2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben bayrama yakın yine mutfağı temizlicem. Camlar için birini bulmam lazım perdelerde yıkanması gerekiyor. Kışlıkları çıkarmakta var tabi. Ama öyle halsizim ki canım hiç bi iş yapmak istemiyor

konuyla pek alakalı değil ama sizinde fikrinizi alayım dedim. saat almayı düşünüyorum karar veremedim. ii bir şey olsun istiyorum

konuyla pek alakalı değil ama sizinde fikrinizi alayım dedim. saat almayı düşünüyorum karar veremedim. ii bir şey olsun istiyorum

Swatch un saatleri çok güzel oluyor. Şu yeni çıkan renkli olanlar güzel tabi ucuz olsun dersen onlardan al ama daha ağır bişey olsun dersen çelik kordonlulardan al. onlarında her rengi var altın sarısı özellikle çok güzel. Gelecekti saatim o :))

0'' dan başlarsın yaşamaya..

''1'' bakmışsın girivermiş hayatına..

''2'' de bir özlersin..
...
...''3'' günlük ayrılık ölüm gibi gelir..

"4'' gözle beklersin..

''5'' dakika bile yeter sana;görmek istersin illa..

''6'' üstü insandır halbuki..

''7'' kat göklerde hissettirir kendini..

''8'' köşesindir mutluluktan..

''9'' doğurursun beklemekten..

Çünkü

''10'' u Cok seversin...!:103:

kasa tipi yuvarlak olsun çelik kordonlu birşey olsun. ne zamandır bakıyorum kafam ii ce karıştı :44: buraya resim ekleyemiyorum

Kızlarrrr banada yardımmmmmmmm,, ben hala doğum günü için hediye düşünmedim, program hazır anlatmıştım sizede, hediye almadan olmaz, ama ne alınabilir artık alacak hediye bulmakta zorlanıyorum:26:

çok güzel ya bayıldım

güzel ama çok spor duruyo, yanlarındaki taşlar belirgin noktada değil, kendini göstermiyo gibi geldi bana

beğen butonuna tıklamışım masuscuktan

çok güzel ya bayıldım

güzel ama çok spor duruyo, yanlarındaki taşlar belirgin noktada değil, kendini göstermiyo gibi geldi bana
bende çok beğendim hemen kızlarla paylaşayım dedim
beğen butonuna tıklamışım masuscuktan
..ya canım bu arada biz cepten aradık çalıyo tel:26:ay bi konuşamadım ya müdür geldi garip garip baktımüzik falanda açıktı yabugün çok telde konuştum arkadaşım aradaı az evvel 1 saat konuşmuşuzyakında kovulucam

ben beğendim

:103::103:
Beğendim :)

..

Dilşad buakşam ablama gidicez...aç kalmazsak iyi :))) dün gece k.validesine yardıma gitmiş ,dönüncede evi topladım yattım dedi :)
dedim bak yemeğe yardım etmem ,sofrayı hazırlarım bitek :)))

dilşad bana iyi bişey söyle artıkkkkk lütfennnnnnnnnnn ,,

ay çok güldümm :)))

ya cnm benim de dolabım temizlencek walla hafta sonu baya bi iş bekliyor beni. dilşad işyerindekilerin hamile olduğundan haberleri yok mu??

akşama da kociş yine geç gelicek. dünden bulgur pilavım var. belki yanına da tavuk mantar sote yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…