2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyyy bizim haftaya yılımız dönüyo azcık heyecanlanmaya başladım

İlk yıldönümünüz dimi canım hadi bakalım maşşallah diyelim de nazar değmesin. Biz 1 yılı dolduralı 1 ay oldu zaman nasıl da geçiyor yaa
Bir yandan da ne kadar çok şey yaşamışız 1 yılda diyoruz Allah aşk böcüklerini hep mutlu etsin araya parazitler sokmasın inş.. Aminn :103:

ayyyy bizim haftaya yılımız dönüyo azcık heyecanlanmaya başladım

az kalmış bebeğim varmı bi planınız inşallah güzel geçer yıldönümünüz biz yaşlandık artık

kızlar istemiştiniz ya yeni ayakkabıların fotosunu ekledimdaha 2 kez giydim tazecik

ben yoldayken eşim aradı yemek yapma hazır söyleyelim dedi, kuşbaşılı pide sölemiş 1 saati geçti hala gelecek.

evet canım :) ben bi tane zorla yedim kociş taaam 3 tane yedi :)
sen de sarıl kocişine tv seyret :)

kendime hemmen bir kupa veriyorum sayfalaaaaaaaarca geçmişi okuduğum için şu ann ( her ne kadar kafam çorba olmuş olsa da )

kızlar walla fıratım olmadı hiç giremedim. iki gündür gidip geliorum işte, alışmaya başladım yavaş yavaş, öğrencilerim de iyi ssyılırlar genel olarak ilk başta çok fena heyecan yaptım ama alışıyorum sanırım fakat daha hala atama yazım çıkmadı yani şuan bedavaya çalışıorum resmen çalışıo gözükmüyorum. neyse artık naapalım heyecanımı yenmiş olurum diyelim...haftaya çıkar dediler yazı...

bu arada babam şimdilik gayet iyi durumda, yarın muhtemelen taburcu olacak. inş. allahım o kötü günleri bi daha göstermez bize

dün mirayla da görüştüm o da hastanedeydi merak edenlere söliyim kardeşi ameliyat olmuş yoğun bakımdaydı ayılmasını bekliyorlardı. sonra bir daha görüşmedim ama...

duvardaki tahtalarımın fotolarını çektim şimdi yarın okulda yüklerim laptop orada kaldı.

funda ve dilek ayakkabılarınıza baktım yorum yazamadım ama buradan söliyim funda yılan derisi ayakkabıa bayıuldımmmm. dilek senin de babetlerini ve de oı beyaz gibi olan ayakkabını çok beğendim tam benlikler

herkese iyi geceler beni unutmayıp smiley yapanlara da tşikkürlerrrrrr

az kalmış bebeğim varmı bi planınız inşallah güzel geçer yıldönümünüz biz yaşlandık artık

kızlar istemiştiniz ya yeni ayakkabıların fotosunu ekledimdaha 2 kez giydim tazecik

Fundamm planım maaşa göre uyarlanıp belli olucak haftaya son anda cumartesi yani pazar da yıldönümümüz, bakalım artık.. ((
yatmadan bakim size dedimm..

Ayşam çıkar ayak iki kelime yazim, baban için çok sevindim canım.. inşallah Allahım bir daha rutin kontroller dışında hastaneye düşürmez
mirayın kardeşine de şaşırdım, böbreği ameliyat için iyileşmiş mi..acaba durumu ne şuan çok merak ettim onları :26: Allahım yardımcıları olsun
yarın ben de ararım belki onu...
kaçıyorum, yarın uyukliycam

Fundamm planım maaşa göre uyarlanıp belli olucak haftaya son anda cumartesi yani pazar da yıldönümümüz, bakalım artık.. ((

