2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ONCA ŞEHİT VARKEN MALESEF HİÇ BİŞEY YOK GİBİ DAVRANAMIYORUM GÖRMEZDEN GELEMİYORUM,SIRF ÜZÜLMEYİM DİYE OKUMAMAZLIK İZLEMEMEZLİK YAPAMIYORUM..O AİLELER ACI İÇİNDEYKEN BEN BURDA GÜLEMİYORUMM..DUYARSIZ OLMAYALIM LÜTFEN..O ŞEHİTLERN YERİNDE BİZİM KOCALARIMIZ ABİLERİMİZ BABALARIMIZDA OLABİLİRDİ..ATEŞ EN ÇOK DA DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYO KIZLAR
MYNET Haber Video / Şehit ailesi fenalık geçirdi
İZLEYİN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ..

malesef bitmiyo, ama bitsin artık yaa ne pahasına olursa olsun bitsin artık

gönül öyle istiyoda nektarcıımmm bu hiç birzaman bitmicek lanet olsun bitmicek

Ben doğduğumdan beri var terör...23 yıldır bitmemiş ve daha önceside vardır bunun...

Bu gidişatla bitmez. Kimse "Barış" olsun istemiyor bu olmadıkçada bitmeyecek malesef.

offf funda, ben dedim üzülmiyim diye okumuyorum haberleri..
e cümlenin sonunda eklediğin duyarsız olmayalım kısmına at beni o zaman.. duyarsızım o zaman senin gözünde..
yapma lütfen bu şekilde iğneleyici laflara gerek yok..
evet okumuyorum, izlemiyorum ben çok fazla etkilenirim..
annemler bana haberleri bile izletmiyolardı, normal günlerde bile..
kimse kimseyi tanımıyo ki, karakterini kişiliğini, yapısını bilmiyor..
duyarsız olayım hadi..
neyse çıkayım ben topikten, böyle bir günde kimse kimsenin kalbini kırmasın..

Sen üzülüyorsun ben üzülüyorum o üzülüyor bu üzülüyor değişen ne oluyor.
Kimse duyarsız değil hele halk hiç değil. Duyarsız olan devletin başındakiler.

Nektar herzamanki gibi alınganlık yapma yine gerginsin herşeyi üzerine alınma lütfen ben seni kastetmedim kimseyi kastetmedim duyarsız olmayalım dedim sadece ..izleyelim haberimiz olsun ülkemizde ne olup ne bitiyo..

kızlar herkes gergin, ama birlik olacağımız günlerdeyiz. konuyu kapatalım.

Nektar herzamanki gibi alınganlık yapma yine gerginsin herşeyi üzerine alınma lütfen ben seni kastetmedim kimseyi kastetmedim duyarsız olmayalım dedim sadece ..izleyelim haberimiz olsun ülkemizde ne olup ne bitiyo..
yok canım niye durduk yere üzerime alınıcam,
bir tek ben dedim "izleyemiyorum çok etkileniyorum"
sen de: "ÜZÜLMEYİM DİYE OKUMAMAZLIK İZLEMEMEZLİK YAPAMIYORUM"
dedin
buna laf sokma denir..
ben hiç gergin değilim.. çok sakin bir gün yaşıyorum bugün..

sen üzülüyorsun ben üzülüyorum o üzülüyor bu üzülüyor değişen ne oluyor.

değişen bişey olmuyor evet haklısın insanın içinden gelen bişey bu üzüntü üzülmeyim demekle olmuyo malesef canım..

laf falan sokmuyorum nektar orda seni düşünerekten hiçbirşey yazmadım ben..kendi adıma bişeyler yazdım üzülmeyim diye okumamazlık izlememzlik yapamıyorum görmezden gelemiyorum dedim ki öyle..sabahtan beri bütün haberleri bütün videoları izledim bakmamazlık yapamıyorum ..moralim çok bozuk kimseyi kırmak için yazmadım

bu gidişatla bitmez. Kimse "barış" olsun istemiyor bu olmadıkçada bitmeyecek malesef.

herkesin temennisi o , ama benm şehidim varken aman hiçbişey yapılmasın onlar vursun biz vurmayalım barış olsun mu diyelim...

sen üzülüyorsun ben üzülüyorum o üzülüyor bu üzülüyor değişen ne oluyor.

doğru diyosun değişen hiç bişey olmuyor...her şehit haberinde bıçak kemikte diyolar ama hiçbi icraat yok...

Barış için de hiç bişey yapılmıyo malesef

Barış demek kimsenin birbirini vurmaması demek zaten. Onlar vursun biz vurmayalım olsa bunun adı barış olmaz zaten. Barış için bi çözüm bulunmalı. bunuda biz bulucak değiliz herhalde. Devletin başındakiler ne işe yarıyorlar.

anca apoyu beslesinler bugün bu olanlarda ondan korktuklari icin ya sinir oluyorum ya artik o adama

yarin öbürgün basimiza baskan yaparlar onu

Biz bile burda birbirimizi yiyiyoruz . şehit sayısını bile saklıyorlar insanlar ayaklanmasın diye. bu nasıl mantık anlamadım yapabildikleri sadece bu. aman millet ayaklanmasın bide onlarla uğraşmayalım mantığındalar.

şaka gibisin :))
duyarlı olalım, üzülmeyelim diye izlememezlik yapmayalım dedin ya
ben duyarsızım tamam, tartışma çıkmasın
tartışacak da değilim de zaten..

:13:

neyse bişi yazmim daha fazla, topikten çıkıyorum
iyi muhabbetler size kızlar

topik durulsun die konuyu değiştirmeyi başaramadım sanırım.
kızlar bebek kız olursa duru berra olacak
erkek olursa bayezid olsun diyoruz ablam bayezid güzel değil ağır bir isim diyor. babam amasya tarihi yazıyor, o da beğenir diye düşünmüştüm çünkü 2. bayezidin baya hatırası var burada. ne dersiniz* sizce de çocuğa yakışmayacak isim mi?

şaka gibi olan bence sensin .. Benim laf sokmaya falan ihtiyacım yok sana bişey söyleyecek olsam merak etme direk söylerdimm..ben sana dedim kendi adıma yazdım dedim duyarlı davranalım dedim..her söylediğim şeyde neden sana laf soktuğumu düşünüyosun onu hele hiç anlamış değilim zaten..seni sevmiyor olsam ,tamam haklısın diycem üzerine alınıyo diycem..neyse bencede uzamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…