- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
onlarda size sindyy bebek alsınbu arada ben oyuncaklarımı saklıyorum kızım olursa onun için
zuzum kışında alırım normalde şuan uzadı almam lazım:18:bacaklarımı halletim dün kollarım kaldı
kızlarrr acil durum :)
eşim bi arkadaşıyla eşini davet edecekmiş nazlandım yorgunum yarın gelsinler dedim, o zaman bu akşam annemlere gidelim deyince yok çağır gelsinler ben sanki istemiyor muyum arkadaşlarının gelmesini dedim.
tatlı napabilirim. acil durum acil durum.
eşim bi arkadaşıyla eşini davet edecekmiş nazlandım yorgunum yarın gelsinler dedim, o zaman bu akşam annemlere gidelim deyince yok çağır gelsinler ben sanki istemiyor muyum arkadaşlarının gelmesini dedim.
tatlı napabilirim. acil durum acil durum.
gerci aranızda 30 u gecmiş bi tek ben varım sanırım ama yinede okuyun :)
Andy Rooney der ki...
" Yaşım ilerledikçe, en çok otuz yaşını aşmış bayanlara de...ğer vermeye başladım."
İşte bunun sebeplerinden bir kaçı:
Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp "ne düşünüyorsun?" diye sormaz...
Umurunda degildir çünkü ne düşündüğünüz.
Otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV 'nin karşısında yanınızda oturmaz.
Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
Otuz yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir...
Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.
Otuzunu asmış cok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkinda ne düşündüğünüzü önemser.
Otuz yaş üstü kadın coğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymustur.
Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.
Otuzunu aşmış kadın, ağırbaşlıdır.Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, size vururken de hic tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak...
Otuzunu asmış kadın övgüler yağdırmakta cok bonkördür, çoğu hak edilmemis bile olsa...
cünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.
Otuzunu asmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir...
Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.
Otuz yaşın üstündeki kadın sizin onun arkadaşına ilgi duymanızı hiç sallamaz..... arkadaşının onun aldatmayacağını bilir.
Kadınlar yasları ilerledikce medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur... Onlar her haltınızı bilirler.
Otuz yaşını aşmış bir kadın Kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona cok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur...
Otuz üstü kadınlar açıksözlü, doğrucu ve dürüsttürler... Onun icin ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur...
Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir...
Eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.
Tatlı napabilirim. Acil durum acil durum.
tuzağa düşmüşsünnnnnn
Annesine gitmek istemediğini düşünebilir eşin, çünk arkadaşlarına yorgunum demişsin ama annesine itiraz etmişsin, oysaki annesinede yorgunum diyebilirdin.
Neyse, tatlı olarak yalancı tavuk göğsü yap en kolayı bence.
hazır kek karısımları
onlarda size sindyy bebek alsınbu arada ben oyuncaklarımı saklıyorum kızım olursa onun için
Zuzum kışında alırım normalde şuan uzadı almam lazım:18:bacaklarımı halletim dün kollarım kaldı
sdece tatlı mı? walla benim dolapta şu an yapılmayı bekleyen bi kaazandibi olduğu için aklıma ilk o geldi :)))
kıyamambunalım takılıyorum
http ://video.mynet.com/ofelya_10/emre-yucelen-yeniden/1323271/
benm oyuncaklarımın da hepsi duruyor. bebişime saklıyorum. ablamın oğlu ablamın oyuncaklarıyla çook oynuyor. ama arada görüyorum benm bi kaç oyuncağım da orda
sir yaptır canımaynen :) aynı durumdayım..hatta komple gitmem gerekiyo benm.,... Heryerim uzadı
Bugün ablama gidicem ya önce dükkana uğrucam ordan birlikte çıkıcaz....fön çektiririm diyodum acaba sir mi yaptırsam:26:
Funda ben kışın 2 enfazla 3 kere faln aldırıyom okadr az yani ...yazın sürekli çıktıkça aldırıyomrum...
kıyamamgüzel şarkı
benimde bebeklerim çoktu evcilik oynardı ahh ne güzeldi bizim çocukluklarımız
dilşad dr tatlılarından birini yap kolay olur çerez al çay yap kahve yap
aynen :) aynı durumdayım..hatta komple gitmem gerekiyo benm.,... Heryerim uzadı
Bugün ablama gidicem ya önce dükkana uğrucam ordan birlikte çıkıcaz....fön çektiririm diyodum acaba sir mi yaptırsam:26:
Benimde duruyor...yatak odasında :))
küçük şirin olanları komidinin üstüne koydum...büyükler bazanın altında :)))
eşimde alır bana sağolsun :)))
karışımlar gerçekten çok güzel oluo :129:
benm büyük sandık pufum var kırmızı. oyuncak dolu içi, bize gelen çocuklar bilir onun oyuncak dolu olduğunu hemen başına geçerler. oturma odamızda duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?