2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugün yedim ben. ızgara köfte patates piyazı ve peynirli makarna vardı çorba haricinde güzeldi.

Bizdede dünkü yaptığım çorbanın aynısı vardı tarifi abladan almıştım bu akşamda içicem. Erişte vardı yemedim yeşil mercimek vardı bi kaç kaşık yedim. ama en sevdiğim kabak tatlısı vardı ondan çok yedim

ben de dün akşam yemek yapmadım, az önce de dürüm yedim. eşimi aradım o da melemen yapmış kendine bu akşam için kuru fasülye ıslattım dün akşamdan. bugün düşünmüyorum ne yapsam diye, içim rahat

ben de dün tavuk döner vardı aç kalmıştım. ama bugün yedim dee çorbayı yiyemedim yoğurtlu çorbaya iç fasulye ve yeşil mercimek koymuşlardı.

yoğurtlu çorbayı çok severim ama buğdaylı onlar biraz uyduruk yapmış galiba...

bugün bende aç kaldım allahtan yanımda top kek getirmiştimyemek mi söylesem acaba

canm yemek söle tabiii

Bende gül böreği yaptım eve gidince fırına atıcam. Benimde yemeğim var :)) bugün bi güzel banyo yapıcam sonra erkenden yatarım inş. Bende grip oluyorum gibi. Ellerim buz gibi ya

ben de buğdaylı (biz yarma diyoruz) severim. bu iç fasulyeli çorba yöresel ama benm annem hiç yapmazdı,alışkın değilim ya yiyemedim. kayınvalidem yapar, bıdıklı çorba der
yarmalı çorba 2 gündür evde yiyoruz hatta sabahta çok üşümüş halde kalktım ısınmak için kalanını ısıttım,bitti sonunda :)

akşama annem çağırdı bizi yemeğe. daha doğrusu dün eşim size gelelim demiş arayıp,annem bugün arayıp akşam bizdesiniz diyene kadar da ben annenlere haber verdim demiyor. gece yola çıkacaklar tatile gidiyor çifte kumrular,eşim gitmeden görelim sizi demiş.

bugün yedim ben. ızgara köfte patates piyazı ve peynirli makarna vardı çorba haricinde güzeldi.
oo sen nerde çalışıyodun yemekleriniz güzelmiş
bende de var brownie ama 4 çayına saklıyorum arkadaşıma eşlik etcem, o da çikilata almış :))
çorbamı içtim gerçi o tutar azcık..
afiyet olsun:)benimde elmam var kociş dün yememiş kendininkinide bana getirmiş:)onu yerim yeter
ohh mis menemen canım istedi yarın sabah yapıyım bari..

canm yemek söle tabiii
elma yesem yetmezmi tok kekde yedim(
Bende gül böreği yaptım eve gidince fırına atıcam. Benimde yemeğim var :)) bugün bi güzel banyo yapıcam sonra erkenden yatarım inş. Bende grip oluyorum gibi. Ellerim buz gibi ya
ımmm bayılırımm..soğukmuki orası canım bende yazlık ayakkabı kısa kollu tişört var:)

kızlar bişey sorucam, arkadaşımın kasım 19 da düğünü var, ne giymeliyim yaa bilemedim.

çok yakın arkadaşım , kardeş gibiyiz, çocukluğumuzdan beri, ama kış olunca giyinilecek şey düşündürüyo.

yani abiyemi giymeliyimyoksa normal bir elbisemi giymeliyim acaba,

bence normal elbise giy o havada abiye pek giyilmez sanırım çok şık elbiseler var ..

ben olsam abiye giyerdim arse, dügünün kışı yazı yok..

selam herkese

bence normal elbise giy o havada abiye pek giyilmez sanırım çok şık elbiseler var ..

çok karıştı kafam, çünkü en yakın arkadaşım sonuçta ne bileyim yaa, öyle doğu düzgün elbisede görmüyorumki, hep günlük gibi görünüyolar gözüme.

ben olsam abiye giyerdim arse, dügünün kışı yazı yok..

Selam herkese

hoşgeldin, eve heralde 15 tane abiye var abiyeye karar verirsem onlardan birini giyerim zaten :))
masraf yapmamış olurum :)

evet yarma da denir :)

bıdıklı mı :)))) valla annem yoğurtlu çorba yapınca 2 tbak birden yiyorum dolu dolu :) çok severim..

Evde buğday olmayınca annem pirinçle yapıyo içine bide küçük küçük kıyma atıyo ,böle top top köfteler ımhh o da güzel olur..ama hakiki buğdaylısının yerini tutmaz :))

oo nereye gidiyolar..

Bu arada smleylerim yok benim sizin görünüyomu, nerden çıkarıyonuz o smileyleri

arse benm eşimin de çok yakın arkadaşının kasım 16 da nişanı var ben de abiye giyicem olumsuz bi durum olmazsa. artık nişan ve düğünler kapalı mekanlarda olmaya başladı. kasımda kesin kapalı bi yerdedir bence de abiye giy

düğün kapalı yede olucaksa, hiç düşünme.....

C.ertesi bende düğüne gitcem hemde bizim eve 2 adımlık :))) bayramda aldığım elbiseyi giyicem foto da eklerim :))

evet kapalı bahçelievler öğretmen evinde olacakda , işde insan düşünüyo kış sonuçta, abiyeleri giyip sonra bitarafımızı üşütmeyelim :)))

benm annem de süzme yoğurtla yapar yarmalı çorbayı,çok severiz. pirinçli hiç yapmaz. annem küçükken, annesi hasta olana pirinçli yapıyomuş,psikolojik galiba pirinçli yoğurt çorbası sevmez :) bursa ancere ye gidiyorlar. smile ları ezberden canım : 60 : mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…