ben evi seviyorum sıfır ilk biz oturduk, ama semti sevmiyorum..şöyle az toparlanalım ilkbaharda çıkıcam ordan zatensizin ev sahibi de en fazla 31.5 zam yapmalıymış.
yasaya göre bizimki 348 olmalıydı. bu da zaten yapabileceği en yüksek zam oranı ama dinleyen kim.
internetten alışveriş devri kapandı benim için canım
oturduk konuştuk, kredi kartını hayatımızdan çıkardık..
çok harcıyoruz, hiç sıfırlanmıyo çünkü..
böyle daha iyi tabisi nekadar paran varsa okadar harcıyosun ama bazen gerekiyo
..
Günaydın herkese
ben evi seviyorum sıfır ilk biz oturduk, ama semti sevmiyorum..şöyle az toparlanalım ilkbaharda çıkıcam ordan zaten(
benm evim sıfır diil ama içini baştan aşağı sıfırladı biz tuttuğumuzda inşaat halindeydi. o yüzden de içim rahat kullandım her şei. ilk ben elledim die. insan gelin gittiği evi severmiş zaten :) öle derler :)
günaydınnnnnn
ya üff kredi kartı bizim de ilk defa bu ay 500ü geçti ve de ödeyemicez artık maaşımı alınca((
okuldayım dersim bitti bi taraftan kocişle konuşuom bi taraftan geçmişi okudum yine yarım yamalak
benm evim sıfır diil ama içini baştan aşağı sıfırladı biz tuttuğumuzda inşaat halindeydi. O yüzden de içim rahat kullandım her şei. Ilk ben elledim die. Insan gelin gittiği evi severmiş zaten :) öle derler :)
bizim sadece benm kart 600 civarı geliyor, eşiminki 250-300 oluyr. o yüzden kapatcaz çok harcıyoruz.
Filiz yaaa kasımda ggv ler varya...patron bana sadece bayramı veriyo ....cuma akşamı çık yola diyo c.ertesi yani arefeyi vermiş oluyo perşembe günü gel diyo
Eşimde 4 gün için ankaraya gitmem diyoo
Deminde gelmiş buayın 25 ine kadar ggv leri de yap diyo ozamn bi bakarız durumuna diyoo
tatil 9 gün olmaz bu bayram ama patronun insiyatifini kullanarak sana verebilir izin. Biraz sıkı çalış belkim yaparsın geçici vergileri. Bende bayram öncesi bitirmeyi planlıyorum. Tabi biter umarım. Bayramdan sonra 1 gün süresi kalıyor çünkü
biz daha arabanın kurbanınıda kesemedikborç taksit msraf hiç bitmiyo:119:
bence tatil 9 gün olacak ama olmasınbiz işe geldiğimiz gün kadar maaş alıyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?