şöyle oluyo pamuk saten canım :))altı pamuk üstü saten dimi? Ama işte biz üstünde kaydıkrahat edemedik bi türlü yoksa görüntü itibari ile çok severim
yorganın çok mu büyükiyidir ama yorgan kavgası etmezsiniz. Valla eşim çoğu gece beni uyarıyor üstümü açtın diye bi de koca yatakta kendimi adamın yastığında uyanırken buluyorum yazık kocacım ufacık alana sıkışmış oluyor bu arada ben onun yanında çok miniğim ama kapladığımız alanlar tam tersi
biz de böyleyizz... yorganı altıma sıkıştırıyorum, bi ucunu kafamın altına kıstırıyorumyorganın çok mu büyükiyidir ama yorgan kavgası etmezsiniz. Valla eşim çoğu gece beni uyarıyor üstümü açtın diye bi de koca yatakta kendimi adamın yastığında uyanırken buluyorum yazık kocacım ufacık alana sıkışmış oluyor bu arada ben onun yanında çok miniğim ama kapladığımız alanlar tam tersi
maalesef canım :/ahh nigarcım aynıyız bende öyle tüm dizileri yalnız izle. yalnız otur, yalnız yee ama mecburiyet işte hayat :26:
biz de böyleyizz... yorganı altıma sıkıştırıyorum, bi ucunu kafamın altına kıstırıyorum
eşim bazen çekiştirmekten bıkıyor, uyanıyorum battaniye almış gelmiş salondan onunla örtünüyo, kıyamam((
maalesef canım :/
Bende bi bakim pamuk satene :) iyi oldu dediniz
şöyle oluyo pamuk saten canım :))
İnce pamuk ipliklerinin saten örgüsüyle özel bir teknik kullanılarak sık bir şekilde dokunması sonucu pamuk saten kumaş elde ediliyor. Parlak saten görünümünü koruyan, pamuklu nevresim takımları yumuşacık, kırışmıyor, terletmiyor ve saten parlaklığıyla şıklıktan da ödün vermiyor.
Nek reklamcılar gibi konuştun haa
Vala ben daha uyku setimi açmadım :))
nevresim kullanıyorum..yorganıda nevresime geçiriyorum
kızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim
ya kızlar size bişi sorcam. kayınvalidem biz yokken evimize giriyor çokkkk sinir oluyorum eşim bi iki kere şaka yollu uyardı ama o da yarı şaka yarı ciddi girerim nolcak falan dedi. evin alt ve üst iki anahtarı var, bi tanesini onun anahtarlığından çıkarsam nolur sizce anlar mı :))))))))))))) ne yapayım laftan anlamıyor yaaa, e siz de benimkine giriyorsunuz nolcak ki diyor, ama senin evinle bizimki bir mi ben yeni evliyim ya
günaydın milletttt
bugün neşeliyim, Allah bozmasın. nedenini bilmiyorum ama keyfimm yerinde
elfişimmm zor geçer bugün senin için. ben reglim diye bu aralar rahat uyuyorum. ama kociş geç geliyor, ondan uykusuz kalıyoruz bu sefer. yine de sarılıp rahat rahat uyumak çoooook güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?