım süt ısıttım eşimi uyandırdım kahvaltı yaptık duşa girdik saat 3 oldu nasıl geçiyo ya haftasonları. Anneanneme gittik ordada sürekli misafir geliyor kardeşimle birlikte mutfaktan çıkamadık sütlaç yaptım anneaneme ordanda annemlere gittik. ordada biraz oturduk yemekte yedik 7 de eve gittik. Revaniyi cumartesi yapmıştım yemek yemedik evde tatlı yedik. Annemlerde çok yemiştik k.validemde kendine etli yumurta yapmış yemiş. Bizede ayırmış dolapta duruyor öyle. ütüm vardı canım yapmak istemedi. Çay falan içtik baktık saat 22:30 dedik bi film daha izleyelim. Ben akıl oyunlarını izlemiştim ama çok olmuştu nerdeyse filmi unutmuştum eşime dedim konusunu biliyorum çok güzel bi film onu izleyelim. 00:30 da bitti eşim çok beğendi filmi. Sizede tavsiye ederim. Sabahta kalk yine işe gel. Havada kapalı iyice daraltıyor

Kızlar saçlarınızı merak ettim. Nektarcım saçların çok uzundu sanmıyorum yine o kadar kısaldığını.
Funda sarı diye okudum ama sarı yapma demiştik dur bakalım merak ettim :) Foto ekleytince görürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…