2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Çikolata moralini bozmak istemem ama IPL lazer değil bir ışık sistemi. Yurtdışında kuaförlerde yapıyolar sadece geç çıkmasını sağlıyor. Yani tüyleri uyutuyor sonra tekrar çıkıyor. Ben lazere başlamadan önce çok araştırdım tüylerim koyu olsaydı direk alexandrite lazer yapan bi merkez araştırırdım ama tüylerim açık olduğu için diode lazer yaptırıyorum. Hatta diode lazar makinesi bozulmuş IPL almışlar ne kavgalar ettim. Dava açmak için araştırıyordum oranın sahibiyle çok fena kavga ettik. Şükürler olsun makine geldi devam ediyorum şimdi.

tam muhabbetinin üstüne gelmiş ya. burdaki tek fırsat sitesinde elos epilasyon gelmiş bacak, koltuk altı, özel bölge bitinceye kadar 600 tl. diye. Girne'de ama. Lefkoşa'da olsaydı düşünmeden alırdım ((

bilioum 5 seans fiyat olarak uygun bi yere gittim 10 seans 1900 tüm vucut gibi bişide etki göremedim. Benim gittiğim yer 1 seansı 500 tl tüm vücut alexsandra makina ondan çok fayda gördüm sonra işten ayrılınca gidemedim 5 seans gittim bacaklar falan bitti nerdeyse koltuk altı da öle pakete 2 seans daha gitsem harika olur ama çene için bilemicem işte. bu söledim 5 seans 49 tl şehir fırsatındandı normalde 500 ama 50 yapmışlar işte zaten hemen bitti. Onun çok kötü olduğunu zannetmioum ama zaten kaçtı.

Güvenilir bi yerde yaptırırsan iz kalmaz. Sırf işi ticarete dökmüş bi yerle konuşmaya gittim orda mahalleden arkadaşımda yaptırıyormuş çenesini gördüm şok oldum hep yara bere içinde. sonra ordan vazgeçtim taa karşıya gidiyordum iş arkadaşım orda yaptırmıştı baktım hiç yok yüzünde ve izde yok orda başladım. Yüzümde hiç iz kalmadı çok memnundum ama artık zor geliyor gitmek çok uzak kalıyo. yakın bi yerlede bulsam lazerden kalanları bitirmek için başlıcam.

elfimm masum yüzünün altından bi canavar mı çıktı

bizim mahallede bi dr var evinde yapıo benim karşı binamdaki bi kadın gidio 1 yıldır ama yüzü çok çok fenaydı erkek sakalı gibi epey ii oldu yani hiç lazere gitmeden hep iğneliyle. o dr düşünebilirim :44:

ay diloş siz herşeyin salatasını yapıyosunuz galiba
yeşil fasulye, mercimek salatası yazmıştın geçen

eşimle annem de bana hep diloş der
ayy yeşil mercimeğim olsa kesin mercimek salatası yapardım :)
yeşil fasulye salatasını da geçen bi yerde yedim hoşuma gitti. fasulyeyi dilmiş,haşlamış sarımsaklı yoğurt üstüne yağda kırmızı biber. ohhh miss :)
geçerkn ablama uğrayım da yeşil mercimek alıyım canımı istettin zeytinyağlı limonlu ohh :)

eşimle annem de bana hep diloş der
ayy yeşil mercimeğim olsa kesin mercimek salatası yapardım :)
yeşil fasulye salatasını da geçen bi yerde yedim hoşuma gitti. fasulyeyi dilmiş,haşlamış sarımsaklı yoğurt üstüne yağda kırmızı biber. ohhh miss :)
geçerkn ablama uğrayım da yeşil mercimek alıyım canımı istettin zeytinyağlı limonlu ohh :)

açık açık yamış yaaa
minco yaz bari, gizli olsun
ay sorma herşeyimiz döküldü yine meydana
tebrik ederim elfim söylediklerini hepside doğru aynen..ben alexe gittim miniço koyu yasen açık tenlisin senin için diode uygunbenim dr çok iyiyidi ben çok memnundum ya
dilekçim dikkat et genelde tüm vücut kampanya yapan yerler işi ticarete döküyolar ıpl kullanıyolara genelde yüz zor bitiyo canım arkaşım çok uğraştı

elfimm masum yüzünün altından bi canavar mı çıktı

Canım 2.000 tl para vermişim makinesi istediğim makine diye 600 tl ye IPL bulmuştum ama onu istemedim sonucunu bildiğim için. Kalkmışlar makineyi değiştirmişler dedim ben bu makineyi isteseydim 600 tl ye bi yer bulmuştum oraya giderdim dedi ki o zaman oraya git. benim şarteller arttı bi bağırmışım ama sorma yani resmen canvara dönüştüm :))

Bak işte o iyi yapıyordur :) benim gittiğimde ev gibi bi yerdi arkadaşıma dedim hijyenikmidir ya burası ama sonra anladım ki öyle şatafatlı yerler aslında 5 para etmeyen yerler. Keşke bizim mahalledede olsa öyle bi yer :)

artık tüm vücut bakmıoum fundacım sadece paket ve çene işte

ya şuraya bi bakarmısınız bu tarz şeylerden alan giden bilen eden var mı

http://www. firsatbufirsat.com/firsat/171129/elite-hair-bayan-kuaforu-ve-guzellik-salonunda-saclariniz-icin-boya-balyaj-ya-da-rofle-uygulamalarindan-sececeginiz-biri-sac-kesim-sac-bakim-fon-kas-tasarim-dudak-ustu-alimindan-olusan-guzellik-ve-bakim-paketi-80-tl-yerine-18-90-tl.html

nektar: "boşluğu silin"

kızlar işte bunu dioum

http://www. firsatbufirsat.com/firsat/166114/lazer-epilasyonunuz-bizden-sevdali-guzellik-salonunda-sececeginiz-herhangi-bir-bolge-icin-5-seans-koltuk-alti-5-seans-genital-bolge-5-seans-biyik-yada-cene-bolgesi-epilasyonu-500tl-yerine-%90-firsatkovalacom-indirimiyle-49tl.html

Fazla ucuz değilmi ya pek ilgilenmezler bence

cnm biliyorum IPL işe yaramıyor ama bi ekre parayı peşin vermiş bulundum ne yapayım

bende okudukça dikkatimi çekio ama bişi dememiştim fasulye salatası ilginç yani :26:
tarif alalım
diloş diyebilirim ozaman rahatsız olmuyosun mademse
mercimek salatası tarifi de ver bize

kızlar ben kaçıyorum yarın evden devam ederim. hoşçakalın.
iyi tatiller canım :)))

hayırlı yolculuklar çikolata, umarım güzel kareler ve anılarla dönersin

ayyy daha buralardayız biz. patron çıktı, bana sormadan kimse çıkmasın dedi. bakalım bugün kaça kadar buralardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…