Kız onlar için daha çok erken, ama bugün servisle giderken duraktaki insanlara baktım onlardan giyen var, hatta çizme giyen bile var
Günaydın Kızlar iyi haftalar
Benimde cumartesi standart eve git temizlik yap bu sefer yemek yapmadım haftaiçinden bi sürü yemek vardı öyle atıştıştırdık sonra transformers 3 ü izledik .
Pazar günüde eşim hastaydı boğazları ağrıyordu onu 12:30 a kadar uyuttum bende kalktım kahvaltı hazırladım süt ısıttım eşimi uyandırdım kahvaltı yaptık duşa girdik saat 3 oldu nasıl geçiyo ya haftasonları. Anneanneme gittik ordada sürekli misafir geliyor kardeşimle birlikte mutfaktan çıkamadık sütlaç yaptım anneaneme ordanda annemlere gittik. ordada biraz oturduk yemekte yedik 7 de eve gittik. Revaniyi cumartesi yapmıştım yemek yemedik evde tatlı yedik. Annemlerde çok yemiştik k.validemde kendine etli yumurta yapmış yemiş. Bizede ayırmış dolapta duruyor öyle. ütüm vardı canım yapmak istemedi. Çay falan içtik baktık saat 22:30 dedik bi film daha izleyelim. Ben akıl oyunlarını izlemiştim ama çok olmuştu nerdeyse filmi unutmuştum eşime dedim konusunu biliyorum çok güzel bi film onu izleyelim. 00:30 da bitti eşim çok beğendi filmi. Sizede tavsiye ederim. Sabahta kalk yine işe gel. Havada kapalı iyice daraltıyor
Kızlar saçlarınızı merak ettim. Nektarcım saçların çok uzundu sanmıyorum yine o kadar kısaldığını.
Funda sarı diye okudum ama sarı yapma demiştik dur bakalım merak ettim :) Foto ekleytince görürüz artık
zuzu burda herkes yazlık giyiyo hala
canımm, evet çok kısa durmuyo ama ilk görünce daha belli oluyoKızlar saçlarınızı merak ettim. Nektarcım saçların çok uzundu sanmıyorum yine o kadar kısaldığını.
Funda sarı diye okudum ama sarı yapma demiştik dur bakalım merak ettim :) Foto ekleytince görürüz artık
canımm, evet çok kısa durmuyo ama ilk görünce daha belli oluyo
kızlar hemen kestirdin mi saçını dediler :44:
Fundadan ben sarı hiç beklemiyorum, geçen sarı diye eklediği karameldi çünkü
bu da koyudur
yarenim sen photoshop mu kullanıyosun?bizim burası da bozdu bugün, yağmur Antalya'dan buraya yola çıktı galibaiyice kapattı hava, ha yağdı ha yağacak. eşime mesaj attım 24 Ekim haftası için senelik izin kullanalım diye. o konuşsun patronuyla da sonra da ben konuşayım. bi hafta şöyle rahat edelim, dinlenelim istiyorum. inşallah ikisi de problem çıkartmazlar.
bi de benim diyetisyene yaptığım kitapçığı eşimin çalıştığı yerde bastırmışlar. hafta sonu getirdiği dergilerin arasından elime düştübenim yaptığımı bilmeden getirmiş hem de.
yarenim sen photoshop mu kullanıyosun?
hayır tabikisi canımcım, misal googleye "sarı saç yaz" o çıkan görsellerin ilk sayfasındaki tüm tonlar geliyokız sarı deyince senin aklına sadece platin sarımı geliyo buda sarının bi tonu açık sarı değil sadece karamel gibi adama katalogtan gösterdim o renk boyadı saçımın 3-4 ton açığı oldu sanırım:26:
bizim burda reklam sorumlumuz işten ayrıldı, yerine birini aldılarevet canım photoshop kullanıyorum.
hayır tabikisi canımcım, misal googleye "sarı saç yaz" o çıkan görsellerin ilk sayfasındaki tüm tonlar geliyo
Ekle hadi, meraklandırma bizi..yüzgörümlülüğü mü istiyosun
bizim burda reklam sorumlumuz işten ayrıldı, yerine birini aldılar
bugün başlıyo galiba ama 1 hafta felan yeri boştu..
Photoshop bildiğimi tesadüfen söyledim, şaşırdılar.. Keşke daha önce söyleseydin diye..
Keşke söyleseydim ne iyi olurdu benim için, ama kısmet işte..
Herkes de "madem photoshop biliyosun santralde ne işin var git daha iyi bir iş bul diyor" :18: :18:
keşke kuaförden çıkınca fönlü ekleseydinbebeğim eskiden karamelmi vardısarı derdik işte tam sarı değil canım karamel..çeken biri olsada eklesem :26:öğlen eşime çektiriym burda kimse olmazsa valla canım çekemedim bi türlü yoksa bilirsin hemen eklerim
ben muhasebe yaptığım dönemlerde, Nebim partner programını kullanıyoduk.. 2-3 ay eğitim verdiler bana o programla ilgili, çocuk geliyodu haftada 1 gün.. bilgisayarıma kurdu photoshopu, kurcalaya kurcalaya çözdüm..2-3 yıl hep bişiler yaptım, şimdi öyle orta değil iyi biliyorum photoshopu diyebilirim..kendim öğrendim amabencedesen nerde öğrendin kız photoshopu ben üniversite gördüğüm halde tam kullanamıyorum bilsem ne iyi olurdu
şuanda dümdüzkeşke kuaförden çıkınca fönlü ekleseydinBekleriz napalım :/
..
Kuaförle konuştum turuncu saç şeysini açmadan yaparım dedi, 70 tl istedi ama sizce nasıl bu fiyat? :18:
evet ya yazlıklar ne kadar uygun ayakkabılar falan 20 tl yazınki 50lik ayakkabılar..mevsimlikler çok pahalı almasanda olmuyo işte offyaptığım kitabın artık baskı aşamasına gelmiştim ama yazan doktor değişiklik yapmış bi iki yerde onları düzeltmem lazım. Bugün size katılamıcam galiba çok fazla :97:
Fundacım saçlarını çok merak ettim ayrıca alışveriş listeni de okudum yazlıklar artık acayip ucuzladı t-shirtler bluzler ama bizler tabiki havalar soğudu ne giycem die hep hırka bakıouz bi öğrenemedim sezon sonu alışverişi yapmayıBabeetler ayakkabılar falanda çok düşmüş ama çizme ve botlar en kötüsü bile en az 100 tlden başlatıo fiyatları
Sinemcim bu arada türkiyeye geliomuşsun kısa bi süre ama olsun sana çok ii gelcek bence
ben muhasebe yaptığım dönemlerde, nebim partner programını kullanıyoduk.. 2-3 ay eğitim verdiler bana o programla ilgili, çocuk geliyodu haftada 1 gün.. Bilgisayarıma kurdu photoshopu, kurcalaya kurcalaya çözdüm..2-3 yıl hep bişiler yaptım, şimdi öyle orta değil iyi biliyorum photoshopu diyebilirim..kendim öğrendim ama
Cuma bilgi işlemden sordular yazıyı nasıl gökküşağı şekine alabiliriz, onu gösterebildim misal..rezil olmadım..ki o en kolay şeysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?