2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

lüffen ama polemik topiği değil burası, herkes nasıl yaşarsa yaşar

uppsss herkes sakin olsun. bizim topikte böyle gerginliklere yer yok

girl 34 muhabbetimize katılmak istersen doğru düzgün sohbet ederiz, işin geyikse lütfen bizden uzak dur. istediğince geyik yapabileceğin bir çok topik var.

Ben evlenmeden önce kabağı nadir yerdim şimdide öyle ama bu çorbayı çok sevdim. malatya yöresine göre ama hoşuma gitti benimde. bakalım siz beğenecekmisiniz?

bende sevmem de zorunda olduğumuz için yiyoduk küçükkene :)

inşallah bakalım canım... kociş kayınpeder sevsinde ben sevmesemde olur...onlara rezil olmayım :)

ağır aplam nirdesiinn

herkes nasıl yaşarsa yaşar da zuzu bazı şeylerin konuşulmazlığı olmalı. buraya geçip bilmişlikle, yok sordun mu sordun mu o niye bu niye kocan nie sevio falanla olmaz. ben taktırdım falan gereksiz laflar bunlar. herkes sınırını da bilmeli.

arse gelmiş hoşgelmiş :)))

yaa birileri hayrına bi cüzdan para verse olmamı yaaa...şöle kocaman alışveriş yapayım ,ihtiyaçlarım çok param yok
sağdan gelip soldan gidiyo maaş

evet bekk im sensin
kıyamam sana

nekimmmm sakin ol tatlım. sana bir şarkı armağan edeyim ben dur,

http: //fizy.com/#s/1yomlm
yarenimmmmmmmmmmmm sen süpersinnnnnnnnnnnnnn
ben engellidir diye daha kaç ay oldu hiç tıklamadım fizyye ki bayılırım bu siteye
keşfettim sayende şarkı için ayrı site için ayrı
elfiii akşam gezmeye gtmezsek, senin kabak çorbanı yapıcam yarına :)
bitürlü nasip olmadı yapmak...acayip meraktayım tadı konusunda :)
ben de mi yapsam, nasıldı ki tarif.. kabağım var 3 tane.. :44:

nekk ben anlamadım saflığım mı üstümde :44:
yok bebeyim, soru saçma yanii.. ne demek neden kuru fasulye komiğime gitti
elfiii

ay sen bayaa kurulmuşsun...

öyle tabii çok açık seçik arkadaş ama napcan yanii ne gerek kavgaya, cevap verme olsun bitsin

arse gelmiş hoşgelmiş :)))

yaa birileri hayrına bi cüzdan para verse olmamı yaaa...şöle kocaman alışveriş yapayım ,ihtiyaçlarım çok param yok
sağdan gelip soldan gidiyo maaş
aynen zuzum aynen, bu haftayı da hesab edersem 875 tl olucak alıcağım
paramı alamıyorum yaa ihtiyaçlarım var
alışveriş yapmak istiyorum ((

slm millettt herkes iyimi, gelemedim yoğunluktan, ooo buralar kalabalık ,

geçmişe şöyle bir göz attım hızlı hızlı ama gözüme pek bişey çarpmadı.

bol haricinde.

bol çok geçmiş olsun, inşallah zamanında ,sağlılkla hayırlısıyla gelir

filizin tarifi

1 soğan
4 orta boy kabak
3 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı un
salça
pulbiber tuz

Kabakları minicik doğra soğanıda ayn şekilde

soğanı az yağda pembeleştir sonra içine 1 yemek kaşığı salça ekle. biraz pul biber tuz ekle. Sonra kabaklarıda içine at biraz kabaklarla birlikte karıştır ben içine bi tane tavul bulyonda atıyorum ama tarifte yok. Kabaklara üzerini geçecek kadar sıcak su ekle. Bi yarım saat kabaklar pişsin. minik minik olduğu için çabuk pişer. Bide kabakları az soy
sonra 4 kabak için ben 3 su bardağı yoğurt kullanıyorum içine 2 yemek kaşığı un ekliyorum üzerine ılık su ekliyorum ayran gibi oluyor kıvamı. onu yavaşça kabaklara ekliyorum yavaş ekleyip tel ile hızlıca çırp yoksa yoğurt kesilir. Kaynayana kadar karıştır bi kaç taşım kaynasın kapat. bitti.

ben de mi yapsam, nasıldı ki tarif.. kabağım var 3 tane..

3 kabağını minik minik doğra ben alacalı soyuyorum kabağı. kabak yemeği yapar gibi salçanı ve soğanı yağda kavur. içine kabakları at biraz öyle pişsin sonra üzerini geçicek kadar su ekle. Kabaklar tamamen yumuşayana kadar pişsin. 2 bardak yoğurt yeterli olur sanırım bi kaba yoğurdu koy üzerine un ekle 2 kaşık olabilir. göz kararı koyuyorum kesilmemesi için gereken işlemi yap yoğurtlu karışımı ılıklaştır karıştırarak yavaşça kabakların içine boşalt. kaynayana kadar karıştır. Ben kesilmesin diye tuzu sonradan ekliyorum yoğurdu ekledikten sonra. bi tane tavuk suyu bulyonuda atıyorum.

olsun arsee, buda bi gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…