2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Naptın zuuzum bugün çok yoğunum ya ay bi çok iş vardıki siparişler telf lar hiç bitmedi:18::18:

Naptın zuuzum bugün çok yoğunum ya ay bi çok iş vardıki siparişler telf lar hiç bitmedi:18::18:

haftabaşı diyemiki...nişgarda yok yarende yok...
bakma benmde burda olduğuma :)) benimde çok işim var aslında

akşama ne yemek var bakim..kaynanan sizdemi halen

dilekcim öyle birşey düşünüyorsan bence en risksizi spiral. nerdeyse hiç yan etkisi görülmüyor ve hormonlarınla oynamıyor. çıkarıldıktan sonra da hamile kalabiliyorsun diye biliyorum.

bunu bana çok diyolar...koruma kendini 1 tane yap sonra korun

ne fark eder olmucaksa şimdide olmaz ,Allah bilir

canım nasıl ki doğum kontrol hapını bırakınca bile en az 6 ay hormonlar dengeye girene kadar hamile kalmayın diyolar bu deri altı ondan çok daha etkili. Hormonları çok bozuyor sinir stres agresiflik adet olamama bi çok yan etkisi var.

dilekcim öyle birşey düşünüyorsan bence en risksizi spiral. nerdeyse hiç yan etkisi görülmüyor ve hormonlarınla oynamıyor. çıkarıldıktan sonra da hamile kalabiliyorsun diye biliyorum.

ama onu çocuğu olmayana takmıyolar, 1 tane doğurman gerek...

doğrudur canım, ben bilmem kullanmam öle şeyler.....

ama onu çocuğu olmayana takmıyolar, 1 tane doğurman gerek...

zuzum ben araştırdım evlenmeden önce doktorlardan sadece 1'i bunu söyledi, o da tavsiye etmiyoruz dedi o kadar. yoksa dediğim gibi hiç bir yan etkisi yok.
çocuğu olmayana da takıyorlar yani.

zuzum ben araştırdım evlenmeden önce doktorlardan sadece 1'i bunu söyledi, o da tavsiye etmiyoruz dedi o kadar. yoksa dediğim gibi hiç bir yan etkisi yok.

bende var kızlar şimdi 5 sene oldu yeniyecegim çok iyi )))))) sizsede tavsiye ederim kizlar

Şu doktorlardan hiç bişey anlamıyorum hepsi farklı söylüyo bende evlenmeden gittim hangisi daha uygun diye kesinlikle doğum kontrol hapı dedi :)

öelmi diyosun canım
ben öle duydum ne bilim:26:

tabi doktordan değil, kulakdan dolma

gideceğim tek yer havaalanı
bana lazım yeni yaşam alanı
sözümde durupda çekip giderk
nasıl sönürdüm senin havanı hahahh

bekk canlan

benm annem de ablam da spiral kullanıyor. bi kere dönmüş içerde, bilmiyor tabii, çok kötü hasta oldu sonra anlaşıldı ki spiral dönmüş. bence şimdiden hiç bunları düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…