2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar laminatçılar yarın sabah 9 da geliyolarmış kayınvaldem duracak başlarında napalım biz izin alamıyoruz:26:bizde 1 de evde oluruz yarın biter inşallah hemende bende pazar günü temizliğimi yaparım

kızlar laminatçılar yarın sabah 9 da geliyolarmış kayınvaldem duracak başlarında napalım biz izin alamıyoruz:26:bizde 1 de evde oluruz yarın biter inşallah hemende bende pazar günü temizliğimi yaparım

sagol canım

aslında heyecanlıyım epey cook uzaklara gidiyorum cunku :)
hiç sormadık nereye gidiyorsun canım?
hayırlı yolculuklar ayrıca
regline denk gelmesi kötü, görümceni çağır yardıma gelsin :26:

evet canım kötü denk geldi ama geçen sefere göre daha iyiyim yarın daha kötü olmazsam tabi..ilaç falan içmedim bu seferevet onu çağırırım pazartesi doğum günü onunda hediye bakmam lazım:18:

kızlar bahsettiğim ahşap şeyleri koydum dün akşam çekmiştim tlf. flaş olmayınca pek net çıkmamış.

fasulye salatası da kulağa hoş geldi dilşad anlatınca. bi ara alırsam deniyim ben de. eşim sevmez, ama belki de sever :44: bilemicem

Eklentiler

• $Fotoğraf0572.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
çok güzel olmuş canım, güle güle kullan..
kaça almıştın sen tanesini? yapıştırmalı bu dimmi? inş düşmez :26:

tanesini 1 tl ye almıştım kızlar. ve de aylardı duvarda, ki bizim duvar saten alçı diil pütürlü falan yani, yine de kımıldamıyorlar bile

kızlar bahsettiğim ahşap şeyleri koydum dün akşam çekmiştim tlf. flaş olmayınca pek net çıkmamış

Ay seninkiler çok güzel benim tabloları hatırlamıyorum ya bi ara bakayım nasıllardı :))

ama bunlar fırsat kampanya sonuçta restoran fırsatları da oluo o tip şeylerde de yarım porsiyon yemek mi veriolar normal fiyata göre acaba

Örneğin güzel ama sonuçta kuaförde kişisel ilgilenecekler. Müşteri toplamak için yapıyorlarsa ilgilenebilirlerdi.. Amannn ne bileyimmmmmm

ben artık gidioum
bugün son mesai günü olanlara ii tatiler
çalışanlarla zaten yarın görüşürüz

saat 7 de eşim aradı. akşam gelecek olan misafirler aramış yemeğe geliyoruz haberin olsun demiş. ne bu ya emri vaki. hazırlık yapmıştım yemek olarak sadece kuru fasulye yapmıştım eşim aç gelir yer diye azıcık. umrumda değil yanına sadece pilav yapıcam yettiği kadar yesinler.

yeşil fasulye salatası:
fasulyeyi ayıklayıp ortadan da kesin, dilme fasulye şeklinde.
haşlayın. piştiğinde servis tabağına alıp soğutun, sarımsaklı yoğurt koyun karıştırın. üzerine çok az sıvıyağda kırmızı biber dökün. ben sadece sumak döktüm emrivaki yaptıkları için umursuzca hazırlıycam.

yeşil mercimek salatası:
mercimeği yıkayıp haşlayın,soğutun.kuru soğan doğrayın incecik. varsa kırmızı kelem doğrayın. benm yoktu doğramadım. biraz da marul doğrayın. bir kasede biraz sıvıyağ 1 yemek kaşığı mayonez, tuz ve limonu karıştırıp salatanın üzerine dökün.afiyet olsun fıstıklar

allah allaaaaaah problemli insanlar yaa ya bırak boşver ne bulurlarsa yesinler zaten zorla kendilerini davet ettiriyorlar

ben de ciğerimi yaptım geldim, birazdan makarnayı koycam. kocişim de 5-10 dk. çıkıyormuş.

dilşadcım hiç yorma kendini, hatta onlar gelince laf sok çaktırmadan, yemeğe geleceğinizden daha erken haberim olsa hazırlık yapardım ya, bak olmadı böyle falan de adem olan anlar yani ne diyim. hiç sevmem böyle insanları. kendi kafalarına göre plan yapıp ev sahibini zora sokuyorlar resmen

günaydın kızlar bugün erken geldik en erken ben gelmişim
dün çok yoruldum mutfak dolaplarını temizledim sadece buzdolabının içi kaldı onuda bi ara temizlerimhiç halim yok belim ağrıyo ,birsürü işim var komple temizlik yapmam gerekicek aslında bu ay kadın tutsam iyi olacaktı ama neyse artık yavaş yavaş yaparım salonun halılarınıda yıkamaya vericem onları vermemiştim..
alisha tablolorun çok sevimliymiş güle güle kullan tatlımdilşad ne yüzsüz insanlarmış çok ayıp

Günaydın Kızlar

Fundacım benimde temizlik yapmam lazım ne güzel sen mutfağı bitirdin darısı benim başıma. Haftaiçleri yapamıyorum ya ama bayram haftasonuna denk geldiği için o hafta hergün bi yerleri temizlemem lazım..

Akşam bende çok yoruldum görümcem düğüne gitti bebiş bizdeydi. Bi oyunlar oynadık tabi yorulduk :) Anne olmak çok zor ya. Hele birde yürüyorsa peşinden ayrılamıyorsun. bide emanet.. 2 dk. oturmadık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…