kayseridede şive var bende bazen annemlerin yanında kullanırımarkadaşlarlada gıcıklığa nörüyonu çok yaparız mesela aradım ya direk nördün bacım derim
ayvalık şivesini sevdim zuzucukay benm eşimde öle yaa..akrabalarının yanında hemen şiveli konuşur...diğer zamnlarda normal... Ama bana kaba geliyo valla ne yalan söleyim :78:
..
Evet nekim sağlık çok ciddi işte
..
Bizde elekçi nörüyn zcük bebe gibi kullanırız aramızda :)) ama şive değil bizimki ......ayvalıkda da sonuna cık cik koyrlar ..örnek : Kahvecik evcik kedicik :) hep böle konuşurlar... "yap bi kahvecik içelim"
mrb aslında geliyorum ama işlerim bu ara çok yoğun o yüzden sadece geçmişi okuyabiliyorum. birde aranızda yakınlık çok hoşuma gitti. ben sonradan dahil olduğum için biraz olaylara uzak kalıyorum sanırım.
Ayvalık şivesini sevdim zuzucuk
mrb aslında geliyorum ama işlerim bu ara çok yoğun o yüzden sadece geçmişi okuyabiliyorum. Birde aranızda yakınlık çok hoşuma gitti. Ben sonradan dahil olduğum için biraz olaylara uzak kalıyorum sanırım.
peki
..............
Son yarım saatt:119:
afferim onayuppiiii :119:
Kociş aradı, 6 otbüsüyle gelcekmiş...6,30 da burda olur onu beklicem birlikte gidicez anneme :)
ii akşamlar kızlar ben toparlanıp çıkayım akşama tekrar denicem fotoğraf eklemeyi. görüşmek üzere
iyi akşamlarii akşamlar kızlar ben toparlanıp çıkayım akşama tekrar denicem fotoğraf eklemeyi. görüşmek üzere
bence deoo hadi gözün aydın zuzu
nekk ço neymiş yasöylemesinler bencede
afferim onaBugünkü "afferim kociş" kupasını zuzunun eşine vermek istiyorum
oo hadi gözün aydın zuzu
Nekk ço neymiş yasöylemesinler bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?