2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben sana söle demedim mi hııııı

ay şu smleyler geri gelsin yaw

benim çok canım sıkılıyo eşimi özledim
işim de var, çalışsam iyi olucak
iyi sohbetler, iyi akşamlar kızlar

ben de çok tuzlu yerim
neyli yaptın böreği canım, harcını yazsana merak ettim :))

çok kötü o mak. sosları
ben de hep heves edip alıyorum, tadına bakmadan atma mahfolmasın makarnan
hadi ya bi hevesle almıştımevet önce tadına bakmak en mantıklısı
......................
sevimli seni yakın olsaydın ne olurdu sanki sana gelirdim hiç sıkıntım kalmazdı eminim (öpücük:))
ben sana söle demedim mi hııııı

ay şu smleyler geri gelsin yaw

benim çok canım sıkılıyo eşimi özledim
işim de var, çalışsam iyi olucak
iyi sohbetler, iyi akşamlar kızlar
geçmi geliyo yine nektar:/bu hafta benimkide geç geliyo mak bitene kadar öyle..dün beraber çalıştık benide götürdü..kolay gelsin canım

kızım benim çocuk sahibi olmam için önce sevgilimle benim büyümem lazım, sonra kariyer planlarımızı gerçekleştirmemiz lazım, dünyayı olmasada türkiyeyi gezip bitirmiş olmamız lazım. bizim öyle çok çocuk merakımız olmadığı için, hazır yapılmışlardan bile alabiliriz yani

ben de çok tuzlu yerim
neyli yaptın böreği canım, harcını yazsana merak ettim :))

Harç dediğim sosu yani :) sen yoğurtla yapıyordun sanırım biraz yoğurt 1 yumurta biraz yağ koydum azda süt ekledim işte buna tuz koydum halbuki hiç koymamam lazımdı. Yufkayı 4 e bölerek yaptım. Fırça ile sürdüm geniş yerine peynir koydum sardım doladım. Hamur tuzsuzdur diye düşünüp yumurtalı sosuna tuz ekledim

sevimli seni yakın olsaydın ne olurdu sanki sana gelirdim hiç sıkıntım kalmazdı eminim (öpücük:))

dimmi ,ne güzel olurdu

kız harcını sordu galiba, neyli yaptığını...

Ay son 1 saat birazdan 5,30 olur ama 6 olmaz :)))

inerken iyi de , çıkarken hiç ilerlemiyo bu saat :)))

harcı tuzlu yaptım dediğim için sordu bende aslında harcı değilde sosu tuzlu yaptığımı açıkladım açıklamışkende nasıl yaptığımıda anlattım :)))

okadr anlatmışken sadece peynir mi koydun içine, onuda diyiver canım :)
peynirli börek mi:) peynir dışında bişey kattınmı

peynir ve kaşar peyniri karışımı vardı evde. Ondan koydum :))) yani peynirli börek yaptım

:d elfii çok acıktım yaaaa (

kızlar bahsetti benmde canım menemen çekti bak

şimdi gidip yapsam desem canm çekti...bakışlar değişir kaynanamın biliyorum :) oyüzden demicem pazar günü yaparım artık

Hamile değilim dersin :))) Canın çektiyse yap 15 dk lık iş zaten.

Bende acıktım ellerimde buz gibi. Bugün niyeyse çok üşüdüm

heyyy meslektaşım bende barbunya yaptım dün akşam bugün yanına pilav yapcam bende düşünmüoum akşama ne yapsam die

bu arada 15 syf geriden okuodum pat die yazdım alakasız oldu ama neyse

vay be eşim sayesinde bugünlerde menemen patlaması olacak Türkiye'de

mutfağımı, bulaşıklarımı toparladım, kurularımı azıcık haşladım. devam etmeye gidiyorum kızlar. öptüm hepinizi

vay be eşim sayesinde bugünlerde menemen patlaması olacak Türkiye'de

mutfağımı, bulaşıklarımı toparladım, kurularımı azıcık haşladım. devam etmeye gidiyorum kızlar. öptüm hepinizi

Kolay gelsin Yarencim bende eve gitmek istiyorum ya son 35 dk.
Çalışmaya devam

İyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…