SLM KIZLAR,
biz geldik kızım geçen hafta geliyodu nerdeyse sancım oldu 1 gece hastanede yattım serum verildi geciktirmek için şuan iyiyiz bekliyoruz bu haftadan sonra olsada sorun olmaz inşallah hayırlısıyla küvöze gerek kalmıcak yazim dedim size dua etmeyi unutmayı bize sizi seviyoruz:))
SLM KIZLAR,
biz geldik kızım geçen hafta geliyodu nerdeyse sancım oldu 1 gece hastanede yattım serum verildi geciktirmek için şuan iyiyiz bekliyoruz bu haftadan sonra olsada sorun olmaz inşallah hayırlısıyla küvöze gerek kalmıcak yazim dedim size dua etmeyi unutmayı bize sizi seviyoruz:))
özlediiiikkkSLM KIZLAR,
tünaydıntünaydın kızlar
Epey geciktim dimi :26:
Geçmiş 10sayfayı henüz okuyamadım
internet yeni geldi maalesef
umarım hepiniz iisinizdir ben hala hasta olmadım test negatif çıktı ama yok işte gelmio
seduşummmm çok özledik sizi. Inşallah bir sorun olmadan gerçekleşir doğumun. Dualarımız hep senin ve meleğinin yanında canım. çooook iyi bak ikinize
Geçen hafta yaptığımız işlerin listesini yapıyoruz. Ay başından beri 1200 m2 baskı yapmışız kızlarçok şükür hatasız atlattık en yoğun dönemi.
SLM KIZLAR,
tünaydındilek dün çanta alırken aklıma sen geldin vuıtton çanta aldım
okudum tatlım güle güle kullan. Ama diğer ay alışveriş eşine devrolmuşBende 53. Ayakkabı cmt günü aldım eşime gösteremedim adamın içine doğmuş gibi pazar günü kotum yok ayakkabım yok alışveriş yapmalıyız dedi :26: Tmm dedim diğer ay onun için yapcam alışverişi valla yeter yani. Utandım valla Söleyemedim hiç bişi
Nigarr o sehpalardan bende çok istioum yaa siyah ve beyaz olcak kırmızı diil de.
Bol hg sende canım
Yarenay hatasız çalışmalardan dolayı tebrikler ark.
kızlar ben implanon taktırıyım dioum
görüşleriniz neler?
Canım ondan taktırma ya bi çocuğun olsun öyle taktır. Hormonlara zarar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?