2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

haftabaşı diyemiki...nişgarda yok yarende yok...
Bakma benmde burda olduğuma :)) benimde çok işim var aslında

Akşama ne yemek var bakim..kaynanan sizdemi halen

akşama ne yapacağımı bilmiyorum canım henüz :44:yok kayınvaldem pazar sabah gitti bugün topik çok sessiz

internetten de araştır istersen canım, hiç bir yerde yazmaz ilk çocuktan sonra falan diye. zaten hormonlarınla oynamayan tek yöntem spiral. onun işi erkeğin spermleriyle. onları etkisiz hale getiriyor.

akşama İzmir köfte yapmayı düşünüyorum ben. yanına da pirinç pilavı ohhh miss

elfişim bence en tehlikelisi doğum kontrol hapları. çünkü hormonlarınla oynuyor gebelikten korumak için.

bizim aile hekimi aile dostu, önceden beri tanıyoruz düğünden önce çağırdı gittim. bana sordu
-hemen çocuk istio musun?
+yok, düşünmüyoruz,bikaç yıl
-hangi yöntemle korunmayı düşünüyorsunuz?
+hiç birini düşünmüyoruz
-tü Allah cezanı vermesin, o zaman nası çocuk düşünmüosun al şunları kullanın bari

yaşindayim 35 yaşladim artik

yoo hiçde değil :)
aslında o yaşlarda oturuyo kadının hatları bence tabiii
ben şuan kendimi hiç kadınsı görmüyorum.. belkim o yaşlarda daha olgun dolgun bi bağyan olurum
ama eşim şok sehsü olduğumu süler o ayrı

akşama ne yapacağımı bilmiyorum canım henüz :44:yok kayınvaldem pazar sabah gitti bugün topik çok sessiz

topik de dünden kalma galiba :)

ben dün akşam oturdum bir ev kadını gibi nohut yaptım

ben bi süre evde pilav yapmamayı düşünüyorum göbüş çok hızlı ilerliyor. yapınca canım çekiyor yiyorum.

akşama İzmir köfte yapmayı düşünüyorum ben. yanına da pirinç pilavı ohhh miss

elfişim bence en tehlikelisi doğum kontrol hapları. çünkü hormonlarınla oynuyor gebelikten korumak için.

yaaaa bende bende bende istiyyooomm

dilekcim öyle birşey düşünüyorsan bence en risksizi spiral. nerdeyse hiç yan etkisi görülmüyor ve hormonlarınla oynamıyor. çıkarıldıktan sonra da hamile kalabiliyorsun diye biliyorum.

ya ben sordum size ama ortadan kaybolmuş gibi oldum patronum burdaydı bakamadım şimdi gitti.
yarenay onunda riskleri varmış eltim taktırmıştı kayma olmuş içerde kanamayı zor durdurmuşlar.

ben de dün nohut yaptımmm

nasıl hamiş kaldın kazara mı ayıptır sorması, bilerekmi

sevgilimde soyliyor cnm aynen bana

gel zuzum gel yiyelim beraber. senin nohutu da gördüm ailecek yemişsiniz ne güzel kardeşler, bacanaklar

ya ben sordum size ama ortadan kaybolmuş gibi oldum patronum burdaydı bakamadım şimdi gitti.
yarenay onunda riskleri varmış eltim taktırmıştı kayma olmuş içerde kanamayı zor durdurmuşlar.

ay ben istemem zaten içime bişeyler sokulsun :18:

keşke biriniz kapı komşum olsaydınız yaa

yemekleri birleştirir yerdik hep birlikte, kalabalık sofraları seviyorum yaww

adet düzensizliği yapıomuş evt ama bak zaten düzensizleştim 8 gün oldu hala yok işte
ama onu çocuğu olmayana takmıyolar, 1 tane doğurman gerek...
eltimin 1 tane vardı sonra taktırmıştı işte ama yarenay ilerleyen sayfalarda öle bişi olmadığını sölemiş zaten bende tam bilmioum ben hep implanonu araştırıoum :44:
Şu doktorlardan hiç bişey anlamıyorum hepsi farklı söylüyo bende evlenmeden gittim hangisi daha uygun diye kesinlikle doğum kontrol hapı dedi :)
hap bence benim dengemi alt üst eder hiç kullanmadım ama bi ark kullanıo kız mahvoldu yaa kilo almaktan
internetten de araştır istersen canım, hiç bir yerde yazmaz ilk çocuktan sonra falan diye. zaten hormonlarınla oynamayan tek yöntem spiral. onun işi erkeğin spermleriyle. onları etkisiz hale getiriyor.
canım onunda riskleri var neden bilmioum ama o beni daha çok korkutuo dilşad demiş ya içerde kayma olursa çok kötü yani. tmm hormonu etkilemiodur da ben bu 3 yıl ya o yüzdende istioum spiral ne kadar süreli acaba :44:
ay ben istemem zaten içime bişeyler sokulsun :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…