2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

alishia canım ben işe temmuz 20de girdim, ilk maaşımı kasım 1 de alıcam. sen 1 hafta bedavaya çalış, istediğin gibi bi iş olsun da, 1 hafta az olsun paran boswer.

biz o kredi kartı kararlarını evlendiğimiz gün aldık şuanda sadece 1 kredi kartımız var. onu da elektronik ürünlerde taksit için kullanıyoruz. kafamız rahat:13::13::13:

yoksa başa çıkılmıyo maalesef

yarenim kolay gelsin canım :26:

kızlar günaydın, burada yagmurlu bir hava var...

bir hafta sizlerden ayrı kalacagım ama döndügüm zaman tüm seyahat ayrıntılarını anlatırım... hatta foto bile eklerim...

kızlar ne çok yazmışınız hemefeysdeydim arkadaşımla konuşuyodum bi geldim birsürü yazılmış
kredi kartı hiç sormayın 2 tanede bizde var her ay 600-700 ödüyoruz:18:

kızlar ne çok yazmışınız hemefeysdeydim arkadaşımla konuşuyodum bi geldim birsürü yazılmış

biz kredi kartını 1 e indirdik, öncesinde iki tane vardı ama takip etmesi zor oluyordu...
şimdi daha rahatız, bide taksitler bitse cok taksit ödüyoruz cook, tv yi felan taksitle aldık, bide başka taksitlerde var derken... ama az kaldı yıl sonu hepsi bitiyor. ve bir daha bu kadar üstüste cok taksit yapmamaya karar verdik

babana çok sevindim canımm.....
seninde iyi geçmiş derslerin,onada sevindim

..

kızlar günaydı, halsizim ben gece yıkandım yattım ıslak saçla...burnum gıdıklanıyo şuan taylod aldım birazdan onu içcem

k.kartını hiç sormayın..... eşimin eski borçlar yüzünden 1 tane bilezik bozdum üstüne takılardan kalan paraları koyduk....halende eski borcunu ödüyoruz anlamadım ne bitmez borçmuş

daha önce anlatmıştım bilenler bilir benim eltiyi...

of kızlar bunlar ne kadar cahil dedkoducu nsanlar böyle ya..uzak oldugum halde dedikodu dönüyor..yakın olsam ne olucak acaba

eltiler biribirlerine girmişler..benden hariç üçü..hepsi birbiirne küs..1 ay köyde birlikte kaldılar..her ikisde birbirden şikayetci..ona gittm ah yok artık o böyleymiş..

digeri bana geldi yok o böyleymiş ..yanlış yaptı bana falan....araları bozulmuş..

benim bir ara kira artmışdıya ..ortanca elti biz evden çıkarız diyorduk ya..oda demiş onlar çıkarsa abime tutarız evi ev çok güzel veya biz tutarız demişler..bu sizce dogru birşye mi? nasıl karşılıyorsunuz bunu..ay hep bir tartışma.hep bir kargaşa içinde bu aile ya..

diger büyük eltim köyde küçük eltime birdaha evime gelme demiş..ortancıda diyorki bizi evinde istemiyor bence diyor..zaten gittgmzde hiç kuru çaydn başka bişey vermiyor ..çok cimri..neyse..bana da diyorki neden gelmiyorsun..nişanlıyken geliyordun diyor..eşimle onun tarşımasını yapıyor.sen eşini annene gönderiyorsun nedn buraya tek göndermiyon diyo..eşim de onlar dedikoducu oldugunu göndermiyorum havasında bişey söylio..ben karımı tek göndermem diyor..zorla gelcek veya seni sevcek zorunda degilim ki..ne mal ya...

onun davasını görüyor...ben sogukmuşumda..ne alka mesafliyim işte anlasana be kadın...allalal..hem ben çalışan insanım ve ev falan beni sarmıyor öyle ..bir ara çalışmıyordum ya ordan çıktı bu mevzu..ay iki ay çalışmadı bize gelmedi..gibisinden ..ben bir insanın birşeyini gördüysem bitmiştir zaten o benim için..

çok laf çıkartıcılar çok..bazen nereye düştüm ben böyle diyorum ya..ben ailem kurban oluyum..eşim diyorki onun annesigilde hiç laf söz yok..siz benim ailem neden böylesiniz diyor..aikedki şeyi neden cümle aleme saçıyorsunuz diyor..cvp yok tabi..

neymiş ben misafirperver degilmişim..şok oldum bunu duyunca..ne var varsa saçıyorum önlerin sırf beni kötülemek için neler söylemiş.ortanca diyorki ben sölemedim..herşeyimiz önümüzze getiriyr evne gdncede bizi çalıştrmıyor dedim..kesin büyügü dedi bunlar uyuz..

ay böyle salak şeyler..agırlık çöküyor bazen hep bunları görünce bana ya. kızlar böyle işte..

alishia canım ben işe temmuz 20de girdim, ilk maaşımı kasım 1 de alıcam. sen 1 hafta bedavaya çalış, istediğin gibi bi iş olsun da, 1 hafta az olsun paran boswer.
aa niye öyle :26:

