- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
yemeğinide yapabilirsin, kıymasız olsun varsın nolcak
çiğ köftenin yanına pilavmı yapcankiii
benim de sabah yanımda oturan kadın radyoda şehitlerden bahsediliyo "ayy hiç yoktan 40 kişi öldü diyor.. neyin kafası anlamıyorum? neyi hesab ediyor anlamıyorum.. mardinli kendisi
belirttim çünkü daha farklı şeyler yazmak istemedim.. kadının görüşlerini az çok bildiğim için (şahit oluyorum konuşmalarına serviste).. işte senin de imaa ettiğin gibi canım, herkes aynı değil, her mardinli aynı da değil.. öyle bişi.. ince konular, hassas konular, konuşmayı sevmediğim konular.. genelde de konuşmadığım konular..Nereli olduğunu belirtmene üzüldüm. Bende mardinliyim sorun nereli olduğu değil ki. insan olamaması. böyle bir duruma hiç yoktan diyen ve bu acıyı hissedemeyen şahıs, insan evladı olamaz zaten. Tamamen cahil bi kişilikmiş..
dünya basınında yer aldı bu haber. Onlar türkmüydü.. Hayır ama bu acı bir haber ve bunu hissedemeyen kesinlikle insan değildir..
belirttim çünkü daha farklı şeyler yazmak istemedim.. kadının görüşlerini az çok bildiğim için (şahit oluyorum konuşmalarına serviste).. işte senin de imaa ettiğin gibi canım, herkes aynı değil, her mardinli aynı da değil.. öyle bişi.. ince konular, hassas konular, konuşmayı sevmediğim konular.. genelde de konuşmadığım konular..
fundacım şu adam bi düzeltemedi yemeklerini ya.
Bende 1:20 i geçe falan gidiyorum yemeğe. Normalde 1 den 2 ye kadar 1 de gidince çok acıkmış olmuyorum bide çok kalabalık oluyor yemekhane.
evet ya haftada 1 -2 gün adam akıllı yemek yaparsa seviniyoruzbaya geçmiş sizin yemek saati canım:26:
işte aylık toplayınca onu bayaa ek masraf oluyo canım,ıyy çok kötüydü kızartma patlıcan biber kızartmış sadece bide domatesten sos yapmış güya patlıcanlar yağlı yağlıydı..mecbur dışardan yemekı söyledim off kendi cebimden ödüyorum adam akıllı yemek yapmıyolar
7 de çıktığımız için 1 ile 2 arası canım
bizim de yemek saati 1-2 arası. ama biz 5'e kadar çalışıyoruz çok şükür. Türkiye'ye dönünce 7'ye kadar çalışmak falan zor gelecek bana. ama en azından her gün yemek düşünmekten kurtulcam. zaman geçtikçe o kadar seviniyorum ki döncem diye, son 1 ay hiç geçmeyecek galiba bana. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah.
evet canım olmazmıişte aylık toplayınca onu bayaa ek masraf oluyo canım,
bari evden getir
yemek listesi vermiyo mu aylık size.bakarsın ona göre akşam bişiler koyarsın yanına.. :26:
bizim de yemek saati 1-2 arası. Ama biz 5'e kadar çalışıyoruz çok şükür. Türkiye'ye dönünce 7'ye kadar çalışmak falan zor gelecek bana. Ama en azından her gün yemek düşünmekten kurtulcam. Zaman geçtikçe o kadar seviniyorum ki döncem diye, son 1 ay hiç geçmeyecek galiba bana. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah.
bizim de yemek saati 1-2 arası. ama biz 5'e kadar çalışıyoruz çok şükür. Türkiye'ye dönünce 7'ye kadar çalışmak falan zor gelecek bana. ama en azından her gün yemek düşünmekten kurtulcam. zaman geçtikçe o kadar seviniyorum ki döncem diye, son 1 ay hiç geçmeyecek galiba bana. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?