- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ayşam tıklayıp kaçmışmıyım bilmiyorumforuma girdiğimin bile farkında değilimn
dün gece kabus gibiydi çünkü benim için..
ay nasıl bir gündü cumartesi yaa, eve geldim eşim uyuyodu, yanına yattım anahtarımı kapıya takmışım.. sonra annemlere diye çıkıyoruz eşim kapıyı çekti e anahtar iç tarafta kapıda kaldı
market alışverişi yaptık elimizde poşetler kapıdayız( uğraştık uğraştık açılmıyo, sonra bi kamyon çekti alt kat komşularımız balkonun altına, kamyona merdiven koyup girdi eşim balkondan açtı kapıyı ama bayaa gerildik yani..
sonra yemek felan yaptım ben eşim maçı izledi..
eşimin laptopunu aldım azcık, geçmişe bakim dedim herşey silinmiş.. hiç bişi yok
çıldırdım tabi.. niye siliyosun silecek nerelere girdin naptın diye..
girmedim diyo eşim, ben senin lepini kullanıyorum, ama dinleyen kim(
çünkü o akşam girmiş öncesi yok, delirdim(
yeter artık bıktım sürekli bişi çıkıyo diye, eşim de kızdı ben de bıktım bu kıskançlığından, güvensizliğinden diye..
ama nasıl ağlıyorum böyle bişi yokkk, hiç böyle olmamıştım..
git yanımda durma diyorum, gitmiyor.. sana tahammül edemiyorum şuan dedimm, edemiyosan sen git demez mii.. tutturdum gidiyorum, montumu giydim..kapıyı kilitledi eşim gitmiyceksin saat 11 olmuş diye.. ver anahtarı diye ağlıyorum vermiyo..
sonra naparsan yap al dedi, giydim ayakkabımı tuttu zorla eve soktu( ben banyoya attım kendimi tabi, nasıl kusuyorummm ( ay noldu bana bilmiyorum
konuşalım sonra naparsan yap dedi, konuştuk.. gerçekten girmemiş internete annesinin üzerine yemin etti kuranı öptü...parçaları birleştirince; evet doğru söylediğini anladım..
bana ne oldu bilmiyorum( ama benim o an sorun ettiğim int girmesi değil, sayfaları sıfırlamasıydı.. sonra sarıldı konuştu, konuştu.. öyle uyuya kalmışım ben ağlarken.. uyandım barıştık tabisi.. barışma sonrasını tahmin edersiniz.. uyuduk.. sabah 2 yi geçiyodu kalktım, banyo, kahvaltı derken 4-5 oldu..
eşim işe çıkmadan gene rahat durmadı yine banyo yapmak sorunda kaldım, çok üşüyorum şuan galiba hasta olucam..
off ben hiç iyi değilim kızlar, kendimi de eşimi de çok yapratıyorum kıskançlıklarım yüzünden.. ama benim yerime koyun kendinizi, eşiniz gece çalışsa ve ekipte kızlar da osla.. ona söylüyorum, empati yap diyorum..yapamam çünkü sen çalışamazsın o şekilde diyor.. şimdi de tutturmuş işten çıkıyorum pazartesi, evliliğimiz zedeleniyor bu şekilde olmaz diye.. e iş bulmadan çıkmaması gerekiyor.. gelsin konuşucam
çok uzun yazdım, içimi döktüm ama.. :26:
Benim cumartesi günlerim standart geçti yine. Eve gider gitmez temizlik eşimle birlikte yemek yapmak sadece erken yattık pazar sabahı kahvaltıya taa anadolu yakasına kahvaltıya gittik eşimin halasına. 09:30 da evden çıktık 11 de ordaydık 2 de kalktık ordan 3 te avm ye girdik bana mont bakacaktık beğenemedim yemek yedik sadece. Eve geldik saat 8 e geliyordu biraz dışarı çıkalım dedi eşim. Öylece gezindik malatya pazarına girdik bana kuru üzüm ceviz leblebi kuru dut aldık kan yapsın diye :) Eve geldik ayakkabılığı temizledik yazlık ayakkabıları kaldırdık kışlıkları çıkardık ben silinecekleri sildim eşim deri olanları boyadı. ayakkabılığı sildik bi güzel yerleştirdik sildiklerim kurusun diye gazete serdim yere bu akşam onları kutularına koyup kaldırıcam. bi yandanda yok böyle dansı izledik sonra yattık haftasonu bitti. bu arada merak ettim saydım ayakkabılarımı.. Abiye ayakkabılar ile birlikte 16 tane varmış benimde :)
canım parkeler eve gittiğimde bitmişti adamlar dediki 2 saat hiç temizlik yapmıycaksınız silikon kuruycak dedi..dışarda işlerimiz vardı onları hallettik sonra yicek bişeyler aldık kayınvaldemde var yedik hemen temizliğe giriştik çok batmamıştı ama tahta tozu vardı illaki çok hoş oldu çok beğendik içimize sindi komple temizlik yaptık eşimde kayınvaldemde çok yardım etti sağ olsunlar salonumun perdesi mekanizmalı oturma odası katlamalı ben çıkarıp takamıyorum kayınvaldem çıkardı ben yıkadım o taktı ev tertemiz oldu sadece salonumun koltuğu silinecek kaldı onuda silerim ben bi akşam..eşime bi kere daha aşık oldum okadar yardımcı olduki o olmasa ben yapamazdımpazargünüde görümcemin doğum günü için hediye almaya çıktık ona ayakkabı aldık akşamda nişan vardı oaraya gittik 9 gibi geldik dinlendik biraz ama sabah hiç uyanmak istemedik çok yorulmuşuz
