2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

smileylerin kalkması iyi olmuş galiba, herkes çocuklar gibi şen rastgele benden bu hepinize :123:

işleri ayarladık baya. bu yeni gelen makinanın baskı hızı süper. çabucak bitiyor baskılarrrrr :)))

aynen bende aynı şekilde aktarıyorum canım..misal dışardan arama geldi yan tarafında muhasebe var muhasebe lütfen dedi (tabi arayan mongol direk tuşlasa muhasebe çıkarPP)direk hatta kimin olduğunu söylemeden aktarırmıydın??

direk akratdığım bölümler de var misal atölye, sevkiyat, ön muhasebe, depo, mutfak
ama yönetime, genel muhasebeye öyle yapamam..kızarlar hemde
soruyorum görüşmek istemeyebiliyolar çünkü, yok diyorum, toplantıda diyorum, çıkmış diyorum ooo yalanın bini bir para yönetimin cep telefonunu isteyenlere vermek yasak, dahilisini vermek de yasak

ayyy smile yaptıkça battım nekk
evet hala kafama kafama vurmaya devam ediyosun

Son düzenleme:

tamm isterim Ama o bana başka bişey çıkartır dersem çokmu ayıp olur :utangaçsmiley: :)))

bende seni öperim :13:

zuzuu
Topikte yaptığımız muhabbetler belli artık dimi

iviittt

ahahahahaha:) kıyamam diyo ama vuruyo halen

evet var kuzu hangisini istiyosun :))

hepsini :))) dermişiimmm

bilmemki , tarayıcı varsa topike resim olaraktan eklesene :)

Hadi cep tlf vermemeyi anlarım da , dahiliyi :) çok uyanık bunlar :)))

benim tarayıcım yok ((((

şarkı armağan edim hepinize

http: //video.mynet.com/xx_gokhan_xxx/Murat-Boz-Kalamam-Arkadas-2011/1308878/
(iki noktadan sonraki boşluğu silin :)

ya ben adama gıcığım bu aralar direk akatrıyorum yani bizde görüşmemek istemek gibi bi durum yok zaten canım..aramış beni funda hanım bidaha direk aktarmayın karşıdakinin kim olduğu söyleyin diyo sap gibi kaldım diyo ne alaka dedim karşı taraf zaten kendini tanıtıyo dedim kendide bana aktaracağı zaman direk aktarıyo dedim kendisine ..ben sekreter miyim diyo sanki ben sekreterim..sanki kendi işini en iyi şekilde yapıyo salak oğlu salak faxlarını kargolarını carilerini hep ben yapıyorum ..ayrıca siparişleri giriyorm,personel takibini ben yapıyorum..

nekkimmmm yıldönümünüz yaklaşmış iyice, var mı kafanda herhangi bir plan, hediye vs???

- kkk
- 72
- nazar
- emir_bebek
- 1
:2: - 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 12
:13: - 13
- 14
- 15
- 16
- 17
:18: - 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
:26: - 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40

tabi canım beni yoracaklar illa

kıyamam döferim ben onları...

bende sekreter değilim...deseydin

hımm santral sendeyse haklı ama eğer santral çalışanınız başkasıysa senin görevin değil evet..
aranız iyidi sizin canım niye bozuldu? :26:
ben burda sekreter olarak da geçiyorum, yön. asistanı da, santral de
başka birinin daha olması lazım yanımda işte ama nerdeee

nekkimmmm yıldönümünüz yaklaşmış iyice, var mı kafanda herhangi bir plan, hediye vs???
para alabilirsem plan yapıcam canım, bu gidişle maaş yok bişi yok yalan olucak yıldönümüm
yılbaşına kadar böyleymiş ama, sanmıyorum param olucağını.. çok moralimi bozuyo bu durum zaten

Kaynanam buakşam gidicekti galiba vazgeçti yada erteledi bilmiyom ama akşam öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…