2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dilekcim hamile olmadığından emin olup öyle içseydin keşke. İhtimal varmı peki. 4 gün gecikmiş gerçi ilaçlardan olabilir.

ya bizde borçlardan bi türlü kurtulamıyoruz tel faturasıda artmış 28 tl olmuşsırf net için kullanıyoruz off gereksiz yere para veriyozruz resmen

toplu alıcaksan sorun değil evet canım, baban iyi düşünmüş.. bebiş olunca çalışmayı düşünüyomusun sen?

ilaçlar beni çok etkilio acaba o antibiyotik yüzünden mi gecikti
dileğim, ben de dişim için antibyotik kullandığım ay 3-4 gün gecikmişti.. ilacın yan etkisi olabilir mide bulantım da vardı, hatta ben de dedim "acaba" ama ilaçtandı benimkisi.. test yaptım tabi dayanamadım sen de bi test alsan? :26:

yetişemiyorum hızınızanektarcım tatilide karttan çektirdik ya biz o var yazın 2 tane abiye aldım onlar var çok yüklendik:18:
biter çalışıyosunuz sonuçta, en önemlisi şükür ki eviniz kira değil :))

Son düzenleme:
inşallah canımbu arada ben regl oldum..5 gün öne geldi dün bekliyodum aslında

Nektarcım beylikdüzünde kiralar ne kadar. Benim şimdi oturduğum semtte çok pahalı ama biz 10 yıllık kiracıyız. Onun için 600 tl veriyoruz

ya bizde borçlardan bi türlü kurtulamıyoruz tel faturasıda artmış 28 tl olmuşsırf net için kullanıyoruz off gereksiz yere para veriyozruz resmen

gereksiz yere verdiğimiz okadar çok kib canımız sağolsun napalım,en azından çalışıyoruz diyorum ben...

Benmde 5 gün sonra gelecek 19 u bekliym

gereksiz yere verdiğimiz okadar çok kib canımız sağolsun napalım,en azından çalışıyoruz diyorum ben...

Benmde 5 gün sonra gelecek 19 u bekliym

evet zuzum şükürki eşlerimizde bizde çalışıyoruz daha biz bide kredi ödüyoruz:18:
seninkide geçmi gelir

hafta sonuna denk gelmiş iyi aslında, yatarsın yarın 1 den sonra
Nektarcım beylikdüzünde kiralar ne kadar. Benim şimdi oturduğum semtte çok pahalı ama biz 10 yıllık kiracıyız. Onun için 600 tl veriyoruz
semtine göre değişiyor canım, 400-800 arası.. beylikdüzü/büyükşehirde 700 den düşük yok.. bizim de kiramız 500 olmuş (450ydi) hiç kaçırmamış adam senesi dolunca hemen zam yapmış

super, canım zaten cvp versen onlar gibi olmuş olacaksın, iisimi sen bişe söleme daha çok kıskansınlar, taksınlar kafaya, umursanmadıklarını görmek daha da çok koyar.

her gün Fatih Avm, Kayseri Park, Balıkesir Yaylada gibi yerleri aradıkça aklıma siz geliyosunuz kızlar

canım biz eve mobil modem aldık. çok da hızlı. 29 tl sınırsız. tel faturası falan ödememiz gerekmiyor yani.

semtine göre değişiyor canım, 400-800 arası.. beylikdüzü/büyükşehirde 700 den düşük yok.. bizim de kiramız 500 olmuş (450ydi) hiç kaçırmamış adam senesi dolunca hemen zam yapmış

KİRA KONUSUNDA EN RAHT BENM GALİBA :)

BİZ 2009 ARALIK TA TUTTUK , 2010 HAZİRANDA GİRDİK EVE 300 TL,,,,, 2011 EKİM OLDU HALEN 300 :))))

super, canım zaten cvp versen onlar gibi olmuş olacaksın, iisimi sen bişe söleme daha çok kıskansınlar, taksınlar kafaya, umursanmadıklarını görmek daha da çok koyar.

aynen öyle yapıyorum canım,hiç tvye bakıyorum gülüp geciyorum..konuşursa eşim konuşsun..kaale bile almıyorum işte..

yine ben geriden takip ediyorum,

süper senin eltiler biz bildik bileli aynı ,kocan sonuçta biliyo onları , bence artık söylediklerini falan hiiiçççç duyma, duysanda görmezliğe duymazlığa ver.

boşveerrr.

alıshıa babanın iyi olmasına sevindim maşallah. seninde işlerin iyi oluşu güzel gelişme, inşallah yazıda gelirde iyice rahatlarsın.

kredi kartlarıyla bizim pek sorunumuz yok kızlar, yani hemen hemen herşeyi kartlardan ödüyoruz zaten, ilk başta noluyo yaa falan olduk sonra ödeme tarihlerini ayarladık, birinin ödeme gününde diğeri hesap kesimi oluyo falan rahat oluyo, biz taksit yapmıyoruz çookk büyük şeyler haricinde büyük şeyleride en fazla 3 taksit yapıyoruz, yani kartımız var aman taksit yapıyo diye harcamıyoruz, yine hesap yapıyoruz, yani o ay ona ayıracak bütçemiz yoksa almıyoruz. zaten her ay biriktirmemiz gereken miktar belli, onu mutlaka koyuyoruz, harcamaları kalan tutara göre yapıyoruz, eğer kalan oluyosa harcıyoruz yani. ben çevremdede görüyorum çok böyle takside falan girince ipin ucu kaçıyo.

toplu alıcaksan sorun değil evet canım, baban iyi düşünmüş.. bebiş olunca çalışmayı düşünüyomusun sen?

yok be canım keşke öyle olsaydı. ekim de resmi giriş yapıldığı için, sadece 1 aylık alıcam. bu süreç içinde kredi kartımı falan babam yatırdı. bebiş olunca Allah'tan bişey olmazsa çalışıcam canım. doğum öncesi dönemdeki izinlerimi de doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.

Eşimin işyerinde eski muhasebe müdürü demişki yılbaşında hepinizi işten çıkarmayı planlıyorlar. görümcemi çıkarıp muhasebeyi dışarı vereceklermiş. onun yardımcısı var onuda.. Pazarlamada 3 kişi var 2 si çıkar onlardan biri eşim çünkü kalan kişi patronun damadı..
Depodanda çıkaracaklarmış. Kara kara düşünüyoruz napsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…