bek
isteyemiyorum
filizin tarifi
1 soğan
4 orta boy kabak
3 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı un
salça
pulbiber tuz
Kabakları minicik doğra soğanıda ayn şekilde
soğanı az yağda pembeleştir sonra içine 1 yemek kaşığı salça ekle. biraz pul biber tuz ekle. Sonra kabaklarıda içine at biraz kabaklarla birlikte karıştır ben içine bi tane tavul bulyonda atıyorum ama tarifte yok. Kabaklara üzerini geçecek kadar sıcak su ekle. Bi yarım saat kabaklar pişsin. minik minik olduğu için çabuk pişer. Bide kabakları az soy
sonra 4 kabak için ben 3 su bardağı yoğurt kullanıyorum içine 2 yemek kaşığı un ekliyorum üzerine ılık su ekliyorum ayran gibi oluyor kıvamı. onu yavaşça kabaklara ekliyorum yavaş ekleyip tel ile hızlıca çırp yoksa yoğurt kesilir. Kaynayana kadar karıştır bi kaç taşım kaynasın kapat. bitti.
teşekkür ederim bebikler3 kabağını minik minik doğra ben alacalı soyuyorum kabağı. kabak yemeği yapar gibi salçanı ve soğanı yağda kavur. içine kabakları at biraz öyle pişsin sonra üzerini geçicek kadar su ekle. Kabaklar tamamen yumuşayana kadar pişsin. 2 bardak yoğurt yeterli olur sanırım bi kaba yoğurdu koy üzerine un ekle 2 kaşık olabilir. göz kararı koyuyorum kesilmemesi için gereken işlemi yap yoğurtlu karışımı ılıklaştır karıştırarak yavaşça kabakların içine boşalt. kaynayana kadar karıştır. Ben kesilmesin diye tuzu sonradan ekliyorum yoğurdu ekledikten sonra. bi tane tavuk suyu bulyonuda atıyorum.
hemende gitmiş topic bulmuş elfii yaa :)))))
herkes aynı durumda diycekler
istee yaaa(( utanma ,onlar utansın
bende isteyemezdim başlarda...ama şimdi ihtiyacım olduğu zman günündn önce reca ediyorum veriyo
teşekkür ederim bebikler
ben 2 kabağa 1,5 bardak yoğurt kullansam?
kendime kadar yapıcam eşim yemez şimdi
birde bulyon atmasam olmaz mı :44:
Google amca sağolsun :))
herkes aynı durumda diycekler
ama bu cuma söyliycem 2 haftalık bari versin :26:
Funda nerde? :83:
olsun arsee, buda bi gelişme
teşekkür ederim bebikler
ben 2 kabağa 1,5 bardak yoğurt kullansam?
kendime kadar yapıcam eşim yemez şimdi
birde bulyon atmasam olmaz mı :44:
4 kabağa 3 bardak yazmışş
e 2 kabağa 1,5 olur :=)=) heralde
inşallah bişey olmmıştır benm kabaklara...perşembe almıştım
tamam öyle denim4 kabağa 3 bardak yazmışş
e 2 kabağa 1,5 olur :=)=) heralde
inşallah bişey olmmıştır benm kabaklara...perşembe almıştım
tamam öyle denim
Ay yüzüm güldü yaa yarenim sayesinde fizyyme kavuştumm :119: :119:
Allah tez zamanda versin o zamankızlar ben de 2011 de evlendim ama bakıyorum konu yemek tariflerine gelmiş:))) bende çok var o tariflerden. zaten evlenince ilk işimiz goncalarımıza(kocalarımıza) farklıyemekler için interneti talan etmek oldugaliba.. bende halen devam... evlilik elbette güzel.. eğer bir de sorunsuzsa.. eşimle aynşehire zar zor gelebildik. şimdi ise bebek çalışmaları var.... yakında inşallah:))
fizyy süper dimmi kuzubende dinliyorum
kızlar ben de 2011 de evlendim ama bakıyorum konu yemek tariflerine gelmiş:))) bende çok var o tariflerden. zaten evlenince ilk işimiz goncalarımıza(kocalarımıza) farklıyemekler için interneti talan etmek oldugaliba.. bende halen devam... evlilik elbette güzel.. eğer bir de sorunsuzsa.. eşimle aynşehire zar zor gelebildik. şimdi ise bebek çalışmaları var.... yakında inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?