hafta sonu benimde çok işim var:18:ayrıca burda hava soğumaya başladı bide regl oldum
yaa ben kollarıma dokunmuoum valla saçımı boyarken platin sarıdan birazda koluma sürüoum çok güzel oluo valla
diğer taraflarda lazerli ama nadiren çıkıo işte onları üstünkörü epilatör ile alıoum ama çenem çok fazlalaşmış yaa yumurtalıklarda ki sorundan dolayı olurmuş en geç biten lazer bölgesi yüzmüş.
ben çenem için 6-7 seans gittim azaldı tabii ama tamamen bitmedi arada sir yapınca maalesef durumu kötüleştirmiş oluoum :26:
yeniden bi 5 seans falan alsam çok ii olur hazır kış dönemi de tam zamanı yani
dilekcim sen ne yapıyosun lazerden sonra epilatör kullanılmazki sadece permatik kullanabilirsin yoksa faydasını göremezsinyaa ben kollarıma dokunmuoum valla saçımı boyarken platin sarıdan birazda koluma sürüoum çok güzel oluo valla
diğer taraflarda lazerli ama nadiren çıkıo işte onları üstünkörü epilatör ile alıoum ama çenem çok fazlalaşmış yaa yumurtalıklarda ki sorundan dolayı olurmuş en geç biten lazer bölgesi yüzmüş.
ben çenem için 6-7 seans gittim azaldı tabii ama tamamen bitmedi arada sir yapınca maalesef durumu kötüleştirmiş oluoum :26:
bunu hiç denemedim denemek lazım tahankskarısımları bdne acil durumlarda kullanıyorum, aslında güzel kek yaparım ama karısımlarda hoşuma gidiyor
özellikle cartedor sade kek karısımını krema ile yapmanı öneririm, yumusacık pamuk gibi bir kek oluyor
benm büyük sandık pufum var kırmızı. oyuncak dolu içi, bize gelen çocuklar bilir onun oyuncak dolu olduğunu hemen başına geçerler. oturma odamızda duruyor :)
karısımları bdne acil durumlarda kullanıyorum, aslında güzel kek yaparım ama karısımlarda hoşuma gidiyor
özellikle cartedor sade kek karısımını krema ile yapmanı öneririm, yumusacık pamuk gibi bir kek oluyor
dilekcim sen ne yapıyosun lazerden sonra epilatör kullanılmazki sadece permatik kullanabilirsin yoksa faydasını göremezsinevet en geç yüz bitiyo yakın bi arkadaşım yaptırdı bıktı artık bde çok pahalıydı komple yüze giderdi
yüz bölgesi için tam 4 sene lazere gittim, şimdide igneliye gidiyorum ...
off aklıma geldikce canıma cıdı yine
karısımları bdne acil durumlarda kullanıyorum, aslında güzel kek yaparım ama karısımlarda hoşuma gidiyor
yaa ben kollarıma dokunmuoum valla saçımı boyarken platin sarıdan birazda koluma sürüoum çok güzel oluo valla
kızlar sakın permatik kullanmayın
sadece uzayanları makasla kesin permatik mahvediyooooo
dilşad benim çok kolay bitane tarifim var, bayılır herkes gerçeğinden ayırt edemezler.
150 gr tereyağı
1 lt süt
3 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker ( tatlı sevip sevmemeyle alakalı ben sevmediğim için bide üzerine meyve sosu yaptığım için 3 kaşık koyuyorum )
1 pk vanilya
yapılışı,
yağla,unu kavuruyosun, un kokusu çıkana kadar hafif pembeleşme deniliyoya.
Sonra soğuk sütü ekliyosun, vanilyayı ekliyosun şekeri ekliyosun, topaklanmasını önlemek için blender falan işte bildik şeyler. Eklemeler yaptıktan sonra tam olarak 10 dk karştırıyosun, zaten kıvam alıyo.sonrada ota boy bocama döküosun dolaba koyuyosn. Yarım saat 1 saat içinde hazır oluyo. üzeine ben ekstra kivi , vişne ,veya çilek gibi bişey varsa onlardan sos yapıyorum onu döküyorum enk oluyo, veya çikolata eritiyorum oda güzel oluyo.
benim dr özel bölge için öyle söyledi canım hiçde çoğalmadı lazerden sonra permatik yada makasla kısaltmak lazım makaslada kısaltamam sonuçta yine kötü görünüyo
dilekcim sen ne yapıyosun lazerden sonra epilatör kullanılmazki sadece permatik kullanabilirsin yoksa faydasını göremezsinevet en geç yüz bitiyo yakın bi arkadaşım yaptırdı bıktı artık bde çok pahalıydı komple yüze giderdi
yaa permatik ben hiç kullanamam o çıkarken semsert yapıo ben nefret ederim :95: makaslada bi tuhaf onlamı uğraşcam.
geçen bi kampanya vardı 5 seans koltuk altı yada çene yada paket 49 tl die aptal gibi kaçırdımeşim al çeneyi 2 tane al 10 seans git dedi ama bitti alamadım.
arsecim senin tarifinde un çok az değilmi ya ben 1 lt süte 1 su bardağı un koyuyorum
dilşadcım tarçınlada çok güzel oluyor..
Yüze kesinlikle lazeri önermiyorlar ve gördüğüm kadarıyla bende onaylıyorum bu cümleyi. Lazer sarı tüyleri görmüyor ve jiletle alıyorlar o çoğalıyor ve lazer işlemi uzun sürüyor. Yüz için en iyisi iğneli epilasyon. Ben yüzümdeki tüyleri iğneli ile bitirdim. Diğer yerlere lazere gidiyorum azar azar kaldılar ilerde onlarıda iğneli ile bitirmeyi düşünüyorum.
ay diloş siz herşeyin salatasını yapıyosunuz galibaevde yufkam var börek yaparım canım. bi de dün yapmayı düşünüp de yapamadığım yeşil fasulye salatasını yaparım yeter akşam akşam.
kıyamamgüzel şarkı
benimde bebeklerim çoktu evcilik oynardı ahh ne güzeldi bizim çocukluklarımız
dilşad dr tatlılarından birini yap kolay olur çerez al çay yap kahve yap
açık açık yamış yaaasir yaptır canımben kukuya lazer yaptırıyorum 3 kere yapıldı baya azaldı devam ettiremedim ettiricem ama
zamanla azalıyo uzum benimde azaldıözellikle kollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?