yoo hiçde değil :)
aslında o yaşlarda oturuyo kadının hatları bence tabiii
ben şuan kendimi hiç kadınsı görmüyorum.. Belkim o yaşlarda daha olgun dolgun bi bağyan olurum
Ama eşim şok sehsü olduğumu süler o ayrı
Topik de dünden kalma galiba :)
ben dün akşam oturdum bir ev kadını gibi nohut yaptım
nasıl hamiş kaldın kazara mı ayıptır sorması, bilerekmi
benim annem benden sonra sürekli spiralle korundu canım. hiç bir problem veya rahatsızlık yaşamadı çok şükür. belki doktor tam yerleştirememiştir eltinin spirali, bilemiyorum. ben hem doktorun söylediklerini hem de annemi biliyorumtabii karar sizin ama bence deri altına uygulanandan daha rahat ve güvenli.
heheh zuzum ablanın mıydı onlarneyse canım ona da maşallah diyelim yeni gelin. rüyada gibidir onlar şimdi
adet düzensizliği yapıomuş evt ama bak zaten düzensizleştim 8 gün oldu hala yok işte
eltimin 1 tane vardı sonra taktırmıştı işte ama yarenay ilerleyen sayfalarda öle bişi olmadığını sölemiş zaten bende tam bilmioum ben hep implanonu araştırıoum :44:
hap bence benim dengemi alt üst eder hiç kullanmadım ama bi ark kullanıo kız mahvoldu yaa kilo almaktan
canım onunda riskleri var neden bilmioum ama o beni daha çok korkutuo dilşad demiş ya içerde kayma olursa çok kötü yani. tmm hormonu etkilemiodur da ben bu 3 yıl ya o yüzdende istioum spiral ne kadar süreli acaba :44:
değiştirdi canım düzenli olarak. zaten kısacık sürüyor değiştirmesi
ben kuru fasülye çok yaptım ama nohut yapmadım. eşime ne zaman nohut yapayım desem yok kuru yap diyor
funda sana bi istek gönderdiydim..albeninin uyum ölçer..yaptın mı
benm eşim de kuru fasulyeyi çok sever. hep yapıyorum ona.
yoo gelmedi canım ben onu daha öncede yapamadım olmuyo bitürlü bende
bek benim dimmigideceğim tek yer havaalanı
bana lazım yeni yaşam alanı
sözümde durupda çekip giderk
nasıl sönürdüm senin havanı hahahh
bekk canlan
keşke biriniz kapı komşum olsaydınız yaa
yemekleri birleştirir yerdik hep birlikte, kalabalık sofraları seviyorum yaww
sebep varmi hiç sordunmu ona kuru fasulyeyyi sevdigini)))))
niye kuru peki :1
cnm yaşim 35 bekarim istanbul mühendisim cnm okey su anda çalişmiyorum cnm
vay zuzum affin sana nohut bile yaptınben daha evlendim evleneli ne nohut ne fasulye yaptım
canım sürpriz dioruz ama eşim gaza geldi, ablamın eşi dalga geçti çocuğunuz olmuyor heralde biz bi yıllık evliyken oğlum doğdu diye. benm ki de gaza süper gelir, işe koyuldu hemen. ilk seferde de oldu zaten. hazır hissetmiyordum kendimi ama rabbim aratmadan verdi ya, artık hazırım.
heheh zuzum ablanın mıydı onlarneyse canım ona da maşallah diyelim yeni gelin. rüyada gibidir onlar şimdi
değiştirdi canım düzenli olarak. zaten kısacık sürüyor değiştirmesi
ben kuru fasülye çok yaptım ama nohut yapmadım. eşime ne zaman nohut yapayım desem yok kuru yap diyor
yoo gelmedi canım ben onu daha öncede yapamadım olmuyo bitürlü bende
bek benim dimmi
bek bugün çok yoğun, bekin sinirleri bozuldu, bekin neti yavaş sayfalar 5 dk da değişiyo, bek öğlen yemeğinde bişe yiyemedi açay deliricem bitsin bugünn
nohuttan daha lezzetli geliyormuş ve daha çok zevkle yiyormuş. öyle dedi
dilekcim bu güne kadar kullanmadıysan bence bundan sonra da birşey kullanma canım. biz ilk sene biraz tedirgindik ama şimdi eşim prez. alıştığı için rahatız. gelirse de hoşgelir diyoruz bundan sonrası için. sen daha ne kadar zaman düşünmüyorsun bebek olayını???
nohuttan daha lezzetli geliyormuş ve daha çok zevkle yiyormuş. öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?