selam kızlar. Bugün giremicem çünkü yanıma stajyer diye bizim burdaki çocuğun nişanlısını oturttular. Bütün gün yanımdaymış, her hafta salı günleriYapılacak iş de yok. Oturuyoruz öyle yanyana. Kriz geçirmeden bitiririm bugünü inşallah. Eve gidince elimden geldiği kadar okurum artık geçmişi. Size hoş sohbetler, bana da allah sabır versin
zuzu ben galiba izin alıp gidicem , gece öksürmek ten uyuyamadığım için şimdi uyku akıyo gözümden ve aynı senin gibi esnemektn çenem kopacak. Saat 4 e kadar dayanayım sonra gideyim diyorum
sen 4 ü falan bekleme...ya şimdi izin al yada 3 dedimi çık git evine....
Dayanıyım dedim ama dayanamıyorum de izin al
Ya sinir oldum. Bir sürü foto ekledim kafasına göre 20 foto almış albüm.
Ben de dün burma kadayıf almaya gittim. Tatlıcıdaki çocuk aldı eline çatalı arkadaşı tatlı getirip tartana kadar bana baklavanın her çeşidinden çatala takıp takıp yedirdi. Bayılacam yeter dedim şekeri çok mu olmuş diyor. Akşam eşime anlattım hangi tatlıcıdan aldın ya asarım keserim onu diyor.
Ya sinir oldum. Bir sürü foto ekledim kafasına göre 20 foto almış albüm.
Ben de dün burma kadayıf almaya gittim. Tatlıcıdaki çocuk aldı eline çatalı arkadaşı tatlı getirip tartana kadar bana baklavanın her çeşidinden çatala takıp takıp yedirdi. Bayılacam yeter dedim şekeri çok mu olmuş diyor. Akşam eşime anlattım hangi tatlıcıdan aldın ya asarım keserim onu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?