arseee gitmedin miiii
Ben de :) en fazla 1 tane yerim o da bayıltır beni ..ben baklavayı ne severim ne yerim :120:
burda yediklerimiz hep fıstıklıkiben de :) en fazla 1 tane yerim o da bayıltır beni ..
şu sırf yeşil olan var ya antep fıstıklı ondan 3 tane yiyebiliyorum ama eşim ondan alır bana hep
aklıma çok sevdiğim komşumuz geldi oda çorumlu heri derdi hepyok heri :) (heri, amasyanın lafıdır)
ben ne reçel yaparım ne de turşu. Alırım marketten kıtır kıtır, ne eridi derdiyle uğraşırım ne de onu yapmaya vakit harcarım. Reçeli de zaten zoraki yiyoruz. 700 gr reçel 7-8 ay gitti. O da kahvaltılığa koyduğum kurudukça döktüm de ondan bitti. Düğünden önce aldğımız bal hala duruyor. Sadece domates pişirip kavanozlara doldurdum. Bir de biber kuruttum. Biraz da dondurucudakiler var işte. Yeter.salçanın da hazırını seviyoruz. Kahvaltılık soslar da satılıyor taze taze. Boswer.
afiyet olsunn :))))burda yediklerimiz hep fıstıklıkiCevizli kimse yemiyo burda ben 2 tane yedim kesti ama..
aklıma çok sevdiğim komşumuz geldi oda çorumlu heri derdi hep
ayy ne salak kızlar var ya okurken sinir oldum
aynen canım aynen, dua ediyorum onlar için.. Allah yardımcıları olsun..nekk mirayın kardeşine nekadr yazık yaaa,çok üzüldüm...
ayy kendimi onun yerine koyamıorum bilee Allah korusun
Yazdıklarım nereye gitti yaheri bi tür seslenme sanırım canım:44:
aynen canım aynen, dua ediyorum onlar için.. Allah yardımcıları olsun..
o da çok yıprattı kendini ağlıyo sürekli, bebişine bişi olucak Allah korusun((
ecükElekçi:çingene
ecük:biraz
elamki:sanırım
heri:seslenme sanırım canım hatırladıklarım bunlar bunları çok kullanırdıçok iyi insanlardı
ama hep varmış kardeşinin kalp rahatsızlığı, hep biliyolarmış iğne oluyomuşkalp derken bide böbrek çıkmışyazık...
ecükEşim k.validemlere gittiğimizde hemen şiveye geçiş yapar evet kullanıyolar bunlardan
Ama hep varmış kardeşinin kalp rahatsızlığı, hep biliyolarmış iğne oluyomuş
keşke ozaman da detaylı kontrol olsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?