Sağol elfi ve dilekkk
kociş nerde ki cnm geçmişi okumayınca kaçırdım??
yok be cnm burası kaldırıyor da benim kociş kaldıramıyorayşemm sende çok spor ve güzel giyiyosun canım benim..veriri canım ya nasıl vermez antalya gibi yerde yaşıyosunuz ben orda minicik şortla askılı yla gezdim insanlar rahat..burda olsanda neyse diycem ama ben burdada rahatım abartmadığım sürece eşim kızmaz..tayt ,askılı kısa etek kaldırmaz bura ama onun haricinde herşey giyebilirim
senin arkadaşın yokmu canım sende git sıkılma benim bu arkadaşım bekar ofisi var orda oturucaz ..
çok merak ettim ayşem ekle bi arada bakalım dekorasyon merakı var bende:)
canım başarılar hadi bakalım muradıona erdin , dersleri güzel anlat kız anlamayanı salla gitsiiinnn :))
arkası yapışkanlı tahtaları mı diosun cnm eğer onlasa bende de var onlardan oturma odamda 5 tane. alçaklı yüksekli yapıştırdım hoş oldu bence
:))) alıştır yavaş yavaşyok be cnm burası kaldırıyor da benim kociş kaldıramıyorama alıştırcam ben onu yavaş yavaş. akşam aklıma gelirse çekip ekliyim cnm.
ahahaaaatamam anlamayanı sallıcam. zaten başlangıç seviyesi, çocu bi şey bilmiomuş ve de anlamıomuş dediler bakalım :)))
Evet canım aynen öyle tahta arkası yapışkanlı. eşim 3 tane almış 5 tanede güzel olur aslında. Dedim meyveli varsa al mutfağada yapıştırırız.
anladım canım teşekkür ederim..arkası yapışkanlımıymış bunların:)
Selam kızlar nasılsınız....
Selam kızlar nasılsınız....
işler çok yoğun bu aralar meb le sürekli yazışmak durumundayız gitmeler gelmeler oluyo dilekçeler vs. atamalar yoğun bi haftaydıhoşgeldin canım, iyilik , sen nasılsın ? yoktun bu aralar
mrh canım nasılsın nası oldun?
işler çok yoğun bu aralar meb le sürekli yazışmak durumundayız gitmeler gelmeler oluyo dilekçeler vs. atamalar yoğun bi haftaydı
iyiyim canım bende doktora gitcem yarın filan ne zaman boş olursam haftayada hem kendi okuluma gitcem hemde işe gelicem yorgun düştüm çok...
neden doktora gidiyosun canım hayırdır ?önemli bişey değildir inşallah
ben de beğeniyorum onları, bizim burda tanesi 1 tl bunların.. ama yapışkanlı ya düşer o sürekli.. ondan almaya cesaret edemedim hiç.. :26:Evet canım aynen öyle tahta arkası yapışkanlı. eşim 3 tane almış 5 tanede güzel olur aslında. Dedim meyveli varsa al mutfağada yapıştırırız.
heh bunlardan işte
ıspanaköğlen yemeğinizde ne var bugün? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?