uff benim de mutfak dolaplarımı silmem gerekiyor, birde buzdolabını(( pazar günü yaparım artık..
laminant yapılırken yakındaki eşyalarının üzerini ört, koltukalrın tozlanmasın :26:
aynen bizde bazen çok istiyoruz, bazen diyorum aman ne acelesi var 2-3 yıl beklerim daha
benim eltimin kızı 2 yaşında daha çok az kelime biliyo, bazı kızlar da geç konuşuyo galiba..
gerçi ben 9 aylık yürümüşüm, 1 buçuk yaşında tertemiz konuşuyomuşum, 3 yaşımda tuvalette bile kendim hallediyomuşum temizlik olayımı (şimdiki çocukları 3 yaşına kadar bezliyolar bile :18:) 4 yaşında okumaya yazmaya başlamışım.. bunları duyunca eşim sen zaten herşeyden istisnasın der
fundaaa nigarrr
bunun kalitesi nası sizce bunun aslında lacivert çizgili olanını istiodum ama
http://www. morhipo.com/tr-tr/Urun/Detay/789793/17034904-paola-canvas-canta?depid=60
Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..
kızlar ben azcık iş yapim, gelirim çıkmadan.. öptümzuzu külkedisi de öpücüğünü na şurdan alsın --->
Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..
zuzum sinir oluyorum sizin patrona her işe sen koşuşturuyosunanla kendini deseydinnn
yavrumm benim akidişini de unutmazmışşş
selamm millet uhhh bitti temizlik...bütün bardakları klorağa yatırdım wc yi yıkadım falan uzun sürdü
funda dün ablama gittim yaa ,müşterisi vardı ne fön yaptırdım ne sirakşama da düğün var..ne giyim bilmiyom...bacak koltukaltı fön (((
çok güldüm yaaaa sabah sabah. afferin o da olayın farkında yani
günaydın bu arada kızlarr. funda laminatların tamamı mı biticekmiş bugün? eğer öyleyse çok iyi bak korkuodun ço kzorlanıcam diye.
bizde de evde sigara içilmez gelenler de asla içmez, artık kural gibi oldu, burada içiliyor mu diye soran bile olmuyor. sadece balkonda, kışın da mutfakta. ama eşim bazen sigaranın yarısında tuvalete koşar, e mecburen orada da içiyor
eşim aradı kayınvalidem para istiyormuş kurbn için. 300 ben vereyim üstünü siz koyun demiş,allahım ya bebeğimiz olacak diye biz borçları bitirmeye çalıştıkça kadın bizden para istiyor ha bire. daha 1 hafta önce 165 lira verdik. yok de diyorum yok mu ki diyo. ben halsiz halsiz işe gidiyorum 3 kuruş fazla kazanalım die, adam saçıyor. hem bir hisse ortak ödenip kesilirmiymiş yaaa. arayım anneni dedim ben sölerim dedi. benden gizli verirsen helal yerine harama girersin haberin olsun dedim.
zuzum sinir oluyorum sizin patrona her işe sen koşuşturuyosunablan kuafördü dimi zuzu:44:bence sakın elbise falan giyme canım en mantıklısı kumaş pantol şık bi bluz bide topuklu
evet canım 1 gibi biter demişler inşallahtan öbür salaklara yaptırmamışım kayınvaldemle konuştum biraz önce 2 oda bitmek üzere demişti temiz yapıyolarmış
eşim aradı kayınvalidem para istiyormuş kurbn için. 300 ben vereyim üstünü siz koyun demiş,allahım ya bebeğimiz olacak diye biz borçları bitirmeye çalıştıkça kadın bizden para istiyor ha bire. daha 1 hafta önce 165 lira verdik. yok de diyorum yok mu ki diyo. ben halsiz halsiz işe gidiyorum 3 kuruş fazla kazanalım die, adam saçıyor. hem bir hisse ortak ödenip kesilirmiymiş yaaa. arayım anneni dedim ben sölerim dedi. benden gizli verirsen helal yerine harama girersin haberin olsun dedim.
dilşad bu arada ağzına sağlık iyi söylemişsin adam akıllı haberli gelsin onlar da bi daha gelecekleri zaman
zuzuş kimin düğünü var? eğer uygun olursa kumaş pantolon üstüne de şık bi bluz-gömlek falan giy kıl tüy görünmez :)))
zuzum sinir oluyorum sizin patrona her işe sen koşuşturuyosunablan kuafördü dimi zuzu:44:bence sakın elbise falan giyme canım en mantıklısı kumaş pantol şık bi bluz bide topuklu
evet canım 1 gibi biter demişler inşallahtan öbür salaklara yaptırmamışım kayınvaldemle konuştum biraz önce 2 oda bitmek üzere demişti temiz yapıyolarmış
sağol alişamsüperrrrrbak ben sana demiştim o kadar gözünde büyütmene gerek yok diye. korkma seni çok yoracak iş çıkmayacak, ayrıca daaaaa gıcır gıcır laminatlarınız olacak onu düşün ne renk seçtin bu arada? bizimkiler açık ceviz mi neydi
bu arada kociş hala uyuo, ellemedim yazık adam aylardır geç kalkamıyor biraz uykusunu alsın dinlensin, kalktıktan sonra hazırlarım kahvaltıyı.
geçen kurban eşimle kardeşi öyle yaptı ....olurmu olmazmı bilmiyorum ama sonuçta niyet önemli bencetabi imkanın varsa....
ama kaynanayla ilgili durumunuza bişey demiyorum...
komşunun canım... öyle uydurayım artık....
bende sinir oluyorumevet canım ablam kuaför ama kendi dükkanı değil....
ay aslında benim hiç gidesim yok ama bütün mahalle orda olcak annem ablam kardeşim..bide benm evin azilersinde salon....şimdi herkes beni sorar anneme gitmezsem
kumaş bluz yada gömlek yapayım dimmi...bide düz fön...makyajı bilem çok yapmıcam valla hiç canım istemiyooo
1 sepet dolusu çamaşırım var yıkancak ...3 makina çamaşır çıkar buhafta :))) çok değiştirdik çünkü....kalcak onlarda yaaa
Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var
kayınpederin falan sağ mı cnm? neden sizden para istiyor ki durumları mı yok gerçekten? ayrıca benim bildiğim öyle küçükbaş kesilecekse ortaklı olmaz. sonuçta sizin de borçlaınız var kesmeseniz bile olur yani. bilmiyorum bence...
sağol tatlımgeçen aldığım ayakkabılardan arkadaşımda almak istio onunla öğle arasında çıkıp ayakkabı alcam döndüğümde
yarım gün olup gitmiş olanlar olur galiba. sonra görüşürüz dioum onlara
fundacım ne güzel temiz çalışıolarmış işte k.validende yardımcı olur bitirirsiniz akşama tertemiz olmuş olur. sana kolay gelsin canım
dilşad gelince devam ederiz sen sinir yapma şimdi tamam mı tatlım
Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var
sağ canım 2500 maaş alıyorlar kendi evleri, alışmış eşimin eline. bekarken her kazandığını vermiş bunca yıldır, 1 yıl oldu hala oğlunun evlendiğini kabul edemiyor kaynanam. her hafta 150-200 buluyor isteyecek bişey. sinirden ölecem ya bu kadar stres ii deil bakalım sonum ne olacak. geçende de bana babaanne demesin hazır değilim teyze ya da hala desin dior. boğacam yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?