aydancım, gerçekten aynı evde 2 kaynın ve kayınvalidenle yaşamak çok zor. benim kaynım bir hafta misafirliğe geldi kendi evimiz gibi gelmedi bana inan. eve geldiğimde önce kaynımı görmek falan çok ilginç gelmişti. sen sürekli onlarla yaşıyorsun, dediğin gibi ben de olsam cinselliğimi bile yaşayamazdım ki evimizde yatılı misafirimiz olduğu zaman ben de çekingen oluyorum, hatta olmaması için uğraşıyorumama sırf bunlardan kurtulmak için senin çok akıllıca hareket etmen lazım. eşinle ev konusunda anlaşmadan ve ondan bu konuda kararlı hareketler görmediğin sürece çocuk falan düşünme. haplarına devam et. okuluna ve işine 4 elle sarıl, biran önce okulunu bitir. bu arada evi sahiplen. elfiş gibi işten gelince mutfağa gir, yorgunum falan deme. senin evinin kadını olduğunu fark etmesi lazım. temizliği, çamaşırı, ütüsü ne varsa, ne zaman yapılması gerekiyorsa onu yap. yoksa eşin annesinin yemeklerini yemeye, yıkadıklarını giymeye devam ederse evin küçük oğlu olarak kalır.
inşallah canım akşam işten eve gidene kadar ayaklarım geri geri gitmeye başladı artık eşim gelince çok seviniyorum neşem geliyor...iyi akşamlar herkeseee. babamın ameliyatı iyi geçti kızlar bağırsakları birbirine bağlanıp içeri alındı inş. bir problm olmazsa sağlıklı bi şekilde devam edicek artık hayatına
arsecim ben de sana katılıorum. aklıma benim de ilk o geldi. acaba cinselliği evde daha rahat yaşamayı denesen, eşin ne kadar sustursa da elimde diil falan diyip sesini biraz yükseltsen. sonuçta bunlar utanılacak şeyler diil, onlar utansın yaptıklarından, yeni evli insanların bu kadar içine girilmez bıaksınlar azcık kendinizle başbaşa kalın.kayınvalidenin tavırlarını da mümkün olduğunca görmezden gel, eşine de direk söylemek yerine çaktırmadan aklına sokmaya çalış bu ayrı eve çıkma işini.
Canım inş. halledersiniz sorununuzu
ben regl oldum bi de bugün kızlar yaaa. normalde 24-25 günde bir olırdu bu sefer iice erken geldi 22 gün oldu daha. dün doktor o aletle kurcaladı falan ya içimi ondan dolayı erken gelmiş olabilir mi? Hemen geldiğini görür görmez de bi ağrı kesici attım ağrı falan olmadı demek ki ağrı kesiciyi her seferinde erkenden atsam karnımın ağrısını kesecek??
geçmiş olsun cnm anneannene çabuk iyilşir inş..
maşallah bebişine cnm
dursun elbet vakti gelir cnm giymeyee koy resmini bakalım
babana büyük geçmiş olsun.. inş artık ameliyat olmaz
iyi bir hafta diliyoruz balımla size.. bizim bgn çok işimiz var büyük odaya geçtik balım rahat gezsin die yerleşcek çok eşya var evde offf.
bu arada çkaleden gitmek ihtimalimiz %90 eşim kara kuv kom. uzman çavuşluğu kazandı haftaya mülakata çağırdılar geçerse tayin nereye biz orayaa
ii düşünmüşsünüz canım kokusu çıkması açısından. çocuklar için olan her şey daha pahalı zaten. şimdiden hayırlı olsun
sağol cnm.. ekle beni facee:)ay bende de oluyo o yaa...uyurken falan uff bazen sinirr oluyorum yataktan kalkıp lastik tokayla topluyorum ....
abru kızına maşallahhayırlısı olsun eşinin işi....
ayşam babana .çok sevindim, inş bidaha sorun yaşamaz...
..
elfiiii :)) dün ablamlar bizdeydi, ablamdan face şifresini istedim vermedikardeşimden istedim vermedi sinir oldum dedim eşime sanki yicem facelerini vermiyolar bana ben numune kazancam dedim
dudak sarkıtınca dayanamadı ,sen mutsuz olma napiim aç hadi dedi... dedim kk da bisürü arkim oldu hep onlar kazanıyo faceden ben hiç kazanamıyom dedimmızladım durdum tamm dedi faceye :))) inşallah dönmez sözünden :)))
ımm bi düşüneyim
kız zaten sizin için alıyom bide hediye içinçok kıskançlandımmm hatta şimdi açayım dur
sağol bebekimmcaım benim çok haklısın benim kayınvalidem biraz tez canlıdır duramaz ihç bişi yapmadan iş bırakmamaya çalışıyorum bende ama böle hepsi bi anda bitsin istiyo üstelik evdeki eşyalar filan hepsi onun bana ait bi tek yatağım var bizi ayrı ev paklar....
inşallah canım akşam işten eve gidene kadar ayaklarım geri geri gitmeye başladı artık eşim gelince çok seviniyorum neşem geliyor...
kuzum bıdığına maşaallahheşinede hayırlı olsun kuzucum inşallah istanbula gelirsiniz.....
alınca resmini çek bekliyorum cnmbizde bugün bizimpitirciga oda bakmaya gittik.
