2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundammm hayırdır canım? sıkıntılısın galiba???

çok kötüyüm yarenim şehit haberleri beni çok üzdü hala gözlerim dolu dolu bedenim üşüyo ,şuan yataklarımızda rahat uyuyabiliyoruz fakat ne zamana kadar uyuyabilecez acaba sıra bizimde kardeşlerimize evlatlarımızamı gelecek??türkiye bölünüyo çok üzgünüm ..

benziyo dilekcim ama aynı değil benim yaprakları biraz daha uzun uzun profilimden bi bak

Günaydın
dün gece annemde kalıcaktım göya, eşim geçerken taksiyle alıp eve götürdü
ayakkabıma varana kadar annemlere taşımıştım bugün giyeceklerimi
beyefendi bensiz yatamazmış evde, ben yatıyorum ya her gün
aslında bırakıcaktım bi gece de o kalsın evde bensiz ama neyse

bizim yıldönümü yalan olucak galiba, eşime mağaza vermişler 1 haftalığına felan
pazar çalışması şart, sinirden ağladımm
"ben anlamam evde olucaksın, söz verdin" dedim ama o napsın ki ( çok moralimi bozdu bu olay

Son düzenleme:

hiçbirimiz güvende değiliz ki.. her an herşey olabilir, bi alışveriş merkezinde, bi otobüste, bir binada..
resmen iç savaş yaşıyoruz işte..

kıyamam canım benim üzme kendini bazen öyle aksilikler oluyo bizim yıldönümümüzdede eşim iş için şehir dışındaydı ne kadar üzülmüştüm sabahına gelmişti çok mutlu olmuştum üzülme desemde insan üzülüyo inş çalışmaz o gün,yerine başkasını veremezlermi acaba?durbakalım şimdiden kafana takma belki ozamana izinli olur ayarlasın yerine birini

hiçbirimiz güvende değiliz ki.. her an herşey olabilir, bi alışveriş merkezinde, bi otobüste, bir binada..
resmen iç savaş yaşıyoruz işte..
evet canım ,allah hepimizi korusun

ayy kötü olmuş bu canım yaa hediye yüzünden üzülüodun şimdi de bu çıkmış ama tabiki onun bi suçu yok napsın ki oda üzülüodur
şimdi sen canını sıkma hangi güne gelio yıl dönümü ve çalışma durumla maddi durumun nası hep birlikte bişiler planlarız dimi kızlar

Benim içimden ortada bi sürpriz varmış gibi geçiyor. İnşallah öyledir. Önce hediye için geçmişti şimdide iş için öyle geçti içimden

yerime birini ayarlamaya çalışıcam dedi..ama rica edecek arkadaşından, e kim gelir izin gününde çalışır ki
şirket ayarlamaz başka birini.. bugün konuşacak bakalım..inş çalışmaz pazar günü (
hatırlıyorum canım senin yıldönümünü, evet çok morali bozuluyor insanın.. sonuçta koca bir yıl beklediğin, önemsediğin bir gün.. :105: inş bugün konuşur müdürüyle

evet canım ,allah hepimizi korusun
aminnnnn

hediye önemlki değildi okadar, tüm gün birlikte olsak yeterdi :105:
maddi durumum kötü canım yaa, maaşımı alsam süper olucakta..maaşlarımızı alamıyoruz.. yine de ufak bi süpriz yaparım ben inş..
pazar günü yıldönümümüz
Benim içimden ortada bi sürpriz varmış gibi geçiyor. İnşallah öyledir. Önce hediye için geçmişti şimdide iş için öyle geçti içimden
keşke elfim, ama benim eşim yapmaz ki süpriz..yapsa da çok belli eder..yani %1 ihtimal bile vermiyorum izin şeysine...hediye olayına %30 ihtimal verim hadi

aynı durumdayım canım. sürekli haberleri okuyup duruyorum. gelen giden artık okuma diyor bana. okumasam unutabilcem sanki, yadsıyabilcem olanları, geçecek acım!!! onlar bizim için canlarını vermiş, bizim burda canımız sıkılmasın diye haberleri mi okumayalım. asıl o zaman yanmaz mı canları, asıl o zaman yazık olmaz mı gencecik fidanlarımıza. sabır ver ya Rabb'im...

