aynı benim yaptığım iş bazen isim sormayı unutuyorum yada ismi unutuyorum çok komik oluyo müdüre bağlarken kim diyo şey unuttum şurdan arıyomuş diyorum gülüyo müdürümde :1!misal bizim burdan Yılmaz bey Kayseri Park Emel Hn istedi
orayı arayıp Emel hanımı istiyorum, nerden aradığımı, kim görüşmek ister söylüyorum
bize dönüm Yılmaz bey'e Emel hanım hatta aktarıyorum diyorum
böyle..
akşam kocişinden iste o smileyi
asıl bana senden geldi en kötüsü, kafama vurdun
öperim :13:
- kkk
- 72
- nazar
- emir_bebek
- 1
:2: - 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 12
:13: - 13
- 14
- 15
- 16
- 17
:18: - 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
:26: - 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
hımm santral sendeyse haklı ama eğer santral çalışanınız başkasıysa senin görevin değil evet..
aranız iyidi sizin canım niye bozuldu? :26:
ben burda sekreter olarak da geçiyorum, yön. asistanı da, santral de
başka birinin daha olması lazım yanımda işte ama nerdeee
para alabilirsem plan yapıcam canım, bu gidişle maaş yok bişi yok yalan olucak yıldönümüm
yılbaşına kadar böyleymiş ama, sanmıyorum param olucağını.. çok moralimi bozuyo bu durum zaten
ünv. Ye yeniden başlasanız hangi bölümü okurdunuz kızlar?
Süper bu da seninn..... :çöpçatansmıley: Hehehehhe
valla ben de artık bu mesleği yapmak istemiyorum ama bu saatten sonra ne iş yapabilirim ki?güya grafikerim. sekreterlik de yapıyorum, halkla ilişkiler de çoğu yerde ofisin temizliğini de ben yapıyordum.
ünv. ye yeniden başlasanız hangi bölümü okurdunuz kızlar?
valla ben de artık bu mesleği yapmak istemiyorum ama bu saatten sonra ne iş yapabilirim ki?güya grafikerim. sekreterlik de yapıyorum, halkla ilişkiler de çoğu yerde ofisin temizliğini de ben yapıyordum.
Fiiz hiç konuşmuyon...
Ben gidip iş ypayım biraz....bide neskayfe içeyim varsa tabii yoksa 7otludan içerim..ellerim üşüdü ...
kocişim geldi ondan yazamadım :) birer bitki çayı içtik oturdu baya demin gitti.
hmm anlaşıldı
Yap bi tese elfişşBenim buaralar test yapasım var canım çekti
hmm anlaşıldı
Yap bi tese elfişşBenim buaralar test yapasım var canım çekti
kendi küsen kendi barışır derler ya cidden öyle, takmamakla en iyisini yapıyorsun.. hiiiç küstüğünün farkında değilmişsin gibi davran, normal konuş..daha çok deli olsuncanım aramızda bi sorun yoktu yemin ederim kendi kendine küsmüş sebebini bile bilmiyorum günaydın iyi akşamlar falan demiyo konuşmuyo bende konuşmuyorum .sebebinide sormadım kendini bişey zannedecek..işime geldi aptal her işini bana yaptırıyodu sanki ben muhasebeciyim..şimdi yapmıyorum rahatım ohh keşke önceden küsseymiş
anaokulu öğretmeni, ah nasıl güzel olurdu..bücürüklerle oyun oynardım felanvalla ben de artık bu mesleği yapmak istemiyorum ama bu saatten sonra ne iş yapabilirim ki?güya grafikerim. sekreterlik de yapıyorum, halkla ilişkiler de çoğu yerde ofisin temizliğini de ben yapıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?