fundammm hayırdır canım? sıkıntılısın galiba???
günaydın kızlar
hadi gözün aydın kavuştuğunuz yüzüğe. Ağzına sağlık canım Allah kabul etsin dualarını o köpeklerinde Allah belasını versin dün meclis konuşmalarını dinlioum o köpek kadın çıkmış bu bir savaştır die sanki ülke bunlar köpekler meclisteki diğer parti konuşmacıları tarafınızı belirleyin demeye getirdi ama bunlar buna savaş dio tarafları belli girdiler iyice içimize.
ya bu soğuk havalarda etkiledi sanki beni sabah kalkıoum hiç bişi yok. Dışarı çıkıoum gözlerim kısık ve sızlamaya başlıo ankara buz kesio zaten acaba ondanda olur mu ki? sonra da gelip 10 saat ekrana bakınca mahvoluoum işte
topiğin favori kırlentleri
funda ikimizinkinin renkleri aynı diil mi:44:
çok kötüyüm yarenim şehit haberleri beni çok üzdü hala gözlerim dolu dolu bedenim üşüyo ,şuan yataklarımızda rahat uyuyabiliyoruz fakat ne zamana kadar uyuyabilecez acaba sıra bizimde kardeşlerimize evlatlarımızamı gelecek??türkiye bölünüyo çok üzgünüm ..
kıyamam canım benim üzme kendini bazen öyle aksilikler oluyo bizim yıldönümümüzdede eşim iş için şehir dışındaydı ne kadar üzülmüştüm sabahına gelmişti çok mutlu olmuştum üzülme desemde insan üzülüyo inş çalışmaz o gün,yerine başkasını veremezlermi acaba?durbakalım şimdiden kafana takma belki ozamana izinli olur ayarlasın yerine biriniGünaydın
dün gece annemde kalıcaktım göya, eşim geçerken taksiyle alıp eve götürdü
ayakkabıma varana kadar annemlere taşımıştım bugün giyeceklerimi
beyefendi bensiz yatamazmış evde, ben yatıyorum ya her gün
aslında bırakıcaktım bi gece de o kalsın evde bensiz ama neyse
bizim yıldönümü yalan olucak galiba, eşime mağaza vermişler 1 haftalığına felan
pazar çalışması şart, sinirden ağladımm
"ben anlamam evde olucaksın, söz verdin" dedim ama o napsın ki( çok moralimi bozdu bu olay
evet canım ,allah hepimizi korusun
hiçbirimiz güvende değiliz ki.. her an herşey olabilir, bi alışveriş merkezinde, bi otobüste, bir binada..
resmen iç savaş yaşıyoruz işte..
Günaydın
"ben anlamam evde olucaksın, söz verdin" dedim ama o napsın ki( çok moralimi bozdu bu olay
Günaydın
yerime birini ayarlamaya çalışıcam dedi..ama rica edecek arkadaşından, e kim gelir izin gününde çalışır kikıyamam canım benim üzme kendini bazen öyle aksilikler oluyo bizim yıldönümümüzdede eşim iş için şehir dışındaydı ne kadar üzülmüştüm sabahına gelmişti çok mutlu olmuştum üzülme desemde insan üzülüyo inş çalışmaz o gün,yerine başkasını veremezlermi acaba?durbakalım şimdiden kafana takma belki ozamana izinli olur ayarlasın yerine birini
aminnnnnevet canım ,allah hepimizi korusun
hediye önemlki değildi okadar, tüm gün birlikte olsak yeterdi :105:ayy kötü olmuş bu canım yaa hediye yüzünden üzülüodun şimdi de bu çıkmış ama tabiki onun bi suçu yok napsın ki oda üzülüodur
şimdi sen canını sıkma hangi güne gelio yıl dönümü ve çalışma durumla maddi durumun nası hep birlikte bişiler planlarız dimi kızlar
keşke elfim, ama benim eşim yapmaz ki süpriz..yapsa da çok belli eder..yani %1 ihtimal bile vermiyorum izin şeysine...hediye olayına %30 ihtimal verim hadiBenim içimden ortada bi sürpriz varmış gibi geçiyor. İnşallah öyledir. Önce hediye için geçmişti şimdide iş için öyle geçti içimden
çok kötüyüm yarenim şehit haberleri beni çok üzdü hala gözlerim dolu dolu bedenim üşüyo ,şuan yataklarımızda rahat uyuyabiliyoruz fakat ne zamana kadar uyuyabilecez acaba sıra bizimde kardeşlerimize evlatlarımızamı gelecek??türkiye bölünüyo çok üzgünüm ..
