benimki de sürekli girer dururdu biz evde yokken bahanelerle. balayındayken bile eşimin onlarda kalan kıyafetlerini getirmek için girmiş, koymuştu hepsini yatağın üzerine. biz akşamları dışarı çıkınca gelir bişiler bırakırdı eve. ailem başka şehirde olduğu için ben gidince yatılı kalıyorum. o zamanlarda hep eve girermiş komşular söyledi. :) ama ben takmıyorum. girsin çatlıyo kıskançlığından. ben saten nevresm kullanıyorum diye 60 yaşından sonra saten aldı kendine o da :)
İnşallah döndüğünde hamile olduğunun müjdesini verirsin canım
eşimde demin aradı bayramda nereye gitsek ne yapsak diye. Plan yapmayalım doğaçlama yaşayalım dedim. Bizdede ilk gün kurban sonraki gün akraba ziyaretleri 2 gün kalıyor şuanki ruh halim evde kocişimle dinlenmek. Keşke kayınvalidem memlekete gitseydi tatil kısa diye gitmedi kız kardeşi gelicek.
kendi evimde daha çok rahat ediyorum şimdi canım..Yıllardır banyo yaptığın evde yabancı gibi mi oluyorsun sende benim gibi. Kendi evini benimsiyor insan dimi
saten nevresim alması çok çarpıcıymış
hangi şehirdesin ki canımcım?ala zaten lcw tarzı hoş ve rahat ben beğeniyorum bizim de evin yakınına açıldı bi tane daha gezemedim artık bayram dönüşü
eveeeet bence dee bana göre hamilelere elbise gitmiyor yaa pantul-bluz ya da dediğin gibi tayt tunik filan daha hoş duruyor
inşallah canımkızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim
sıkma tarhana fırında ekşili patates ve pilav :dtunik+taytı ben de çok beğeniyorum cidden altına da babetlerle süper oluyor. ama benim kociş izin vermez heralde tayta üffffffffffffffff
akşama ne yemek var kızlar? bugün de ben sorayım
aklımda mercimek çorbası ve salata var. araya yemek olarak bi şey düşünemedim henüz :)))
canım biz de ilk başta anahtar vermiştik sonra ben rahatsız oldum geri istedim huzursuz oluyorum dedim. çünkü annemlere ve ablamlara da vermiştik. nolursa olsun enişten el ya gelirse sen evdeyken dedi. çıldırttı beni. sen ver anahtarı benm eniştem sizin tanıdıklarınız gibi değil dedim aldım elinden.ya kızlar size bişi sorcam. kayınvalidem biz yokken evimize giriyor çokkkk sinir oluyorum eşim bi iki kere şaka yollu uyardı ama o da yarı şaka yarı ciddi girerim nolcak falan dedi. evin alt ve üst iki anahtarı var, bi tanesini onun anahtarlığından çıkarsam nolur sizce anlar mı :))))))))))))) ne yapayım laftan anlamıyor yaaa, e siz de benimkine giriyorsunuz nolcak ki diyor, ama senin evinle bizimki bir mi ben yeni evliyim ya
benm kaynanammm ohooo sırf ramazanda 5 kere geldii, pek gelmiyoruz size dio bi de :)benim k. validem de eltimin evine giriyor aynı şekilde
ben de yakında otursam bana da aynını yapardı biliyorum..
Allahtan ki uzağım, 1 yılda 3 defa geldi daha evime..
siz de girmeyin Ayşam onun evine habersiz :26:
BENM KAYNANANMDA DA VAR BİZİM EVİN ANAHTARI....BİŞEY LAZIM OLUNCA GİRİP ALIYODU AMA ŞİMDİ PEK İNMİYO...İNDİĞİNDE SÖLÜYODU AKŞAM, KIZIM İNDİM ŞUNU ALDIM DİYE...BİDE ONUN DOLABINA SIĞMAYANLARI BENİM BUZDOLABINA ATIYODU MİSAL REÇEL FALAN
AMA İLK BAŞLARDA GİRDİĞİNDE TEZGAHTA BARDAKMI GÖRDÜ YIKAYIP KOYUYODU YERİNE..BEN HİÇBİŞEYDEN DEĞİLDE BUNDAN RAHATSIZ OLUYODUM,EN SONUNDA DA YATAK ODASINDA ÇARŞAF DEĞŞTİRMİŞ:26: YUHH DEDİM DUYUNCA Bİ ÇEMKİRDİM EŞİME YUH ARTIK YATTIĞIM YATAĞA KADAR MI YUHHH DEDİM
BİDAHA YAPMADI
BİLİYORUM İYİ NİYETLE AMA DÜŞÜNEMEDİ HERALDE AYIP OLACAĞINI :)
..
