2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

güle güle kızlar iyi akşamlar size de.dilekcim geçmiş olsun hemen eve git ayaklarının altına bi sıcak su torbası falan koy iyi gelir belki.

ben de face'den hediye çekiliş falan onlara bakıyorum :)))

canım aynen öyle yaptım gittim sıcak su torbasını alıp kıvrılıp yattım öle bi sancım vardı ki tmm gelio dedim ama yok işte hala da yok. Zuzu kızacak dr gitmedin mi die ama hiç istemioum gitmeyi yaa bana yine ilaç falan vermesini istemioum ya bitkisel bişiler lazım bana hangi çaylar ii gelir ki acaba

günaydınnn
canım benm eşimin alyansı da sıkmaya başlamıştı, götürdük kuyumcuya genişlettiler taaam 2,5 numara :) adam dedi ki oğlum sen naptın 7-8 ayda 2,5 numara büyür mü parmak? :))))
alishia canım babacığın inşallah daha ii olur her gün.

evet canım abdest geçmiyo o yüzden yaptırmamak lazım:105:..evet orda yapıyolar burda yok ama ordakilerde varmış ..
evet benimde var gidip beraber bombalıyalımokadar şehit veriliyo okadar kan dökülüyo annelerin yüreği yanı ama hiç bişey yapılmıyo herşey yine aynı

aaa civanperçemi git hemen aktardan al...çabuk çabukkk aslanpençeside mi ne diyolardı

rica ederim canımnasılsın bugün iyimisin biraz daha
iyim canımmm ama 15 dk sonra telefon tarfiği yoğunlaşır.. off ben bu işten çıksammı acaba ya :26: çok stresli, daha sakin biyere geçsem
sen nasılsınnn

ben ilk yüzüğümü satıp tamtur aldım para ekleyip, eşim hala onu takıyor
bana da kızmıştı, üzülmüştü değiştirdim diye.. keşke saklasaydım

kızlar günaydın
bana pek aydınlanmadı gün gelince tvde şehit hbrlerini duydum nette de 21 şehit dio gözyaşlarımı tutamadım artık
Allah belalarını versin o köpeklerin

24 olmuş şehit, eşimin 2 yıl önce askerde olduğu alanda olmuş, ben de tutamadım kendimi eşimi aradım ağlayarak, o da okumuş benm kaldığım yer ora diyor. Allahım kahretsin o kkkkkkkkkkkkkkkk köpekleri kendi kanlarında boğulsunlar. 24 eve, 81 il e, bi günde ateş düşürdüler.

hemen çıkma bi tarftan iş bak kariyerden falan değerlendirisin uygun bi yer olursa sonra hemen burdan ayrılır oraya geçersin daha sakin bi yer olursa senin için daha iyi olur bende iyiydim canım şehit haberleri duyunca yine çok kötü oldum(
dayısı saraf bize o demişti genişlemez diye en iyisi başka bi sarafa verelim genişletsinkilo alıyolar benim eşimde çok aldı evlendikten sonra

Son düzenleme:
Civanperçemi ilaç gibi kullanılabilen, çok değerli bir şifalı ottur. Birçok bilimsel kanıtıyla alternatif tıpta, bir antiseptik *( cilde ve dışarı açılan boşlukların mukozasına dıştan uygulanarak kullanılan antimikrobik madde), antipasmodik *( spazmı önleyen veya yok eden madde), astrenjan *( vücutta yumuşak dokuların kasılmasını sağlayan, kanamayı ve salgılamayı kontrol altına alan madde), karminatif *( mide ve bağırsaklardaki aşırı gazı yok eden madde), diyaforetik *(terlemeyi arttıran madde), sindirimi kolaylaştırıcı, uyarıcı *( psikiyatride; beyin ve sinir sisteminin işlevini hızlandıran kimyasal madde), tonik ve vazodilator *( damar düz kasını gevşeterek damarı genişleten) olarak kullanılır. Civanperçemi, soğuk algınlığı, kramplar, ateşlenmeler, böbrek düzensizlikleri, diş ağrılarına karşı, tahriş olmuş cilde, kanamalar ve kadınların adet dönemini düzene sokmak için kullanılır. Safra akışını uyarıcıdır ve kanı temizler. Şifalı çayı, şiddetli soğuk algınlıkları ve gripler için, mide ülserleri için, mide krampları, apseler, travma ve kanamalar için ve iltihap azaltıcı olarak kullanılan çok iyi bir ilaçtır.

