hoşgeldin cnmmm. maşallah sana allah analı babalı büyütsün
yaren ortalarda görünmüyor dilekcim topu sana atıyoruz tanışma faslı için
Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var
sağol alişambitsede hep beraber kurtulsaydık sizide bunalttım gümüş meşe canım arkadaşa gitmiştim ya tesadüfen onlarda evini o renk yaptırmış beğendim bide eşim çok istiyodu ondan dolayı gümüş meşe yaptırdık evet güzel bi kahvaltı yapın ohh karı koca bizde 1 saate çıkarız
ay ne güzel bütün herşeyini o yapar hadi yine iyisinevet canım bide düz fön çek hafifde makyaj yap fıstık gibi olursun
sağ canım 2500 maaş alıyorlar kendi evleri, alışmış eşimin eline. bekarken her kazandığını vermiş bunca yıldır, 1 yıl oldu hala oğlunun evlendiğini kabul edemiyor kaynanam. her hafta 150-200 buluyor isteyecek bişey. sinirden ölecem ya bu kadar stres ii deil bakalım sonum ne olacak. geçende de bana babaanne demesin hazır değilim teyze ya da hala desin dior. boğacam yaaa.
sağ canım 2500 maaş alıyorlar kendi evleri, alışmış eşimin eline. bekarken her kazandığını vermiş bunca yıldır, 1 yıl oldu hala oğlunun evlendiğini kabul edemiyor kaynanam. her hafta 150-200 buluyor isteyecek bişey. sinirden ölecem ya bu kadar stres ii deil bakalım sonum ne olacak. geçende de bana babaanne demesin hazır değilim teyze ya da hala desin dior. boğacam yaaa.
neee dicekmiş ne dicekmişkoptum yaa ne halası
bu ne yaa tam kokoş kaynana tripleri. babanneye hala mı denirmiş lafa bak!!
aman neyse boşver yaa kendini sıktığına değmez hamilesin şimdi her şeyi kafana takmamaya çalış (biliyorm zor da olsa böyle yapmak zorundasın)
bebekten sonra çalışmayı düşünüyor musun? eğer çalışmayacaksan eşine şöyle diyebilirsin, biraz para biriktielim oraya buraya vermeyelim bak ben de ilerde işten çıkıcam birikim yapmamaız lazım falan desen?
bana da kalitesiz gibi görünmedi, ama bu çantalar biraz yazlık sanki canım.. montla ben beğenmiyorum duruşlarını :)) fiyatı iyimiş ama..fundaaa nigarrr
bunun kalitesi nası sizce bunun aslında lacivert çizgili olanını istiodum ama
http://www. morhipo.com/tr-tr/Urun/Detay/789793/17034904-paola-canvas-canta?depid=60
anla kendini deseydinnn
yavrumm benim akidişini de unutmazmışşş
selamm millet uhhh bitti temizlik...bütün bardakları klorağa yatırdım wc yi yıkadım falan uzun sürdü
funda dün ablama gittim yaa ,müşterisi vardı ne fön yaptırdım ne sirakşama da düğün var..ne giyim bilmiyom...bacak koltukaltı fön (((
ay temiz yapmalarına çok sevindim, bu hafta temzilenir biter haftaya dinlenirsin tertemiz evinde canımevet canım 1 gibi biter demişler inşallahtan öbür salaklara yaptırmamışım kayınvaldemle konuştum biraz önce 2 oda bitmek üzere demişti temiz yapıyolarmış
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşMerhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var
sen de öyle öğret hala desin, sonra kendi pişman olur..sağ canım 2500 maaş alıyorlar kendi evleri, alışmış eşimin eline. bekarken her kazandığını vermiş bunca yıldır, 1 yıl oldu hala oğlunun evlendiğini kabul edemiyor kaynanam. her hafta 150-200 buluyor isteyecek bişey. sinirden ölecem ya bu kadar stres ii deil bakalım sonum ne olacak. geçende de bana babaanne demesin hazır değilim teyze ya da hala desin dior. boğacam yaaa.
her şey yolunda giderse doğum iznim bitince başlıycam işe canım. eşim, annesi öyle bi acındırıyor ki kendini, ona kapılıyor, kayınvalidem bi kabul edebilse bu adamın da ev geçindirdiğini....
3 aydır maaş almadım ben, bi gün gelipte bişeyiniz eksik mi demedi, bizden çekip duruyor parayı.
inadına ebe dedirtecembana da kalitesiz gibi görünmedi, ama bu çantalar biraz yazlık sanki canım.. montla ben beğenmiyorum duruşlarını :)) fiyatı iyimiş ama..
zuzumm ben de kızlara katılıyorum kumaş pantolon, topuklu, gömlek giy
ay temiz yapmalarına çok sevindim, bu hafta temzilenir biter haftaya dinlenirsin tertemiz evinde canım
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşhoşgeldinn :))
sen de öyle öğret hala desin, sonra kendi pişman olur..lafa bak yaa
şok oldum ayrıcada çok üzüldüm ayıp ya teyze demezde hala diyebilir deseydin ..oğlunu kardeşi olarakmı görüyomuş..lüzumsuz seni üzmek istemiş ama kendi kaybeder böyle devam ederse..hazır değilmiş lafa bak kayınvalden hangisiyde ya fotolarda hatırlayamadım:44:
sağol bebikimoh oh maşallah :)
papatya ben sanki seni hatırlıyom yaa, daha önce yazmışmıydınnn
güle güle kullanın canım...
:) buaralar eve çağırıp manikür yaptırasım var ablama zatii :)))
evet hafif makyaj yapıcam :)
ay yok artık yaaa :))) teyze yada halamı :))))ahaha
bencede yazlıkbana da kalitesiz gibi görünmedi, ama bu çantalar biraz yazlık sanki canım.. montla ben beğenmiyorum duruşlarını :)) fiyatı iyimiş ama..
zuzumm ben de kızlara katılıyorum kumaş pantolon, topuklu, gömlek giy
ay temiz yapmalarına çok sevindim, bu hafta temzilenir biter haftaya dinlenirsin tertemiz evinde canım
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşhoşgeldinn :))
sen de öyle öğret hala desin, sonra kendi pişman olur..lafa bak yaa
inadına ebe dedirtecemzaten eşime de yemin ettim çocuğuma babaanne dedirtmem dedim. hiç bişe demedi.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=22551&attachmentid=271188 canım, eşimin yanında oturan mavili.
pek bi hanımefendi duruyo amademekki görünüşe aldanmamak lazım
pek bi hanımefendi duruyo amademekki görünüşe aldanmamak lazım
evet onun için dedim zaten yüzü kızarmış utangaç biri diye düşünmüştüm:44:arkadaşlarıyla bile konuşurken yüzü kızarıyor.
insanın yere bakanından korkacaksın zaten.
Ay bu nasıl cumartesi yaaaa deliricem susmadı lanettttt telefonnn
Normalde cumartesi sakin olurdu, sinirlerim bozuldu saat 1 olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?