- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
yoksa başa çıkılmıyo maalesefgünaydınn
nektarcım biz de dün o kararı aldık. maaşları koycaz ortaya ihtiyaç ne, onu harcıycaz, kalanı yatırım.
kredi kartlarını taksitler bitene kadar açık tutcaz sonra kapattırcaz, kullanmıycaz artık.
kızlar ne çok yazmışınız hemefeysdeydim arkadaşımla konuşuyodum bi geldim birsürü yazılmış
kredi kartı hiç sormayın 2 tanede bizde var her ay 600-700 ödüyoruz:18:
kendime hemmen bir kupa veriyorum sayfalaaaaaaaarca geçmişi okuduğum için şu ann ( her ne kadar kafam çorba olmuş olsa da )
kızlar walla fıratım olmadı hiç giremedim. iki gündür gidip geliorum işte, alışmaya başladım yavaş yavaş, öğrencilerim de iyi ssyılırlar genel olarak ilk başta çok fena heyecan yaptım ama alışıyorum sanırımfakat daha hala atama yazım çıkmadı yani şuan bedavaya çalışıorum resmen çalışıo gözükmüyorum. neyse artık naapalım heyecanımı yenmiş olurum diyelim...haftaya çıkar dediler yazı...
bu arada babam şimdilik gayet iyi durumda, yarın muhtemelen taburcu olacak. inş. allahım o kötü günleri bi daha göstermez bize
dün mirayla da görüştüm o da hastanedeydi merak edenlere söliyim kardeşi ameliyat olmuş yoğun bakımdaydı ayılmasını bekliyorlardı. sonra bir daha görüşmedim ama...
duvardaki tahtalarımınfotolarını çektim şimdi yarın okulda yüklerim laptop orada kaldı.
funda ve dilek ayakkabılarınıza baktım yorum yazamadım ama buradan söliyim funda yılan derisi ayakkabıa bayıuldımmmm. dilek senin de babetlerini ve de oı beyaz gibi olan ayakkabını çok beğendim tam benlikler
herkese iyi geceler beni unutmayıp smiley yapanlara da tşikkürlerrrrrr
aa niye öyle :26:alishia canım ben işe temmuz 20de girdim, ilk maaşımı kasım 1 de alıcam. sen 1 hafta bedavaya çalış, istediğin gibi bi iş olsun da, 1 hafta az olsun paran boswer.
çok ödüyomuşsunuzkızlar ne çok yazmışınız hemefeysdeydim arkadaşımla konuşuyodum bi geldim birsürü yazılmış
kredi kartı hiç sormayın 2 tanede bizde var her ay 600-700 ödüyoruz:18:
cumartesi çalışanlara oley moley yokGünaydın herkese ,
dün 19.30 da işten çıkmış olsamda bugünnn Cumaaaa oleyyyyyyy
geçmiş olsun zuzum :))kızlar günaydı, halsizim ben gece yıkandım yattım ıslak saçla...burnum gıdıklanıyo şuantaylod aldım birazdan onu içcem
takma süpercim, eşin zaten gereken cevabı vermişş
Evet maalesef sıfırlanmıo kartlar tatlım yaa ben 3 aydır uğraşıoum 3 k. kartı için bu ay ikisini kapattım ama birine kart aidatı istediler 20 tlde borç kalmış dediler öteki de 25 tl daha borç var dedi. önümüzdeki aya yine kaldı ama 90 tl Allahtan 3. kartını da kapatcaktım diğer ay 200tl kalmıştı ama 100 daha harcadım onu da kapattıktan sonra o zaten eşimin ama hep ben kullanıodum kartları eşime vercem bende karar verdim sadece 250 tllik kart istioum internet alışverişi için abartmak istemioum sonra yükseltirim limiti diğer borçlarda bitsinde bu kışı da biraz sıkıntıyla geçirdikten sonra önümüzdeki sene daha rahatız inş.internetten alışveriş devri kapandı benim için canım
oturduk konuştuk, kredi kartını hayatımızdan çıkardık..
çok harcıyoruz, hiç sıfırlanmıyo çünkü..
böyle daha iyi tabisi nekadar paran varsa okadar harcıyosun ama bazen gerekiyo
..
Günaydın herkese
canım ne güzül düşünmüşsün arse de öle bişi planlıodu galiba ama o eşinin doğum gününe düşünüodu çok hoş şeyler var bende bakıoum ama ya geç kalınıo ya da çalıştığımız için zaman uymuoüff çok heyecanlı yaa ben de düşünüom kara kara bzim de tam bi ay sonra yıldönümümüz. şehir fırsatlarını takip ediom az önce baktım da süper bi yerde denize nazır fasıl eşliğinde balık menü şarap falan 45 tl 2 kişilik e kalır mı tükenmiş tabi. keşke önceden görseydim. böyle bişi bi daha denk gelirse hemen alıcam. sen de bence böyle yemek falan ayarlayabilirsin bikaç gün takip et bakalım
yağmur yine bi derece ii ben sabah bi çıktım arabaların camları buzlanmışkızlar günaydın, burada yagmurlu bir hava var...
bir hafta sizlerden ayrı kalacagım ama döndügüm zaman tüm seyahat ayrıntılarını anlatırım... hatta foto bile eklerim...
offff evt cuma ama cmtsi de var ve ben çalışıoum yaaGünaydın herkese ,
dün 19.30 da işten çıkmış olsamda bugünnn Cumaaaa oleyyyyyyy
k.kartını hiç sormayın..... eşimin eski borçlar yüzünden 1 tane bilezik bozdum üstüne takılardan kalan paraları koyduk....halende eski borcunu ödüyoruz anlamadım ne bitmez borçmuş
ilk evlendiğimizde 3. 4. Ayda falan bende tüm borçları kapattırmıştım sözde ama bi baktım yok yani kapanan bişiTaksitliler yeni harcamalar derken bitmek bilmio inş. Ben önümüzdeki ay tamamen kurtuluoum
Veee kızlar gelelim soruna
Geçenlerde de konuşmuştuk zuzucum daha net hatırlar beni hemen eczaneye yönlendirdiği için
Ayın 11de hasta olcaktım ve hala yok ama diş için dr gittim yaa antibiyotik verdi o beni etkilemiş olabilir mi? :44:
Sabahta sinirim bozuldu mutfakta bişiler düştü kırıldı bende oturdum ağladım eşim topladı etti noluo falan dedi ama bilmioum ki
Sonra banyoya gittim yüzümü yıkamaya bu seferde midem bulandı öksürmekten içim dışıma çıktı anlamadım valla :18:
Ilaçlar beni çok etkilio acaba o antibiyotik yüzünden mi gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?