- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bebeğim eskiden karamelmi vardısarı derdik işte tam sarı değil canım karamel..çeken biri olsada eklesem :26:öğlen eşime çektiriym burda kimse olmazsa valla canım çekemedim bi türlü yoksa bilirsin hemen eklerim
canım sakin ol :26: ama geldiğinde de savun kendini :26:Sinirden elim ayağım titriyo ya bizim mali müşavir aradı faturaları işledinmi dedi. Ayın 20 sine kadar işledim dedim. neden bitirmedin dedi FAturalar daha elime gelmedi ki diyorum git topla getir diyor. buranın bi işleyişi var satınalmacı faturasını kontrol eder maliyeti çıkarırlar eksik varsa siparişi verirler sonra kontrol eden biri daha var ordan finansmana gelir finansman ödeme için işler en son bana gelir. yok önce bana gelecekmiş. Çıktım yukarı anlattım bunlara dedim bundan sonra ilk ben işlicem. Onlarda dedi ki kesinlikle olmaz faturayı belki iade edicez senin için zor olur hemen veremeyiz açıklamayı falanda yaptılar onlar haklı. Birazdan mali müşavir gelecek ve dananın kuyruğu kopacak. görecekler sessiz filizi. Artık ağlamıyorumda öyle hemen. Sadece titriyorum bunuda yenicem hakkımı tam savunucam bugün.
ay pahalıymış, bana nromalde 40-50 ye boyadıklarını benimkisi uzun diye 70 olurmuş dediler..şuanda dümdüzfönlü gibi sabah düzleştirdim benimkinide boyayla açtılar canımm kesinlikle oryal istemedim 70 verdim bende fönde perçemde içinde..
evet ya yazlıklar ne kadar uygun ayakkabılar falan 20 tl yazınki 50lik ayakkabılar..mevsimlikler çok pahalı almasanda olmuyo işte off
aferin sana valla canım ben hiçbişey hatırlamıyorumbilgisayar tekno ve programlama bölümü mezunuyum bide
aynadan çek kızzzz
Filiz evet yaa, adam başkasına kızdı senden çıkarıyo heralde
canım sakin ol :26: Ama geldiğinde de savun kendini :26:
Ay pahalıymış, bana nromalde 40-50 ye boyadıklarını benimkisi uzun diye 70 olurmuş dediler..
Ama belki boya alır evde boyarım, anlattı çocuk şöyle yapıcan diye.. Mesek sırlarımı da veriyorum bu arada diyo
bana çok eğlenceli geliyor, hani bir gün biraz param olur birikim yaparsam dekorasyon şirketi açıcam kendimefilizim adam gelene kadar sakinleşmeye çalış, titremen de geçsin. savun hakkını sonuna kadar.
nekim yani bana sorarsan benim işime hiç bulaşma derim, çok çekiyorum ben bu işten. ayrıca yaşlandım yani resmen. insanların zevkleriyle uğraşmak çok yorucu. ben genelde tasarımda corel'i, resim düzenlemede photoşu kullanıyorumkatmanlarla uğraşmak çok yoruyor beni.
dilşadcım eşin otomatiğe bağlamıştır artık anlatamaz da sana. ama öğrenirsen dediği gibi yardımcı olursun ona, iyi olur yani. zaten büyük ihtimalle eşin özel efektler falan kullanıyordur, onlarla tek bir tuşa basarak temizleyebiliyorsun resmin istediğin yerini. foto düzenlemek eğlenceli oluyor.
zuzummm face hayırlı olsun
bana çok eğlenceli geliyor, hani bir gün biraz param olur birikim yaparsam dekorasyon şirketi açıcam kendime
avm süsleme, düğü mekanı organizasyonları işi felan
pc'de yaparım şirin tasarımlar..
Benim çizimim de çok iyidir...
zuzummm face hayırlı olsun
bana çok eğlenceli geliyor, hani bir gün biraz param olur birikim yaparsam dekorasyon şirketi açıcam kendime
avm süsleme, düğü mekanı organizasyonları işi felan
pc'de yaparım şirin tasarımlar..
Benim çizimim de çok iyidir...
zuzum seni facede gördüm ekledim :))
kızlar bende büyük değişimler var ya benki en ufak bi bağırmaya ağlayan biriyim. Bi bağırmışım telefonda suzan bile şaşırdı :))
birazdan gelsin göstericem valla. çok sakinim biraz suda içeyim o da sakinleştirir :))
Fırtına öncesi sessizlik
Elfişş seni çok araım kızz...hep ilk soyadınla aradım bulamadım :))) nekten ekledim dedim evet evet buydu soyadı heralde galiba sanırsam:76:
Yok canım eklememişsin başka filiz ekledin galiba :) Kızlık soyadımı kaldırdım önceden vardı dedim tek soyadı olsun ondan bulamamışsın :)
tabi köreliyorum canım 4 dil biliyorum santralde çalışıyorumvay sende ne yetenekler varmış köreliyosun nektar
Elfida seni atlamışım canım sakın sinirlenme sakin olmaya çalış rahatla biraz ondan sonra zaten kendini kolayca savunabilirsin
yapim bebeyimm,sağol canım....
nekkk
Benm için bişey yapabilirmisin, hatıra
benimkisi de aynı böyle, ben de aynı senin yaptığını yapardımBu eşimin kaygısızlığı öldürecek beni daha aramamış adamlarıben olcaktımki ağızlarının payını verecektim pislik adamlar bide utanmadan tellerini kapatıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?