evet var kuzu hangisini istiyosun :))yaa nektarda çıktısı vardı....nekkkk
misal bizim burdan Yılmaz bey Kayseri Park Emel Hn istedi
orayı arayıp Emel hanımı istiyorum, nerden aradığımı, kim görüşmek ister söylüyorum
bize dönüm Yılmaz bey'e Emel hanım hatta aktarıyorum diyorum
böyle..
akşam kocişinden iste o smileyi
asıl bana senden geldi en kötüsü, kafama vurdun
öperim :13:
direk akratdığım bölümler de var misal atölye, sevkiyat, ön muhasebe, depo, mutfakaynen bende aynı şekilde aktarıyorum canım..misal dışardan arama geldi yan tarafında muhasebe var muhasebe lütfen dedi (tabi arayan mongol direk tuşlasa muhasebe çıkarPP)direk hatta kimin olduğunu söylemeden aktarırmıydın??
evet hala kafama kafama vurmaya devam ediyosunayyy smile yaptıkça battım nekk
evet hala kafama kafama vurmaya devam ediyosun
misal bizim burdan yılmaz bey kayseri park emel hn istedi
orayı arayıp emel hanımı istiyorum, nerden aradığımı, kim görüşmek ister söylüyorum
bize dönüm yılmaz bey'e emel hanım hatta aktarıyorum diyorum
böyle..
Akşam kocişinden iste o smileyi
asıl bana senden geldi en kötüsü, kafama vurdun
öperim :13:
zuzuu
Topikte yaptığımız muhabbetler belli artık dimi
oyyy kıyamam
evet var kuzu hangisini istiyosun :))
özür dilerim :öpücük:
tabi canım beni yoracaklar illaHadi cep tlf vermemeyi anlarım da , dahiliyi :) çok uyanık bunlar :)))
direk akratdığım bölümler de var misal atölye, sevkiyat, ön muhasebe, depo, mutfak
ama yönetime, genel muhasebeye öyle yapamam..kızarlar hemde
soruyorum görüşmek istemeyebiliyolar çünkü, yok diyorum, toplantıda diyorum, çıkmış diyorum ooo yalanın bini bir parayönetimin cep telefonunu isteyenlere vermek yasak, dahilisini vermek de yasak
evet hala kafama kafama vurmaya devam ediyosun
tabi canım beni yoracaklar illa
ya ben adama gıcığım bu aralar direk akatrıyorum yani bizde görüşmemek istemek gibi bi durum yok zaten canım..aramış beni funda hanım bidaha direk aktarmayın karşıdakinin kim olduğu söyleyin diyo sap gibi kaldım diyo ne alaka dedim karşı taraf zaten kendini tanıtıyo dedim kendide bana aktaracağı zaman direk aktarıyo dedim kendisine ..ben sekreter miyim diyo sanki ben sekreterim..sanki kendi işini en iyi şekilde yapıyo salak oğlu salak faxlarını kargolarını carilerini hep ben yapıyorum ..ayrıca siparişleri giriyorm,personel takibini ben yapıyorum..
kıyamamdöferim ben onları...
bende sekreter değilim...deseydin
hımm santral sendeyse haklı ama eğer santral çalışanınız başkasıysa senin görevin değil evet..ya ben adama gıcığım bu aralar direk akatrıyorum yani bizde görüşmemek istemek gibi bi durum yok zaten canım..aramış beni funda hanım bidaha direk aktarmayın karşıdakinin kim olduğu söyleyin diyo sap gibi kaldım diyo ne alaka dedim karşı taraf zaten kendini tanıtıyo dedim kendide bana aktaracağı zaman direk aktarıyo dedim kendisine ..ben sekreter miyim diyo sanki ben sekreterim..sanki kendi işini en iyi şekilde yapıyo salak oğlu salak faxlarını kargolarını carilerini hep ben yapıyorum ..ayrıca siparişleri giriyorm,personel takibini ben yapıyorum..
para alabilirsem plan yapıcam canım, bu gidişle maaş yok bişi yok yalan olucak yıldönümümnekkimmmm yıldönümünüz yaklaşmış iyice, var mı kafanda herhangi bir plan, hediye vs???
kıyamamdöferim ben onları..
bunlar çok az kısmı daha eklim birazdan :))Teşekkürler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?