2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar dolma doldurdum :) ama öle böle değil :))) ordu yicek sanki .. içim arttı kırmızı biber doldurdum gene arttı :)) kalanı difrize attım artık bişeye yarmzsa atıcam...bi pilavlık olur o artandan :))))

şimdi kocaman tepsi gibi bi tencere var ona koydum ocağın 2 gözünü kapladı :))

diyomki...pişip soğuyunca yarısını difrize atsam ,,daha sonraki günlerde çıkarıp ısıtsam nolurrr....yoksa biz onu 3 gün yeriz :)))

nekim aylardır eşinin geç gelmeleri yalnız kalman seni çok bunaltmış bende senin gibiydim kıskançlık değil ama muhakkak bişe buluyordum insan evine gelince normal insanlar gibi eşiyle evde olmak istiyor daha fazla vakit geçirmek istiyor ama borçlar hayat buna izin vermiyor eşin iş yeriyle konuşsun olmazsa işini bulup çıkar sende kendini çok fazla yıpratma kendi kendine zarar verme anlattığın kadarıyla eşin senin üzerine çok düşüyor eşinide fazla bunaltma bence

elfim iyi yapmışsın malatya pazarına gitmekler aldıkların kan yapıcı kuru yemişler benimde eminönüne gidip almam lazım onlardan kış geldi ayakkabılar giysiler çıkıyor benim hepside ayakkabılıkta o derdim yok giysilerde tamam evde olmanın faydası

fundam güle güle kullan parkelerini ne güzel kayınvaliden yardım etmiş temizliğinide yapmışsın eşinede maşallah

benim eşimin zamanı olduğu için alışverişe cıkamıyoruz ama beraber çıkınca daha kolay oluyor ben deniyorum oda beğeniyo veya beğenmiyo ama ikimizinde hoşuna gideni alıyoruz .

geçmiş olsun canım işallah kızın zamanında gelir ve küveze girmez kolayca doğar sağlıkla dualarımız seninle

ellerine saglik

afiyet olsun.

ooo zuzum maşallah hamarat hatunum benim benim İzmir köfteler kaldı, akşam yemeğini dışarda yedik, yarın için de makarna yaptım eğer yarın geç çıkmazsam İzmir köfteyi yapcam.

enkim hoşgeldin ya nerelerdesin???

ellerine saglik

afiyet olsun.

sağolun canlaım...pişirdim bıraktım soğumaya...üşüdüm mutfakta yaww...klimayı açtı eşim yatağımdym

slm kızlar bende 3 ekim 2010da evlendim. topikte banada yer varmı :)

öyle yapmaya çalışıcam enkimm daha sakin olucam artık..

slm kızlar bende 3 ekim 2010da evlendim. topikte banada yer varmı :)
hoşgeldin nazzz :)))))

zuzummm, niye okadar biber yaptın yaw, ayarlayamadın mı malzemeni
ben 6 biber dolduruyorum genelde eşime, 4 bana 2
ay ömürsün senn

uyumadam bakim dedim, kaçıyorumm..
ben de bu akşam fırında köfte yaptım, süper olduuuuu.. artık hep köftemi bu şekilde yapıcam

üzme canım artık bebeğinde var onuda düşün üzme onun için evinde huzurluysan gerisi boş dediğin gibi

slm kızlarr hoşgeldin nazz

ayy ev doluydu az önce gittiler, kayınvalide peder annem, eltimler falan :) bit kadar oturma odasına sığıştık hpimiz :)))

kızlar yaa bende bi değişiklik yok, uykum da geldi. Öpüyorum hepinizi, yarın sabah giredim
hıı funda laminatlarını güle güle kullan tabii si de foto isteris.

hoşbulduk yarenim geziyorum cumartesi kardeşimle gezdik kayınpederin doğum günüydü bugün ona gömlek kazak aldım cumartesi akşamı eşimle kaynanama geçtik orda kaldık hafta sonu bugünde eşim işe geçti ben halama gittim .

yarında eski otelime ilk iş yerime işe gideceğim 4 gün şifte giricem arkadaşlar 2 haftadır izin kullanamadım 3.kişi çıkınca onlara izin kullandırıcam cumartesiye kadar işteyim sabah 7 akşam 7
eşimin müdürlük yaptığı otelde yani.

pazarteside memlekete yolculuk var hazırlık yaparım

maşallah zuzum akşam akşam yemeğinide yaptın ellerine sağlık bana gönder fazlaysa biz severiz dolmayı

günaydın herkese:124::124::124:

naz hoşgeldin canım, tabii ki topiğimizde yer var. sabah sabah topik adetlerimizi sayayım sana yeni gelen arkadaşların hepsinden istiyoruz bunları. önce bize kısacık kendini tanıtırsan çok seviniriz, adın, yaşın, mesleğin, nerde oturduğun vs. bir deee topikcek meraklı olduğumuzdan foto isteriz, nikahtan ya da düğünden olursa süper olur yoksa başka bi foto da olur. biz hepimiz birbirimizin yüzünü biliyoruz çünküm çoğumuzun profilinde fotolarımız da var. ama önce sen foto ekle

dün akşam bizim sinema da İzmir köfte de yalan oldu. sinemanın seansı 20,30 muş aslında. 19,30'dur diye hiç bakmadım, keşke baksaymışım, bugün aklıma geldi bakmak inşallah bugün vaktinde çıkarsam ikisini bu akşama sıkıştırabilirim. bu arada kıprısta da yağmur yüzünü gösterdi ufak ufak, güzel güzel yağıyor. çoooook romantiiiikkkkk:127::127::127:

günaydın kızlarburdada hava soğudu artık özellikle sabahları soğuk oluyo akşamları yine iyi..
teşekkür eedrim enkidu ve ayşamayşecim kardeşime göndermek için çekmiştim mailimde var birazdan eklerim

Günaydın Kızlar

Çok soğuk ya çok üşüdüm. gelir gelmez klimaya yapıştım daha ısıtmadı odayı.

Bende akşam etli karnabahar yemeği yaptım ama bugün için. Eve gittim yemek yok dedim domates çorbası yapıcam eşimde hazır yapıcam sanmış ben üstümü çıkarırken hazır çorbalardan yaylayı koymuş tencereye karıştırıyor o ne dedim. domates yokmuşta yaylayı yapıyorum demez mi :)) iyide ben hazır yapmıcaktımki dedim aa doğru ya sen kendin yapıyordun dimi diyor :)) Baktım domatesler çok evde biberde vardı, onları menemen yaptım :)

iyi işte bak ne güzel sana yardımcı olmak istiyor kayınvalden nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…