yokkk canım nerde ben eşimden önce yattıysam sabah ondan önce kalkmalıyım ki akşam yaptıklarını toparlayım
gerçi eşim yardım etsede ben takıntılıyım beğenmioum ya aslında kimsenin yaptığını beğenmem kaardeşim en yakın arkadaşım bi çerçeve bile toz alınırken yanlış konulsa bana batıo. eşim geçen gün umutsuz ev kadınlarında o titiz kadın var onu izlerken sende bunun gibi olmazsın dimi hayatım dio
bende içioum ama tatlım ben günde 2 tane içerim onuda akşam eve gidince türk kahvesiyle falan içerim. Eşimde gelio tüm gün yorgun argın akşamları ayaklarımı uzatıp kahvemizi yapıp içiouz. Bizim sadece yatak odasında içilmezbazı istisnalar dışında
ay güldümBizim sadece yatak odasında içilmezbazı istisnalar dışında
uff benim de mutfak dolaplarımı silmem gerekiyor, birde buzdolabını(( pazar günü yaparım artık..
laminant yapılırken yakındaki eşyalarının üzerini ört, koltukalrın tozlanmasın :26:
aynen bizde bazen çok istiyoruz, bazen diyorum aman ne acelesi var 2-3 yıl beklerim daha
benim eltimin kızı 2 yaşında daha çok az kelime biliyo, bazı kızlar da geç konuşuyo galiba..
gerçi ben 9 aylık yürümüşüm, 1 buçuk yaşında tertemiz konuşuyomuşum, 3 yaşımda tuvalette bile kendim hallediyomuşum temizlik olayımı (şimdiki çocukları 3 yaşına kadar bezliyolar bile :18:) 4 yaşında okumaya yazmaya başlamışım.. bunları duyunca eşim sen zaten herşeyden istisnasın der
niye ki :S evi yakındı dimmi onun?kayınvaldem bizde yatacakmış
kayınvaldem bizde yatacakmış
niye ki :S evi yakındı dimmi onun?
Ay Allahım yaaya kardeşi gelmiş araları bozuk biraz annesiylede altlı üstlü oturuyo kardeşiyle illaki karşılaşırım diye evinde yatmak istemiyomuş kayınbabamda fuara gitti ayy ertesi gün pazar ya:18:buarada adamlar gelmiş 3 kişi 1 e bitirirriz demişler inşallah biterse bende hemen yerleştirme temizleme yaparım
İyi ya işte yardım eder sana. Keşke benim kayınvalidemde bana yardım etse
Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..
Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..
insanın kendini bilmesi güzel şey
yuhşakası bile kötü..ama diken olduğunu kabul etmesi hoş
selam kızlar. biz yine çok yoğun bir şekilde güne başladık. bitmez benim bu günüm
fundam anladığım kadarıyla kayınvalidenin zararından çok yararı olur canım. temizliği çabucak bitirirsiniz hep beraber. daha az yorulmuş olursun. hiç sıkıntı yapma kendine.
elfişim kayınvalidene hayranım yainsanın ne olduğunu bilmesi en büyük erdemdir ne de olsa
benim eşim temizlikte yardım ede ede, gayet iyi yapmaya başladı. çok yardımcı oluyor sağolsun. hem iki elden daha eğlenceli, daha hızlı ve rahat oluyor temizlik. ben geçen sene sigarayı bıraktığımdan beri rahatız. çok şükür kurtuldum o zehirden. inşallah birçok insan gibi yeniden başlamam.
kızlar ben azcık iş yapim, gelirim çıkmadan.. öptümzuzu külkedisi de öpücüğünü na şurdan alsın --->
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?