2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

altı pamuk üstü saten dimi? Ama işte biz üstünde kaydıkrahat edemedik bi türlü yoksa görüntü itibari ile çok severim
şöyle oluyo pamuk saten canım :))

İnce pamuk ipliklerinin saten örgüsüyle özel bir teknik kullanılarak sık bir şekilde dokunması sonucu pamuk saten kumaş elde ediliyor. Parlak saten görünümünü koruyan, pamuklu nevresim takımları yumuşacık, kırışmıyor, terletmiyor ve saten parlaklığıyla şıklıktan da ödün vermiyor.

Ayy luxxor çok alemsiniz çok güldüm size :)))

Vala ben daha uyku setimi açmadım :))

nevresim kullanıyorum..yorganıda nevresime geçiriyorum

biz de böyleyizz... yorganı altıma sıkıştırıyorum, bi ucunu kafamın altına kıstırıyorum
eşim bazen çekiştirmekten bıkıyor, uyanıyorum battaniye almış gelmiş salondan onunla örtünüyo, kıyamam ((

ahh nigarcım aynıyız bende öyle tüm dizileri yalnız izle. yalnız otur, yalnız yee ama mecburiyet işte hayat :26:
maalesef canım :/

benimki de yastıksın uyumak zorunda kalıyo. ben bi bakıyorum onun yastığına sarılmış buluyorum kendimi

Nek reklamcılar gibi konuştun haa

luxxor okudum cnm önerini ama eşimi buna ikna etmem zor o yüzden ne yazık ki ((

Vala ben daha uyku setimi açmadım :))

nevresim kullanıyorum..yorganıda nevresime geçiriyorum

uyku seti olayı bana baştan beri mantıksız gelmiştir zaten. hiç aldıtrmadım ben kullanışlı bi şey değil bence. ben de nevresimlerimi yorgana geçirip kullanıyorum. pamuk sateni de çok duyuyorum ama hiç canlı canlı görmedim ben de severim öyle yumuşacık şeyleri.

bizim kocişi bi türlü yatak odasında yatıramıyorum yaa, bi gün yatıyor ben burda üşüdüm bak burnum tıkandı diye kalkıyor her sabah.üff problemli yaa, oturma odası yatak odasına dönüşüyor gitgide

kızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim

canım dualarım seninle, umarım bayram hediyesi olarak gelir bebişin

canım ya kayınvalidenin siz yokken evinize girmesi gerçekten hoş değil. ama şimdi anahtarı alırsan da çok ayıp olur sanki ya. mutlaka anlar sizin aldığınızı. komple alman lazım, sonra da kendisi kaybetmiş gibi yaparsınız

perdeleri attım makinaya, bulaşıklarımı yıkayıp mutfağı da toparladım. birazdan menemen ve çorba yapcam yarın için. akşam gelince de patates yemeği ve pirinç pilavı yaparım. sonraaaaa gelsin bayram tatili. bu bayram gezmek istiyorum bol bol. eşimle elele yürümek istiyorum. çoooook özledim. yine mesaide, ben yine yalnızım. 2 haftadır çooooook bunaldımm.

Günaydın Kızlar

Yine çok uykum var kocişimin 2 gündür yaramazlığı tuttu yine 1 i geçiyordu yattığımda. gözlerim açılmıyor uyumak istiyorum

günaydın milletttt

bugün neşeliyim, Allah bozmasın. nedenini bilmiyorum ama keyfimm yerinde

elfişimmm zor geçer bugün senin için. ben reglim diye bu aralar rahat uyuyorum. ama kociş geç geliyor, ondan uykusuz kalıyoruz bu sefer. yine de sarılıp rahat rahat uyumak çoooook güzelll

Regl bitincede böyle oluyor işte :) Yine uykusuz kalıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…