- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Ay ben taş koysam yer benim eşim ya. Hiç daha şunu sevmem dediğini duymadım.
Geçen dedim ya pırasa yapıcam dilek dedi pırasa yiyiyormu eşin. Pırasa yerken ben kereviz ve enginar bunlardan mutlaka istiyorum demişti :))
ne güzel canım yaa
benm eşim seçer, soğanı görürse o yemeği yemez,pırasa,enginar, kereviz yemez,tavuğu sadece mangalda pişerse ya da sac da sote yaparsam yer. ama ablam bi kere kereviz salatası yedirmişti turp diye,safım benm,inanıp yemişti :)
Bu topikte bi kaç kişi hariç herkes hem evli hem çalışan.
Kendi adıma konuşayım ilk sene zorlandım hele ramazan ayında resmen ayakta uyuyordum misafir ağırla sahura kalk yemek yetiştir iftara falan. Bu kadar zor düşünmemiştim daha sonra alışıyorsun. İlk 1 yıl hep sıkıntılı geçer 1 yılı devirdinmi hiç sorun kalmaz diyorlar ben nerdeyse 15 aylık evliyim öyle çok büyük bi kavgamız olmadı çok şükür
soğansız yemek güzel oluyormu ya. İşin zor valla. Sende arada kandır sebzelerden çorba yap blenderdan geçir sallamasyon bi isim uydur belki öyle alışır :)
evlilikte tartışmak bile güzel, sonunu düşününceee
ben yine buralarda mesailerdeyim
evliyim , çalışıyorum, mutluyumm
klasik bir laftır ama evlilik bence doğru insanı bulmayla alakalı, eğer doğru insanı bulursan mutlu olursun , bulamazsan mutsuz olacak mutlaka birşey bulursun
ayyyy bizim haftaya yılımız dönüyo azcık heyecanlanmaya başladım
canım sen eve gitmedin mi? evden mi yazıyorsun yoksa? :)
ben toparlanıyım son 25 dk, iyi akşamlaaaröperim
:13:
kesinlikle doğru cevap bu. kupa senin hakkın canımmm
bi arkadaşım görücü usulü evlendi dışardan bakınca çok mutlular, evlerinde her şey son moda, sıfır evde oturuyor. benden 1 hafta sonra evlenmiş, kocam bana tek taş alsa sürpriz yapsa nie çift taş değil diorum mutlu olamıyorum dior.
canım sen eve gitmedin mi? evden mi yazıyorsun yoksa? :)
ben toparlanıyım son 25 dk, iyi akşamlaaaröperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?