- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ii yapmşsın canım değerlendirmek lazım.
ben birazcık sık acıkmaya başladım normal mi buu9 buçukta kahvaltı yaptım karnım acıktı.
gayet de normal 3 saat az diil ki zaten öğle yemeği vakti gelmiş işte nerdeyse. aslında bence sen yanında her zaman kuru incir kayısı üzüm ceviz falan bulundur hem açlığını biraz yatıştırır hem de çok faydalı
evet elfim ben de geçenlerde ilk defa mikrodalgada süt ısıttım o da iyi oldu
evet onun için dedim zaten yüzü kızarmış utangaç biri diye düşünmüştüm:44:
son yarım saat dayann:102::119::124:
oh oh maşallah :)
papatya ben sanki seni hatırlıyom yaa, daha önce yazmışmıydınnn
papatya hoş geldin. kendi derdimden sana hg diemedim.
canım biz hiç yapmayız tadını bile bilmiyorum en çok etli ve patatesli yaparız
zuzucum ama siz aynı evdesiniz değil mi kaynınla.
hem bizim bu ay açık öğretime harç yatırmamız gerekiyor, dersanenin taksiti başlıyor bu ay ve 150 lira da ayrıca taksitimiz var. benm kartım 750 lira onun kartı hariç, bu kadar mı düşüncesizlik olur ya. annesi ha bire kendini acındırıyor, oğlum elektiriği ödeyemedik, oğlum telefonu ödeyemiyoruz, doğalgazımızı bu ay sen ödesen falan diyor, kaynım da çalışıyor ve bekar. sevgili değiştiriyor ha bire, bütün maaşını o kızlarla yiyor ve yetmiyor eşimden abi buluşmaya gidecem 20 lira verir misin die sürekli para alıyor.
sağol bebikimohhh iyiymiş bide çağırttıpta yaptırıyo
kociş kalmış yemeği hiç yemez,hele de tavuk. ama ben dün ne yaptııııım? bi gün önceden kızarmış tavuklarım vardı, onları küp küp kesip dünkü mantar sotenin içine attım arada karıştı
sorma dilekcim 1saat kadar sinir küpüydüm de şimdi iyiyim. mantı hamuru yoğurdum. :) 2 makina çamaşır yıkadım. evi süpürdüm hamaratım bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?