2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu tavuk olurmu kız hiçalırız canım bi koç inşallah biraz toparlanalımda
9 gün mü tatil kızlar yok ya bu bayramda az diyolardı:26:

:26: Ne bilim önemli olan kan akıtmak değilmi...tavukla başlar koçla bitirirdiniz :)))

kızlar bu bayram 9 gün tatil olmaz. genelde iki tatil arasındaki günü tatil yapıyorlar. bu bayram perşembe ve cuma var oyüzden zor ama inş yaparlar.

hiç duymadım zuzum:26:inşallah dilşad belki memelekete giderim öyle olursa gerçi kurban kesicez çok masrafımız var bu ay ama belki arbayla gitmeyiz tek ben giderim

fundam arkadaşımın rsemini ekliyorum bakarsın başka fotolarda daha belirgin bi ara oda nesin renkte boyatmıştı

elfim adamın dediğine bakmayın çıkarsalarda hemen çıkaramazlar önceden bildirmeleri gerek onlar çıkarırsa tazminatını verirler işallah eşin çıkmadan iş bulur allah yardımcınız olsun

offf çok kötüyüm, başım ağrıyor, kafam allak bullak oldu. yanımda hep birileri oluyor, bi de onların çenelerini çekiyorum ya. yarın olsa da dinlensem biraz. eşime dün söyledim, bu cumartesi temizlik falan yapmak istemiyorum dedim. o da pazar günü yaparız ikimiz birlikte biter çabucak dedi yarın eve gider gitmez kendimi yatağa atıp uyumak istiyorum. ancak öyle toparlanır kafam sanırım.

anam kızlar..

bizim işyerinde kız aglayark çıktı istifa etti.patron telde gerizakılı falan demiş

kız daha 1 ay olmadı yane yuh..anam bana 2 ay oldu henüz bişy olmadı patron tarafından..zamanla ne olcak acaba ..yazık ya üzüldüm kıza..ilk işiydi..

gecen günde muhsebeciden fırça yemiş aglamıştı.ay cnm dedim ilk işin birde falan dedim..tüh falan yaptım kıza..:26:

özelde çalışmak zor, patronlar para veriyorlar ama son enerjine kadar da kullandırıyorlar. yazık kıza.
ben dün 6 yı geçerek çıktım ya başkan gördü, durma bu saate kadar evine git dinlen kalan işlerini yarın halledersin dedi, çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…