bu arada gözlerim çok kötü evden gözlüğümü getirdim takıyorum şimdi. Dün duşa girdim belkim iyi gelir dedim. Sabah kalktım yine aynı içleri kupkuru..
Aranızda gözlüklü olan varmı?
bennn
ama lens kullaniyorum disarda evde gözlk kullaniyorum.
funda, dilek ayşanın evine bakın açtığı konulardan. Oturma odasındaki kırlentleride sizinkine benziyor. Sadece mürdüm rengi ayşanınki :)
bu arada gözlerim çok kötü evden gözlüğümü getirdim takıyorum şimdi. Dün duşa girdim belkim iyi gelir dedim. Sabah kalktım yine aynı içleri kupkuru..
hadi gözün aydın kavuştuğunuz yüzüğe. Ağzına sağlık canım Allah kabul etsin dualarını o köpeklerinde Allah belasını versin dün meclis konuşmalarını dinlioum o köpek kadın çıkmış bu bir savaştır die sanki ülke bunlar köpekler meclisteki diğer parti konuşmacıları tarafınızı belirleyin demeye getirdi ama bunlar buna savaş dio tarafları belli girdiler iyice içimize.günaydın kızlar. dün evdeki nette problem vardı yine, giremedim o yüzden. eşimin alyansını aldım, çok şükür tam istediğimiz gibi, yepyeni olmuş. içime sindi yani, eşim de çok sevindi. ilk aldığımız günkü gibi pırıl pırıl ve sağlam.
dilekcim iyi dileklerin için saol canım. 2012 yılında İzmir'de istediğimiz gibi bir ev bulabilmek için hepinizin dualarına ihtiyacım var canım. dün akşam kocişime çorba ısmarladım, o da fırında patatesli tavuk yaptı bana kıyak olsun diye, yanına pilav yaptım. bu akşam kocişe puding yapcam süpriz olsun. ne zamandır istiyordu. bir de dün akşam şehitlerimize yasin okudum, yapabileceğim tek o vardı, ben de kendimi öyle rahatlatayım dedim. Allah kabul etsin inşallah. hala aklıma geldikçe içim kan ağlıyor. dün bir de benim burda asker olan arkadaşım aradı, haberleri sordu. ona anlatırken çok kötü hissettim. o da asker sonuçta... Allah tüm askerlerimizi ve vatandaşlarımızı korusun bu it sürüsünden!!!
ya bu soğuk havalarda etkiledi sanki beni sabah kalkıoum hiç bişi yok. Dışarı çıkıoum gözlerim kısık ve sızlamaya başlıo ankara buz kesio zaten acaba ondanda olur mu ki? sonra da gelip 10 saat ekrana bakınca mahvoluoum iştebu arada gözlerim çok kötü evden gözlüğümü getirdim takıyorum şimdi. Dün duşa girdim belkim iyi gelir dedim. Sabah kalktım yine aynı içleri kupkuru..
topiğin favori kırlentlerifunda, dilek ayşanın evine bakın açtığı konulardan. Oturma odasındaki kırlentleride sizinkine benziyor. Sadece mürdüm rengi ayşanınki :)
funda ikimizinkinin renkleri aynı diil mi:44:aynısı canım üçümüzünküdesadece renkleri farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?