- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bi kaç gün daha böyle giderse bende hemen doktora gidicem
Face in varmı? Beni de ekle :)
Arsecim buldum seni ekledim
ilk face çıktığı zamanlarda açmıştım, evlenince ilgilenemez oldum ara ara bakıyodum, merakım gitti ama son dönemde yeniden başladım,
bende eve geçince onaylarım, burdan açamıyorum .
Profilin açık gezdim profilinde baktım fotolarına. Evrim geçirmiş gibisin. Şimdi ne kadar zayıfsın
evet çok kiloluydum ergenlikte aldığım kiloları uzun zaman verememiştim, evlendiğimde çok zayıftım ama şimdi yine kilo aldım, tiroit hastasıyım kilo vermem çok zor oluyo.bakalım şimdi biraz daha verirsem evlendğim kiloya gelsem yeter
Sağlığın olsunda boşver canım kiloları. ama bayağı düşündüm senmisin değilmisin diye. Maşallahın varmış :)
hangisini gördün acaba :))))
Bende üşüdüm, gitmek istiyorum...((
ama gidincede mutfakta üşücem( akşamda gezmeye gidicez arkadaşlar bekliyo ((
yazın da çekilmiyor kiregly oldum bugün felaket karnım ağrıyo, ağrı kesiciler kar etmiyo artık.
zaten hep böyle oluyoda , şimdi bide soğuk olunca hç çekilmez oluyo .((
benim düğün albümümde de var, arseninkilere bakarken "aa benle benzer fikir" dedim kendimceArsecim tüm fotolarına bayıldım hele yorumların süperrr... Her foto altına yazmışsınya onlar çok hoşuma gitti :) esprili kız seni :)
Arsecim tüm fotolarına bayıldım hele yorumların süperrr... Her foto altına yazmışsınya onlar çok hoşuma gitti :) esprili kız seni :)
ayy hazır konu açılmışken siz bilirsiniz ben uzun zamandır face kullanmıyorumya atlamış olabilirim,
şimdi elfi söyleyince tekrar merak ettim, benim profilim gizliydi, resimler falan, acaba uygulama değiştimi ? değiştiyse ben nasıl düzelticem , yani öyle herkes görsün arkadaşlık göndersin istemiyorum, siz biliyomusunuz kızlar ?
dilekcim bu aralar işlerim çok yoğun fazla vakit bulamıyorum o yüzden. bu arada sana da geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?