2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin cnmmm. maşallah sana allah analı babalı büyütsün

yaren ortalarda görünmüyor dilekcim topu sana atıyoruz tanışma faslı için

bebegim top out oldu çünkü çıkmam gerekio 1 saat sonra dahil olcam hemen

bu arada hoşgeldin demeden gitmeyim

papatya hoşgeldinn

Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var

oh oh maşallah :)
papatya ben sanki seni hatırlıyom yaa, daha önce yazmışmıydınnn

güle güle kullanın canım...

:) buaralar eve çağırıp manikür yaptırasım var ablama zatii :)))

evet hafif makyaj yapıcam :)

ay yok artık yaaa :))) teyze yada halamı :))))ahaha

bu ne yaa tam kokoş kaynana tripleri. babanneye hala mı denirmiş lafa bak!!
aman neyse boşver yaa kendini sıktığına değmez hamilesin şimdi her şeyi kafana takmamaya çalış (biliyorm zor da olsa böyle yapmak zorundasın )
bebekten sonra çalışmayı düşünüyor musun? eğer çalışmayacaksan eşine şöyle diyebilirsin, biraz para biriktielim oraya buraya vermeyelim bak ben de ilerde işten çıkıcam birikim yapmamaız lazım falan desen?

neee dicekmiş ne dicekmiş koptum yaa ne halası

işte canım, böyle biri.
eşime anlattım akşam geldiğinde. çok kızdı yanımda annesini aramadı ama ertesi gün aramış, benm çocuğum anneme babaanne diyemeyecekse evine adım atmam falan demiş. pazartesi bize geldiklerinde ben de laf soktum, babaanne dedirtmem çocuğuma sana dedim,ağzını açıpta olur mu kızım öyle şey tabi ki söyleyecek diyemiyor

nekkk dün istek gönderdiğin oyunu hiç anlamadım :)) parti verdik biz evde :)))

baktım erkek mifasirde var falan eşim diyo...erkek geldi kapat şunu :)))ahahahaha öldüm gülmekten ona yaaa.....

sürekli yanıp sönen oklara bastım, hiçbişey anlamadım yaniii

....

nesse ben yemeğe gidiym...sizlere iyi tatiller ,,,ben gene 6ya kadr burdayımmm

her şey yolunda giderse doğum iznim bitince başlıycam işe canım. eşim, annesi öyle bi acındırıyor ki kendini, ona kapılıyor, kayınvalidem bi kabul edebilse bu adamın da ev geçindirdiğini....
3 aydır maaş almadım ben, bi gün gelipte bişeyiniz eksik mi demedi, bizden çekip duruyor parayı.

fundaaa nigarrr

bunun kalitesi nası sizce bunun aslında lacivert çizgili olanını istiodum ama

http://www. morhipo.com/tr-tr/Urun/Detay/789793/17034904-paola-canvas-canta?depid=60
bana da kalitesiz gibi görünmedi, ama bu çantalar biraz yazlık sanki canım.. montla ben beğenmiyorum duruşlarını :)) fiyatı iyimiş ama..

zuzumm ben de kızlara katılıyorum kumaş pantolon, topuklu, gömlek giy

evet canım 1 gibi biter demişler inşallahtan öbür salaklara yaptırmamışımkayınvaldemle konuştum biraz önce 2 oda bitmek üzere demişti temiz yapıyolarmış
ay temiz yapmalarına çok sevindim, bu hafta temzilenir biter haftaya dinlenirsin tertemiz evinde canım
Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var
sağlıkla kucağınıza alırsınız inş hoşgeldinn :))

sen de öyle öğret hala desin, sonra kendi pişman olur.. lafa bak yaa

şok oldum ayrıcada çok üzüldüm ayıp ya teyze demezde hala diyebilir deseydin ..oğlunu kardeşi olarakmı görüyomuş..lüzumsuz seni üzmek istemiş ama kendi kaybeder böyle devam ederse..hazır değilmiş lafa bakkayınvalden hangisiyde ya fotolarda hatırlayamadım:44:

ama yok yaaa yaptığı gerçekten ayıp. ha ihtiyacı olsa tamam diyeceğim ama 2500 tl maaş ne demek, bu parayla da geçinemiceklerse atsınlar kendilerini!!!

sen bişi diyemezsin şimdi sonuçta kayınvalide ama eşinle konuş sakince durumunuzu anlat, sana hak verecektir, baksana harç yatırcaz diosun 3 aydır para almadım diosun bikaç ay veremicez falan diye başlasa bi eşin, sonra da bırakırlar belki istemeyi

inadına ebe dedirtecem zaten eşime de yemin ettim çocuğuma babaanne dedirtmem dedim. hiç bişe demedi.

sağol bebikimohhh iyiymiş bide çağırttıpta yaptırıyo
bencede yazlıksağol nektarcım,evet tertemiz ayaklarımı uzatıp kahve içmek istiyorum
inadına ebe dedirtecem zaten eşime de yemin ettim çocuğuma babaanne dedirtmem dedim. hiç bişe demedi.

Ay bu nasıl cumartesi yaaaa deliricem susmadı lanettttt telefonnn
Normalde cumartesi sakin olurdu, sinirlerim bozuldu saat 1 olsunn

arkadaşlarıyla bile konuşurken yüzü kızarıyor.
insanın yere bakanından korkacaksın zaten.

pek bi hanımefendi duruyo amademekki görünüşe aldanmamak lazım

kociş kalmış yemeği hiç yemez,hele de tavuk. ama ben dün ne yaptııııım? bi gün önceden kızarmış tavuklarım vardı, onları küp küp kesip dünkü mantar sotenin içine attım arada karıştı

arkadaşlarıyla bile konuşurken yüzü kızarıyor.
insanın yere bakanından korkacaksın zaten.
evet onun için dedim zaten yüzü kızarmış utangaç biri diye düşünmüştüm:44:
Ay bu nasıl cumartesi yaaaa deliricem susmadı lanettttt telefonnn
Normalde cumartesi sakin olurdu, sinirlerim bozuldu saat 1 olsunn

son yarım saat dayann:102::119::124:

ii yapmşsın canım değerlendirmek lazım.
ben birazcık sık acıkmaya başladım normal mi buu 9 buçukta kahvaltı yaptım karnım acıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…