2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence kapalı mekan bile olsa komik kaçıyo soğuk havada incecik kıyafet yazlık ayakkabı giymek yinede sen bilirsin ..kısa kollu çok hoş elbiseler var koton ve adl ye bakabilirsin

düğün kapalı yede olucaksa, hiç düşünme.....

C.ertesi bende düğüne gitcem hemde bizim eve 2 adımlık :))) bayramda aldığım elbiseyi giyicem foto da eklerim :))

tabiki resim ekleyeceksin, yok bide eklemeseydin :))

bizimde gülücükler hiçbişey yok bakalım hayırlısı :))

bizim de bugün elma vardı, ama ben yiyemedim ..ısıramadığım için aldım elmamı eşime götürüem (tam tersi sizinkinin )
kız sabah sabah melemen yapmaya erinmiycen mi maşallah ben de bu akşam melemen yapıcam, zeytin peynir çay :)))

Bu arada smleylerim yok benim sizin görünüyomu, nerden çıkarıyonuz o smileyleri
kodları aklında kaldıysa :buraya sayıyı yaz: gönder çıkıyor :)))

aynen öyle cnmm :))

benim arkim evlense abiye giyerdim o bende giydi..özel oldugun belli oluyor..görüyorlar o bu kim..çoçukluk arkadaşım kapak oluyor hehe

bence kapalı mekan bile olsa komik kaçıyo soğuk havada incecik kıyafet yazlık ayakkabı giymek yinede sen bilirsin ..kısa kollu çok hoş elbiseler var koton ve adl ye bakabilirsin

evet benide düşündürüyo zaten , ama dedimya o elbiselerde çok günlük görünüyo,

yani en yakın arkadaşıın düğününegiyilebilecek gibi değl sanki,

bide yemekli falan olunca . sanki daha özen istiyo

çoçukluk arkdaşı demişken kızlar bir ara anlatmıştım..hatırlarsanız..arkdaşım evlendigimden beri evime glemdi diye..şimdi gelmeye başladı hatta dogum günüme çagırmıştım o sebeple geldi işte.yolda karşılaşmıştık..megersem kız çok çekiniyormuş evliyiz.diye..şimdi gelirken yine.. oluyor hatta..

anlaıtyor..bunalım evlenmek istiyorum ben ya diyor : hahahha..

ben bekarken çıktıkları oluyordu ama hep evliliğe uzak bakıyordum şimdi..kötüyüm falan diyor.. hep..

Aklımda bi Var :))) sizden çalarım artıkın, yada rast gele ne çoıkarsa bahtınıza..bitane atıyom bakalım ne çıkcak

Bide hiçbiri çıkmıyomuş :))))

e sen zaten karar vermiş gibisin canım bizi niye yoruyosun o zaman

bul ozaman bitane

:)ne güzel işte eşlerimiz bizi biz onları düşünüyoruz..yaparım canım biz artık hersabah kahvaltı yapıyoruz yaomadan çıkmıyoruz mesela bugün kıymalı yumurta yaptım
ben tarif edemedim sana sanırım arse:)çok kalın değil zaten saten türü dizde şık elbiseler var kısa kollu olsun ama bence şifon straplez veya askılı olmasın mevsimi değil onu demek istedim:)..altınada şık bi ayakkabı giyersin uff süper olur :)

Nekkk senin için bitane smley atıyorum, neçıkcak bakalım....
Funda bu sana , Buda geçmişti aklıdan

ımm elfişş

Arse:131:

Dilşad

Nekkk iyiki smleylerim çıktısını almışın, bak işe yarıcak şimdi :)

e sen zaten karar vermiş gibisin canım bizi niye yoruyosun o zaman

kızz deli karar verswem niye sorayım delllüüüüü

aslında elbise giymek istiyorum ama öyle bir güne giyilecek elbise görmüyorum , senin bildiğin varsa resim eklesene hayrına

ımm elfişş

Dilşad
heh tam şuanki halimi anlatıyo süper tutturmuşsun
ay yun yaptı 2 dakkada sevimli yaa
du bende bakmadan yapim, hoşuma gitti

zuzu-
elfiş-
funda-
yaren-
ayşam-
dilşad- :113:
arse-

ımm elfişş

Dilşad

zuzu ben bu halde hastayken o dondurmayı yersem , haftasonu karacaahmet mezarlığından yazarım size

heh tam şuanki halimi anlatıyo süper tutturmuşsun
ay yun yaptı 2 dakkada sevimli yaa
du bende bakmadan yapim, hoşuma gitti

zuzu-
elfiş-
funda-
yaren-
ayşam-
dilşad- :113:
arse-

kesinlikle bu bana uygun, erken yaşta çocuk yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…