2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evet ama ben arıycam deyince ben arayamadım canım aramış görüşmüş adam ne dese beğenirsiniz ben eşine cumartesi pazar gelemiycemi söyledim demişyalancı pisliklerbugün gelicekler 5 de 1 saat izin alıcaz iş yerindenakşama birsürü iş beni bekliyo

kitabımı alacaktım sabah evden çıkmadan, unuttum ya. işim yok şimdilik, okurdum ne güzel. yeni yerimde patron da sürekli göremiyor beni

Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi :))

Telefondaki aslan miyav diyerek geldi :) Bende durumu sesli anlattım dinledi gitti :))

Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi :))

Telefondaki aslan miyav diyerek geldi :) Bende durumu sesli anlattım dinledi gitti :))

evlilik yaradı sana elfişim hep böyle ol, savun hakkını. insanlara sesini çıkartmadıkça sesinin olmadığını sanıyorlar çünkü.

ben buara günleri şaşırdım :26:

p.ertesi sendromu yok bende...birde geceler uzadı ya alıyorum uykumu galiba :))

ah şu uykuyu bir de ben alabilsem. sabahları erken kalktığım sürece alamıyorum ben uykumu ya. hamile kalınca ne olcam Allah bilir.

ben buara günleri şaşırdım :26:

p.ertesi sendromu yok bende...birde geceler uzadı ya alıyorum uykumu galiba :))

ben akşam 9 buçukta uyudum sabah 7-15 de uyandım ama sanki hiç uyumamış gibiyim. dün ki temizlik beni mahvetti. :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…