- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
toplu alıcaksan sorun değil evet canım, baban iyi düşünmüş.. bebiş olunca çalışmayı düşünüyomusun sen?Nektarcım babam benm müdürüm ya, belediyeye 50 kişi alıncaktı, en azından yerin belli olsun girişin olmaz ama gel dedi, geldim şirket kuruldu elemanlar alınacktı danıştaydan geri döndü tekrar kuruldu falan uzadı biraz. Girişler ekim 1 itibariyle yapıldı. O yüzden de maaşlarımız kasım da yatacak.
dileğim, ben de dişim için antibyotik kullandığım ay 3-4 gün gecikmişti.. ilacın yan etkisi olabilir mide bulantım da vardı, hatta ben de dedim "acaba" ama ilaçtandı benimkisi.. test yaptım tabi dayanamadımilaçlar beni çok etkilio acaba o antibiyotik yüzünden mi gecikti
biteryetişemiyorum hızınızanektarcım tatilide karttan çektirdik ya biz o var yazın 2 tane abiye aldım onlar var çok yüklendik:18:
inşallah canımtoplu alıcaksan sorun değil evet canım, baban iyi düşünmüş.. bebiş olunca çalışmayı düşünüyomusun sen?
dileğim, ben de dişim için antibyotik kullandığım ay 3-4 gün gecikmişti.. ilacın yan etkisi olabilir mide bulantım da vardı, hatta ben de dedim "acaba" ama ilaçtandı benimkisi.. test yaptım tabi dayanamadımsen de bi test alsan? :26:
biterçalışıyosunuz sonuçta, en önemlisi şükür ki eviniz kira değil :))
ya bizde borçlardan bi türlü kurtulamıyoruz tel faturasıda artmış 28 tl olmuşsırf net için kullanıyoruz off gereksiz yere para veriyozruz resmen
inşallah canımbu arada ben regl oldum..5 gün öne geldi dün bekliyodum aslında
gereksiz yere verdiğimiz okadar çok kib canımız sağolsun napalım,en azından çalışıyoruz diyorum ben...
Benmde 5 gün sonra gelecek 19 u bekliym
hafta sonuna denk gelmiş iyi aslında, yatarsın yarın 1 den sonrainşallah canımbu arada ben regl oldum..5 gün öne geldi dün bekliyodum aslında
semtine göre değişiyor canım, 400-800 arası.. beylikdüzü/büyükşehirde 700 den düşük yok.. bizim de kiramız 500 olmuş (450ydi) hiç kaçırmamış adam senesi dolunca hemen zam yapmışNektarcım beylikdüzünde kiralar ne kadar. Benim şimdi oturduğum semtte çok pahalı ama biz 10 yıllık kiracıyız. Onun için 600 tl veriyoruz
evet zuzum şükürki eşlerimizde bizde çalışıyoruzdaha biz bide kredi ödüyoruz:18:
Seninkide geçmi gelir
ya bizde borçlardan bi türlü kurtulamıyoruz tel faturasıda artmış 28 tl olmuşsırf net için kullanıyoruz off gereksiz yere para veriyozruz resmen
semtine göre değişiyor canım, 400-800 arası.. beylikdüzü/büyükşehirde 700 den düşük yok.. bizim de kiramız 500 olmuş (450ydi) hiç kaçırmamış adam senesi dolunca hemen zam yapmış
super, canım zaten cvp versen onlar gibi olmuş olacaksın, iisimi sen bişe söleme daha çok kıskansınlar, taksınlar kafaya, umursanmadıklarını görmek daha da çok koyar.
her gün fatih avm, kayseri park, balıkesir yaylada gibi yerleri aradıkça aklıma siz geliyosunuz kızlar
yine ben geriden takip ediyorum,
süper senin eltiler biz bildik bileli aynı ,kocan sonuçta biliyo onları , bence artık söylediklerini falan hiiiçççç duyma, duysanda görmezliğe duymazlığa ver.
boşveerrr.
tınlamamk hep böyle devam etmek gerek...
bir terlicem olmıcak en iyisi böleee o zaman
KİRA KONUSUNDA EN RAHT BENM GALİBA :)
BİZ 2009 ARALIK TA TUTTUK , 2010 HAZİRANDA GİRDİK EVE 300 TL,,,,, 2011 EKİM OLDU HALEN 300 :))))
toplu alıcaksan sorun değil evet canım, baban iyi düşünmüş.. bebiş olunca çalışmayı düşünüyomusun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?