2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydınnn
şu phtoshop u benm de öğrenmemi çok istiyor eşim. Sen sadece kesersin ben işlerim fotoları diyor azcık kocana yardım et dior ama hızlı hızlı yapıyor anlamıyorum ki azcık anlatsa ama yok.
Alışveriş yapanlar var. Hepiniz güle güle giyin aldıklarınızı.
Ben geçen gün deri mont falan almıştım ya ilerleyen dönemlerde de rahat giyeyim die 1 beden büyük almıştım bugün işe gelirken giydim kaba duruyor üstümde yaaa

aynadan çek kızzzz

filiz evet yaa, adam başkasına kızdı senden çıkarıyo heralde

Ben cumartesi pazar evdeydim sadece cumartesi sabah markete gittim o kadar. Cuma günü kalmaya gelen arkadaşlar cumartesi akşamüstü 5 te gittiler. Ya sonra yı izledik. Eşim de öğlene kadar izin almıştı misafir var diye, uzuun uzuuun kahvaltı yaptık. Pazar günü temizlik yaptım. 5 makina çamaşır yıkadım yazlıkların hepsini çıkardım kışlıkları da topladım her şeyi yıkadım var biraz daha ama evde çamaşır koyacak yer kalmadı. Fırınımı temizledim. Bissürü bissüürü iş yaptım dün akşam yorgunluktan 9 buçukta uyudum eşim sabah kızdı kendini o kadar yoruyorsun ben otururken uyuyakalıyorsun die. Bu akşam bizim de randevu varmış. Hazır ol bu gece uyutmucam dedi

canım sakin ol :26: ama geldiğinde de savun kendini :26:

ay pahalıymış, bana nromalde 40-50 ye boyadıklarını benimkisi uzun diye 70 olurmuş dediler..
ama belki boya alır evde boyarım, anlattı çocuk şöyle yapıcan diye.. mesek sırlarımı da veriyorum bu arada diyo

filizim adam gelene kadar sakinleşmeye çalış, titremen de geçsin. savun hakkını sonuna kadar.

nekim yani bana sorarsan benim işime hiç bulaşma derim, çok çekiyorum ben bu işten. ayrıca yaşlandım yani resmen. insanların zevkleriyle uğraşmak çok yorucu. ben genelde tasarımda corel'i, resim düzenlemede photoşu kullanıyorum katmanlarla uğraşmak çok yoruyor beni.

dilşadcım eşin otomatiğe bağlamıştır artık anlatamaz da sana. ama öğrenirsen dediği gibi yardımcı olursun ona, iyi olur yani. zaten büyük ihtimalle eşin özel efektler falan kullanıyordur, onlarla tek bir tuşa basarak temizleyebiliyorsun resmin istediğin yerini. foto düzenlemek eğlenceli oluyor.

zuzummm face hayırlı olsun

evet çok pahalı içim gitti resmenama kendim hayatta bu şekilde boyayamam canım koyu renk olursa boyayabiliyorum bundan önce kendim boyamıştım meselabaşka bi kuaföre daha sordum 50 tl dedi ama güvenemedim

bana çok eğlenceli geliyor, hani bir gün biraz param olur birikim yaparsam dekorasyon şirketi açıcam kendime
avm süsleme, düğü mekanı organizasyonları işi felan
pc'de yaparım şirin tasarımlar..
benim çizimim de çok iyidir...

vay sende ne yetenekler varmış köreliyosun nektar

Elfida seni atlamışım canım sakın sinirlenme sakin olmaya çalış rahatla biraz ondan sonra zaten kendini kolayca savunabilirsin

Zuzum seni facede gördüm ekledim :))

Kızlar bende büyük değişimler var ya benki en ufak bi bağırmaya ağlayan biriyim. Bi bağırmışım telefonda suzan bile şaşırdı :))

Birazdan gelsin göstericem valla. Çok sakinim biraz suda içeyim o da sakinleştirir :))

zuzummm face hayırlı olsun

sağol canım....

nekkk

Benm için bişey yapabilirmisin, hatıra

canım kendini yıprattığına değmez boswer üzme kendini. Ver derslerini

Fırtına öncesi sessizlik

Elfişş seni çok araım kızz...hep ilk soyadınla aradım bulamadım :))) nekten ekledim dedim evet evet buydu soyadı heralde galiba sanırsam:76:

Bu eşimin kaygısızlığı öldürecek beni daha aramamış adamlarıben olcaktımki ağızlarının payını verecektim pislik adamlar bide utanmadan tellerini kapatıyolar

Fırtına öncesi sessizlik

Elfişş seni çok araım kızz...hep ilk soyadınla aradım bulamadım :))) nekten ekledim dedim evet evet buydu soyadı heralde galiba sanırsam:76:

Yok canım eklememişsin başka filiz ekledin galiba :) Kızlık soyadımı kaldırdım önceden vardı dedim tek soyadı olsun ondan bulamamışsın :)

vay sende ne yetenekler varmış köreliyosun nektar

Elfida seni atlamışım canım sakın sinirlenme sakin olmaya çalış rahatla biraz ondan sonra zaten kendini kolayca savunabilirsin
tabi köreliyorum canım 4 dil biliyorum santralde çalışıyorum şaka bi tarafa inş ilerleyen günlerde daha iyi bişiler yapabilirim, hepimiz daha iyi işler yaparız inş

sağol canım....
nekkk

Benm için bişey yapabilirmisin, hatıra
yapim bebeyimm, ne istersinn

Bu eşimin kaygısızlığı öldürecek beni daha aramamış adamlarıben olcaktımki ağızlarının payını verecektim pislik adamlar bide utanmadan tellerini kapatıyolar
benimkisi de aynı böyle, ben de aynı senin yaptığını yapardım

ben bu tip konuları eşime bırakmıyorum kızlar, ben arayıp hallediyorum. çünkü erkekler evde bize oldukları kadar net tepki vermiyorlar dışarıda. bence siz de öyle yapın. yoksa sinir olup durcaz sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…