2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aşkım dün diyo " şu internet olmasa napardık" dedim " aç kalırdık" gülüyoo

dün biara pizza yapayım dedim netten bakarım hamur tarifine, sonra boşver uğraşma yanımda otur dedi, kaldı öle :)
kaynanacuum börek yapmış gider ayak bize 3 tepsi dolaba koy, yemek yapamadığında çıkar ısıt dedi :))

ohh daha ne istiyon nazlıyo seni kaynanan:132::131:

heyooo burdayım, 7'ye kadar mesai varmış, öle dedi patronumuz. ajanstan yeni görsel yükleyeceklermiş onu bekliyorum. İzmir köfte yalan oldu...
bu akşam eşim erken gelirse sinemaya gitmeyi planlıyorduk, o da gitti büyük ihtimalle. bakalım nasip kısmet, umarım yarın rahat oluruz.

zuzum seninki gibi kayınvalide dostlar başına valla

bu arada ben İskender'i bitirdim kızlar, darısı sizin kitapların başına funda ve elfiş bu akşam Kraliçenin Soytarısı'na başlıcam yeniden. daha önce biraz okuyup İskender'e geçmiştim. bu sefer bitirmeden bırakmak yok

ayy ben artık utanıyorum bitiremedim gittibu hafta okuyumda bitsin bariaffin sana:129:

Kitap okumaya vakit kalmıyor ya kocişte diyor yanımda otur. Ya birlikte tv ye bakıyoruz yada netten bişeyler bakıyoruz. Bizim evde doğalgaz yok ufomuz var. bitane kumtel marka küçük elektrikli soba baktık dün akşam sonra almaya karar verdik.. elektrikli battaniyelerimizde var yatmadan 1 saat önce takıyoruz prize. Yatınca çıkarıyoruz böylece üşümüyoruz.

canım niye utanıyorsun ki, arada fırsat bulup okumamız bile mucize. eve gidince işleri toparlamaktan vakit mi oluyor sanki okumaya?? ben artık alıştım 1 kitabı 2 ayda falan okumaya. işyerinde de okuyamıyorum. o yüzden normal geliyor. önceden sinir oluyordum kendime, şimdi stres yapmıyorum. bitirince de kendimi tebrik ediyorum

ben de bu akşam o minik sobamı açıyım 1 saat.. dolagaz faturasından tırsıyorum :18:
eşim sabah saatini 6 ya ayarlamış, kalkmış dogalgazı açmış, ben 7 de kalkıyorum ya uyandığımda sıcak olsun diye kuzum benim yaa
bu akşam yine yalnızım, hiç eve gidesim yok offf (((

ohh daha ne istiyon nazlıyo seni kaynanan:132::131:

MAŞALH DİMMİ SİZDE GELİNLERE BÖLE OLURSUNUZ :)

YARENİM YAA GİTTİ KÖFTE

BEN KAÇAR KIZLAR, Bİ MÜŞT UĞRUCAM SONRADA ÇIKARIM..

GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNİZE CİCİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜZ SEFİYORUM Kİ SİZİ

çok süründü elimdesen beni sıkıştırda bitireyimben işyerinde okuyabilirim evde okuyamıyorum vaktim olmuyobide bu kitap sıktı birazda ondan

ne güzel bak seni düşünüyo yazıkannenlere git canımbiz kayınvaldeme gidiyoruz akşama yemeğe ordayız görümceminde doğum günü ya

çok süründü elimdesen beni sıkıştırda bitireyimben işyerinde okuyabilirim evde okuyamıyorum vaktim olmuyobide bu kitap sıktı birazda ondan
funda ben seninle birlikte başladığım kitabı bitirdim, başka bitane bitirdim, bugün de yeni başladım
bana kupa verin
benim de senle birlikte başladığım çok sıkıcıydı, ama ondan sonraki süperdi.. şimdiki nasıl olcak bakalım..

Canım eşin yavaştan iş baksın kendine. Sende evde oyalan şimdi kendimi senin yerine koydum evde eşimi bekliyor olsam kimse olmasa evde kitap okurum tv izlerim bayram için temizlik yaparım çok işim var çünkü. O şekilde oyalanırım. biraz daha sabret hepimiz eşinin daha iyi bir iş bulabilmesi için dua edelim..

ne güzel bak seni düşünüyo yazıkannenlere git canımbiz kayınvaldeme gidiyoruz akşama yemeğe ordayız görümceminde doğum günü ya
canım annemlere gidince işe gelmek için 1 saat erken kalkmam gerekiyo, servise yolum çok uzuyo.. eve geliyorum yeniden servise binmek için
ondan annemlere az gidiyorum ( ama bu hafta gidicem trakyaya gittiğinde eşim

3 tane kupa veriyorum sana kendimede bunu veriiyorum

teşekkür ederim elfişim inş bulucak..
kitap okuyamıyorum evde, tv ye dalıyorum.. tv izlerken çamaşır katlıyorum, yemek yapıyorum, öyle geçiyo..
du ariyım eşimi bakim konuşmuş mu :44:

ben de buralardayım daha. yeni görseller de yükleyeceklermiş. bakalım saat kaçta gelecek görseller eşimin alyansını alamadım yine kuyumcudan. ona canım sıkılıyor. dün Girne'ye gittik ya, bana diyor pardon da evli barklı bayansınız elimi tutmanız, sarılmanız falan ayıp olmuyor mu dedim seni oyarım bak, çıkarıyım mı ben de alyansımı. sonra yok aşkım yok, gel ben sana sımsıkı sarılayım diyo gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…