Havaların kasvetinden galiba herşeye ağlayasımız geliyor. Dün mont beğendim defacto da. eşim dedi biraz daha dolanalım bulamazsak bunu alırız. bi tane 36 beden kalmıştı. giyerkende çok beğendi gezindik bulamadım hadi onu almaya gidelim dedi. Gittik tabisi satılmış sonra demezmi aslında onu ben hiç beğenmemiştim diye. Başladım söylenmeye.Dedim sıkılıyorsun alışverişte ondan beğendim diyorsun güzel olmadığını düşündüğün halde, bulamayınca gerçek fikrini söylüyosunböyle kaldı :) ya nerden uyduruyorsun anlamıyorumki dedi. Yakası açık seni sıcak tutmaz diye düşündüm bugün gidip alacakmış alma dedim triplendim sonra ayakkabılıkta bana çok yardımcı oldu diye tribimi kaldırdım :))
SLM KIZLAR,
biz geldik kızım geçen hafta geliyodu nerdeyse sancım oldu 1 gece hastanede yattım serum verildi geciktirmek için şuan iyiyiz bekliyoruz bu haftadan sonra olsada sorun olmaz inşallah hayırlısıyla küvöze gerek kalmıcak yazim dedim size dua etmeyi unutmayı bize sizi seviyoruz:))
kızlar dolma doldurdum :) ama öle böle değil :))) ordu yicek sanki .. içim arttı kırmızı biber doldurdum gene arttı :)) kalanı difrize attım artık bişeye yarmzsa atıcam...bi pilavlık olur o artandan :))))
şimdi kocaman tepsi gibi bi tencere var ona koydum ocağın 2 gözünü kapladı :))
diyomki...pişip soğuyunca yarısını difrize atsam ,,daha sonraki günlerde çıkarıp ısıtsam nolurrr....yoksa biz onu 3 gün yeriz :)))
ellerine saglik
afiyet olsun.
ooo zuzum maşallah hamarat hatunum benimbenim İzmir köfteler kaldı, akşam yemeğini dışarda yedik, yarın için de makarna yaptım eğer yarın geç çıkmazsam İzmir köfteyi yapcam.
enkim hoşgeldin ya nerelerdesin???
öyle yapmaya çalışıcam enkimmnekim aylardır eşinin geç gelmeleri yalnız kalman seni çok bunaltmış bende senin gibiydim kıskançlık değil ama muhakkak bişe buluyordum insan evine gelince normal insanlar gibi eşiyle evde olmak istiyor daha fazla vakit geçirmek istiyor ama borçlar hayat buna izin vermiyor eşin iş yeriyle konuşsun olmazsa işini bulup çıkar sende kendini çok fazla yıpratma kendi kendine zarar verme anlattığın kadarıyla eşin senin üzerine çok düşüyor eşinide fazla bunaltma bence
hoşgeldin nazzz :)))))slm kızlar bende 3 ekim 2010da evlendim. topikte banada yer varmı :)
enkidu canım öyle ama bizim gibi düşünmüyor napıyım. dün akşam düşündüm artık kendimi onun için üzmiycem. eşim de artık her şeyin farkında sadece birşey söyleyemiyor, zamanla iyice anlayacaktır. ben evimde eşimle mutluyum huzurluyum ya gerisi ne yaparsa yapsın.
sinemcim hg canım. yarasın bebişe yedikleri
enkiduu yaz sen de :) okuma
ooo zuzum maşallah hamarat hatunum benimbenim İzmir köfteler kaldı, akşam yemeğini dışarda yedik, yarın için de makarna yaptım eğer yarın geç çıkmazsam İzmir köfteyi yapcam.
enkim hoşgeldin ya nerelerdesin???
kızlar dolma doldurdum :) ama öle böle değil :))) ordu yicek sanki .. içim arttı kırmızı biber doldurdum gene arttı :)) kalanı difrize attım artık bişeye yarmzsa atıcam...bi pilavlık olur o artandan :))))
şimdi kocaman tepsi gibi bi tencere var ona koydum ocağın 2 gözünü kapladı :))
diyomki...pişip soğuyunca yarısını difrize atsam ,,daha sonraki günlerde çıkarıp ısıtsam nolurrr....yoksa biz onu 3 gün yeriz :)))
Günaydın Kızlar
Çok soğuk ya çok üşüdüm. gelir gelmez klimaya yapıştım daha ısıtmadı odayı.
Bende akşam etli karnabahar yemeği yaptım ama bugün için. Eve gittim yemek yok dedim domates çorbası yapıcam eşimde hazır yapıcam sanmış ben üstümü çıkarırken hazır çorbalardan yaylayı koymuş tencereye karıştırıyor o ne dedim. domates yokmuşta yaylayı yapıyorum demez mi :)) iyide ben hazır yapmıcaktımki dedim aa doğru ya sen kendin yapıyordun dimi diyor :)) Baktım domatesler çok evde biberde vardı, onları menemen yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?