2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. bugün giremicem çünkü yanıma stajyer diye bizim burdaki çocuğun nişanlısını oturttular. bütün gün yanımdaymış, her hafta salı günleri yapılacak iş de yok. oturuyoruz öyle yanyana. kriz geçirmeden bitiririm bugünü inşallah. eve gidince elimden geldiği kadar okurum artık geçmişi. size hoş sohbetler, bana da Allah sabır versin

Kıyamam pek sinir olmuş

azcık iş yapim, çok gerginim bugün
öyle sebepsiz herkese çatasım var
iyi sohbetler kızlar

Bende uyukluyom ya ( çenem kopcak esnemekten

neskayfe içeyim açılayım

akşam anneme gidsicem, dün canım tatar böreği çekti çok fena :) söledim yapıcak

zuzu ben galiba izin alıp gidicem , gece öksürmek ten uyuyamadığım için şimdi uyku akıyo gözümden ve aynı senin gibi esnemektn çenem kopacak. saat 4 e kadar dayanayım sonra gideyim diyorum

zuzu ben galiba izin alıp gidicem , gece öksürmek ten uyuyamadığım için şimdi uyku akıyo gözümden ve aynı senin gibi esnemektn çenem kopacak. Saat 4 e kadar dayanayım sonra gideyim diyorum

sen 4 ü falan bekleme...ya şimdi izin al yada 3 dedimi çık git evine....
Dayanıyım dedim ama dayanamıyorum de izin al

sen 4 ü falan bekleme...ya şimdi izin al yada 3 dedimi çık git evine....
Dayanıyım dedim ama dayanamıyorum de izin al

aslında ilk öyle düşündüm ama sonrada lazere randevum geldi aklıma, okadar zor randevu aldımki erteleyemem, dedim şimdi eve gidip tekrar dışarı çıkıp lazere gitmek zor gelecek. böyle olursa hiç eve çıkmadan lazere giderim, herşey biter öyle evime gider yatarım, zaten sağolsun sevgilim dün akşamda herşeyi yaptı, yemek hazırlamıştım masayı kurdu,topladı, makineye dizdi, bana sürekli bitki çayları yaptı, meyve tabakları yaptı.iyiyim yani evde bakıyo bana

Ya sinir oldum. Bir sürü foto ekledim kafasına göre 20 foto almış albüm.
Ben de dün burma kadayıf almaya gittim. Tatlıcıdaki çocuk aldı eline çatalı arkadaşı tatlı getirip tartana kadar bana baklavanın her çeşidinden çatala takıp takıp yedirdi. Bayılacam yeter dedim şekeri çok mu olmuş diyor. Akşam eşime anlattım hangi tatlıcıdan aldın ya asarım keserim onu diyor.

burma kadayıfada bayılırımasıldımı kız yemeseydin

iyi niyetlimiydi ,kötü niyetlimi :)
hani anlarsın davranışlarından :26:

belkim hamile olduğunu anladı ,ondan taddırmıştır

:) hamile olduğumu anlamıştır kesin çünkü karnım büyüdü :d
ama bu kadar da tattırılmaz ki bayılacaktım tatlıdan
ama hepsinden yedim valla,vermesiyle yutmam saniyelik mesele oldu :)
bende burma kadayıfa bayılırım. Annem her ay maaş alınca alırdı Kayınvalidem ilk kez yemiş dün,çok beğendi.

benm bazen kan şekerim düşüyor. o zaman yoğun şekilde ihtiyaç duyuyorum. :)
ev baklavasını sevmem,hazır severim.

bu 182 randevu sistemi ne saçma bir şey ya!
bugün aldığım randevuyu taaa 27 ekime veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…