2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ilk face çıktığı zamanlarda açmıştım, evlenince ilgilenemez oldum ara ara bakıyodum, merakım gitti ama son dönemde yeniden başladım,

bende eve geçince onaylarım, burdan açamıyorum .

Profilin açık gezdim profilinde baktım fotolarına. Evrim geçirmiş gibisin. Şimdi ne kadar zayıfsın

Profilin açık gezdim profilinde baktım fotolarına. Evrim geçirmiş gibisin. Şimdi ne kadar zayıfsın

evet çok kiloluydum ergenlikte aldığım kiloları uzun zaman verememiştim, evlendiğimde çok zayıftım ama şimdi yine kilo aldım, tiroit hastasıyım kilo vermem çok zor oluyo.bakalım şimdi biraz daha verirsem evlendğim kiloya gelsem yeter

Sağlığın olsunda boşver canım kiloları. ama bayağı düşündüm senmisin değilmisin diye. Maşallahın varmış :)

Allahım ben hiçmi erken gidemiycemmm evime yaa, karnım ağrıyooooo gidip sıcacık battaniyeyle uzanmak istiyorum (((

Bende üşüdüm, gitmek istiyorum...((

ama gidincede mutfakta üşücem ( akşamda gezmeye gidicez arkadaşlar bekliyo ((

Bende üşüdüm, gitmek istiyorum...((

ama gidincede mutfakta üşücem ( akşamda gezmeye gidicez arkadaşlar bekliyo ((

regly oldum bugün felaket karnım ağrıyo, ağrı kesiciler kar etmiyo artık.

zaten hep böyle oluyoda , şimdi bide soğuk olunca hç çekilmez oluyo .((

Arsecim tüm fotolarına bayıldım hele yorumların süperrr... Her foto altına yazmışsınya onlar çok hoşuma gitti :) esprili kız seni :)

regly oldum bugün felaket karnım ağrıyo, ağrı kesiciler kar etmiyo artık.

zaten hep böyle oluyoda , şimdi bide soğuk olunca hç çekilmez oluyo .((
yazın da çekilmiyor ki

Arsecim tüm fotolarına bayıldım hele yorumların süperrr... Her foto altına yazmışsınya onlar çok hoşuma gitti :) esprili kız seni :)
benim düğün albümümde de var, arseninkilere bakarken "aa benle benzer fikir" dedim kendimce

sağol tatlım, zaten ciddi fotom hiç yok gibi bişey, annem kızıyo sen nasıl bu kadar cıvık olduk bilmiyorum ben ciddi bir kadınımdır diyo, gerçektende öyle resmen askeri eğitimle büyütüldüm ama oldum işte :))

ayy hazır konu açılmışken siz bilirsiniz ben uzun zamandır face kullanmıyorumya atlamış olabilirim,
şimdi elfi söyleyince tekrar merak ettim, benim profilim gizliydi, resimler falan, acaba uygulama değiştimi ? değiştiyse ben nasıl düzelticem , yani öyle herkes görsün arkadaşlık göndersin istemiyorum, siz biliyomusunuz kızlar ?

Face sayfası sürekli değişiyor canım ya gizlilikten falan bak sadece arkadaşlarım ı seç

dilekcim bu aralar işlerim çok yoğun fazla vakit bulamıyorum o yüzden. bu arada sana da geçmiş olsun.

dilekcim bu aralar işlerim çok yoğun fazla vakit bulamıyorum o yüzden. bu arada sana da geçmiş olsun.

ayy valla benimde iş çok ama gözlerim mahvoldu ya yapmak istemioum. gerçi topiğe girmeye gelince hiç bilgisayar gözümü acıtıo demioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…