elfi azaltmaya çalış canım tuz çok zararlı benimde eşim çok tuzlu yer:/
başım ağrıyo keşke yemek söyleseymişim elma ve kek beni doyurmadı..geçen knorrun kremalı mantarlı makarna sosunu aldım bakaım nasıl olacak hiç hazır makarna sosu denememiştim:)
hadi ya bi hevesle almıştımben de çok tuzlu yerim
neyli yaptın böreği canım, harcını yazsana merak ettim :))
çok kötü o mak. sosları
ben de hep heves edip alıyorum, tadına bakmadan atmamahfolmasın makarnan
sevimli seni yakın olsaydın ne olurdu sanki sana gelirdim hiç sıkıntım kalmazdı eminim (öpücük:))......................
ben sana söle demedim mi hııııı
ay şu smleyler geri gelsin yaw
geçmi geliyo yine nektar:/bu hafta benimkide geç geliyo mak bitene kadar öyle..dün beraber çalıştık benide götürdübenim çok canım sıkılıyoeşimi özledim
işim de var, çalışsam iyi olucak
iyi sohbetler, iyi akşamlar kızlar
arse sen ne zaman çoçuk sahibi olucan çok merak ediyorum hala erken diyor ya..çıldırtma insanı..inş yarın birgün pişman olmazsın..hayat kısa zaten şekerim 100 yıl yaşamıcan unutma..bu kadar katı olma..hiç mi için yumuşamıyor..senin bu konuda ya..insan çoçugu olsun istemez mi bee :))
ben de çok tuzlu yerim
neyli yaptın böreği canım, harcını yazsana merak ettim :))
sevimli seni yakın olsaydın ne olurdu sanki sana gelirdim hiç sıkıntım kalmazdı eminim (öpücük:))
harç dediğim sosu yani :) sen yoğurtla yapıyordun sanırım biraz yoğurt 1 yumurta biraz yağ koydum azda süt ekledim işte buna tuz koydum halbuki hiç koymamam lazımdı. Yufkayı 4 e bölerek yaptım. Fırça ile sürdüm geniş yerine peynir koydum sardım doladım. Hamur tuzsuzdur diye düşünüp yumurtalı sosuna tuz ekledim
kız harcını sordu galiba, neyli yaptığını...
harcı tuzlu yaptım dediğim için sordu bende aslında harcı değilde sosu tuzlu yaptığımı açıkladım açıklamışkende nasıl yaptığımıda anlattım :)))
okadr anlatmışken sadece peynir mi koydun içine, onuda diyiver canım :)
peynirli börek mi:) peynir dışında bişey kattınmı
peynir ve kaşar peyniri karışımı vardı evde. Ondan koydum :))) yani peynirli börek yaptım
:d elfii çok acıktım yaaaa(
kızlar bahsetti benmde canım menemen çekti bak
şimdi gidip yapsam desem canm çekti...bakışlar değişir kaynanamın biliyorum :) oyüzden demicem pazar günü yaparım artık
ben de dün akşam yemek yapmadım, az önce de dürüm yedim. eşimi aradım o da melemen yapmış kendinebu akşam için kuru fasülye ıslattım dün akşamdan. bugün düşünmüyorum ne yapsam diye, içim rahat
vay be eşim sayesinde bugünlerde menemen patlaması olacak Türkiye'de
mutfağımı, bulaşıklarımı toparladım, kurularımı azıcık haşladım. devam etmeye gidiyorum kızlar. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?