LUXXORUM HERZAMN DUACINIZ,İNŞALLAH O GÜZEL HABERLERİNİ DUYUCAZZ
saten nevresim alması çok çarpıcıymış
saten çok kayıyor yaa ben de çeyizime yaptırmıştım ama hiç kullanamadım kendimiz kayıyoz üstünden yorgan bizim üstümüzden kayıyo filan kullanamadım hiç
saten çok kayıyor yaa ben de çeyizime yaptırmıştım ama hiç kullanamadım kendimiz kayıyoz üstünden yorgan bizim üstümüzden kayıyo filan kullanamadım hiç
amasyadayım canım. tayt tunik giyiyordum da hamileyken giyme karnın kaldıracak dior
kayınbaban ile kaynın ne olacak onlardamı geliyorlar
pamuk saten güzel oluyor canım
pamuk satene bayılıyorum ben de :)))pamuk saten güzel oluyor canım
altı pamuk üstü saten dimi? Ama işte biz üstünde kaydıkrahat edemedik bi türlü yoksa görüntü itibari ile çok severim
biz kullanıyoruz arada ama şu an kış geldiği ve yorganımızı değiştirdigimiz ve yorganımız da insani boyutlarda olmadığı için kullanamıyoruz.
yok canım pamuklu saten. üstü de öle kaymıyor
yok artık ya çarşaf mı değiştirmişşş, ben bi kere eşimle yatak odamızdaydım, yanımıza geldi, ben de odamız müsait değil dedim eşim o benm annem dedi ben de bura da bizim yatak odamız dedim daha gelemiyor odamıza :)
yorganın çok mu büyükiyidir ama yorgan kavgası etmezsiniz. Valla eşim çoğu gece beni uyarıyor üstümü açtın diye bi de koca yatakta kendimi adamın yastığında uyanırken buluyorum yazık kocacım ufacık alana sıkışmış oluyor bu arada ben onun yanında çok miniğim ama kapladığımız alanlar tam tersi
yorganın çok mu büyükIyidir ama yorgan kavgası etmezsiniz. Valla eşim çoğu gece beni uyarıyor üstümü açtın diye bi de koca yatakta kendimi adamın yastığında uyanırken buluyorum yazık kocacım ufacık alana sıkışmış oluyor bu arada ben onun yanında çok miniğim ama kapladığımız alanlar tam tersi
şimdi anladım seni canım benimde öyle eşim hep 10dan sonra geliyor yazdıklarını okuyunca düşündümde haklısın bende bu tip şeyleri yaşıcam maalesef ve belkide sorunlar çıkacak o hassasiyet nedeniylecanım benden geç dediğimiz 11'i buluyor gelmesi. o gelince hemen yatıyoruz ki zaten ben uyku moduna girmiş oluyorum. burda muayenehaneler 6'ya kadar çalışıyor. mesela ben kontrole gitsem gelemeyecek, gelemeyince canı sıkılacak. ben de isterim eşim yanımda olsun, elimi tutsun ultrasona bakalım falan. ne bileyim işte. herkesin istediği şeyler yani. yaklaşık 2 haftadır evde akşam yemeği yemiyoruz biz beraber.
yemek demişken çok acıktım gidip yemek yiyim bari. öptüm herkesiii
ahh nigarcım aynıyız bende öyle tüm dizileri yalnız izle. yalnız otur, yalnız yee ama mecburiyet işte hayat :26:ah ah ben 1 yıldır böyleyim, bunalıyorum, ağlıyorum, üzülüyorum ama napalım.. yaşam şartları
bende çıkınca sosyete pazarına gitcem çok güzel kilotlu çorap desenleri oluo onlara bakcamPantolonumun üstünede bişey uydurdum sonundaşimdi bi uzun kolye ve kalın siyah kilotlu (aslında varsa dizaltı) çorap kaldı
Birde eşime kazak alayım...he bide kaynım var :26:
ya ben bunlara bayılıoum güle güle giy hepsini canımEki Görüntüle 284112 benm bunların hepsinden var bi de şundan var ama ben arkadan bağlıyorum
Eki Görüntüle 284113 ama bayrama yeni bişiler istiyorummm
benim eşimde tayta kızıo bazen bende ona kızıoumtunik+taytı ben de çok beğeniyorum cidden altına da babetlerle süper oluyor. ama benim kociş izin vermez heralde tayta üffffffffffffffff
akşama ne yemek var kızlar? bugün de ben sorayım
aklımda mercimek çorbası ve salata var. araya yemek olarak bi şey düşünemedim henüz :)))
bence ortada sütyen don filan bırakın o utansın mahreme girmeye
sağol elficimamin
ohhh ne güzel valla afiyet olsunBizde annemdeyiz buakşam....balık varrrBabiş tutmuş :)
bende de iki tane ipek saten var çok memnumum öyle kayma falan olmuo ama bi tane normal saten var çok fena bir kere bile kullanamadımsaten çok kayıyor yaa ben de çeyizime yaptırmıştım ama hiç kullanamadım kendimiz kayıyoz üstünden yorgan bizim üstümüzden kayıyo filan kullanamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?