özelde çalışmak zor, patronlar para veriyorlar ama son enerjine kadar da kullandırıyorlar. yazık kıza.
ben dün 6 yı geçerek çıktım ya başkan gördü, durma bu saate kadar evine git dinlen kalan işlerini yarın halledersin dedi, çok hoşuma gitti.
özelde çalışmak zor, patronlar para veriyorlar ama son enerjine kadar da kullandırıyorlar. yazık kıza.
ben dün 6 yı geçerek çıktım ya başkan gördü, durma bu saate kadar evine git dinlen kalan işlerini yarın halledersin dedi, çok hoşuma gitti.
ne kadar kötü bir durum..
insanlar kendilerini ne kadar yüksekte görüyor... kimsenin kimseye böyle bişi söylemeye hakkı yok
bugun cok yogun bir gün ya
b
bebiş olunca kıyamamıştır :)
uyumak istiyorum sadece 1 saatcik bilem olsa yeter yaaa(((
yrenim sizin gene c.ertesiniz var yarım gün bile olsa( ya bu garip napsınn
pazar günü kışlıkları çıkarıp yıkamam lazım.. ister artık
mutfak dolaplarımın da silinmesi lazım kapaklarının :)
ay birde kız senet imzalamıştı işten çıkarrsa 30.ooo dolar diye vs..ay neolcak şimdi..
bizde de dana kızartma vardı
çok yedim
iş yapim şimdi, öperimm
offf çok kötüyüm, başım ağrıyor, kafam allak bullak oldu. yanımda hep birileri oluyor, bi de onların çenelerini çekiyorum ya. yarın olsa da dinlensem biraz. eşime dün söyledim, bu cumartesi temizlik falan yapmak istemiyorum dedim. o da pazar günü yaparız ikimiz birlikte biter çabucak dediyarın eve gider gitmez kendimi yatağa atıp uyumak istiyorum. ancak öyle toparlanır kafam sanırım.
yok yaa bişey olmaz, ne işmişki o öyle senet imzalamış falan , ne alaka
dilşad bana iyi bişey söyle artıkkkkk lütfennnnnnnnnnn ,,
bana da çok saçma geldi canım senet falan.
biri beni işe alırken öle bişe imzalatmaya kalksa girmem o işe.
ben geçen pazar yazlıkları da kışlıkları da yıkadım ama asıp toplayıp katlayınca yorgunluktan öldümmm. yarın tüm gün yatıcam. bugün alttan alttan vuruyor zaten sancı,üşüttüm heralde.
kışlıkların çıkması gerek artık Allahım kim yapacak onları inanmıyorum, gözümde büyüyo
buzdolabının temizlenmesi lazım dilşad iyi hatırlattın
ay birde kız senet imzalamıştı işten çıkarrsa 30.ooo dolar diye vs..ay neolcak şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?