2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

SLM KIZLAR,
biz geldik kızım geçen hafta geliyodu nerdeyse sancım oldu 1 gece hastanede yattım serum verildi geciktirmek için şuan iyiyiz bekliyoruz bu haftadan sonra olsada sorun olmaz inşallah hayırlısıyla küvöze gerek kalmıcak yazim dedim size dua etmeyi unutmayı bize sizi seviyoruz:))

Canım hoşgeldin dualarımız sizinle. Kızına söyle uslu dursun üzmesin seni :) Normal doğum mu olacak karar verdinmi? birde isim değiştirmi yoksa ada mı?

hoşgeldiniz canım,özledik sizidualarımızdasınız canım inşallah hayırlısıyla doğumun gerçekleşir

tünaydın kızlar
epey geciktim dimi :26:
geçmiş 10sayfayı henüz okuyamadım
internet yeni geldi maalesef
umarım hepiniz iisinizdir ben hala hasta olmadım test negatif çıktı ama yok işte gelmio

özlediiiikkk

seduşummmm çok özledik sizi. inşallah bir sorun olmadan gerçekleşir doğumun. dualarımız hep senin ve meleğinin yanında canım. çooook iyi bak ikinize

geçen hafta yaptığımız işlerin listesini yapıyoruz. ay başından beri 1200 m2 baskı yapmışız kızlar çok şükür hatasız atlattık en yoğun dönemi.

tünaydın kızlar
Epey geciktim dimi :26:
Geçmiş 10sayfayı henüz okuyamadım
internet yeni geldi maalesef
umarım hepiniz iisinizdir ben hala hasta olmadım test negatif çıktı ama yok işte gelmio
tünaydın dilek dün çanta alırken aklıma sen geldinvuıtton çanta aldım

ohh sonunda yaren artık aramıza daha sık katıl

yayamaz şeyyy

..

uyarenim maşallah, hadi gözün aydın rahatladınızmı barii

tünaydın dilek dün çanta alırken aklıma sen geldinvuıtton çanta aldım

okudum tatlım güle güle kullan. Ama diğer ay alışveriş eşine devrolmuş bende 53. ayakkabı cmt günü aldım eşime gösteremedim adamın içine doğmuş gibi pazar günü kotum yok ayakkabım yok alışveriş yapmalıyız dedi :26: tmm dedim diğer ay onun için yapcam alışverişi valla yeter yani. Utandım valla söleyemedim hiç bişi

nigarr o sehpalardan bende çok istioum yaa siyah ve beyaz olcak kırmızı diil de.

bol hg sende canım

yarenay hatasız çalışmalardan dolayı tebrikler ark.

dilek bi dr git ozman yaa, neden gelmiyoki...

benimde ayaklarım üşümeye başladı şimdi çarşamba-perşembe hasta olucam (ühühü

sağol canım ..evet ona devroldu onada yazıkben belki yine kendimi aradan çıkarırım yine53 mübenim en fazla 20dir

ben hastayım bence bu ayakkabı konusunda duramıoum yaa
ama artık eşime bişiler alım dioum da onunda bi ayakkabısı 150-200 tl bi anda alamıoum ki yaa
bayan kıyafetleri çok daha uygun bence

Sen bilirsin
Gelme bitsin
Yol çok uzun demiştim
Ben ki hayata zor yetiştim

Ülkemizde İmplanon ticari adı ile piyasaya sürülen yeni bir cilt altı implant ise yalnız tek bir çubuk ile üç yıl süreyle koruma sağlamaktadır.

İmplanon (deri altına implant) nasıl gebelikten korur?
Cilt altına yerleştirilen implant progesteron hormonu salgılayarak gebeliğe karşı koruma sağlar. Progesteron yumurtlamayı engellemesinin yanısıra rahim ağzı salgısının yapısını değiştirerek spermin rahim içinde ilerlemesini bozar.

Ayrıca rahim iç zarının incelmesini sağlayarak döllenmiş yumurtanın burada tutunmasının önüne geçer. Yumurtlamayı engelleme yeteneği estrogen ve progesteron içeren doğum kontrol haplarına göre daha düşüktür.

İmplanon kaç yıl süre ile etkinliğini korur?
İmplanon 3 yıl süre ile gebelikten koruyucudur. Sonra implanonun cerrahi bir kesi ile çıkarılması gereklidir.

İmplanon nasıl uygulanır?

İmplanon aktif olarak kullanılmayan kolun (sağ elini kullananlarda sol kol, sol elini kullananlarda sağ kol) üst kısmına küçük bir cerrahi işlem ile yerleştirilir ve istendiğinde yine küçük bir cerrahi işlem ile çıkartılır.

Takma ve çıkarma işlemi sadece bu iş için özel eğitim almış hekimlerce yapılmalıdır. Lokal anestezi eşliğinde yapılan takma işlemi yaklaşık 1-2 dakika sürer.

Üç yıllık koruma sağlayan yöntemin başarısı %99.3 dolayındadır.

:26: ay nasıl olcak yaa o kola falan....

valla en güzeli doğal yönemler boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…