malesef bitmiyo, ama bitsin artık yaa ne pahasına olursa olsun bitsin artık
gönül öyle istiyoda nektarcıımmm bu hiç birzaman bitmicek lanet olsun bitmicek
Ben doğduğumdan beri var terör...23 yıldır bitmemiş ve daha önceside vardır bunun...
offf funda, ben dedim üzülmiyim diye okumuyorum haberleri..ONCA ŞEHİT VARKEN MALESEF HİÇ BİŞEY YOK GİBİ DAVRANAMIYORUM GÖRMEZDEN GELEMİYORUM,SIRF ÜZÜLMEYİM DİYE OKUMAMAZLIK İZLEMEMEZLİK YAPAMIYORUM..O AİLELER ACI İÇİNDEYKEN BEN BURDA GÜLEMİYORUMM..DUYARSIZ OLMAYALIM LÜTFEN..O ŞEHİTLERN YERİNDE BİZİM KOCALARIMIZ ABİLERİMİZ BABALARIMIZDA OLABİLİRDİ..ATEŞ EN ÇOK DA DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYO KIZLAR
MYNET Haber Video / Şehit ailesi fenalık geçirdi
İZLEYİN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ..
ONCA ŞEHİT VARKEN MALESEF HİÇ BİŞEY YOK GİBİ DAVRANAMIYORUM GÖRMEZDEN GELEMİYORUM,SIRF ÜZÜLMEYİM DİYE OKUMAMAZLIK İZLEMEMEZLİK YAPAMIYORUM..O AİLELER ACI İÇİNDEYKEN BEN BURDA GÜLEMİYORUMM..DUYARSIZ OLMAYALIM LÜTFEN..O ŞEHİTLERN YERİNDE BİZİM KOCALARIMIZ ABİLERİMİZ BABALARIMIZDA OLABİLİRDİ..ATEŞ EN ÇOK DA DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYO KIZLAR
MYNET Haber Video / Şehit ailesi fenalık geçirdi
İZLEYİN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ..
yok canım niye durduk yere üzerime alınıcam,Nektar herzamanki gibi alınganlık yapma yine gerginsin herşeyi üzerine alınma lütfen ben seni kastetmedim kimseyi kastetmedim duyarsız olmayalım dedim sadece ..izleyelim haberimiz olsun ülkemizde ne olup ne bitiyo..
sen üzülüyorsun ben üzülüyorum o üzülüyor bu üzülüyor değişen ne oluyor.
Kimse duyarsız değil hele halk hiç değil. Duyarsız olan devletin başındakiler.
yok canım niye durduk yere üzerime alınıcam,
bir tek ben dedim "izleyemiyorum çok etkileniyorum"
sen de: "üzülmeyim diye okumamazlık izlememezlik yapamıyorum"
dedin
buna laf sokma denir..
Ben hiç gergin değilim.. çok sakin bir gün yaşıyorum bugün..
değişen bişey olmuyor evet haklısın insanın içinden gelen bişey bu üzüntü üzülmeyim demekle olmuyo malesef canım..
bu gidişatla bitmez. Kimse "barış" olsun istemiyor bu olmadıkçada bitmeyecek malesef.
sen üzülüyorsun ben üzülüyorum o üzülüyor bu üzülüyor değişen ne oluyor.
Kimse duyarsız değil hele halk hiç değil. Duyarsız olan devletin başındakiler.
herkesin temennisi o , ama benm şehidim varken aman hiçbişey yapılmasın onlar vursun biz vurmayalım barış olsun mu diyelim...
doğru diyosun değişen hiç bişey olmuyor...her şehit haberinde bıçak kemikte diyolar ama hiçbi icraat yok...
Barış için de hiç bişey yapılmıyo malesef
Barış demek kimsenin birbirini vurmaması demek zaten. Onlar vursun biz vurmayalım olsa bunun adı barış olmaz zaten. Barış için bi çözüm bulunmalı. bunuda biz bulucak değiliz herhalde. Devletin başındakiler ne işe yarıyorlar.
şaka gibisin :))laf falan sokmuyorum nektar orda seni düşünerekten hiçbirşey yazmadım ben..kendi adıma bişeyler yazdım üzülmeyim diye okumamazlık izlememzlik yapamıyorum görmezden gelemiyorum dedim ki öyle..sabahtan beri bütün haberleri bütün videoları izledim bakmamazlık yapamıyorum ..moralim çok bozuk kimseyi kırmak için yazmadım
:13:Barış demek kimsenin birbirini vurmaması demek zaten. Onlar vursun biz vurmayalım olsa bunun adı barış olmaz zaten. Barış için bi çözüm bulunmalı. bunuda biz bulucak değiliz herhalde. Devletin başındakiler ne işe yarıyorlar.
Barış için de hiç bişey yapılmıyo malesef
barış mı kesinlikle bu saatten sonra böle bişi söz konusu olmamalı. Hepsini vahşice öldürmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?