haftabaşı diyemiki...nişgarda yok yarende yok...
Bakma benmde burda olduğuma :)) benimde çok işim var aslında
Akşama ne yemek var bakim..kaynanan sizdemi halen
yaşindayim 35 yaşladim artik
akşama ne yapacağımı bilmiyorum canım henüz :44:yok kayınvaldem pazar sabah gittibugün topik çok sessiz
akşama İzmir köfte yapmayı düşünüyorum ben. yanına da pirinç pilavı ohhh miss
elfişim bence en tehlikelisi doğum kontrol hapları. çünkü hormonlarınla oynuyor gebelikten korumak için.
dilekcim öyle birşey düşünüyorsan bence en risksizi spiral. nerdeyse hiç yan etkisi görülmüyor ve hormonlarınla oynamıyor. çıkarıldıktan sonra da hamile kalabiliyorsun diye biliyorum.
yoo hiçde değil :)
aslında o yaşlarda oturuyo kadının hatları bence tabiii
ben şuan kendimi hiç kadınsı görmüyorum.. belkim o yaşlarda daha olgun dolgun bi bağyan olurum
ama eşim şok sehsü olduğumu süler o ayrı
topik de dünden kalma galiba :)
ben dün akşam oturdum bir ev kadını gibi nohut yaptım
bizim aile hekimi aile dostu, önceden beri tanıyoruz düğünden önce çağırdı gittim. bana sordu
-hemen çocuk istio musun?
+yok, düşünmüyoruz,bikaç yıl
-hangi yöntemle korunmayı düşünüyorsunuz?
+hiç birini düşünmüyoruz
-tü Allah cezanı vermesin, o zaman nası çocuk düşünmüosun al şunları kullanın bari
yoo hiçde değil :)
aslında o yaşlarda oturuyo kadının hatları bence tabiii
ben şuan kendimi hiç kadınsı görmüyorum.. belkim o yaşlarda daha olgun dolgun bi bağyan olurum
ama eşim şok sehsü olduğumu süler o ayrı
topik de dünden kalma galiba :)
ben dün akşam oturdum bir ev kadını gibi nohut yaptım
yaaaa bende bende bende istiyyooomm
ya ben sordum size ama ortadan kaybolmuş gibi oldum patronum burdaydı bakamadım şimdi gitti.
yarenay onunda riskleri varmış eltim taktırmıştı kayma olmuş içerde kanamayı zor durdurmuşlar.
sevgilimde soyliyor cnm aynen bana
gel zuzum gel yiyelim beraber. senin nohutu da gördümailecek yemişsiniz ne güzel kardeşler, bacanaklar
izmir köfte pilav mı istiosun
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dk hapı mı
ay ben istemem zaten içime bişeyler sokulsun :18:
kizlar korkmayin bende var çok rahat
girl sen tanıtmadın kendini bize :)
azcık bahsetsene iş meslek.... yaşını öğrendik :) evlisin anladık :)
nerde çalışıyosun :)))
adet düzensizliği yapıomuş evt ama bak zaten düzensizleştim 8 gün oldu hala yok iştecanım nasıl ki doğum kontrol hapını bırakınca bile en az 6 ay hormonlar dengeye girene kadar hamile kalmayın diyolar bu deri altı ondan çok daha etkili. Hormonları çok bozuyor sinir stres agresiflik adet olamama bi çok yan etkisi var.
eltimin 1 tane vardı sonra taktırmıştı işte ama yarenay ilerleyen sayfalarda öle bişi olmadığını sölemiş zaten bende tam bilmioum ben hep implanonu araştırıoum :44:ama onu çocuğu olmayana takmıyolar, 1 tane doğurman gerek...
hap bence benim dengemi alt üst eder hiç kullanmadım ama bi ark kullanıo kız mahvoldu yaa kilo almaktanŞu doktorlardan hiç bişey anlamıyorum hepsi farklı söylüyo bende evlenmeden gittim hangisi daha uygun diye kesinlikle doğum kontrol hapı dedi :)
canım onunda riskleri var neden bilmioum ama o beni daha çok korkutuo dilşad demiş ya içerde kayma olursa çok kötü yani. tmm hormonu etkilemiodur da ben bu 3 yıl ya o yüzdende istioum spiral ne kadar süreli acaba :44:internetten de araştır istersen canım, hiç bir yerde yazmaz ilk çocuktan sonra falan diye. zaten hormonlarınla oynamayan tek yöntem spiral. onun işi erkeğin spermleriyle. onları etkisiz hale getiriyor.
ay ben istemem zaten içime bişeyler sokulsun :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?