2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynı benim yaptığım iş bazen isim sormayı unutuyorum yada ismi unutuyorum çok komik oluyo müdüre bağlarken kim diyo şey unuttum şurdan arıyomuş diyorum gülüyo müdürümde :1!

ilahi nekkk :)))))
ama bana kimse smile yapmamış bahtınıza ne çıkarsa

valla ben de artık bu mesleği yapmak istemiyorum ama bu saatten sonra ne iş yapabilirim ki? güya grafikerim. sekreterlik de yapıyorum, halkla ilişkiler de çoğu yerde ofisin temizliğini de ben yapıyordum.

ünv. ye yeniden başlasanız hangi bölümü okurdunuz kızlar?

canım aramızda bi sorun yoktu yemin ederim kendi kendine küsmüş sebebini bile bilmiyorum günaydın iyi akşamlar falan demiyo konuşmuyo bende konuşmuyorum .sebebinide sormadım kendini bişey zannedecek..işime geldi aptal her işini bana yaptırıyodu sanki ben muhasebeciyim..şimdi yapmıyorum rahatım ohh keşke önceden küsseymiş

Süper bu da seninn..... :çöpçatansmıley: Hehehehhe

kızlar takmayın kafanızı ya..türkiye böyle..kendi işinde dışındakileride yapmak adetten misali..
ben ögrtmen olmak isterdim..yaren

Fiiz hiç konuşmuyon...

Ben gidip iş ypayım biraz....bide neskayfe içeyim varsa tabii yoksa 7otludan içerim..ellerim üşüdü ...

ben daha bitirmeden söyleyeyim edebiyat yada sosyal bilgiler öğretmenliği :)))))

Ben sınıf öğretmenliği okurdum. Yazın tatil ohh mis gibi. Erkendende evime giderdim. Hem öğretmenler bana çok kutsal geliyorlar.

off sorma yarenim bende sıkıldım artık ..sekreteresem siparişleri sekreterlermi girer ,sekreter carimi açar,sekreter personel maaş listesinimi çıkarır ,personelimi takip eder..keşke sekreter olsaydımm..çok sinirliyim ya ahh eşşek kafam ah ne olurdu biraz daha ders çalışsaydım kendimi saydırsaydım rest çekebilseydim..

Ay bizim burda modelist bi abla var dün dediki hamilemisin yok dedim gözlerinin içi parlıyor dedi. Bugün yine sordu eminmisin diye neden öyle düşünüyorsun dedim bi güzellik gelmiş yüzüne dedi. Bitki çayı hazırlıyordum hala diyorki çok içme hamileysen iyi değil :)))

kızlar bişey sorucam belki bile vardır..

2 yıllık yüksek okulu mezunu muhasebe olan bir..ana okulu ögretmenlği yolu varmı..olabilir mi veya ne yapması gerekir..

kendi küsen kendi barışır derler ya cidden öyle, takmamakla en iyisini yapıyorsun.. hiiiç küstüğünün farkında değilmişsin gibi davran, normal konuş..daha çok deli olsun

anaokulu öğretmeni, ah nasıl güzel olurdu..bücürüklerle oyun oynardım felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…