2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de psikolog olmak isterdim ya da insan kaynakları. öğretmenlik tatil için falan güzel meslek ama ben o kadar çocukla uğraşamam ya, yok benlik değil o iş.

süper bildiğim kadarıyla yeniden ünv. sınavına girmen gerekiyor. yani 0'dan başlarsın.

nekim ya sizin içeride daha ne kadar birikecek ki paralarınız? biriktirdikce vermeleri daha zor olacak. eşin bi süpriz yapar sana, sen de paranı alınca telafi edersin artık. hem o kadar sıkma canını, çok şükür yuvanızda mutlusunuz ya, birbirinize daha güzel hediye veremezsiniz ki zaten :)))

kek yedim hala çok açımmm :26:
kızlar siz melemene soğan doğruyomusunuz?

ben evlenmeden önce anneme doğratmazdım, sevmem çünkü soğanı. ama evlendiğimizden beri eşim seviyor diye doğruyorum da yiyorum da

kızlar siz melemene soğan doğruyomusunuz?
doğramıyorum ben canım domates biber yumurta ..çok yumurtalı sevmem bide

babam yaşında adam çocukmu dimiP

ben evlenmeden önce anneme doğratmazdım, sevmem çünkü soğanı. ama evlendiğimizden beri eşim seviyor diye doğruyorum da yiyorum da

Benim k.validem soğanlı yapıyormuş ama ben sevmiyorum soğanlıyı. Ben doğramıyorum soğan.

doğramıyorum ben canım domates biber yumurta ..çok yumurtalı sevmem bide

babam yaşında adam çocukmu dimiP
ben de doğruyorum, annem doğramıyo..doğrama soğanla yemek gibi olur o diyo..
bu akşamsoğansız deniycem bakalım Fundiş ben de tek yumurta kırarım, yumurta kokmasın diye çok az kekik atarım içine :))) domates bol olucak amaa

aynen canım sadece 1 tane kırarım domatesleri çok olur ımmm eşim bayılır sen bu menemen işini biliyon diyo:)annesi sanırım yumurtayı çok kırıyo :)acıktım nek canım makarna istiyo (

Kızlar benim tuza bi çözüm bulmam lazım çok tuz seviyorum ve yemekleri çok tuzlu yapıyorum. Bana normal geliyor ama tuzu.

dün gittim böreğin harcına tuz attım bi çay kaşığı hemde. Sonra pişman oldum ama iş işten geçmişti bugün bakalım tuzlumu olacak

Kızlar siz melemene soğan doğruyomusunuz?

evlenmeden önce hayır, evlendikten beri evet :))) ilk bisüre yemedim..eşimin ısrarıyla yedim alıştım, şimdide hep soğanlı yaparım...ayrı bi tat veriyor soğan ve bol domates az yumurta , yani aynen :))

aynen canım sadece 1 tane kırarım domatesleri çok olur ımmm eşim bayılır sen bu menemen işini biliyon diyo:)annesi sanırım yumurtayı çok kırıyo :)acıktım nek canım makarna istiyo (
bende çok açımmm :/
domates soslu makarna olsa evet, 2 diş sarımsakla kavuracaksın domatesleri mmm

elfi azaltmaya çalış canım tuz çok zararlı benimde eşim çok tuzlu yer:/
başım ağrıyo keşke yemek söyleseymişim elma ve kek beni doyurmadı..geçen knorrun kremalı mantarlı makarna sosunu aldım bakaım nasıl olacak hiç hazır makarna sosu denememiştim:)

Her seferinde azaltıcam diyorum unutuyorum. Ne yemek olursa olsun o tuzluk o masaya benim tarafımdan konulur sürekli :))

ne biliym şekerim bir kez daha böyle bişey yazmıştın..nasıl yaptın sölesene

ay nasıl tarif edeyim ben sana şimdi :))) yemek tarifi gibi

Içinde yazıyo ama illa tarif istiyosan ....

önce bi plastik bardağı alıp wc nin yolunu tutuyosun, sonracıma normal bildiğin küçük abdestini bardağa yapıyosun...sonracımaaa kutunun içinde çıkan çubukla bardaktan bir miktar idrar alıp , teste damlatıyosun ve 5 dk bekliyosun, iyi beklemeler

Elfi bende tuzlu hissi gelene kadar atarım tuz :)

sanki ozman tadsız tuzsuzmuş gibi geliyo bana..ama tadına bakmadan atmam

alemsinn

ben de çok tuzlu yerim
neyli yaptın böreği canım, harcını yazsana merak ettim :))

çok kötü o mak. sosları
ben de hep heves edip alıyorum, tadına bakmadan atma mahfolmasın makarnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…