2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yemeğinide yapabilirsin, kıymasız olsun varsın nolcak

çiğ köftenin yanına pilavmı yapcankiii

çok ağır olmayan bi yemek hazırlarım önce canım. eşimde arkadaşlar da bende işten aç gidecez eve. önce hafif bişeler yensin azar azar, sonra yoğuracak falan uzun sürer çiğ köfte yenir.

yemekte hamsi buğlama varmış :104: :104:
hiç sevmem balığın buğlamasını :120:

bizde de şehriye çorba peynirli makarna tavuk ızgara patates kızartma ve fırın sütlaç var. ama ben de hamile kaldığımdan beri tavuktan tiksindim,kokusuna bile tahammülüm yok, şimdi tavuk kokulu yemek yicem offf, görüşürüz kızlar. afiyet olsun.

benim de sabah yanımda oturan kadın radyoda şehitlerden bahsediliyo "ayy hiç yoktan 40 kişi öldü diyor.. neyin kafası anlamıyorum? neyi hesab ediyor anlamıyorum.. mardinli kendisi

Nereli olduğunu belirtmene üzüldüm. Bende mardinliyim sorun nereli olduğu değil ki. insan olamaması. böyle bir duruma hiç yoktan diyen ve bu acıyı hissedemeyen şahıs, insan evladı olamaz zaten. Tamamen cahil bi kişilikmiş..

dünya basınında yer aldı bu haber. Onlar türkmüydü.. Hayır ama bu acı bir haber ve bunu hissedemeyen kesinlikle insan değildir..

belirttim çünkü daha farklı şeyler yazmak istemedim.. kadının görüşlerini az çok bildiğim için (şahit oluyorum konuşmalarına serviste).. işte senin de imaa ettiğin gibi canım, herkes aynı değil, her mardinli aynı da değil.. öyle bişi.. ince konular, hassas konular, konuşmayı sevmediğim konular.. genelde de konuşmadığım konular..

ya şehit hikayelerini okudum bu nası bi acı ya tüm anneler bayılmış babalar dik ama öfkeli keşke o babaya verseler o imkanı meclisteki o köpekleri taramak istioum dio.

Allahım daha nekadar yürekler yanacak.

Tabi ki her mardinli aynı değildir.

ıyy çok kötüydü kızartma patlıcan biber kızartmış sadece bide domatesten sos yapmış güya patlıcanlar yağlı yağlıydı..mecbur dışardan yemekı söyledim off kendi cebimden ödüyorum adam akıllı yemek yapmıyolar

Fundacım şu adam bi düzeltemedi yemeklerini ya.

Bende 1:20 i geçe falan gidiyorum yemeğe. normalde 1 den 2 ye kadar 1 de gidince çok acıkmış olmuyorum bide çok kalabalık oluyor yemekhane.

fundacım şu adam bi düzeltemedi yemeklerini ya.

Bende 1:20 i geçe falan gidiyorum yemeğe. Normalde 1 den 2 ye kadar 1 de gidince çok acıkmış olmuyorum bide çok kalabalık oluyor yemekhane.

evet ya haftada 1 -2 gün adam akıllı yemek yaparsa seviniyoruzbaya geçmiş sizin yemek saati canım:26:

işte aylık toplayınca onu bayaa ek masraf oluyo canım,
bari evden getir
yemek listesi vermiyo mu aylık size.bakarsın ona göre akşam bişiler koyarsın yanına.. :26:

bizim de yemek saati 1-2 arası. ama biz 5'e kadar çalışıyoruz çok şükür. Türkiye'ye dönünce 7'ye kadar çalışmak falan zor gelecek bana. ama en azından her gün yemek düşünmekten kurtulcam. zaman geçtikçe o kadar seviniyorum ki döncem diye, son 1 ay hiç geçmeyecek galiba bana. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah.

7 de çıktığımız için 1 ile 2 arası canım

bende 7de çıkıoum ama yemek arası 12-1 akşama iyice acıkıoum 5te de bişiler yemek zorunda kalıoum abur cubur bu sefer gidince 7de yiyemioum akşam 11 de eşim yioum bu seferde şişioum dün akşam eşimde bi gün şu akşam yemeğinde tık die gitcem dio.

ya ben bişi mi kaçırdım 1 ay sonra mı dönüosunuz :44:

işte aylık toplayınca onu bayaa ek masraf oluyo canım,
bari evden getir
yemek listesi vermiyo mu aylık size.bakarsın ona göre akşam bişiler koyarsın yanına.. :26:
evet canım olmazmı evden getirsem aslında en iyisi temiz temiz yerim içim rahat olur bu hafta ne çabuk geçti yavermiyo yemek listesi falan canım kafasına göre takılıyo

aminn canım kıyamam

Canım geçer o günler. Bak 1 yıldan fazla oldu öyle yada böyle geçti. Gün gelicek bi bakmışsın İzmirdesin. İnşallah eşinde sende gönlünüze göre bi iş bulabilirsiniz. Evinizde mutlu mesut yaşarsınız. Borçlarınızıda bir an önce bitirirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…