öz gezdirdik biir magazaya
bir kaac yere daha bakicaz fiyatlar baya bir pahali :18:
bakalim bir kacyere daha bu ay icinde karar verrelim anca gelmesi 1 ayi bulur birde tek tek kendimiz monte edicegimiz icin araligi bulur kokusununda cikmasi lazim. ay cok heyecanlaandim ya bebek mobilyalarina bakarken :)
iyi akşamlar herkeseee. babamın ameliyatı iyi geçti kızlar bağırsakları birbirine bağlanıp içeri alındı inş. bir problm olmazsa sağlıklı bi şekilde devam edicek artık hayatına
arsecim ben de sana katılıorum. aklıma benim de ilk o geldi. acaba cinselliği evde daha rahat yaşamayı denesen, eşin ne kadar sustursa da elimde diil falan diyip sesini biraz yükseltsen. sonuçta bunlar utanılacak şeyler diil, onlar utansın yaptıklarından, yeni evli insanların bu kadar içine girilmez bıaksınlar azcık kendinizle başbaşa kalın.kayınvalidenin tavırlarını da mümkün olduğunca görmezden gel, eşine de direk söylemek yerine çaktırmadan aklına sokmaya çalış bu ayrı eve çıkma işini.
Canım inş. halledersiniz sorununuzu
ben regl oldum bi de bugün kızlar yaaa. normalde 24-25 günde bir olırdu bu sefer iice erken geldi 22 gün oldu daha. dün doktor o aletle kurcaladı falan ya içimi ondan dolayı erken gelmiş olabilir mi? Hemen geldiğini görür görmez de bi ağrı kesici attım ağrı falan olmadı demek ki ağrı kesiciyi her seferinde erkenden atsam karnımın ağrısını kesecek??
geçmiş olsun cnm anneannene çabuk iyilşir inş..
maşallah bebişine cnm
dursun elbet vakti gelir cnm giymeyee koy resmini bakalım
babana büyük geçmiş olsun.. inş artık ameliyat olmaz
iyi bir hafta diliyoruz balımla size.. bizim bgn çok işimiz var büyük odaya geçtik balım rahat gezsin die yerleşcek çok eşya var evde offf.
bu arada çkaleden gitmek ihtimalimiz %90 eşim kara kuv kom. uzman çavuşluğu kazandı haftaya mülakata çağırdılar geçerse tayin nereye biz orayaa
ayşeciğim babana çok geçmiş olsun işallah bir daha ameliyat olmak zorunda kalmaz sağlıklı bir şekilde devam eder yaşamına
ebrucuğum işallah mülakatı kazanır eşin ve hayırlısı neresiyse oraya çıkar tahininiz.balında çok tatlı maşallah
offf kızlar eşimle Girne'ye gidecektik, iş çıktı patron çağırdı. şimdi işyerindeyim, Girne'de sahilde olmak varkenkriz geçircemm yaaaa:84::84::84:
ay kıyamam yaaebrucum inş. her şey gönlünüze göre olur.
yaren cnm yaa çok ayıp etmişler amaaaaaaaaaaaaaaaaa((
nekk senin saçlarının fotosunu da istiyoruz haberin olsunn)
kızlarr berbat durumdayım Antalya yıkılıo yağmur ve fırtınadan. elektriklerim de disko ışıkları gibi yanıp yanıp sönüo her şeyin fişini çektim ışıkları da kapattım laptopumla kaldım onun da 5-10dk.sı var o da biticekkkk((
kociş de taa 1e doğru gelcek üf yaaa en iisi gidip yatim(
kizlarr
bende carsamba günü türkiyeye geliyorumm
3 gün ama olsun
ohhhh yaşadın
günaydın kızlarrrr :) burda gök yrılmış gibi yağmur vardı dindi şimdi...yollar dere mübarek , kısa botlarımı giydim :) nekk hani yağmurluk botlarla bide kısa bot eklemiştim ya heh o kısalardan
gülegüle kullanın saçlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?