2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet canım olmazmı evden getirsem aslında en iyisi temiz temiz yerim içim rahat olur bu hafta ne çabuk geçti yavermiyo yemek listesi falan canım kafasına göre takılıyo

aminn canım kıyamam
evden getir senden arada canım, hem arabanız var öyle servis, minibüs derdin yok.. öyle olsa zor olur :/

ımhh işim çokk ,uykum çokkkk, çalışasım yokkk

akşama ; dünden makarna kaldı ,ve dolmalarında 3.akşamı (artık biter inş ) yanına bi melemen yapıcam

ay inşallah canım ya, parmaklarından bal damladı resmen. bazen hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor o günler, bir terslik çıkacakmış gibi korkuyorum nedense. dualarınız benimle olsun.

ben de okuduğum kitabın e-kitabını buldum onu okuyayım biraz. görüşürüz kızlar...

Kızlar annemle konuştum bu hafta ne kadar çabuk geçti dedim banada öyle geldi dedi ..bayram yaklaşıyo ya dahada çabuk geçer dedi ne alakası varki anne dedim sen geliceksin ya dedi..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü hadi ben ne yapıyım şimdi

ımhh işim çokk ,uykum çokkkk, çalışasım yokkk

akşama ; dünden makarna kaldı ,ve dolmalarında 3.akşamı (artık biter inş ) yanına bi melemen yapıcam

al benden de o kadar haberleri okuyup okuyup ağlıoum çalışasım gelmio
bende akşama bi çeşit kolay doyurucu bişi yapmak istioum
dün zaten perişan oldum bi taraftan yemek yap
bitaraftan temizlik mutfağı yine karıncalar basmış temizledim temizledim arkamı dönüom yerde yine var.
tezhağın üzerine çıkıp kombinin tepesine bi baktım ki simsiyah kamp kurmuşlar orayı eşim geldi beraber temizledik
ama içine de girmişler sıcak die ilaçladık ettik ama yine de çıkıolardı akşam gitcem yine gelmişlerdir eminim

Hükümet saklıyor: Şehit sayısı 87
HÜKÜMETİN HALKTAN GİZLEDİĞİNİ, AKP MİLLETVEKİLİ İFŞA ETTİ : "87 ŞEHİT VAR"
Hükümet saklıyor: Şehit sayısı 87 HÜKÜMETİN HALKTAN GİZLEDİĞİNİ, AKP MİLLETVEKİLİ İFŞA ETTİ : "87 ŞEHİT VAR"

Türkiye, dün önce 24 daha sonra 26 olarak açıklanan şehitlerin acısından sonra bugün ajanslara düşen bir başka haberle sarsıldı. AKP Van Milletvekilinin telefon konuşmasına tesadüfen şahit olan Sakarya’lı bir işadamı, AKP’li milletvekilinin karşısındaki bir şahısla konuşurken 33 saatlik çatışmada 87 şehit olduğunu ve halk infialinden korkulduğu için sayının özellikle ajanslara tam yansıtılmadığını işittiğini belirtti.

DHA, CHA VE AA YAYINLAMADI!

İşadamının ajanslar aracılığı ile kurduğu iletişimler de boşa çıktı. Bizzat konuşmaya şahit olan ve AKP Milletvekilinin adını da veren işadamının açıklamalarını birkaç haber sitesi hariç hiçbir medya kuruluşu yayınlamadı. Haber değeri olarak 5N 1K kapsamında tüm maddeleri barındıran ve muhatap işadamının tüm iletişim bilgilerinin de iletildiği haber ajansları bu önemli konuyu haber bile yapmadı. Konunun derinleşmesi görevinde bulunan yayın yönetmenleri ise haberi halktan gizledi.

Dualarımız seninle canım

inşallah doğru değildir
Ama dün okuduğum haberde,çatışmadan sağ kurtulan bi er kendisine ulamşayı başaran annesine 50-60 yaralı var demiş...haberlerde 30-40 dan bahsediliyo..diye tv kanalında konuşmuş kadın tlfn la:26:

eşim her zaman bunu söyler zaten 20 şehit var diyorlarsa en az 40 tanedir ama söylemezler diye, çünkü eşim de hakkari/çukurca/kavşak bölgesinde dağlardaydı. ve 10 ay boyunca hiç inmedi. biz şehitleri törene uğurluyorduk tv de 20 diyorlardı diyor, öldürülen teröristlerse tamamen psikolojik rahatlama için söyleniyor, çoğu asılsız diyor.

slmmm....

hiç keyfim yok kızlar okudukça gördükçe iyice içim sıkılıyor gözlerim doluyor.............

üfffffffffffffffff

şu yazı çok hoşuma gitti okuyun kızlar
ADAMIN BİRİ (BDP Vekili)
Askere soruyor: -SEN KİMSİN?...
Ben kim miyim ?
Ben tarihinde 125 devlet 16 imparatorluk kurmuş...
Ben 5000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış...
Ben Korkusundan binlerce kilometre duvar örülmüş ...
Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp çağ kapatmış...
Ben dünyaya boyun eğdirmiş....
Ben öldü dendiğinde dirilmiş...
Çanakkalede yedi düveli denize gömmüş... Ben OĞUZ KAĞANIM...
Ben METE HANIM...
Ben ALPARSLANIM...
Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM...
Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM...
Ben MUSTAFA KEMALİM....

SEN KİMSİN...?
Sen yediği tasa işeyensin...
Sen avrupalının karısı...
Sen ABD nin metresisin...
Sen bebek katili...
Sen 4 kadına 200 mermi sıkansın...
Sen kahpe pusuların plancısı...
Sen sırtından adam vuransın...
Sen hamile kadını bebeği ile vuransın....
Sen HAİNSİN...
Sen vatanı olmayan, öldüğünde sarılacak bayrağı bile olmayansın...!

ADAMIN BİRİ (BDP Vekili)
Askere soruyor: -SEN KİMSİN?...
Ben kim miyim ?
Ben tarihinde 125 devlet 16 imparatorluk kurmuş...
Ben 5000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış...
Ben Korkusundan binlerce kilometre duvar örülmüş ...
Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp çağ kapatmış...
Ben dünyaya boyun eğdirmiş....
Ben öldü dendiğinde dirilmiş...
Çanakkalede yedi düveli denize gömmüş... Ben OĞUZ KAĞANIM...
Ben METE HANIM...
Ben ALPARSLANIM...
Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM...
Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM...
Ben MUSTAFA KEMALİM....

SEN KİMSİN...?
Sen yediği tasa işeyensin...
Sen avrupalının karısı...
Sen ABD nin metresisin...
Sen bebek katili...
Sen 4 kadına 200 mermi sıkansın...
Sen kahpe pusuların plancısı...
Sen sırtından adam vuransın...
Sen hamile kadını bebeği ile vuransın....
Sen HAİNSİN...
Sen vatanı olmayan, öldüğünde sarılacak bayrağı bile olmayansın...!

kızlar belediyeye gelen bi haber bu:
22 taburla (yaklaşık 55 bin askerimiz) K. ıraka girilmiş.
87 şehit sayısı da doğruymuş.

Son düzenleme:
bu kim soyliyor cnm inama hepsini 87 sehit demek türkiye ayağa kalkar cnm basin var chp var mhp var sakli kalmaz belkide 87 pkk lidir onlar

kimin söylediğini bilmiyorum ama haber doğru bir kaynaktan gelmiş. zaten halkın ayaklanmaması için söylenmiyormuş ve 22 tabur gibi büyük bir rakam k. ırak a sokulduğuna göre, doğru olma ihtimali çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…