2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne güzel canım yaa
benm eşim seçer, soğanı görürse o yemeği yemez,pırasa,enginar, kereviz yemez,tavuğu sadece mangalda pişerse ya da sac da sote yaparsam yer. ama ablam bi kere kereviz salatası yedirmişti turp diye,safım benm,inanıp yemişti :)

soğansız yemek güzel oluyormu ya. İşin zor valla. Sende arada kandır sebzelerden çorba yap blenderdan geçir sallamasyon bi isim uydur belki öyle alışır :)

evlilikte tartışmak bile güzel, sonunu düşününceee

soğansız yemek güzel oluyormu ya. İşin zor valla. Sende arada kandır sebzelerden çorba yap blenderdan geçir sallamasyon bi isim uydur belki öyle alışır :)

incecik incecik doğrarsam görmüyor ya yiyor, bazen kolayıma gidiyor doğramıyorum ben de alıştım,tembellik başa bela . ama çiğ soğan yer. akşamları sadece çorba yapsam yeter 2 tabak yer zaten her çorbayı en az

ben yine buralarda mesailerdeyim

evliyim , çalışıyorum, mutluyumm

klasik bir laftır ama evlilik bence doğru insanı bulmayla alakalı, eğer doğru insanı bulursan mutlu olursun , bulamazsan mutsuz olacak mutlaka birşey bulursun

:13:
kesinlikle doğru cevap bu. kupa senin hakkın canımmm
bi arkadaşım görücü usulü evlendi dışardan bakınca çok mutlular, evlerinde her şey son moda, sıfır evde oturuyor. benden 1 hafta sonra evlenmiş, kocam bana tek taş alsa sürpriz yapsa nie çift taş değil diorum mutlu olamıyorum dior.

canım sen eve gitmedin mi? evden mi yazıyorsun yoksa? :)

ben toparlanıyım son 25 dk, iyi akşamlaaar öperim

gidemedim canım ya
gazeteci haber atacaktı. ben bugün halim yok die toplantıya giremedim. hala açmadı msn ini. onu bekliyorum. eşim işten çıkana kadar beklicem, onunla giderim artık bu satten sonra.

Teşekkür ederim teveccühlerinize ve bu kupaya layık olmaya çalışacağım :13:

canım sen eve gitmedin mi? evden mi yazıyorsun yoksa? :)

ben toparlanıyım son 25 dk, iyi akşamlaaar öperim

tabi tabii gidin bakalımmmm ((((

ben geldim domatesli kırmızı yeşil biberli sarımsaklı karabiberli makarna yaptım:) yanınada ayran size bakayım dedim kocişim çalışıyo kıyaamam onaevlilik süper bişe keşke daha önce evlenseydim benim tek sıkıntım şuan gurbet..bide sevdiğin adamla evli olmak çok güzel ona sarılıp uyumak onunla uyanmak .çocuklaşmak ona triplenmek nazlanmak ilgi beklemek ilgi göstermek, bazen anne bazen kardeş en önemlisi eş olmakhayatımm diyebilmek..sadece iyi günde değil en zor anlarda bile o sevgiyi saygıyı yitrmemek .kavgalardan sonra küs kalamamak onsuz olamamak evlilik güzel şey kısaca

Ben geldim, işten geldim banyoyu temizledim ortalığı topladım biraz, fazla dağınık değildi zaten.
Kocişe puding yapıldı özel isteğiyle folya kaplara konuldu...
Yeni oturdum valla kahve yaapcam kendime bol sütlüüü ohh miss keyif yapıcam şimdi de...
Kocacım daha gelmedi ama yaa bu aralar mesai yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…