2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yüz bölgesi için tam 4 sene lazere gittim, şimdide igneliye gidiyorum ...
off aklıma geldikce canıma cıdı yine

dilekcim sen ne yapıyosun lazerden sonra epilatör kullanılmazki sadece permatik kullanabilirsin yoksa faydasını göremezsinevet en geç yüz bitiyo yakın bi arkadaşım yaptırdı bıktı artık bde çok pahalıydı komple yüze giderdi
bunu hiç denemedim denemek lazım tahanks
benm büyük sandık pufum var kırmızı. oyuncak dolu içi, bize gelen çocuklar bilir onun oyuncak dolu olduğunu hemen başına geçerler. oturma odamızda duruyor :)

süpermiş ya

deneyebilirim ne zamandır da kek yapmıodum zaten

kızlar sakın permatik kullanmayın

sadece uzayanları makasla kesin permatik mahvediyooooo

ben de doktorun sade kek karışımını seviyorum. Aslında hepsini seviyorum. :) carte dor denemedim hiç.

Dilşad benim çok kolay bitane tarifim var, bayılır herkes gerçeğinden ayırt edemezler.

150 gr tereyağı
1 lt süt
3 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker ( tatlı sevip sevmemeyle alakalı ben sevmediğim için bide üzerine meyve sosu yaptığım için 3 kaşık koyuyorum )
1 pk vanilya

yapılışı,

yağla,unu kavuruyosun, un kokusu çıkana kadar hafif pembeleşme deniliyoya.
Sonra soğuk sütü ekliyosun, vanilyayı ekliyosun şekeri ekliyosun, topaklanmasını önlemek için blender falan işte bildik şeyler. Eklemeler yaptıktan sonra tam olarak 10 dk karştırıyosun, zaten kıvam alıyo.sonrada ota boy bocama döküosun dolaba koyuyosn. Yarım saat 1 saat içinde hazır oluyo. üzeine ben ekstra kivi , vişne ,veya çilek gibi bişey varsa onlardan sos yapıyorum onu döküyorum enk oluyo, veya çikolata eritiyorum oda güzel oluyo.

Yüze kesinlikle lazeri önermiyorlar ve gördüğüm kadarıyla bende onaylıyorum bu cümleyi. Lazer sarı tüyleri görmüyor ve jiletle alıyorlar o çoğalıyor ve lazer işlemi uzun sürüyor. Yüz için en iyisi iğneli epilasyon. Ben yüzümdeki tüyleri iğneli ile bitirdim. Diğer yerlere lazere gidiyorum azar azar kaldılar ilerde onlarıda iğneli ile bitirmeyi düşünüyorum.

evet canım kolaymış ben meyveli soslarla hoşlanmıyorum çikolata sosu yaparım. Bunu not alıyorum gidince ilk işim bu :) tşk ettim

benim dr özel bölge için öyle söyledi canım hiçde çoğalmadı lazerden sonra permatik yada makasla kısaltmak lazım makaslada kısaltamam sonuçta yine kötü görünüyo

yüz içinde de permatikle kesen güzellik merkezleri var da

ben şimdi yüzüme igneli yaptırıyorum ve hakikaten azaldıalr ya yıllarca lazere bisrüsü para verdim

bide tüm vücüd IPL lazere gidiyorum. onun alexadrite akdar etkili olmadıgını söylüyorlar ama yinede bacaklarım biraz azaldı. seanslarım biticne onu nasıl devam ederim bilmiyorum

yaa permatik ben hiç kullanamam o çıkarken semsert yapıo ben nefret ederim :95: makaslada bi tuhaf onlamı uğraşcam.
geçen bi kampanya vardı 5 seans koltuk altı yada çene yada paket 49 tl die aptal gibi kaçırdım eşim al çeneyi 2 tane al 10 seans git dedi ama bitti alamadım.

Arsecim senin tarifinde un çok az değilmi ya ben 1 lt süte 1 su bardağı un koyuyorum

Dilşadcım tarçınlada çok güzel oluyor..

canım lazerli hiç sert olurmu ..normalde tabiki permatik sertleştirir ve çoğaltır ..ama sana dr söylemedimi lazerden sonra epilasyon ağda yapılmayacağını:26:5 seans 50 çok ucuz normalde 1 seans 50 tl bide cihaz önemli yoksa istersen 10 seans git yine bitmez

arsecim senin tarifinde un çok az değilmi ya ben 1 lt süte 1 su bardağı un koyuyorum

dilşadcım tarçınlada çok güzel oluyor..

ben de bir bardak un koyuyordum kavurmadn bana da az geldi o yüzden sordum kesiliyor mu diye. Evet canım eşim tarçını çok sever. Kalıplarımız var tarçın için, kalpli falan yapıyoruz :)

bende iğneliye dönüyüm o zaman yaa dediğin gibi benim tüyler sarı benim hiç bişi yoktu cımbızla 1 çek 2 çek çoğaldı sonra onları sir yap biraz daha çoğaldı sonra lazere git orda jiletle alırken tamamen mahvoldu mesala alıo jiletle oraya lazer değmez öle kalıo çoğalıo benim çenenim 2 yanında vardı şimdi kulak taraflarına doğru yayıldı maalesef :26: ayrıca boyundan aşağıda çizgi gibi var öle bişi de yoktu bi seansta suraya da yapım die jileti değdirince salak kadın oradada olmaya başladı şimdi ben iğneliye gitmeyi planlayım tmm ama onda iz kalma riski daha yüksek diolar

evde yufkam var börek yaparım canım. bi de dün yapmayı düşünüp de yapamadığım yeşil fasulye salatasını yaparım yeter akşam akşam.
ay diloş siz herşeyin salatasını yapıyosunuz galiba
yeşil fasulye, mercimek salatası yazmıştın geçen

kıyamamgüzel şarkı

benimde bebeklerim çoktu evcilik oynardı ahh ne güzeldi bizim çocukluklarımız
dilşad dr tatlılarından birini yap kolay olur çerez al çay yap kahve yap

sir yaptır canımben kukuya lazer yaptırıyorum 3 kere yapıldı baya azaldı devam ettiremedim ettiricem ama

zamanla azalıyo uzum benimde azaldıözellikle kollarım
açık açık yamış yaaa
minco yaz bari, gizli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…