2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

saten nevresim alması çok çarpıcıymış

elfi zaten bayramda plan yapsan da ona bağlı kalamıyorsun ki. Tatil az oldu kötü oldu

Yıllardır banyo yaptığın evde yabancı gibi mi oluyorsun sende benim gibi. Kendi evini benimsiyor insan dimi
kendi evimde daha çok rahat ediyorum şimdi canım..
ama geçen annemlerde kalmıştım, banyo yaptım.. öyle garipsedim ki ordaki banyoyu bile özlemişim, tuhaf bir duygu yaa :)))

Son düzenleme:
saten nevresim alması çok çarpıcıymış

kadın kafayı benimle bozmuş durumda. ne alırsam aynısını almaya çalışıyo. geçen yaz bi body almıştım kendime. ben izmirdeyken gitmiş aldığım yerden aynısını almış sadece rengi değişik. kalktı bana gösterdi bir de bak bende aldım diye. ben de dedim anne bu senin yaşına gitmez diye. çok fena bozuldu

amasyadayım canım. tayt tunik giyiyordum da hamileyken giyme karnın kaldıracak dior

kızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim
inşallah canım

sıkma tarhana fırında ekşili patates ve pilav :d

canım biz de ilk başta anahtar vermiştik sonra ben rahatsız oldum geri istedim huzursuz oluyorum dedim. çünkü annemlere ve ablamlara da vermiştik. nolursa olsun enişten el ya gelirse sen evdeyken dedi. çıldırttı beni. sen ver anahtarı benm eniştem sizin tanıdıklarınız gibi değil dedim aldım elinden.

benim k. validem de eltimin evine giriyor aynı şekilde
ben de yakında otursam bana da aynını yapardı biliyorum..
Allahtan ki uzağım, 1 yılda 3 defa geldi daha evime..
siz de girmeyin Ayşam onun evine habersiz :26:
benm kaynanammm ohooo sırf ramazanda 5 kere geldii, pek gelmiyoruz size dio bi de :)

yok artık ya çarşaf mı değiştirmişşş, ben bi kere eşimle yatak odamızdaydım, yanımıza geldi, ben de odamız müsait değil dedim eşim o benm annem dedi ben de bura da bizim yatak odamız dedim daha gelemiyor odamıza :)

saten çok kayıyor yaa ben de çeyizime yaptırmıştım ama hiç kullanamadım kendimiz kayıyoz üstünden yorgan bizim üstümüzden kayıyo filan kullanamadım hiç

biz kullanıyoruz arada ama şu an kış geldiği ve yorganımızı değiştirdigimiz ve yorganımız da insani boyutlarda olmadığı için kullanamıyoruz.

biz kullanıyoruz arada ama şu an kış geldiği ve yorganımızı değiştirdigimiz ve yorganımız da insani boyutlarda olmadığı için kullanamıyoruz.

yorganın çok mu büyük iyidir ama yorgan kavgası etmezsiniz. Valla eşim çoğu gece beni uyarıyor üstümü açtın diye bi de koca yatakta kendimi adamın yastığında uyanırken buluyorum yazık kocacım ufacık alana sıkışmış oluyor bu arada ben onun yanında çok miniğim ama kapladığımız alanlar tam tersi

evet bende öle dedim yuh artık :))

saten çok kayıyor yaa ben de çeyizime yaptırmıştım ama hiç kullanamadım kendimiz kayıyoz üstünden yorgan bizim üstümüzden kayıyo filan kullanamadım hiç

ay evet yaa, eşimde sinir olduydu ona, ilk günler kullanıyoduk da kaldırttı onları bana :))))

..

Sirken ne güzel kenileri düşünüp vermişler anahtarını...keşke benmkilerde verseydi de ben deseydim kalsın sizde bidurum olursa girersiniz diye

Valla benim iradem dışında olduğu için huzursuzum açıkcası ama başka bişeyden çekinmem art niyet kıskançlık falan yok kaynanamda ,seviyorumda onu kırmamamk için yanlış anlamasın diye hiç istemedim anahtarı

evet baya büyük gerçi biz uyku setinin yorganı varken de hiç yorgan kavgası etmiyorduk ama böyle daha güzel oldu. Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

luxxor aynıyız yaa :)))) eşimiduvara yapıştırıyorum resmen :)ahahahaha

ama yorgan konusunda kendinaçıyo üstünü, ben kapatıyom..

Bizim yatakta büyük yaa lastikliçarşaf kullanıyom sadece uçarı tutuyo..ortaya doğru toplanıyolar bir iki kullanımda

tam ölçü neydi yaa 2 falan galiba yatağın boyu:44:

şimdi anladım seni canım benimde öyle eşim hep 10dan sonra geliyor yazdıklarını okuyunca düşündümde haklısın bende bu tip şeyleri yaşıcam maalesef ve belkide sorunlar çıkacak o hassasiyet nedeniyle
ah ah ben 1 yıldır böyleyim, bunalıyorum, ağlıyorum, üzülüyorum ama napalım.. yaşam şartları
ahh nigarcım aynıyız bende öyle tüm dizileri yalnız izle. yalnız otur, yalnız yee ama mecburiyet işte hayat :26:
Pantolonumun üstünede bişey uydurdum sonunda şimdi bi uzun kolye ve kalın siyah kilotlu (aslında varsa dizaltı) çorap kaldı
Birde eşime kazak alayım...he bide kaynım var :26:
bende çıkınca sosyete pazarına gitcem çok güzel kilotlu çorap desenleri oluo onlara bakcam
Eki Görüntüle 284112 benm bunların hepsinden var bi de şundan var ama ben arkadan bağlıyorum
Eki Görüntüle 284113 ama bayrama yeni bişiler istiyorummm
ya ben bunlara bayılıoum güle güle giy hepsini canım
benim eşimde tayta kızıo bazen bende ona kızıoum
bence ortada sütyen don filan bırakın o utansın mahreme girmeye
sağol elficim amin

Bizde annemdeyiz buakşam....balık varrr Babiş tutmuş :)
ohhh ne güzel valla afiyet olsun
bende de iki tane ipek saten var çok memnumum öyle kayma falan olmuo ama bi tane normal saten var çok fena bir kere bile kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…