2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kayseridede şive var bende bazen annemlerin yanında kullanırımarkadaşlarlada gıcıklığa nörüyonu çok yaparız mesela aradım ya direk nördün bacım derim

ayvalık şivesini sevdim zuzucuk

mrb aslında geliyorum ama işlerim bu ara çok yoğun o yüzden sadece geçmişi okuyabiliyorum. birde aranızda yakınlık çok hoşuma gitti. ben sonradan dahil olduğum için biraz olaylara uzak kalıyorum sanırım.

yok canım sonradan gelipte hemen kaynaşanlar var ..sen bi kendini tanıttın bidaha gelmez oldun ..fotoda ekliycektin unuttuk sanma:82:

bizim bulgaristan şeysinde de, isimleri sevimli yapmak için (genelde çocuklara yapılıyor bu) ismin sonuna "ço" koyuyolar
bence sevimli değil çok itici oluyo erkek çocukların yani
düşünsenize mehmetço, ahmetço, hasanço ay hiç sevmiyorum
çocuğum erkek olursa demeyin öyle dicem

ii akşamlar kızlar ben toparlanıp çıkayım akşama tekrar denicem fotoğraf eklemeyi. görüşmek üzere

Benim k.validemde şiveli konuşur :) geliyi yapiyi gibi :))) Eşim görümcem taklidini yaparlar :))

zuzum sizin oraların şivesi Kıprıs şivesine benziyor demek ki, burdakiler de öyle konuşur "bir arabacık aldım kendime" derler.
bugün geç çıktım işten ya. alt komşumuzun kızının da doğum günü var. eşim çıksın yemek yiyip oraya geçcez. umarım çok gecikmez eşim. biran önce evime gelip uzanmak istiyorum çünkü. bu akşam yemekten yırtıyorum, yarın için de kuru fasülye ıslatcam yarın akşam yapmak için.

özledim siziiiii:84::84::84:

Bende eve gidince kocişime tavuklu şehriyeli çorba yapıcam. Çok kötü üşütmüş kocişim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…