2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ii yapmşsın canım değerlendirmek lazım.
ben birazcık sık acıkmaya başladım normal mi buu 9 buçukta kahvaltı yaptım karnım acıktı.

gayet de normal 3 saat az diil ki zaten öğle yemeği vakti gelmiş işte nerdeyse. aslında bence sen yanında her zaman kuru incir kayısı üzüm ceviz falan bulundur hem açlığını biraz yatıştırır hem de çok faydalı

evet elfim ben de geçenlerde ilk defa mikrodalgada süt ısıttım o da iyi oldu

elfi canım, mikrodalgada pilav yaptın mı hiç, ben bikaç kez yaptım güzel oluyor. sıvıyağ pirinç,tuz,kaynar su koyup tencere tipi kapaklı borcamın kapağını da örtüp mikrodalgaya koyuyorum çok güzel oluyor.15 dk da pişiyor.hamile olana kadar çok kullanıyordum ben mikrodalgamı

bugün evdeyim zaten canım.atıştırıyorum şimdi.sütü ben hep bardakla hemen mikrodalgaya koyuyorum,1 buçuk dakikada ısınıyor.
bu arada dün ilk kez yaptığım yeşil fasulye salatasını, eşimin arkadaşı normalde yeşil fasulye sevmediği halde yedi. eşi şaşırdı sevmiyordu böyle yedi dedi. ama benm eşim değişik tatlara açık olmadığı için beğenmedi.

evet onun için dedim zaten yüzü kızarmış utangaç biri diye düşünmüştüm:44:

son yarım saat dayann:102::119::124:

evetttt :119: :119: inş eşim hala uyuyodur yanına girer yatarım azcık uyumaz ama o, gözünü açınca kalkar yataktan, bende uyanınca yataktan çıkmak istemem hiç

oh oh maşallah :)
papatya ben sanki seni hatırlıyom yaa, daha önce yazmışmıydınnn

Tşk canım :) evet arada bir giriyorum...Siz çok hızlısınız size yetişmek mümkün değillll yani sohbet konusundaa

papatya hoş geldin. kendi derdimden sana hg diemedim.

Tşk ederimmm hayırdır ne derdi okuyamadım geçmişi ama inl. kötü birşey değildir.

yine insanlığım baskın geldi eşimi aradım bankadaki birikimden çek ver annene bunalmasın dedim, yok konuştum kesmicez bu yıl dedi.

fundaaa, kayseri yemeklerinde peynirli mantı var. güzel oluyor mu, yaptığıma uğraştığıma değer mi canım?

yaa herkes mesaiyi bitirip gitmiş ben nie burdayım yaa
yarenay çalışıosun bilioum ses ver tatlım

dilşad konuştukça anlattıkça iice gerilmişsin ama

bu arada yine duramadım ayakkabı aldım ben yaa

sorma dilekcim 1saat kadar sinir küpüydüm de şimdi iyiyim. mantı hamuru yoğurdum. :) 2 makina çamaşır yıkadım. evi süpürdüm hamaratım bugün :)

canım ben sadece kurban için sandım..sürekli istemesi tabiki can sıkıcı...
benimde kaynım eşimden çok maaş alıyor, eve hiçbi katkısı yok... heray 600-700 kk ödüyom diyo ama ne üst baş aldığı var ne bişey... üstüne daha sigarasını da eşim alıyorr,ben bişey demiyorum alsın ama kaynımda eve destek çıksın...şimdi biz kaynanamdan yiyoruz ya pazar parası veriyo eşim 50 -70 ne olursa...kaynım hiç para vermiyor annesine..kadın da kafayı yicek,,, karıya kızamı yediriyo napcam ben bununla diyo...
ki en yakın örneği benim 193 tl lik cep tlf faturası...onun sayesinde bukadar ödendi..

sağol bebikimohhh iyiymiş bide çağırttıpta yaptırıyo

napimm :))) orda gidip sıra beklemek istemiyom :)))

ayy bende yemem kalmış tavukk....
ne balığı ne tavuğu soğyunca asla yemem

elfişş pirinç pilavını tekrar ısıtınca hiç sevmiyorum ben yaa...
ama diğer yemekleri ısıtıp yerim, sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…