2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar hastaneye gittim geldim gözlerim için
iltihap olmuş göz kuruluğu varmış 2 tane damla verdi biri iltihap için bi göz kuruluğu için.
eşime beni artık ağlatma bak gözlerim kurumuş dioum
ama hayatım sen her dizinin acıklı kısmında hıçkırıklara boğuluosun ben napım dio

dilekcim allahım evinizde ağız tadıyla mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin.
amin canım teşekkür ederim. Sen nasılsın yoktun kaç gündür?
ahh nigarım ahh o puzzlelarda ne emekler var 3 tane de anneme yaptım heves etti aldı yapamadı bana kaldı.
inş canım bana bazen çok kalabalık gelio ama kaldırmak istemioum tüm o süsleri annemle almıştık beyaz olanları o zamanlar boynuz meşhurdu annem tutturdu alalım die onu aldık en çok o vazomu severim siyah beyaz çiçekli onun kocaman kadeh şeklinde olanı vardı bi sabah gördüm alıyım akşama dedim içine balık koycaktık fanus misali akşam bi baktım satılmış
sende umarım istediğin gibi süsler püslersin zamanla canım
Dilekcim bende çok beğendim evini. Ağız tadıyla güle güle oturun. Annenede hayran kaldım çok becerikli bi kadın..
teşekkur ederim canım saol hepimiz ağız tadıyla sağlıkla oturalım evlerimizde inş. Annem beceriklidir yaa eksik olmasın yapar yani o boncuk işlemeleri yaptı 1 yıl boyunca üniteyi alıouz biz magazada annem sayıo 15 16 17 18 offf çokmuş bu kaç tane daha yapmalıyım dio kendine eşim bi ara evlenmeden gelip gidio annemin elinde hep bu iş bi gün "anne yaa ne çok yaptın tuvalete bile örtcez herhalde çok korkuoum valla" dedi
dilekcim evinizde huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah.
canım inş sende izmirde bi ev alıp mutlulukla sağlıkla oturursun inşallah
dilekcim bende beğendim güle güle huzurla mutlulukla oturun canım evinizdedızmana nasıl bi börekmiş nektar
canım sanada çok teşekkur ederim Allahım seninde mutluluğunu hiç bozmasın inşallah

keşke buralarda da olsa öyle bi yer, ben marketten alıyorum ve hiç içim rahat değil.. bayatlardır bence
ayy bende marketten alıoum geçen eşim eline almış getirmiş "bu ne kadar ağır kesin içinde kuş var" dio ne kuşu dedim anla işte ben bunu yemem atalım dio attık yumurtayı valla
inş canım benim herşey gönlünce olur
Bizim oturma odası olmayacak malesef. 1 yatak odamız 1 kaynana odası 1 çocuk odası zaten ev 3 +1 ..
canım sen eşinle mutlu olda boşver oturma odanda olmasın
Ben salonu misafir geldiğinde kullanıyorum sadece oturma odamı çok seviyorum küçük şirin tam eşimle bize göre orda otruyoruz hep
benim eşim oturma odasında oturmuo küçük ben daralıoum die hemde tüplü tvmi izlicem dio mecbur salonda oturuouz
evet o eti sulu bi yemek yap, yahni tarzında.. baharatlarını güzel ayarlayınca harika oluyor sulu et yemeği
bende akşama et yemeği düşünüoum giderken marketten alışveriş yapcam ama tam karar veremedim :44:

Elfi görümceni kasteTtimsinirlenMiş yazmışım şimdi diyceksiniz ne diyo bu diye

yüzsüz buluyorum görümceni kız neyi anlamadın

Tamam şimdi anladım kafam durmuş :))

bende bu menüyü yarın akşam yapıcam, canım çekti..
Elfiş hala o bulyondan alıyomusun canım, benim eşim bayıldı onunla yapılan pilava.. hiç eksik etmiyoruz artık :)))

canım bizde çok sevdik ama daha öyle küçük marketlerde bulunmuyor evde yok akşamki pilavı normal bulyonla yapıcam

kızlar hastaneye gittim geldim gözlerim için
iltihap olmuş göz kuruluğu varmış 2 tane damla verdi biri iltihap için bi göz kuruluğu için.

Dilekcim benimde gitmem lazım şu an gözlerim kan çanağı gibi. Kuruluktan galiba klima kurutuyor olabilirmi?

slm milletttt ben geldim,

yoğunluktan derin bir offff çekip kaçtım.

biraz geçmişe bakındım geldim,

hepimizin başı sağolsun, Allah ailelerine sabırlar versin.

dileğin evine baktım ev resimlerinimi yüklüyosunuz ?

Amasyada şu anda yürüyüş yapılıyor allahu ekber diye bağırarak geçtiler tüylerim diken diken oldu, ağlıyorum,şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allahım kahretsin o şerefsizleri, milletimize de sabır versin. Ben çıkıyorum kızlar evden devam ederim. Ii çalışmalar.

geçen senede ne zaman sıcak olarak klimayı çalıştırmaya başladık aynısı oldu doktor bana gözlük verdi takmadımda bilgisayr kullanırken takmam lazım aslında

benimde dinlendirici vardı şimdiki gittiğim doktor dinlendirici die birşey yok o halk arasında çıktı dedi. gözlük kullanacak bi durumunuz yok damla veriyim bi daha ii dedi sende gidebilirsin tatlım ben memnun kaldım cihazlar falan çok daha gelişmiş yani hemen göz tansiyonuna falan baktı yani.

Ay ben yarın kesin regl olucam

dün çok üşüdüm , bugünde ara ara kasıklarıma sancı vurdu aynı adet sancım (

bi kaç gün daha böyle giderse bende hemen doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…