2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugun cok yogun bir gün ya

bir hafta da buralarda olamayacagım için işleri de tamamlamaya calışıyorum ama yetişmiyoooo

:44::44::44::44::44:

uyumak istiyorum sadece 1 saatcik bilem olsa yeter yaaa (((

yrenim sizin gene c.ertesiniz var yarım gün bile olsa ( ya bu garip napsınn

pazar günü kışlıkları çıkarıp yıkamam lazım.. ister artık

zor tab cnm

ne kadar kötü bir durum..
insanlar kendilerini ne kadar yüksekte görüyor... kimsenin kimseye böyle bişi söylemeye hakkı yok

ay evet kız birde bana ben işçiye aşagı görmem diyordu benlik bişey olmadı korktum ben kaldırmam bende böle şeyş çeker giderim yane..
bugun cok yogun bir gün ya

b

uyumak istiyorum sadece 1 saatcik bilem olsa yeter yaaa (((

yrenim sizin gene c.ertesiniz var yarım gün bile olsa ( ya bu garip napsınn

pazar günü kışlıkları çıkarıp yıkamam lazım.. ister artık

ben geçen pazar yazlıkları da kışlıkları da yıkadım ama asıp toplayıp katlayınca yorgunluktan öldümmm. yarın tüm gün yatıcam. bugün alttan alttan vuruyor zaten sancı,üşüttüm heralde.

gerçi benm de buzdolabımı temizlemem lazım 3 hafta oldu boşaltıp temizlemeyeli

uykuummmm varrrrr, uyumak istiyorummmm, Allahım nasıl bir hastalıktır bu yaa , resmen öldürmedi süründürüyo beni

bütün işleri salladım bugün , çalışamıyorum kafam basmıyo çünkü algılayamıyorum yazılan şeyleri

kışlıkların çıkması gerek artık Allahım kim yapacak onları inanmıyorum, gözümde büyüyo

buzdolabının temizlenmesi lazım dilşad iyi hatırlattın

ay birde kız senet imzalamıştı işten çıkarrsa 30.ooo dolar diye vs..ay neolcak şimdi..

bizde de dana kızartma vardı
çok yedim

iş yapim şimdi, öperimm
afiyet olsun canım

canım sen çok yoruluyosun ya çok yorucu sizn iş yarenimbütün enerjin gidiyo inş kpss olurda rahat edersin..

bana da çok saçma geldi canım senet falan.
biri beni işe alırken öle bişe imzalatmaya kalksa girmem o işe.

bana da çok saçma geldi canım senet falan.
biri beni işe alırken öle bişe imzalatmaya kalksa girmem o işe.

bende girmem çok saçma bir kural.. bedavadan para..kurnazlık..bana imzalatmadılar..olsa hemen yol alırdım yane..hiç bişeyin garantisi yok çünkü..

kışlıkların çıkması gerek artık Allahım kim yapacak onları inanmıyorum, gözümde büyüyo

buzdolabının temizlenmesi lazım dilşad iyi hatırlattın

ayy dilşad kendinede iş çıkarıyon bizee :))) sorma ,o dediklerinden benimde yapmam lazım :))

ve aynen arse benimde gözümde büyüyor yazlık-kışlık

ay birde kız senet imzalamıştı işten çıkarrsa 30.ooo dolar diye vs..ay neolcak şimdi..

yuh devenin nalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…