düğün kapalı yede olucaksa, hiç düşünme.....
C.ertesi bende düğüne gitcem hemde bizim eve 2 adımlık :))) bayramda aldığım elbiseyi giyicem foto da eklerim :))
bizim de bugün elma vardı, ama ben yiyemedim ..ısıramadığım içinoo sen nerde çalışıyodun yemekleriniz güzelmiş
afiyet olsun:)benimde elmam var kociş dün yememiş kendininkinide bana getirmiş:)onu yerim yeter
ohh mis menemen canım istedi yarın sabah yapıyım bari..
elma yesem yetmezmi tok kekde yedim(
kodları aklında kaldıysa :buraya sayıyı yaz: gönder çıkıyor :)))Bu arada smleylerim yok benimsizin görünüyomu, nerden çıkarıyonuz o smileyleri
çok karıştı kafam, çünkü en yakın arkadaşım sonuçta ne bileyim yaa, öyle doğu düzgün elbisede görmüyorumki, hep günlük gibi görünüyolar gözüme.
hoşgeldin, eve heralde 15 tane abiye var abiyeye karar verirsem onlardan birini giyerim zaten :))
masraf yapmamış olurum :)
bence kapalı mekan bile olsa komik kaçıyo soğuk havada incecik kıyafet yazlık ayakkabı giymek yinede sen bilirsin ..kısa kollu çok hoş elbiseler var koton ve adl ye bakabilirsin
e sen zaten karar vermiş gibisin canım bizi niye yoruyosun o zamanevet benide düşündürüyo zaten , ama dedimya o elbiselerde çok günlük görünüyo,
yani en yakın arkadaşıın düğününegiyilebilecek gibi değl sanki,
bide yemekli falan olunca . sanki daha özen istiyo
çoçukluk arkdaşı demişken kızlar bir ara anlatmıştım..hatırlarsanız..arkdaşım evlendigimden beri evime glemdi diye..şimdi gelmeye başladı hatta dogum günüme çagırmıştım o sebeple geldi işte.yolda karşılaşmıştık..megersem kız çok çekiniyormuş evliyiz.diye..şimdi gelirken yine.. Oluyor hatta..
Anlaıtyor..bunalım evlenmek istiyorum ben ya diyor : Hahahha..
Ben bekarken çıktıkları oluyordu ama hep evliliğe uzak bakıyordum şimdi..kötüyüm falan diyor.. Hep..
:)ne güzel işte eşlerimiz bizi biz onları düşünüyoruzbizim de bugün elma vardı, ama ben yiyemedim ..ısıramadığım içinaldım elmamı eşime götürüem (tam tersi sizinkinin )
kız sabah sabah melemen yapmaya erinmiycen mi maşallahben de bu akşam melemen yapıcam, zeytin peynir çay :)))
kodları aklında kaldıysa :buraya sayıyı yaz: gönder çıkıyor :)))
ben tarif edemedim sana sanırım arse:)çok kalın değil zaten saten türü dizde şık elbiseler var kısa kollu olsun ama bence şifon straplez veya askılı olmasın mevsimi değil onu demek istedim:)..altınada şık bi ayakkabı giyersin uff süper olur :)evet benide düşündürüyo zaten , ama dedimya o elbiselerde çok günlük görünüyo,
yani en yakın arkadaşıın düğününegiyilebilecek gibi değl sanki,
bide yemekli falan olunca . sanki daha özen istiyo
bul ozaman bitane
buldum bile ikna ettim pazar günü buluşturcaz onları..
Eşimin arkdaşını bakalım ne olcak
çoçukluk arkdaşı demişken kızlar bir ara anlatmıştım..hatırlarsanız..arkdaşım evlendigimden beri evime glemdi diye..şimdi gelmeye başladı hatta dogum günüme çagırmıştım o sebeple geldi işte.yolda karşılaşmıştık..megersem kız çok çekiniyormuş evliyiz.diye..şimdi gelirken yine.. oluyor hatta..
anlaıtyor..bunalım evlenmek istiyorum ben ya diyor : hahahha..
hatırladım kız biraz kıskanç diyodun
ben bekarken çıktıkları oluyordu ama hep evliliğe uzak bakıyordum şimdi..kötüyüm falan diyor.. hep..
e sen zaten karar vermiş gibisin canım bizi niye yoruyosun o zaman
heh tam şuanki halimi anlatıyo süper tutturmuşsunNekkk senin için bitane smley atıyorum, neçıkcak bakalım....
Funda bu sana, Buda geçmişti aklıdan
ımm elfişş
Arse:131:
Dilşad
çoçukluk arkdaşı demişken kızlar bir ara anlatmıştım..hatırlarsanız..arkdaşım evlendigimden beri evime glemdi diye..şimdi gelmeye başladı hatta dogum günüme çagırmıştım o sebeple geldi işte.yolda karşılaşmıştık..megersem kız çok çekiniyormuş evliyiz.diye..şimdi gelirken yine.. oluyor hatta..
anlaıtyor..bunalım evlenmek istiyorum ben ya diyor : hahahha..
ben bekarken çıktıkları oluyordu ama hep evliliğe uzak bakıyordum şimdi..kötüyüm falan diyor.. hep..
Nekkk senin için bitane smley atıyorum, neçıkcak bakalım....
Funda bu sana, Buda geçmişti aklıdan
ımm elfişş
Arse:131:
Dilşad
heh tam şuanki halimi anlatıyo süper tutturmuşsun
ay yun yaptı 2 dakkada sevimli yaa
du bende bakmadan yapim, hoşuma gitti
zuzu-
elfiş-
funda-
yaren-
ayşam-
dilşad- :113:
arse-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?