çok ödüyomuşsunuz bizimkisi de her ay 300dü

Günaydın herkese ,

dün 19.30 da işten çıkmış olsamda bugünnn Cumaaaa oleyyyyyyy
cumartesi çalışanlara oley moley yok ((

kızlar günaydı, halsizim ben gece yıkandım yattım ıslak saçla...burnum gıdıklanıyo şuan taylod aldım birazdan onu içcem
geçmiş olsun zuzum :))

Nektarcım babam benm müdürüm ya, belediyeye 50 kişi alıncaktı, en azından yerin belli olsun girişin olmaz ama gel dedi, geldim şirket kuruldu elemanlar alınacktı danıştaydan geri döndü tekrar kuruldu falan uzadı biraz. Girişler ekim 1 itibariyle yapıldı. O yüzden de maaşlarımız kasım da yatacak.

günaydın kızlarr

Evet maalesef sıfırlanmıo kartlar tatlım yaa ben 3 aydır uğraşıoum 3 k. kartı için bu ay ikisini kapattım ama birine kart aidatı istediler 20 tlde borç kalmış dediler öteki de 25 tl daha borç var dedi. önümüzdeki aya yine kaldı ama 90 tl Allahtan 3. kartını da kapatcaktım diğer ay 200tl kalmıştı ama 100 daha harcadım onu da kapattıktan sonra o zaten eşimin ama hep ben kullanıodum kartları eşime vercem bende karar verdim sadece 250 tllik kart istioum internet alışverişi için abartmak istemioum sonra yükseltirim limiti diğer borçlarda bitsinde bu kışı da biraz sıkıntıyla geçirdikten sonra önümüzdeki sene daha rahatız inş.
canım ne güzül düşünmüşsün arse de öle bişi planlıodu galiba ama o eşinin doğum gününe düşünüodu çok hoş şeyler var bende bakıoum ama ya geç kalınıo ya da çalıştığımız için zaman uymuo
kızlar günaydın, burada yagmurlu bir hava var...

bir hafta sizlerden ayrı kalacagım ama döndügüm zaman tüm seyahat ayrıntılarını anlatırım... hatta foto bile eklerim...
yağmur yine bi derece ii ben sabah bi çıktım arabaların camları buzlanmış çok soğuk bi kış havası var hala montla oturuoum zaten
Günaydın herkese ,

dün 19.30 da işten çıkmış olsamda bugünnn Cumaaaa oleyyyyyyy
offff evt cuma ama cmtsi de var ve ben çalışıoum yaa
k.kartını hiç sormayın..... eşimin eski borçlar yüzünden 1 tane bilezik bozdum üstüne takılardan kalan paraları koyduk....halende eski borcunu ödüyoruz anlamadım ne bitmez borçmuş

ilk evlendiğimizde 3. 4. ayda falan bende tüm borçları kapattırmıştım sözde ama bi baktım yok yani kapanan bişi taksitliler yeni harcamalar derken bitmek bilmio inş. ben önümüzdeki ay tamamen kurtuluoum

veee kızlar gelelim soruna
geçenlerde de konuşmuştuk zuzucum daha net hatırlar beni hemen eczaneye yönlendirdiği için
ayın 11de hasta olcaktım ve hala yok ama diş için dr gittim yaa antibiyotik verdi o beni etkilemiş olabilir mi? :44:
sabahta sinirim bozuldu mutfakta bişiler düştü kırıldı bende oturdum ağladım eşim topladı etti noluo falan dedi ama bilmioum ki
sonra banyoya gittim yüzümü yıkamaya bu seferde midem bulandı öksürmekten içim dışıma çıktı anlamadım valla :18:
ilaçlar beni çok etkilio acaba o antibiyotik yüzünden mi gecikti

yetişemiyorum hızınızanektarcım tatilide karttan çektirdik ya biz o var yazın 2 tane abiye aldım onlar var çok yüklendik:18:

Biz nişanlıyken eşimin 5 tane kredi kartı vardı bütün eşyaları taksitle alıp birlikte ödicez diye anlaştık her karttan taksitle aldık eşyalarımızı 11 aylık evliyken 4 tanesini kapattık şimdi sadece tek kartımız var oda yarenlerin ki gibi elektronik eşyalar için bıraktık. Eşim laptopu değiştirmişti onun taksiti var. Kaynanama doğum gününde telefon almıştık onlarla birlikte ayda 160 tl geliyor. Kart yönünden rahatladık ama tabi evin taksidi var o da ayrı konu..

valla bende kurtulmaya bakıyorum kartlardan.... Bitanesiniş kullanmıyoz ona borcu ödüyoz sadece
diğeriyle benm telefonu aldı eşim onun borcu var...
Bide ben en son ıng ye hesap açtırdım kart gönderdiler ama daha zarfını bile açmadım ,duruyo o :)

.....

Dilek test yapmadın mı daha Gelmemesi belkim antibiyotikten oluabilir ,stres yapıyosun ağlaybilirsinde ama miden bulanıyosa ımmm:44: Bugün test yappp olar mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…