Reçete

Bir aromatik çaya : 1 çay kaşığı kurutulmuş otu 1 fincan kaynamış suya ekleyin, tadını tatlılaştırmak için 10 dakika demlemeye bırakın. Yatma vaktinde alınız.

.....

ben almıştım ama hiç yapmadım..taı biraz köü diyolar ama ben tv de dr dan da dinledim...çok iyimiş

"""" çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.31 yaşında ve erken menopoza girdi.3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artık menopoza girmiş bir kadındı.işinde uzman bir baharatçıya gitti, civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4 çeşit otu bir ay kullandı.mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.doktoru kullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için."""""

bu topicte yazılmışşş

http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu/94954-civanpercemi-mucize.html

bende çocuğumun ismini yaptırmak istioum eşim bazen tmm dio bazen yok dio o bana geçici yapıo tatile giderken daha önce bodrumda yapmış bu işi ama 10 15 gün kalıo ben küçücük bi melek ve kısmet olursa çocuğumun adını yazdırmak istioum omzuma.

sana sonuna kadar katılıoum arkadaşım aynen dediğin gibi o ite kral gibi bakılıo hemde bizden alınanlarla zamanında bu devlet suçsuz gençleri bile astı onlar yaşasaydı düşüncelerini başkalarına aktarıp topluluklarını çoğaltsalardı bu durumlarda olmıcaktık bende.
Kullanılan silahları sölüolar o köpeklere yardım eden israili amerikayı diğerlerini kınıoum ve başımızda buna çözüm bulamayan hala mecliste bunları konuşturan anayasa değişikliğine gidip bunları iice içimize sokanları da kınıoum

iki hafta sonra bayram yaa 24 evin o acısını kim dindirebilir ki 18 yaralıdan kaçı kurtulacak kim bilir 8 kişide kaçırılmış galiba. Bu gençlerin yakınlarını kim ne zamana kadar teselli eder ki?

günaydın dicem ama hiç aydın bir gun değil

24 şehit... daha dünün 4 şehidi unutulmadan bugun 24 ana yavrusu. bizler tanımadan gözyaşı döküyoruz annesi babası eşleri çocukları ne yapsın..Rabbim sabır versin ailelerine

allah sabır versin ailelerine. Benim kardeşimde 2 sene sonra gidecek daha şimdiden korku sarıyor beni ((

benim eşimde uzmn çavş mülakatlarına gitti... ama bu durumu gördükçe istemiyorrum.
bişi olursa ben onsuz yaşayamam ki

vatan sağolsun muş hepsi hikayee

2 günlük askeri dağın başına atıp eline veriyolar silahı...nekadarlık eğitim alıyoki o asker..terörist pezevenkler küçüklükten başlıyo eğitime şe ref siz lerrr....

ordunun başındakilerde oturdukları yrden savaş yönetiyo, çatışma yapıyoo, şe ref siz kalk kotuğundan dağın başına git bakalım ordan yönet...sonrada çıkıp başsağlığı dileyip vatan sağolsun diyo...

neyse şimdi ceza meza almayalım

ay nigar alemsin kız eşinin haberi yokmuydu
olsun napalım
vardı zuzum, yanımda suratı asık duruyodu (parasını o ödedi) ama ben o tamtura dayanamadım işte :26:

offf içim çok kötü oluyo yaa, gazetelere baktıkça, konuştukça
Allahım ailelerine sabır versin

bunlara bu kdr cesaret veren yine başımızdaki devlet bu kdr imtiyaz sağlandı bunları.. meclise bile soktu bu it le ri. hepsini havadan vurcaksın yaşadıkları yerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…