üff çok heyecanlı yaa ben de düşünüom kara kara bzim de tam bi ay sonra yıldönümümüz. şehir fırsatlarını takip ediom az önce baktım da süper bi yerde denize nazır fasıl eşliğinde balık menü şarap falan 45 tl 2 kişilik e kalır mı tükenmiş tabi. keşke önceden görseydim. böyle bişi bi daha denk gelirse hemen alıcam. sen de bence böyle yemek falan ayarlayabilirsin bikaç gün takip et bakalım

saol cnm. yarın 10-11 gibi girerim haber alırsan misraydan söylersin bize de. ben de sabah 8de evden çıkıcam koçiş birazdan gelicek gelene kadar uyuma dedi (( brazdan ben de yatıcam hemen öpüommmmm

günaydın Kızlar

Ayşam bir an önce atama yazın çıkar umarım alışmana sevindim.

Gece yine muhabbetler yapılmış ben fatmagülü izledim sonra yattık. Bugünde görümcem düğüne gidiyor kızını bize bırakacak. Akşama yemekte yok dünkü yemeklerin yanına köfte kızarttık. Bugün hiç yemek kalmadı. K.validem tarhana çorbası getirecek. yanına buzluktan mantı çıkarıcam sanırım.

Miray ın kardeşi böbrekmi yoksa kalp ameliyatımı oldu acaba ya. Nektarcım haber alırsan bizede söyle..

günaydın kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakıcam feyse foto ekledim bakın yorumlarınızı bekliyorum

babanın durumuna sevindim canım ..teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun

inşallah verirler canım paranızı vermezlerse bile istene düşüncesiz insanlarmış

internetten alışveriş devri kapandı benim için canım
oturduk konuştuk, kredi kartını hayatımızdan çıkardık..
çok harcıyoruz, hiç sıfırlanmıyo çünkü..
böyle daha iyi tabisi nekadar paran varsa okadar harcıyosun ama bazen gerekiyo
..
Günaydın herkese

Son düzenleme:
günaydınn
nektarcım biz de dün o kararı aldık. maaşları koycaz ortaya ihtiyaç ne, onu harcıycaz, kalanı yatırım.
kredi kartlarını taksitler bitene kadar açık tutcaz sonra kapattırcaz, kullanmıycaz artık.

günaydın kızlar. bizim işler çok karışık. akşam eve gittim saat 6'ya geliyordu. hemen banyoya attım kendimi. tam çıktım baktım eşim mesaj attı, çıktık gel beni al diye. hemen giyindim eşimi almaya gittim, ordan markete gittik beraber. eve gelince aşkım meşhurrr menemeni yaptı o kurtlar vadisi'ni izledi ben de kitap okudum. saat 10,30 gibi yattım, işler yüzünden başım ağrıyordu. iyi geldi uyumak. bugün aynı karışıklık devam edecek. umarım bir problem çıkmaz da hafta sonu Girne'ye gidebilirim.

ayşam işine de babana da çok sevindim canım. umarım baban sağlığına kavuşur ve bir daha ameliyat olmasına gerek kalmaz. Atama yazısını da dert etme canım, çok istediğin bir işe yerleştin ya gerisi gelir mutlaka.

elfim mantıdan güzel yemek mi var ya ohhh misss

fundam face açabilirsem bakcam fotolarına

saol cnm. yarın 10-11 gibi girerim haber alırsan misraydan söylersin bize de. ben de sabah 8de evden çıkıcam koçiş birazdan gelicek gelene kadar uyuma dedi (( brazdan ben de yatıcam hemen öpüommmmm

Miray ın kardeşi böbrekmi yoksa kalp ameliyatımı oldu acaba ya. Nektarcım haber alırsan bizede söyle..
tamam kızlar size de söylerim.. elfi, kalp ameliyatı olucaktı..şirket telinden ararım be onu :26:

günaydın kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakıcam feyse foto ekledim bakın yorumlarınızı bekliyorum
ben akşam bakarım artık

inşallah verirler canım paranızı vermezlerse bile istene düşüncesiz insanlarmış
evet çokk moralim bozuktu hep bu hafta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…