nigarım canım, umarım eşin yerine birini ayarlayabilir. arkadaşları yardımcı olur sanırım bu konuda. sonuçta yılda 1 güncük...

nasıl üzülüyodum hepiniz diyodunuz sabaha gelecek merak etme diye gelmişti ama çok yorgundu o yorgunlukla yinede bişeyler yapmaya çaılşmıştı mutlu olmuştum güzel bir gündü..inşallah seninde öyle olur canım bence arkadaşına rica eder ve ayarlar sen merak etmeüzme kendini daha fazla ..bugünmü belli olacak çalışıp çalışmayacağı

EVET YARENİM EVET ÖYLE DÜŞÜNENLERE KIZIYORUM HEMDE ÇOK..ATEŞ EN ÇOKDA DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYO NE KADARDA GENÇLER KÜÇÜKLER DİKKAT ETTİNMİ ŞEHİTLERİMİZ ,AİLELERİ NE KADAR FAKİR HEP FAKİRE YOKSUA OLUYO ZATEN ..AMİN ALLAH HEPİMİZE SABİRLAR VERSİN TÜRKİYE nin Türk bayrağının altında yaşayanlarada birlik beraberlik vatan sevgisi versinn!!

nigarım canım, umarım eşin yerine birini ayarlayabilir. arkadaşları yardımcı olur sanırım bu konuda. sonuçta yılda 1 güncük...
inşallah canım.. :/
evet yemeğe gitmiştiniz, çiçek göndermiştii..
ben böyle şeyler beklemiyorum (yapmaz çünkü ) ama yanımda olabilir inş.. cumartesi belli olacakmış, son anda yanii

dün bizim evin orda yürüyüş vardı...sloganlar atıyolardı " bayrağa kalkan eller kırılsın "diye

ama çoğu boy gösterisi yapıyo, hepsine inanmıyorum istisnalar hariç,,, ellerine silah verseler hadi gidin kırın deseler çoğu geri adım atar....lafda kalıyo herşey

kızlar seferberlik ilan edilse benim eşim gidiyo savaşa..10 yıllık seferberliği var özel harekatdaymış askerde

benim eşimin seferberliği geçen yıl bitti. seferberlik kağıdını geri göndermesi gerekiyordu ama o göndermedi, hala cüzdanında taşıyor.

Son düzenleme:
zuzum kesinlikle katılıoyorum sana. çoğu facede konuşup sokaklarda yürümek dışında birşey yapmaz. o yürüyen erkeklerin çoğu askere gitmeyi dert görür kendine.

allah onları korusun,kimsenin canını yakmasın
inşallah canım.. :/

evet yemeğe gitmiştiniz, çiçek göndermiştii..
ben böyle şeyler beklemiyorum (yapmaz çünkü ) ama yanımda olabilir inş.. cumartesi belli olacakmış, son anda yanii

bende beklemiyodum baya şaşırmıştım belki seninkide şaşırtır..inş canım..benim eşimde pazar günü akşam ankaraya gidiyo

zuzum kesinlikle katılıoyorum sana. çoğu facede konuşup sokaklarda yürümek dışında birşey yapmaz. O yürüyen erkeklerin çoğu askere gitmeyi dert görür kendine.

ki bizim ordaki gençler otçu b.kçu tipler....o köpeklerle ,o köpeklere destek verenlerle aynı masaya oturup otlanırlar bile B.ok içsin p.zevenkler

canım,benm eşiminde seferberliği var. üstelik 41 yaşını doldurana kadar, dağ komando tugayı ve gezici tim de olduğu için. Yani daha 18 yıl.

bu maaş olayı çok can sıkıcı olmaya başladı yaa kaç hafta oldu
belki elfinin dedigi gibi bi süpriz vardır.
ya nigar belkide seni kandırmıştır çalışcam die olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…