kızlar hastaneye gittim geldim gözlerim için
iltihap olmuş göz kuruluğu varmış 2 tane damla verdi biri iltihap için bi göz kuruluğu için.
eşime beni artık ağlatma bak gözlerim kurumuş dioum
ama hayatım sen her dizinin acıklı kısmında hıçkırıklara boğuluosun ben napım dio
inş canım bana bazen çok kalabalık gelio ama kaldırmak istemioum tüm o süsleri annemle almıştık beyaz olanları o zamanlar boynuz meşhurdu annem tutturdu alalım die onu aldık en çok o vazomu severim siyah beyaz çiçekli onun kocaman kadeh şeklinde olanı vardı bi sabah gördüm alıyım akşama dedim içine balık koycaktık fanus misali akşam bi baktım satılmış
sende umarım istediğin gibi süsler püslersin zamanla canım
eksik olmasın yapar yani o boncuk işlemeleri yaptı 1 yıl boyunca üniteyi alıouz biz magazada annem sayıo 15 16 17 18 offf çokmuş bu kaç tane daha yapmalıyım dio kendine eşim bi ara evlenmeden gelip gidio annemin elinde hep bu iş bi gün "anne yaa ne çok yaptın tuvalete bile örtcez herhalde çok korkuoum valla" dedi
dedim anla işte ben bunu yemem atalım dio attık yumurtayı valla
iltihap olmuş göz kuruluğu varmış 2 tane damla verdi biri iltihap için bi göz kuruluğu için.
eşime beni artık ağlatma bak gözlerim kurumuş dioum
ama hayatım sen her dizinin acıklı kısmında hıçkırıklara boğuluosun ben napım dio
amin canım teşekkür ederim. Sen nasılsın yoktun kaç gündür?dilekcim allahım evinizde ağız tadıyla mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin.
ahh nigarım ahh o puzzlelarda ne emekler var 3 tane de anneme yaptım heves etti aldı yapamadı bana kaldı.dilek bayıldım evine, puzzlelar hariç (hepsi gothik resim gibi, tablo tadındaları seviyorum ben)
süs eşyaların, annenin yaptığı herşey çok zevkli, maskeye bittim..
koltukların da harika.. güle güle oturun canım :))
benim tek süs eşyam 1 tane vazo, onun dışında hiç süsüm yok, çerçevem var 4 tane onlara da foto yaptırmadım henüz,
evimizde fotomuz bile yok, o derece boşboş evim.. zamanla olur inş
inş canım bana bazen çok kalabalık gelio ama kaldırmak istemioum tüm o süsleri annemle almıştık beyaz olanları o zamanlar boynuz meşhurdu annem tutturdu alalım die onu aldık en çok o vazomu severim siyah beyaz çiçekli onun kocaman kadeh şeklinde olanı vardı bi sabah gördüm alıyım akşama dedim içine balık koycaktık fanus misali akşam bi baktım satılmış
sende umarım istediğin gibi süsler püslersin zamanla canım
teşekkur ederim canım saol hepimiz ağız tadıyla sağlıkla oturalım evlerimizde inş. Annem beceriklidir yaaDilekcim bende çok beğendim evini. Ağız tadıyla güle güle oturun. Annenede hayran kaldım çok becerikli bi kadın..
canım inş sende izmirde bi ev alıp mutlulukla sağlıkla oturursun inşallahdilekcim evinizde huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah.
canım sanada çok teşekkur ederim Allahım seninde mutluluğunu hiç bozmasın inşallahdilekcim bende beğendim güle güle huzurla mutlulukla oturun canım evinizdedızmana nasıl bi börekmiş nektar
ayy bende marketten alıoum geçen eşim eline almış getirmiş "bu ne kadar ağır kesin içinde kuş var" dio ne kuşukeşke buralarda da olsa öyle bi yer, ben marketten alıyorum ve hiç içim rahat değil.. bayatlardır bence
inş canım benim herşey gönlünce olurfundacım bizim evin salonu seninki kadar. Eşime anlattım salon düzenini. Eşimede çok mantıklı geldi olabilir dedi :) Ama tek sıkıntı tv yi nereye koyacağımız. İnşallah bizde evimize taşındığımızda buraya fotolarını eklemek nasip olur..
canım sen eşinle mutlu olda boşver oturma odanda olmasınBizim oturma odası olmayacak malesef. 1 yatak odamız 1 kaynana odası 1 çocuk odası zaten ev 3 +1 ..
benim eşim oturma odasında oturmuo küçük ben daralıoum die hemde tüplü tvmi izlicem dio mecbur salonda oturuouzBen salonu misafir geldiğinde kullanıyorum sadece oturma odamı çok seviyorum küçük şirin tam eşimle bize göreorda otruyoruz hep
bende akşama et yemeği düşünüoum giderken marketten alışveriş yapcam ama tam karar veremedim :44:evet o eti sulu bi yemek yap, yahni tarzında.. baharatlarını güzel ayarlayınca harika oluyor sulu et yemeği