yerime birini ayarlamaya çalışıcam dedi..ama rica edecek arkadaşından, e kim gelir izin gününde çalışır ki
şirket ayarlamaz başka birini.. Bugün konuşacak bakalım..inş çalışmaz pazar günü(
hatırlıyorum canım senin yıldönümünü, evet çok morali bozuluyor insanın.. Sonuçta koca bir yıl beklediğin, önemsediğin bir gün.. :105: Inş bugün konuşur müdürüyle
aminnnnn
aynı durumdayım canım. sürekli haberleri okuyup duruyorum. gelen giden artık okuma diyor bana. okumasam unutabilcem sanki, yadsıyabilcem olanları, geçecek acım!!! onlar bizim için canlarını vermiş, bizim burda canımız sıkılmasın diye haberleri mi okumayalım. asıl o zaman yanmaz mı canları, asıl o zaman yazık olmaz mı gencecik fidanlarımıza. sabır ver ya Rabb'im...
nigarım canım, umarım eşin yerine birini ayarlayabilir. arkadaşları yardımcı olur sanırım bu konuda. sonuçta yılda 1 güncük...
inşallah canım.. :/nigarım canım, umarım eşin yerine birini ayarlayabilir. arkadaşları yardımcı olur sanırım bu konuda. sonuçta yılda 1 güncük...
evet yemeğe gitmiştiniz, çiçek göndermiştii..nasıl üzülüyodum hepiniz diyodunuz sabaha gelecek merak etme diye gelmiştiama çok yorgundu o yorgunlukla yinede bişeyler yapmaya çaılşmıştı mutlu olmuştum güzel bir gündü..inşallah seninde öyle olur canım bence arkadaşına rica eder ve ayarlar sen merak etme üzme kendini daha fazla ..bugünmü belli olacak çalışıp çalışmayacağı
dün bizim evin orda yürüyüş vardı...sloganlar atıyolardı " bayrağa kalkan eller kırılsın "diye
ama çoğu boy gösterisi yapıyo, hepsine inanmıyorum istisnalar hariç,,, ellerine silah verseler hadi gidin kırın deseler çoğu geri adım atar....lafda kalıyo herşey
kızlar seferberlik ilan edilse benim eşim gidiyo savaşa..10 yıllık seferberliği varözel harekatdaymış askerde
inşallah canım.. :/
evet yemeğe gitmiştiniz, çiçek göndermiştii..
ben böyle şeyler beklemiyorum (yapmaz çünkü) ama yanımda olabilir inş.. cumartesi belli olacakmış, son anda yanii
zuzum kesinlikle katılıoyorum sana. çoğu facede konuşup sokaklarda yürümek dışında birşey yapmaz. O yürüyen erkeklerin çoğu askere gitmeyi dert görür kendine.
dün bizim evin orda yürüyüş vardı...sloganlar atıyolardı " bayrağa kalkan eller kırılsın "diye
ama çoğu boy gösterisi yapıyo, hepsine inanmıyorum istisnalar hariç,,, ellerine silah verseler hadi gidin kırın deseler çoğu geri adım atar....lafda kalıyo herşey
Kızlar seferberlik ilan edilse benim eşim gidiyo savaşa..10 yıllık seferberliği varözel harekatdaymış askerde
hediye önemlki değildi okadar, tüm gün birlikte olsak yeterdi :105:
maddi durumum kötü canım yaa, maaşımı alsam süper olucakta..maaşlarımızı alamıyoruz.. yine de ufak bi süpriz yaparım ben inş..
pazar günü yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?