güle güle kızlar iyi akşamlar size de.dilekcim geçmiş olsun hemen eve git ayaklarının altına bi sıcak su torbası falan koy iyi gelir belki.
ben de face'den hediye çekiliş falan onlara bakıyorum :)))
günaydın kızlar çok yağmur yağıyo yataktan hiç çıkasım gelmedibot derimont giydim yakında montlarda çıkar piyasaya:18:
yarenim üzülme canım benim eşimin alyansı olmuyo parmağına çıkardı valla ona bi çözüm bulmamız lazım..
alişşa allah babana acil şifalar versin canım benim
ben çocuğumun ismini yaptırırım yaptırırsam. ama dediğiniz gibi abdest olayı korkutuyor beni. bir ara Mardin'e gidersem, orda yaptırırım belki, özel bir boyayla falan yapıyorlarmış ya orda, kadınların bir çoğunda oluyor.
benimki hiç bozulmadı canım. aynı orjinalliğinde kullanıyorum.
yaaaa ben senden duyuyorum, sabah acele çıktık evden izlemedim haberleri, dün akşam da sinemadaydık. offfff Allah ailelerine sabır versin yaAllah rahmet eylesin iyice sabır zorlamaya başladılar artık, mecliste de köpekleri var. öncelikle İmralı'yı bombalayasım var!!! biz ona paşalar gibi bakıyoruz orda, bizim vergilerimizle bizden iyi besleniyor köpek!! onun kuyrukları da dışarıda böyle canımızı yakıyorlar
canım aynen öyle yaptım gittim sıcak su torbasını alıp kıvrılıp yattım öle bi sancım vardı ki tmm gelio dedim ama yok işte hala da yok. Zuzu kızacak dr gitmedin mi die ama hiç istemioum gitmeyi yaa bana yine ilaç falan vermesini istemioum ya bitkisel bişiler lazım bana hangi çaylar ii gelir ki acaba
iyim canımmmrica ederim canımnasılsın bugün iyimisin biraz daha
ben ilk yüzüğümü satıp tamtur aldım para ekleyip, eşim hala onu takıyoryüzüğümü değiştirirsem ilk yüzüğümü vermem yaaasaklarım hatıra :) bu yüzüğü takmak için çok uğraştı eşim taaaa mayıs sonu gelmişlerdi kaynanamlar tanışmaya..haber bekliyoruz dediler :) babam ağustosta razı oldu artık ...o sürede kaçkere geldiler telefon ettiler :))ahahaa
kızlar günaydın
bana pek aydınlanmadı gün gelince tvde şehit hbrlerini duydum nette de 21 şehit dio gözyaşlarımı tutamadım artık
Allah belalarını versin o köpeklerin
hemen çıkma bi tarftan iş bak kariyerden falan değerlendirisin uygun bi yer olursa sonra hemen burdan ayrılır oraya geçersin daha sakin bi yer olursa senin için daha iyi oluriyim canımmmama 15 dk sonra telefon tarfiği yoğunlaşır.. off ben bu işten çıksammı acaba ya :26: çok stresli, daha sakin biyere geçsem
sen nasılsınnn
ben ilk yüzüğümü satıp tamtur aldım para ekleyip, eşim hala onu takıyor
bana da kızmıştı, üzülmüştü değiştirdim diye.. keşke saklasaydım
dayısı saraf bize o demişti genişlemez diye en iyisi başka bi sarafa verelim genişletsingünaydınnn
canım benm eşimin alyansı da sıkmaya başlamıştı, götürdük kuyumcuya genişlettiler taaam 2,5 numara :) adam dedi ki oğlum sen naptın 7-8 ayda 2,5 numara büyür mü parmak? :))))
alishia canım babacığın inşallah daha ii olur her gün.
ben ilk yüzüğümü satıp tamtur aldım para ekleyip, eşim hala onu takıyor
bana da kızmıştı, üzülmüştü değiştirdim diye.. keşke saklasaydım
ben çocuğumun ismini yaptırırım yaptırırsam. ama dediğiniz gibi abdest olayı korkutuyor beni. bir ara Mardin'e gidersem, orda yaptırırım belki, özel bir boyayla falan yapıyorlarmış ya orda, kadınların bir çoğunda oluyor.
benimki hiç bozulmadı canım. aynı orjinalliğinde kullanıyorum.
yaaaa ben senden duyuyorum, sabah acele çıktık evden izlemedim haberleri, dün akşam da sinemadaydık. offfff Allah ailelerine sabır versin yaAllah rahmet eylesin iyice sabır zorlamaya başladılar artık, mecliste de köpekleri var. öncelikle İmralı'yı bombalayasım var!!! biz ona paşalar gibi bakıyoruz orda, bizim vergilerimizle bizden iyi besleniyor köpek!! onun kuyrukları da dışarıda böyle canımızı yakıyorlar
vardı zuzum, yanımda suratı asık duruyodu (parasını o ödedi) ama ben o tamtura dayanamadım işte :26:ay nigar alemsin kız eşinin haberi yokmuydu
olsun napalım
offf içim çok kötü oluyo yaa, gazetelere baktıkça, konuştukçabende çocuğumun ismini yaptırmak istioum eşim bazen tmm dio bazen yok dio o bana geçici yapıo tatile giderken daha önce bodrumda yapmış bu işi ama 10 15 gün kalıo ben küçücük bi melek ve kısmet olursa çocuğumun adını yazdırmak istioum omzuma.
sana sonuna kadar katılıoum arkadaşım aynen dediğin gibi o ite kral gibi bakılıo hemde bizden alınanlarla zamanında bu devlet suçsuz gençleri bile astı onlar yaşasaydı düşüncelerini başkalarına aktarıp topluluklarını çoğaltsalardı bu durumlarda olmıcaktık bende.
Kullanılan silahları sölüolar o köpeklere yardım eden israili amerikayı diğerlerini kınıoum ve başımızda buna çözüm bulamayan hala mecliste bunları konuşturan anayasa değişikliğine gidip bunları iice içimize sokanları da kınıoum
iki hafta sonra bayram yaa 24 evin o acısını kim dindirebilir ki 18 yaralıdan kaçı kurtulacak kim bilir 8 kişide kaçırılmış galiba. Bu gençlerin yakınlarını kim ne zamana kadar teselli eder ki?
vardı zuzum, yanımda suratı asık duruyodu (parasını o ödedi) ama ben o tamtura dayanamadım işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?