2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vay zuzum affin sana nohut bile yaptınben daha evlendim evleneli ne nohut ne fasulye yaptım

nasıl hamiş kaldın kazara mı ayıptır sorması, bilerekmi

canım sürpriz dioruz ama eşim gaza geldi, ablamın eşi dalga geçti çocuğunuz olmuyor heralde biz bi yıllık evliyken oğlum doğdu diye. benm ki de gaza süper gelir, işe koyuldu hemen. ilk seferde de oldu zaten. hazır hissetmiyordum kendimi ama rabbim aratmadan verdi ya, artık hazırım.

benim annem benden sonra sürekli spiralle korundu canım. hiç bir problem veya rahatsızlık yaşamadı çok şükür. belki doktor tam yerleştirememiştir eltinin spirali, bilemiyorum. ben hem doktorun söylediklerini hem de annemi biliyorum tabii karar sizin ama bence deri altına uygulanandan daha rahat ve güvenli.

heheh zuzum ablanın mıydı onlar neyse canım ona da maşallah diyelim yeni gelin. rüyada gibidir onlar şimdi

5 sene de bir degiştirin ama

5 sene kızlara okey ben yeni degiştirecegim

değiştirdi canım düzenli olarak. zaten kısacık sürüyor değiştirmesi

ben kuru fasülye çok yaptım ama nohut yapmadım. eşime ne zaman nohut yapayım desem yok kuru yap diyor

akşama iç fasulye yapcam onu da seviyoruz. gerçi ben ilk kez evlendikten snra yedim de :)

gideceğim tek yer havaalanı
bana lazım yeni yaşam alanı
sözümde durupda çekip giderk
nasıl sönürdüm senin havanı hahahh

bekk canlan
bek benim dimmi
bek bugün çok yoğun, bekin sinirleri bozuldu, bekin neti yavaş sayfalar 5 dk da değişiyo, bek öğlen yemeğinde bişe yiyemedi aç ay deliricem bitsin bugünn

keşke biriniz kapı komşum olsaydınız yaa

yemekleri birleştirir yerdik hep birlikte, kalabalık sofraları seviyorum yaww

niye kuru peki :1

nohuttan daha lezzetli geliyormuş ve daha çok zevkle yiyormuş. öyle dedi

dilekcim bu güne kadar kullanmadıysan bence bundan sonra da birşey kullanma canım. biz ilk sene biraz tedirgindik ama şimdi eşim prez. alıştığı için rahatız. gelirse de hoşgelir diyoruz bundan sonrası için. sen daha ne kadar zaman düşünmüyorsun bebek olayını???

cnm yaşim 35 bekarim istanbul mühendisim cnm okey su anda çalişmiyorum cnm

oki thank
bende ayvalıkda yaşıyorum,muhasebe bürosundayım

vay zuzum affin sana nohut bile yaptınben daha evlendim evleneli ne nohut ne fasulye yaptım

ay affin demi :)) ama yarım affin çünkü kaynanam haşlayıp buzluğa atmıştı nohutları :))

heheh zuzum ablanın mıydı onlar neyse canım ona da maşallah diyelim yeni gelin. rüyada gibidir onlar şimdi

evet ablamın ama güyacıkdan :)) hepsini eniştem yapmış, ogün izinliydi o.. bende gidince pilav yaptım ablam wc yle sorunu vardı çıkamadı ordan :))
nohut yapmış ciğer yapmış kumpir yapmış salata yapmış :) çok marifetli :)) bide süsler falan bi görsen :))

değiştirdi canım düzenli olarak. zaten kısacık sürüyor değiştirmesi

ben kuru fasülye çok yaptım ama nohut yapmadım. eşime ne zaman nohut yapayım desem yok kuru yap diyor

ay ben pilav üstü nohut çok severim ama suyundan koymucan nohutlarından sadece :)
fasulyeyi de hani küçük kuru fasulyeler varya heh ondan yapcan..büyükler barbun gibi oluyo sevmiyom öle...

yoo gelmedi canım ben onu daha öncede yapamadım olmuyo bitürlü bende

yaa

bek benim dimmi
bek bugün çok yoğun, bekin sinirleri bozuldu, bekin neti yavaş sayfalar 5 dk da değişiyo, bek öğlen yemeğinde bişe yiyemedi aç ay deliricem bitsin bugünn

evet bekk im sensin
kıyamam sana

içinizde bebek pekliyen yada olmasini istiyen varmi kızlar peki

nohuttan daha lezzetli geliyormuş ve daha çok zevkle yiyormuş. öyle dedi

ya bencede kuru :)) nohutlar kocaman kocaman oluyo ağzıma sığmıyo...
ama fasulyede 1 kaşıkda kaçtane kuru oluyo yaaa

ama pilav üstünü nohutla seviyom kuruyla değil:101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…