ayyyy bizim haftaya yılımız dönüyo azcık heyecanlanmaya başladım
ben geldim domatesli kırmızı yeşil biberli sarımsaklı karabiberli makarna yaptım:) yanınada ayran size bakayım dedim kocişim çalışıyo kıyaamam onaevlilik süper bişe keşke daha önce evlenseydim benim tek sıkıntım şuan gurbet..bide sevdiğin adamla evli olmak çok güzel ona sarılıp uyumak onunla uyanmak .çocuklaşmak ona triplenmek nazlanmak ilgi beklemek ilgi göstermek, bazen anne bazen kardeş en önemlisi eş olmak hayatımm diyebilmek..sadece iyi günde değil en zor anlarda bile o sevgiyi saygıyı yitrmemek .kavgalardan sonra küs kalamamak onsuz olamamak evlilik güzel şey kısaca
ben yoldayken eşim aradı yemek yapma hazır söyleyelim dedi, kuşbaşılı pide sölemiş 1 saati geçti hala gelecek.
İlk yıldönümünüz dimi canım hadi bakalımmaşşallah diyelim de nazar değmesin. Biz 1 yılı dolduralı 1 ay oldu zaman nasıl da geçiyor yaa
Bir yandan da ne kadar çok şey yaşamışız 1 yılda diyoruz Allah aşk böcüklerini hep mutlu etsin araya parazitler sokmasın inş.. Aminn:103:
az kalmış bebeğim varmı bi planınız inşallah güzel geçer yıldönümünüzbiz yaşlandık artık
kızlaristemiştiniz ya yeni ayakkabıların fotosunu ekledim daha 2 kez giydim tazecik
Fundammplanım maaşa göre uyarlanıp belli olucak haftaya son anda cumartesi yani pazar da yıldönümümüz, bakalım artık.. ((
yatmadan bakim size dedimm..
Ayşamçıkar ayak iki kelime yazim, baban için çok sevindim canım.. inşallah Allahım bir daha rutin kontroller dışında hastaneye düşürmez
mirayın kardeşine de şaşırdım, böbreği ameliyat için iyileşmiş mi..acaba durumu ne şuan çok merak ettim onları :26: Allahım yardımcıları olsun
yarın ben de ararım belki onu...
kaçıyorum, yarın uyukliycam
babanın durumuna sevindim canımkendime hemmen bir kupa veriyorum sayfalaaaaaaaarca geçmişi okuduğum için şu ann ( her ne kadar kafam çorba olmuş olsa da )
kızlar walla fıratım olmadı hiç giremedim. iki gündür gidip geliorum işte, alışmaya başladım yavaş yavaş, öğrencilerim de iyi ssyılırlar genel olarak ilk başta çok fena heyecan yaptım ama alışıyorum sanırımfakat daha hala atama yazım çıkmadı yani şuan bedavaya çalışıorum resmen çalışıo gözükmüyorum. neyse artık naapalım heyecanımı yenmiş olurum diyelim...haftaya çıkar dediler yazı...
bu arada babam şimdilik gayet iyi durumda, yarın muhtemelen taburcu olacak. inş. allahım o kötü günleri bi daha göstermez bize
dün mirayla da görüştüm o da hastanedeydi merak edenlere söliyim kardeşi ameliyat olmuş yoğun bakımdaydı ayılmasını bekliyorlardı. sonra bir daha görüşmedim ama...
duvardaki tahtalarımınfotolarını çektim şimdi yarın okulda yüklerim laptop orada kaldı.
funda ve dilek ayakkabılarınıza baktım yorum yazamadım ama buradan söliyim funda yılan derisi ayakkabıa bayıuldımmmm. dilek senin de babetlerini ve de oı beyaz gibi olan ayakkabını çok beğendim tam benlikler
herkese iyi geceler beni unutmayıp smiley yapanlara da tşikkürlerrrrrr
Fundammplanım maaşa göre uyarlanıp belli olucak haftaya son anda cumartesi yani pazar da yıldönümümüz, bakalım artık.. ((
yatmadan bakim size dedimm..
internetten alışveriş devri kapandı benim için canımüff çok heyecanlı yaa ben de düşünüom kara kara bzim de tam bi ay sonra yıldönümümüz. şehir fırsatlarını takip ediom az önce baktım da süper bi yerde denize nazır fasıl eşliğinde balık menü şarap falan 45 tl 2 kişilik e kalır mı tükenmiş tabi. keşke önceden görseydim. böyle bişi bi daha denk gelirse hemen alıcam. sen de bence böyle yemek falan ayarlayabilirsin bikaç gün takip et bakalım
saol cnm. yarın 10-11 gibi girerim haber alırsan misraydan söylersin bize de. ben de sabah 8de evden çıkıcam koçiş birazdan gelicek gelene kadar uyuma dedi(( brazdan ben de yatıcam hemen öpüommmmm
tamam kızlar size de söylerim.. elfi, kalp ameliyatı olucaktı..şirket telinden ararım be onu :26:Miray ın kardeşi böbrekmi yoksa kalp ameliyatımı oldu acaba ya. Nektarcım haber alırsan bizede söyle..
ben akşam bakarım artıkgünaydın kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakıcam feyse foto ekledim bakın yorumlarınızı bekliyorum
evet çokkinşallah verirler canım paranızı vermezlerse bile istene düşüncesiz insanlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?