2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kızlarr,

zuzu dün Allahtan 5.30 da çıktım işleri bitirip, ayy bide sözde izin aldım yaa, kafayı yedim (

yok be cnm burası kaldırıyor da benim kociş kaldıramıyor ama alıştırcam ben onu yavaş yavaş. akşam aklıma gelirse çekip ekliyim cnm.
canım başarılar hadi bakalım muradıona erdin , dersleri güzel anlat kız anlamayanı salla gitsiiinnn :))

ahahaaaa tamam anlamayanı sallıcam. zaten başlangıç seviyesi, çocu bi şey bilmiomuş ve de anlamıomuş dediler bakalım :)))

arkası yapışkanlı tahtaları mı diosun cnm eğer onlasa bende de var onlardan oturma odamda 5 tane. alçaklı yüksekli yapıştırdım hoş oldu bence

Evet canım aynen öyle tahta arkası yapışkanlı. eşim 3 tane almış 5 tanede güzel olur aslında. Dedim meyveli varsa al mutfağada yapıştırırız.

:))) alıştır yavaş yavaş
Evet canım aynen öyle tahta arkası yapışkanlı. eşim 3 tane almış 5 tanede güzel olur aslında. Dedim meyveli varsa al mutfağada yapıştırırız.

nette bulup bi eklesene elfi merak ettim

ben bu aralar hiç yapmıyorum börek, tatlı falan. göbişler aldılar başlarını gidiyorlar ama bu aralar börek yapasım var.

çok canım sıkılıyor ya. evimin kadını olmak istiyorum bu aralar...

hoşgeldin canım, iyilik , sen nasılsın ? yoktun bu aralar
işler çok yoğun bu aralar meb le sürekli yazışmak durumundayız gitmeler gelmeler oluyo dilekçeler vs. atamalar yoğun bi haftaydı
mrh canım nasılsın nası oldun?

iyiyim canım bende doktora gitcem yarın filan ne zaman boş olursam haftayada hem kendi okuluma gitcem hemde işe gelicem yorgun düştüm çok...

neden doktora gidiyosun canım hayırdır ?önemli bişey değildir inşallah

ben de beğeniyorum onları, bizim burda tanesi 1 tl bunların.. ama yapışkanlı ya düşer o sürekli.. ondan almaya cesaret edemedim hiç.. :26:
Eki Görüntüle 271741

Bunlar gibi canım. Ama bu resimleri beğenmedim :)
heh bunlardan işte

öğlen yemeğinizde ne var bugün? :))
ıspanak aç kaldım

ben de dün tavuk döner vardı aç kalmıştım. ama bugün yedim dee çorbayı yiyemedim yoğurtlu çorbaya iç fasulye ve yeşil mercimek koymuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…