kek yedim hala çok açımmm :26:
kızlar siz melemene soğan doğruyomusunuz?
doğramıyorum ben canım domates biber yumurta ..çok yumurtalı sevmem bidekek yedim hala çok açımmm :26:
kendi küsen kendi barışır derler ya cidden öyle, takmamakla en iyisini yapıyorsun.. hiiiç küstüğünün farkında değilmişsin gibi davran, normal konuş..daha çok deli olsun
anaokulu öğretmeni, ah nasıl güzel olurdu..bücürüklerle oyun oynardım felan
ben evlenmeden önce anneme doğratmazdım, sevmem çünkü soğanı. ama evlendiğimizden beri eşim seviyor diye doğruyorum da yiyorum da
Benim k.validem soğanlı yapıyormuş ama ben sevmiyorum soğanlıyı. Ben doğramıyorum soğan.
ben de doğruyorum, annem doğramıyo..doğrama soğanla yemek gibi olur o diyo..doğramıyorum ben canım domates biber yumurta ..çok yumurtalı sevmem bide
babam yaşında adam çocukmu dimiP
butonlar da değişmiş, temayı değiştiriyolar galiba :)))KK nın canı sıkılıyor galiba şimdide yazıları küçülttüler :))
sende iyi alıştın testlere kız test nasıl oluyor ..söylesene ben bilmyrm hiç
Kızlar siz melemene soğan doğruyomusunuz?
bende çok açımmm :/aynen canım sadece 1 tane kırarım domatesleri çok olur ımmm eşim bayılır sen bu menemen işini biliyon diyo:)annesi sanırım yumurtayı çok kırıyo :)acıktım nek canım makarna istiyo(
yooo 1 sene 3 aylık evlilik hayatımda sadece 1 kere yaptım taam mııı
ne biliym şekerim bir kez daha böyle bişey yazmıştın..nasıl yaptın sölesene
ay nasıl tarif edeyim ben sana şimdi :))) yemek tarifi gibi
Içinde yazıyo ama illa tarif istiyosan ....
önce bi plastik bardağı alıp wc nin yolunu tutuyosun, sonracıma normal bildiğin küçük abdestini bardağa yapıyosun...sonracımaaa kutunun içinde çıkan çubukla bardaktan bir miktar idrar alıp , teste damlatıyosun ve 5 dk bekliyosun, iyi beklemeler
ben de çok tuzlu yerimKızlar benim tuza bi çözüm bulmam lazım çok tuz seviyorum ve yemekleri çok tuzlu yapıyorum. Bana normal geliyor ama tuzu.
dün gittim böreğin harcına tuz attım bi çay kaşığı hemde. Sonra pişman oldum ama iş işten geçmişti bugün bakalım tuzlumu olacak
çok kötü o mak. soslarıelfi azaltmaya çalış canım tuz çok zararlı benimde eşim çok tuzlu yer:/
başım ağrıyo keşke yemek söyleseymişim elma ve kek beni doyurmadı..geçen knorrun kremalı mantarlı makarna sosunu aldım bakaım nasıl olacak hiç hazır makarna sosu denememiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?