- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bende de var brownie ama 4 çayına saklıyorum arkadaşıma eşlik etcem, o da çikilata almış :))bugün bende aç kaldım allahtan yanımda top kek getirmiştimyemek mi söylesem acaba
ben de dün tavuk döner vardı aç kalmıştım. ama bugün yedim dee çorbayı yiyemedim yoğurtlu çorbaya iç fasulye ve yeşil mercimek koymuşlardı.
bugün bende aç kaldım allahtan yanımda top kek getirmiştimyemek mi söylesem acaba
yoğurtlu çorbayı çok severim ama buğdaylıonlar biraz uyduruk yapmış galiba...
oo sen nerde çalışıyodun yemekleriniz güzelmişbugün yedim ben. ızgara köfte patates piyazı ve peynirli makarna vardı çorba haricinde güzeldi.
afiyet olsun:)benimde elmam var kociş dün yememiş kendininkinide bana getirmiş:)onu yerim yeterbende de var brownie ama 4 çayına saklıyorum arkadaşıma eşlik etcem, o da çikilata almış :))
çorbamı içtim gerçi o tutar azcık..
ohh mis menemen canım istedi yarın sabah yapıyım bari..ben de dün akşam yemek yapmadım, az önce de dürüm yedim. eşimi aradım o da melemen yapmış kendinebu akşam için kuru fasülye ıslattım dün akşamdan. bugün düşünmüyorum ne yapsam diye, içim rahat
elma yesem yetmezmi tok kekde yedim(yoğurtlu çorbayı çok severim ama buğdaylıonlar biraz uyduruk yapmış galiba...
canm yemek söle tabiii
ımmm bayılırımm..soğukmuki orası canım bende yazlık ayakkabı kısa kollu tişört var:)Bende gül böreği yaptım eve gidince fırına atıcam. Benimde yemeğim var :)) bugün bi güzel banyo yapıcam sonra erkenden yatarım inş. Bende grip oluyorum gibi. Ellerim buz gibi ya
kızlar bişey sorucam, arkadaşımın kasım 19 da düğünü var, ne giymeliyim yaa bilemedim.
çok yakın arkadaşım , kardeş gibiyiz, çocukluğumuzdan beri, ama kış olunca giyinilecek şey düşündürüyo.
yani abiyemi giymeliyimyoksa normal bir elbisemi giymeliyim acaba,
kızlar bişey sorucam, arkadaşımın kasım 19 da düğünü var, ne giymeliyim yaa bilemedim.
çok yakın arkadaşım , kardeş gibiyiz, çocukluğumuzdan beri, ama kış olunca giyinilecek şey düşündürüyo.
yani abiyemi giymeliyimyoksa normal bir elbisemi giymeliyim acaba,
oo sen nerde çalışıyodun yemekleriniz güzelmiş
afiyet olsun:)
bence normal elbise giy o havada abiye pek giyilmez sanırım çok şık elbiseler var ..
ben olsam abiye giyerdim arse, dügünün kışı yazı yok..
Selam herkese
ben de buğdaylı (biz yarma diyoruz) severim. Bu iç fasulyeli çorba yöresel ama benm annem hiç yapmazdı,alışkın değilim ya yiyemedim. Kayınvalidem yapar, bıdıklı çorba der
Yarmalı çorba 2 gündür evde yiyoruz :d hatta sabahta çok üşümüş halde kalktım ısınmak için kalanını ısıttım,bitti sonunda :)
akşama annem çağırdı bizi yemeğe. Daha doğrusu dün eşim size gelelim demiş arayıp,annem bugün arayıp akşam bizdesiniz diyene kadar da ben annenlere haber verdim demiyor. Gece yola çıkacaklar tatile gidiyor çifte kumrular,eşim gitmeden görelim sizi demiş.
çok karıştı kafam, çünkü en yakın arkadaşım sonuçta ne bileyim yaa, öyle doğu düzgün elbisede görmüyorumki, hep günlük gibi görünüyolar gözüme.
Hoşgeldin, eve heralde 15 tane abiye var abiyeye karar verirsem onlardan birini giyerim zaten :))
masraf yapmamış olurum :)
arse benm eşimin de çok yakın arkadaşının kasım 16 da nişanı var ben de abiye giyicem olumsuz bi durum olmazsa. Artık nişan ve düğünler kapalı mekanlarda olmaya başladı. Kasımda kesin kapalı bi yerdedir bence de abiye giy
evet yarma da denir :)
bıdıklı mı :)))) valla annem yoğurtlu çorba yapınca 2 tbak birden yiyorum dolu dolu :) çok severim..
Evde buğday olmayınca annem pirinçle yapıyo içine bide küçük küçük kıyma atıyo ,böle top top köfteler ımhh o da güzel olur..ama hakiki buğdaylısının yerini tutmaz :))
oo nereye gidiyolar..
Bu arada smleylerim yok benimsizin görünüyomu, nerden çıkarıyonuz o smileyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?