2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

onlarda size sindyy bebek alsınbu arada ben oyuncaklarımı saklıyorum kızım olursa onun için
zuzum kışında alırım normalde şuan uzadı almam lazım:18:bacaklarımı halletim dün kollarım kaldı

benm oyuncaklarımın da hepsi duruyor. bebişime saklıyorum. ablamın oğlu ablamın oyuncaklarıyla çook oynuyor. ama arada görüyorum benm bi kaç oyuncağım da orda

en kolayı sütlü tatlı

yada hazır kek karısımları

senin aklından ne geciyor

off kızlar offf bu işler başımı kaldırıp sizlere bakamıoum yaa

ama biraz hafiflettim işleri bi görüşmem vardı gittim geldi hemen dahil olabilirim mevzuları

sdece tatlı mı? walla benim dolapta şu an yapılmayı bekleyen bi kaazandibi olduğu için aklıma ilk o geldi :)))

yazıyı çok beğendim paylaşım için teşekkür ederim canım 26 yaşındayım ama biçok özellik varyaşlanıyoruz:18:

tuzağa düşmüşsünnnnnn

Annesine gitmek istemediğini düşünebilir eşin, çünk arkadaşlarına yorgunum demişsin ama annesine itiraz etmişsin, oysaki annesinede yorgunum diyebilirdin.

Neyse, tatlı olarak yalancı tavuk göğsü yap en kolayı bence.

bunalım takılıyorum
http ://video.mynet.com/ofelya_10/emre-yucelen-yeniden/1323271/

akşam sölerim ben de halim yok annenlerin eve çıkamam o kadar yokuşu die
erkekler çocuk gibi, çabuk inanırlar
evet canım istemio oraya gitmeyi
sevmediğim o arkadaşlarını bile alırım yani
yalancı tavuk göğsünü siz nasıl yapıosunuz benm tarif defteri bu akşam gelecek olanda.

onlarda size sindyy bebek alsınbu arada ben oyuncaklarımı saklıyorum kızım olursa onun için
Zuzum kışında alırım normalde şuan uzadı almam lazım:18:bacaklarımı halletim dün kollarım kaldı

aynen :) aynı durumdayım..hatta komple gitmem gerekiyo benm.,... Heryerim uzadı
Bugün ablama gidicem ya önce dükkana uğrucam ordan birlikte çıkıcaz....fön çektiririm diyodum acaba sir mi yaptırsam:26:

sdece tatlı mı? walla benim dolapta şu an yapılmayı bekleyen bi kaazandibi olduğu için aklıma ilk o geldi :)))

evde yufkam var börek yaparım canım. bi de dün yapmayı düşünüp de yapamadığım yeşil fasulye salatasını yaparım yeter akşam akşam.

Funda ben kışın 2 enfazla 3 kere faln aldırıyom okadr az yani ...yazın sürekli çıktıkça aldırıyomrum...

bunalım takılıyorum
http ://video.mynet.com/ofelya_10/emre-yucelen-yeniden/1323271/
kıyamamgüzel şarkı
benm oyuncaklarımın da hepsi duruyor. bebişime saklıyorum. ablamın oğlu ablamın oyuncaklarıyla çook oynuyor. ama arada görüyorum benm bi kaç oyuncağım da orda

benimde bebeklerim çoktu evcilik oynardı ahh ne güzeldi bizim çocukluklarımız
dilşad dr tatlılarından birini yap kolay olur çerez al çay yap kahve yap

Benimde duruyor...yatak odasında :))
küçük şirin olanları komidinin üstüne koydum...büyükler bazanın altında :)))

eşimde alır bana sağolsun :)))

Bugün ablama gidicem ya önce dükkana uğrucam ordan birlikte çıkıcaz....fön çektiririm diyodum acaba sir mi yaptırsam:26:
sir yaptır canımben kukuya lazer yaptırıyorum 3 kere yapıldı baya azaldı devam ettiremedim ettiricem ama
Funda ben kışın 2 enfazla 3 kere faln aldırıyom okadr az yani ...yazın sürekli çıktıkça aldırıyomrum...

zamanla azalıyo uzum benimde azaldıözellikle kollarım

kıyamamgüzel şarkı

benimde bebeklerim çoktu evcilik oynardı ahh ne güzeldi bizim çocukluklarımız
dilşad dr tatlılarından birini yap kolay olur çerez al çay yap kahve yap

dr. oetker sultan tatlısı var evde yapılacak. belki onu yaparım canım. börek bi de salata. gözüm alırsa poğaça yaparım. tamam saolun.

yaa ben kollarıma dokunmuoum valla saçımı boyarken platin sarıdan birazda koluma sürüoum çok güzel oluo valla
diğer taraflarda lazerli ama nadiren çıkıo işte onları üstünkörü epilatör ile alıoum ama çenem çok fazlalaşmış yaa yumurtalıklarda ki sorundan dolayı olurmuş en geç biten lazer bölgesi yüzmüş.
ben çenem için 6-7 seans gittim azaldı tabii ama tamamen bitmedi arada sir yapınca maalesef durumu kötüleştirmiş oluoum :26:
yeniden bi 5 seans falan alsam çok ii olur hazır kış dönemi de tam zamanı yani

Benimde duruyor...yatak odasında :))
küçük şirin olanları komidinin üstüne koydum...büyükler bazanın altında :)))

eşimde alır bana sağolsun :)))

benm büyük sandık pufum var kırmızı. oyuncak dolu içi, bize gelen çocuklar bilir onun oyuncak dolu olduğunu hemen başına geçerler. oturma odamızda duruyor :)

benm büyük sandık pufum var kırmızı. oyuncak dolu içi, bize gelen çocuklar bilir onun oyuncak dolu olduğunu hemen başına geçerler. oturma odamızda duruyor :)

ben bebeklerimi hep annemde bıraktım

sadece bi tane porselen bebegim var şifonyerin üstünde duruyor
bide mickey mouse var oda komodinin üstünde duruyor

diğerleri annemde... eşim komik buluyor bebekleri ortalıga koymamı o yüzden cok fazla bişi koyamadım etrafa

ama buzdolabının üstü birsürü magnet dolu, her gittigim yerden 2 ser 3 er aldım rengarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…