2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sizin ev sahibi de en fazla 31.5 zam yapmalıymış.
yasaya göre bizimki 348 olmalıydı. bu da zaten yapabileceği en yüksek zam oranı ama dinleyen kim.
ben evi seviyorum sıfır ilk biz oturduk, ama semti sevmiyorum..şöyle az toparlanalım ilkbaharda çıkıcam ordan zaten (

Filiz yaaa kasımda ggv ler varya...patron bana sadece bayramı veriyo ....cuma akşamı çık yola diyo c.ertesi yani arefeyi vermiş oluyo perşembe günü gel diyo
Eşimde 4 gün için ankaraya gitmem diyoo

Deminde gelmiş buayın 25 ine kadar ggv leri de yap diyo ozamn bi bakarız durumuna diyoo

günaydınnnnnn

ya üff kredi kartı bizim de ilk defa bu ay 500ü geçti ve de ödeyemicez artık maaşımı alınca ((

okuldayım dersim bitti bi taraftan kocişle konuşuom bi taraftan geçmişi okudum yine yarım yamalak

ben evi seviyorum sıfır ilk biz oturduk, ama semti sevmiyorum..şöyle az toparlanalım ilkbaharda çıkıcam ordan zaten (

benm evim sıfır diil ama içini baştan aşağı sıfırladı biz tuttuğumuzda inşaat halindeydi. o yüzden de içim rahat kullandım her şei. ilk ben elledim die. insan gelin gittiği evi severmiş zaten :) öle derler :)

benim de sıfır olsun çok isterdim. aile apartmanı ya eskiden kiracı vardı o çıktı ellerinden geldiğince yenilediler boya laminat vs. ama yine de eski yerler var ilerde elden geçirmek lazım

bizim sadece benm kart 600 civarı geliyor, eşiminki 250-300 oluyr. o yüzden kapatcaz çok harcıyoruz.

Evet bende şuan oturduğum evi alma çabasındayım ama adam evi satmıyor

bizim sadece benm kart 600 civarı geliyor, eşiminki 250-300 oluyr. o yüzden kapatcaz çok harcıyoruz.

bizim dükkanın kredi borcu var 5 ay daha, onu bu sene fazla fazla ödeyip 2012 ye temiz borçsuz girmeyi planlıyoruz. inş. benim maaşım falan da bi başlarsa rahata çıkıcaz. bu sene 2-3 ay sıkışıcaz ama napalım, kurban da kesmek istiyorduk, belki denkleştirebilirsek keseriz de...:44:

kızlar çok işim var sipariş giriyodum çok katılamadım bi taraftanda feysten eşimle uğraşıyom delibenimle dalga geçiyo bu saçın çok demode olmuş şekerim diyo
kılzra kurban kesicez bizde düşüyo ayy kurbanlar ne kadar pahalanmış diyolar:18:

biz geçen yıl kesemedik kayınvalidem yarı yarıya böldü annem ablam babaannem falan derken kesenden fazla etimiz oldu
ama kendin kesebilmek tabiki farklı benm bi isteğim vardı evlendiğimiz ilk yıl kurban keselim die kayınvalidemlerin kurban geçen yıl benm adıma kesildi. bu yıl kesemicez ama. bebiş için doktora falan gitmemiz gerekiyor ve benm açıköğretim yatırmam lazım kasımda ama 1 ay sonra borcumuz kalmıyor. sadece 150 lira taksitimiz var.

Tatil 9 gün olmaz bu bayram ama patronun insiyatifini kullanarak sana verebilir izin. biraz sıkı çalış belkim yaparsın geçici vergileri. Bende bayram öncesi bitirmeyi planlıyorum. Tabi biter umarım. Bayramdan sonra 1 gün süresi kalıyor çünkü

evet zaten bende ondan zorlamıyorum...çok kötü i zamana geldi eşim izin alabilrse bayramdan önc gidelim bayrımn 3. 4. Günü çalışmaya başlarım ...
Akşam net konuşucam eşimle, bakalım

Ayın ilk 4 günü bitmesi lazım ggv ler...ben 25 ine kadar bitireym diyom, zaten hepsini yapmıyorum ben 10-15 tanesini ben yapıyorum, gerisi patron yapıyo

bence tatil 9 gün olacak ama olmasın biz işe geldiğimiz gün kadar maaş alıyoruz çünkü

Bizde busene kesemicez galiba dei eşim...geçen sene kardeşiyle girdiler danaya...bu sene koç bile alamıcaz galiba dedi...
Ama patronu demiş yarı paranı ben vereyim istersen

zuzu tavuk olurmu kız hiçalırız canım bi koç inşallah biraz toparlanalımda
9 gün mü tatil kızlar yok ya bu bayramda az diyolardı:26:

bence tatil 9 gün olacak ama olmasın biz işe geldiğimiz gün kadar maaş alıyoruz çünkü

olur mu ki acaba 2 gün boşta ama :44:

ben de kurbandan sonra müsait bi zamanda işim için kesicem adak gibi işte.

fundacım müsait olduğunuzda kesersiniz cnm ya olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…