2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın herkese bizim cumartesi kahvaltımız yeni yeni bitt, anca geldim masama :)))
çok uykum var

Eşlerin yardım etmesi gerçekten güzel ya. Ben eşime dayatınca yapmıyor kendi kendine yapmak istiyor. Beni sıkmazsan ben zaten görüyorum yaptıklarını diyor. Akşam yemeklerinde mutlaka yardım eder sofrayı kurmada kaldırmada yemekte. ama temizliği sevmiyor.

benim eşim tek tük içiyodu şimdi tamamen bıraktı bende içmiyorum zaten oyüzden rahatız gelen misafirde balkonda içersöylüyoruz kendileride içmiyo zaten eşim direk alır gider balkona o nefret eder sigara kokon evden arabadada içirmez

çarşaf çıkardım onları örtecek canım kayınvaldem

niye ki :S evi yakındı dimmi onun?

ya kardeşi gelmiş araları bozuk biraz annesiylede altlı üstlü oturuyo kardeşiyle illaki karşılaşırım diye evinde yatmak istemiyomuş kayınbabamda fuara gitti ayy ertesi gün pazar ya:18:buarada adamlar gelmiş 3 kişi 1 e bitirirriz demişlerinşallah biterse bende hemen yerleştirme temizleme yaparım

Ay Allahım yaa pazar sabah uykusu gitti, başbaşa kahvaltı yalan oldu
korkuyomuymuş evde tek? :26:

Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..

İyi ya işte yardım eder sana. Keşke benim kayınvalidemde bana yardım etse

eder canım sağolsun şimdide konsolu boşaltmış adamlar demiş bu çok ağır bide içindekiler kırılmasın demiş onları boşalttı koltukları çekip süpürmüş yapar yani
nektarcım korkmaz kardeşiyle karşılaşmak istemiyo ya ondan bize kaçıyo güya:26:valla ben zaten yorgun olucam bide akşama ne yapsam sabah kahvaltı hazırla onlara görümcemde var doğal olarakneyse napim belki yardım ederler birsürü iş çıkıcak bana

selam kızlar. biz yine çok yoğun bir şekilde güne başladık. bitmez benim bu günüm

fundam anladığım kadarıyla kayınvalidenin zararından çok yararı olur canım. temizliği çabucak bitirirsiniz hep beraber. daha az yorulmuş olursun. hiç sıkıntı yapma kendine.

elfişim kayınvalidene hayranım ya insanın ne olduğunu bilmesi en büyük erdemdir ne de olsa

benim eşim temizlikte yardım ede ede, gayet iyi yapmaya başladı. çok yardımcı oluyor sağolsun. hem iki elden daha eğlenceli, daha hızlı ve rahat oluyor temizlik. ben geçen sene sigarayı bıraktığımdan beri rahatız. çok şükür kurtuldum o zehirden. inşallah birçok insan gibi yeniden başlamam.

kızlar ben azcık iş yapim, gelirim çıkmadan.. öptüm zuzu külkedisi de öpücüğünü na şurdan alsın --->

evet ya kfama takmayım bu hafta sonumda böyle geçsin ne yapayım hergün bize gelmiyolar ya kalsın sonuçta onunda oğlunun evi dimişimdide aradı beni çayın yerini soruyo adamlara çay yapacakmış..eşinin temizlikte yardım etmesi çok hoş benimkide yapıyo artık eskiye oranlayetişemiyorum yoruluyorum napimseni tebrik ederim yarenim sigaradan kurtulmuşun sende eşim gibi iradeliymişintek tük içiyomusun pei arkadaş ortaında falan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…